Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.kluz franjo wrote:Dragi dr.Dr Baltazar wrote:Tako je bilo i u NGundefined007 wrote:SDA nema šansi u Centru, SDP vlada Centrom posljedih 25 godina (tačnije Dževad Beširević,već 3 mandata- trenutno DF) tako da ne sumnjam da će opet kandidat DF-a doći na vlast.
Uglavnom, ovaj klovn Damir nikako ne dolazi u obzir.
https://www.youtube.com/watch?v=SsG2pfzmQok
Je li ovo da bude načelnik ? Jeste li vi normalni ?
nije pitanje ko je ovdje normalan (nema dovoljno psihologa da ovo biračko tijelo obuhvate). Pitanje je na listiću, a to je ono što stranke "misle" da mogu da nam ponude.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Inače svima preporučujem monografiju o Emeriku Blumu. Lektira o vremenu kada su se "normalni" i pitali i birali.
Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
-
Dr Baltazar
#251 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#252 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ajnadžić ti je normalan kandidat?Dr Baltazar wrote:
Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.
-
Dr Baltazar
#253 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1malakh wrote:ajnadžić ti je normalan kandidat?Dr Baltazar wrote:
Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.
https://www.youtube.com/watch?v=ugoAWL2rcXo
Bravo za tebe
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#254 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
čovjek koji je u svom životu nanio samo zlo, od armije, prvog korpusa, zoi-a, pa do ministarstva boraca, je tebi ozbiljan i relevantan kandidat?Dr Baltazar wrote: Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1![]()
Bravo za tebe
i da u pravu je, nikšić bi prvo razbio ovog ajnadžića 1 na 1, jer bi mu rekao sve ovo što sam napisao, a onaj nema protivargument, jer je sve ovo istina, na našu veliku žalost.
-
Dr Baltazar
#255 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Pa ja ti samo kažem pogledaj ostale. Ne glasam u toj općini svakako, ali imam nekretnine pa me zanima naravno ko će biti načelnik.malakh wrote:čovjek koji je u svom životu nanio samo zlo, od armije, prvog korpusa, zoi-a, pa do ministarstva boraca, je tebi ozbiljan i relevantan kandidat?Dr Baltazar wrote: Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1![]()
Bravo za tebe
i da u pravu je, nikšić bi prvo razbio ovog ajnadžića 1 na 1, jer bi mu rekao sve ovo što sam napisao, a onaj nema protivargument, jer je sve ovo istina, na našu veliku žalost.
-
putokaz1
#256 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ej moj Ner...Sorry Damire Nikšiće zbog tvoj 200/300 glasova SDA bez borbe uze Centar...
isto važi i za Vlastu i Ajfona i još bar dvije crvene partije...
- MikroBelaj
#257 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Koji je Damirov nick ovdje ?putokaz1 wrote:Ej moj Ner...Sorry Damire Nikšiće zbog tvoj 200/300 glasova SDA bez borbe uze Centar...
-
putokaz1
#258 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Neznam Gospodina ali jednostovno ide na mlin SDA ko i svi ostali
- malakh
#259 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
sve što se ajnadžića tiče je sumnjivo, od toga kako je preko noći od okorjelog jnaovca i kosovca došao do komadanta prvog korpusa, pa do njegove generalske titule, a kasnije i doktorske diplome.Dr Baltazar wrote:
Pa ja ti samo kažem pogledaj ostale. Ne glasam u toj općini svakako, ali imam nekretnine pa me zanima naravno ko će biti načelnik.
-
putokaz1
#260 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
U sda sve se može,za 1 dan i diplomirat i doktorirat,završit fakultet nedjeljom...
-
kluz franjo
#261 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Pošteno Doktore!Dr Baltazar wrote:Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.kluz franjo wrote:Dragi dr.Dr Baltazar wrote: Tako je bilo i u NG
Uglavnom, ovaj klovn Damir nikako ne dolazi u obzir.
https://www.youtube.com/watch?v=SsG2pfzmQok
Je li ovo da bude načelnik ? Jeste li vi normalni ?
nije pitanje ko je ovdje normalan (nema dovoljno psihologa da ovo biračko tijelo obuhvate). Pitanje je na listiću, a to je ono što stranke "misle" da mogu da nam ponude.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Inače svima preporučujem monografiju o Emeriku Blumu. Lektira o vremenu kada su se "normalni" i pitali i birali.
Onaj kome je Bećirović bio super, a Ajnadžić jedini dobar poslije Dževada i ne zaslužuje bolje...
Ja, kao neko ko je doživio Centar kažem, ako smo spali na nivo cirkusa, onda brate Damir. Pa da barem znamo kome plaćamo ulaznicu za ŠOU!
-
Dr Baltazar
#262 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Damir trenutno izgleda atraktivno zbog njegovih budalesanja i poistovjećuje se sa ostalim političarim koji slično, ako ne i gore rade. Ali ovdje dolazimo do glavnog dijela. Damira nema ko usmjeriti u nekoj krizi ili kad krene sa nekim pretjerivanjima, dok ove ostale stranka može u sekundi "ugasiti". Nema on nikakvog političkog iskustva i on zna da nema šansi nekih na izborima. Više je tu da pokaže kako se svaki čovjek može kandidovati, ali ne spominje infrastukturu koja je ključna za veći rezultat - a on je nema.
Ja sam već rekao da ne glasam u općini Centar, ali zbog nekih privatnih stvari pratim razvoj situacije normalno.
