Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nismo mi ta kategorija. Treba biti objektivan.
Treba li se braniti, branili bi se. Ali ovo je skroz drugi novo price. Gladijatori.
Ako se i kvalifikujemo u Rusiju, daleko je, bice skupo....nece nas previse ni ici. Ako bude kakvih povoljnih cartera u pola cijene, onda moze . Samo ne nositi zastave, nikakve
mađare ne treba nipošto podcijeniti. privatno obezbjeđenje stadiona kod ferencvarosa su bivši navijači, da vidite tih fizionomija. balkanske jalijaške glave, a mišići k'o kod rusa i poljaka...a nisu ni druge ekipe za baciti.
USAblues wrote:Na svjetskom u Brazilu specijalci od dva metra sa pendrecima od metar ( ziva istina) navijaci /huligani kad su ublizini njih ponasali su se kao da su u biblioteci
S dozvolom za djelovanje ala BOPE, ožeži po svojoj procjeni
JThomas wrote:mađare ne treba nipošto podcijeniti. privatno obezbjeđenje stadiona kod ferencvarosa su bivši navijači, da vidite tih fizionomija. balkanske jalijaške glave, a mišići k'o kod rusa i poljaka...a nisu ni druge ekipe za baciti.
U pravu si, vidio sam ih uživo, mada su oni više u fazonu ne diraj me ne diram te, ali ipak bolje ih obići nego sresti. Dobro je da nisu u istoj grupi Mađari i Rumuni jer bi to tek marisana bila koja bi vjerovatno zasjenila mnoge do sad.
Do sukoba ruskih i engleskih navijača došlo je i prije utakmice. Desetero ljudi je povrijeđeno, dvadesetak ih je uhapšeno a jedan engleski navijač se bori za život nakon što je doživio srčani udar.
Ne treba im ISIL, sami će oni napraviti krvoproliće
Nek su ih Rusi natamburali, cisto da vide da nisu ni blizu najzajebanijima u Evropi.
Englezi su decenijama skoro pa jedini pravili haos na velikim takmicenjima, izivljavali se nad kim su stigli, zbog finansija uvijek bili u ogromnoj vecini, pa su im tako i muda rasla u odredjenim situacijama, znajuci da imaju 20.000+ za ledjima.
Sad kad je se 300-injak ruskih mangupa domoglo love da ode na takmicenje, odmah im je sve postalo jasno.
A jbt, nije se ovoliko marisalo na prethodnim EP
Ili se nije pridavalo paznje?
Mislim, Englezi su vazili za kavgadzije, to se zna.
Ali sad Rusi, Poljaci, Turci, Irci....doduse, dosta inih nije ni bilo na EP-ovima.
Tomahawk11 wrote:A jbt, nije se ovoliko marisalo na prethodnim EP
Ili se nije pridavalo paznje?
Mislim, Englezi su vazili za kavgadzije, to se zna.
Ali sad Rusi, Poljaci, Turci, Irci....doduse, dosta inih nije ni bilo na EP-ovima.
-LIBERO- wrote:Ma nismo mi ta kategorija. Treba biti objektivan.
Treba li se braniti, branili bi se. Ali ovo je skroz drugi novo price. Gladijatori.
Ako se i kvalifikujemo u Rusiju, daleko je, bice skupo....nece nas previse ni ici. Ako bude kakvih povoljnih cartera u pola cijene, onda moze . Samo ne nositi zastave, nikakve
Najbolje ce biti ako BHF bude isao u Rusiju inkognito.
Ma vidjelo se da je nesto krenulo naopako u svijetu navijanja ljetos kad je Sarajevo igralo sa Lechom, Horde trazile pomoc od Manijaka i opet fasovase.
Ali ima vremena, a ako bude volje i novaca neka drzava pokrene kampove za pripremu i obuku navijaca za Rusiju.
Istini za volju, imali su jebenu godinu iza sebe. Sva ona sranja sa teroristickim napadima, strajkovi plus sto se, evo vec mjesecima bore sa poprilicno nasilnim protestima protiv zakona o radu. Osim toga, Marsej je i inace poprilicno opasan grad sa velikom stopom ubistava i ostalog kriminala
Gledao sam jedan dokumentarac o naseljima izvan Pariza.Ima tome možda i par godina.
Samo par kilometara od centra Pariza,postoje takva naselja,gdje se ne zna ko pije,a ko plaća,ali bukvalno.
Droga,ses,ne možeš ući samo onako,nego te neko mora uvesti.
MOSALJOZE wrote:Gledao sam jedan dokumentarac o naseljima izvan Pariza.Ima tome možda i par godina.
Samo par kilometara od centra Pariza,postoje takva naselja,gdje se ne zna ko pije,a ko plaća,ali bukvalno.
Droga,ses,ne možeš ući samo onako,nego te neko mora uvesti.