Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post Reply
Dr Baltazar

#251 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

kluz franjo wrote:
Dr Baltazar wrote:
undefined007 wrote:SDA nema šansi u Centru, SDP vlada Centrom posljedih 25 godina (tačnije Dževad Beširević,već 3 mandata- trenutno DF) tako da ne sumnjam da će opet kandidat DF-a doći na vlast.
Tako je bilo i u NG :lol:

Uglavnom, ovaj klovn Damir nikako ne dolazi u obzir.

https://www.youtube.com/watch?v=SsG2pfzmQok

Je li ovo da bude načelnik ? Jeste li vi normalni ? :-)
Dragi dr.
nije pitanje ko je ovdje normalan (nema dovoljno psihologa da ovo biračko tijelo obuhvate). Pitanje je na listiću, a to je ono što stranke "misle" da mogu da nam ponude.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Inače svima preporučujem monografiju o Emeriku Blumu. Lektira o vremenu kada su se "normalni" i pitali i birali.
Od svih tih jedino Ajnadžić, kad već Bećirević neće biti na listi.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#252 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote:
ajnadžić ti je normalan kandidat?
Dr Baltazar

#253 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

malakh wrote:
Dr Baltazar wrote:
ajnadžić ti je normalan kandidat?
Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1 :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ugoAWL2rcXo

Bravo za tebe :-D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#254 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote: Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1 :lol:

čovjek koji je u svom životu nanio samo zlo, od armije, prvog korpusa, zoi-a, pa do ministarstva boraca, je tebi ozbiljan i relevantan kandidat?

i da u pravu je, nikšić bi prvo razbio ovog ajnadžića 1 na 1, jer bi mu rekao sve ovo što sam napisao, a onaj nema protivargument, jer je sve ovo istina, na našu veliku žalost.
Dr Baltazar

#255 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

malakh wrote:
Dr Baltazar wrote: Apsolutno. A pita me neko kome je Nikšić ozbiljan kandidat i on bi kao nekog "razbio" 1 na 1 :lol:

čovjek koji je u svom životu nanio samo zlo, od armije, prvog korpusa, zoi-a, pa do ministarstva boraca, je tebi ozbiljan i relevantan kandidat?

i da u pravu je, nikšić bi prvo razbio ovog ajnadžića 1 na 1, jer bi mu rekao sve ovo što sam napisao, a onaj nema protivargument, jer je sve ovo istina, na našu veliku žalost.
Pa ja ti samo kažem pogledaj ostale. Ne glasam u toj općini svakako, ali imam nekretnine pa me zanima naravno ko će biti načelnik.
putokaz1

#256 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Ej moj Ner...Sorry Damire Nikšiće zbog tvoj 200/300 glasova SDA bez borbe uze Centar...
isto važi i za Vlastu i Ajfona i još bar dvije crvene partije...
MikroBelaj

#257 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by MikroBelaj »

putokaz1 wrote:Ej moj Ner...Sorry Damire Nikšiće zbog tvoj 200/300 glasova SDA bez borbe uze Centar...
isto važi i za Vlastu i Ajfona i još bar dvije crvene partije...
Koji je Damirov nick ovdje ?
putokaz1

#258 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Neznam Gospodina ali jednostovno ide na mlin SDA ko i svi ostali
malakh

#259 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by malakh »

Dr Baltazar wrote:
Pa ja ti samo kažem pogledaj ostale. Ne glasam u toj općini svakako, ali imam nekretnine pa me zanima naravno ko će biti načelnik.
sve što se ajnadžića tiče je sumnjivo, od toga kako je preko noći od okorjelog jnaovca i kosovca došao do komadanta prvog korpusa, pa do njegove generalske titule, a kasnije i doktorske diplome.
putokaz1

#260 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

U sda sve se može,za 1 dan i diplomirat i doktorirat,završit fakultet nedjeljom...
kluz franjo

#261 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by kluz franjo »

Dr Baltazar wrote:
kluz franjo wrote:
Dr Baltazar wrote: Tako je bilo i u NG :lol:

Uglavnom, ovaj klovn Damir nikako ne dolazi u obzir.

https://www.youtube.com/watch?v=SsG2pfzmQok

Je li ovo da bude načelnik ? Jeste li vi normalni ? :-)
Dragi dr.
nije pitanje ko je ovdje normalan (nema dovoljno psihologa da ovo biračko tijelo obuhvate). Pitanje je na listiću, a to je ono što stranke "misle" da mogu da nam ponude.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Inače svima preporučujem monografiju o Emeriku Blumu. Lektira o vremenu kada su se "normalni" i pitali i birali.
Pošteno Doktore!
Onaj kome je Bećirović bio super, a Ajnadžić jedini dobar poslije Dževada i ne zaslužuje bolje...
Ja, kao neko ko je doživio Centar kažem, ako smo spali na nivo cirkusa, onda brate Damir. Pa da barem znamo kome plaćamo ulaznicu za ŠOU!
Dr Baltazar

#262 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Dr Baltazar »

Damir trenutno izgleda atraktivno zbog njegovih budalesanja i poistovjećuje se sa ostalim političarim koji slično, ako ne i gore rade. Ali ovdje dolazimo do glavnog dijela. Damira nema ko usmjeriti u nekoj krizi ili kad krene sa nekim pretjerivanjima, dok ove ostale stranka može u sekundi "ugasiti". Nema on nikakvog političkog iskustva i on zna da nema šansi nekih na izborima. Više je tu da pokaže kako se svaki čovjek može kandidovati, ali ne spominje infrastukturu koja je ključna za veći rezultat - a on je nema.