Ja sam već rekao da ne glasam u općini Centar, ali zbog nekih privatnih stvari pratim razvoj situacije normalno.
-
kluz franjo
#263 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ali doktore, tu dolazimo do glavnog pitanja.
Kakvo crno "usmjeravanje" u kriznim situacijama? Ovo je lokalni nivo! Misliš li stvarno da općinski načelnik nekome može proglasiti rat?
Doktore, nemoj me razočarati...
Dakle, stranke su nam redom ponudile "usmjeravajuće" kandidate.
Ja na lokalnom nivou u opštini Centar i dalje k'o jedinog certificirano "usmjeravajućeg" mogu prepoznati Nikšića.
Doktore, ti u svojoj glasačkoj opštini sigurno imaš nekog kvalitetnog "usmjerivajućujućeg" kandidata koji će sa lokalnog nivoa mijenjati ne samo Dayton, nego i povelju UN.
Meni su stranke u mojoj glasačkoj opštini ponudili samo "usmjeravajuće" cirkuzante. U takvoj ponudi, a misleći svojom glavom, mogu samo super-cirkuzanta da izaberem.
Ali to je demokratija, ti ćeš na svom lokalu izabrati kandidata koji ima "usmjeravajuću" motivaciju da mijenja Povelju UN, a ja ću otvoreno na svom lokalu birati "budalu".
Kako to izgleda na kraju balade?
Kakvo crno "usmjeravanje" u kriznim situacijama? Ovo je lokalni nivo! Misliš li stvarno da općinski načelnik nekome može proglasiti rat?
Doktore, nemoj me razočarati...
Dakle, stranke su nam redom ponudile "usmjeravajuće" kandidate.
Ja na lokalnom nivou u opštini Centar i dalje k'o jedinog certificirano "usmjeravajućeg" mogu prepoznati Nikšića.
Doktore, ti u svojoj glasačkoj opštini sigurno imaš nekog kvalitetnog "usmjerivajućujućeg" kandidata koji će sa lokalnog nivoa mijenjati ne samo Dayton, nego i povelju UN.
Meni su stranke u mojoj glasačkoj opštini ponudili samo "usmjeravajuće" cirkuzante. U takvoj ponudi, a misleći svojom glavom, mogu samo super-cirkuzanta da izaberem.
Ali to je demokratija, ti ćeš na svom lokalu izabrati kandidata koji ima "usmjeravajuću" motivaciju da mijenja Povelju UN, a ja ću otvoreno na svom lokalu birati "budalu".
Kako to izgleda na kraju balade?
- KB9
#264 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je 
-
homar
#265 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Pa pošto je ovo sve cirkus, najbolje je izabrati za načelnika cirkusanta.KB9 wrote:dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je
- Jara
#266 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.homar wrote:Pa pošto je ovo sve cirkus, najbolje je izabrati za načelnika cirkusanta.KB9 wrote:dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je
Za Damira!
- relativno84
#267 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Lik je cista sprdacina, i sve sto radi je toliko jadno da granici s ludilom. Skontati probleme nije neka muka, ali rijesiti ih je jebeno tesko. On za to nema apsolutno nikakvih kapaciteta, ocajnicki pokusaj da i sebe ugradi u sistem (vodeci se logikom kad moze rile mogu i ja), jer vise je nego jasno da njegovu konceptualnu umjetnost primitivni sugradjani ne puse, tako da od necega se ziviti mora.Jara wrote:Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.
Za Damira!![]()
Jos jedan uhljeb u pokusaju.
- Jara
#268 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Porediti ga s Riletom, niđe veze!relativno84 wrote:Lik je cista sprdacina, i sve sto radi je toliko jadno da granici s ludilom. Skontati probleme nije neka muka, ali rijesiti ih je jebeno tesko. On za to nema apsolutno nikakvih kapaciteta, ocajnicki pokusaj da i sebe ugradi u sistem (vodeci se logikom kad moze rile mogu i ja), jer vise je nego jasno da njegovu konceptualnu umjetnost primitivni sugradjani ne puse, tako da od necega se ziviti mora.Jara wrote:Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.
Za Damira!![]()
Jos jedan uhljeb u pokusaju.
Po tome što problemi ( koje BTW nije neka pljačka riješiti) opstaju godinama, reklo bi se da neki kojima je bio pos'o rješavati ih, nisu ni skontali da su to problemi. Ako su skontali, tim gore! Što je samo po sebi, da upotrijebim tvoju riječ, "sprdačina". Nejse...
-
upsy_daisy
#269 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.
-
VjecitiStudent
#270 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
+1kluz franjo wrote:Pošteno Doktore!Dr Baltazar wrote:Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.kluz franjo wrote: Dragi dr.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Onaj kome je Bećirović bio super, a Ajnadžić jedini dobar poslije Dževada i ne zaslužuje bolje...
Ja, kao neko ko je doživio Centar kažem, ako smo spali na nivo cirkusa, onda brate Damir. Pa da barem znamo kome plaćamo ulaznicu za ŠOU!
- relativno84
#271 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
upsy_daisy wrote:Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.

-
Android Knego
-
sha_ba
#273 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ovaj fakat smijesan

-
upsy_daisy
#274 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ja i? sad si ti kao dokazao svoju tezu jelrelativno84 wrote:upsy_daisy wrote:Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.
tišu bolje ti je
- relativno84
#275 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
upsy_daisy wrote:ja i? sad si ti kao dokazao svoju tezu jel
tišu bolje ti je