Ja sam već rekao da ne glasam u općini Centar, ali zbog nekih privatnih stvari pratim razvoj situacije normalno.
kluz franjo

#263 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by kluz franjo »

Ali doktore, tu dolazimo do glavnog pitanja.
Kakvo crno "usmjeravanje" u kriznim situacijama? Ovo je lokalni nivo! Misliš li stvarno da općinski načelnik nekome može proglasiti rat?
Doktore, nemoj me razočarati...
Dakle, stranke su nam redom ponudile "usmjeravajuće" kandidate.
Ja na lokalnom nivou u opštini Centar i dalje k'o jedinog certificirano "usmjeravajućeg" mogu prepoznati Nikšića.
Doktore, ti u svojoj glasačkoj opštini sigurno imaš nekog kvalitetnog "usmjerivajućujućeg" kandidata koji će sa lokalnog nivoa mijenjati ne samo Dayton, nego i povelju UN.
Meni su stranke u mojoj glasačkoj opštini ponudili samo "usmjeravajuće" cirkuzante. U takvoj ponudi, a misleći svojom glavom, mogu samo super-cirkuzanta da izaberem.
Ali to je demokratija, ti ćeš na svom lokalu izabrati kandidata koji ima "usmjeravajuću" motivaciju da mijenja Povelju UN, a ja ću otvoreno na svom lokalu birati "budalu".
Kako to izgleda na kraju balade?
KB9

#264 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by KB9 »

dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je :lol:
homar

#265 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by homar »

KB9 wrote:dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je :lol:
Pa pošto je ovo sve cirkus, najbolje je izabrati za načelnika cirkusanta. :run:
Jara

#266 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Jara »

homar wrote:
KB9 wrote:dajte ba ljudi, kakav damir sta vam je :lol:
Pa pošto je ovo sve cirkus, najbolje je izabrati za načelnika cirkusanta. :run:
Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.
Za Damira! :thumbup: :bih:
relativno84

#267 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by relativno84 »

Jara wrote:Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.
Lik je cista sprdacina, i sve sto radi je toliko jadno da granici s ludilom. Skontati probleme nije neka muka, ali rijesiti ih je jebeno tesko. On za to nema apsolutno nikakvih kapaciteta, ocajnicki pokusaj da i sebe ugradi u sistem (vodeci se logikom kad moze rile mogu i ja), jer vise je nego jasno da njegovu konceptualnu umjetnost primitivni sugradjani ne puse, tako da od necega se ziviti mora.

Jos jedan uhljeb u pokusaju.
Jara

#268 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Jara »

relativno84 wrote:
Jara wrote:Ama, ljudi dragi, Damir je ozbiljan da ozbiljniji ne može biti! Skontao je gradske probleme, bukvalno ih - snimio, govoreći istovremeno o konkretnim rješenjima, vrlo kreativnim! "Cirkusanje" mu je način izražavanja, ironija i satira, valjda je to jasno.
Lik je cista sprdacina, i sve sto radi je toliko jadno da granici s ludilom. Skontati probleme nije neka muka, ali rijesiti ih je jebeno tesko. On za to nema apsolutno nikakvih kapaciteta, ocajnicki pokusaj da i sebe ugradi u sistem (vodeci se logikom kad moze rile mogu i ja), jer vise je nego jasno da njegovu konceptualnu umjetnost primitivni sugradjani ne puse, tako da od necega se ziviti mora.

Jos jedan uhljeb u pokusaju.
Porediti ga s Riletom, niđe veze! :run:
Po tome što problemi ( koje BTW nije neka pljačka riješiti) opstaju godinama, reklo bi se da neki kojima je bio pos'o rješavati ih, nisu ni skontali da su to problemi. Ako su skontali, tim gore! Što je samo po sebi, da upotrijebim tvoju riječ, "sprdačina". Nejse...
upsy_daisy

#269 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by upsy_daisy »

Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.
VjecitiStudent

#270 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

kluz franjo wrote:
Dr Baltazar wrote:
kluz franjo wrote: Dragi dr.
Dakle,
Ajnadžić,
Kamočaji,
Rešidat,
Bukva,
Nikšić...
Ko je ovdje normalan?
Pošteno Doktore!
Onaj kome je Bećirović bio super, a Ajnadžić jedini dobar poslije Dževada i ne zaslužuje bolje...
Ja, kao neko ko je doživio Centar kažem, ako smo spali na nivo cirkusa, onda brate Damir. Pa da barem znamo kome plaćamo ulaznicu za ŠOU!
+1
relativno84

#271 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by relativno84 »

upsy_daisy wrote:Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.
Image
:D
sha_ba

#273 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by sha_ba »

ovaj fakat smijesan :zoka: :run:
upsy_daisy

#274 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by upsy_daisy »

relativno84 wrote:
upsy_daisy wrote:Ko ne konta Damirov humor i satiru neka šuti jer proglašavanje njegovog humora ''jadnim'' je dokaz manje ''inteligencije''.
Image
:D
ja i? sad si ti kao dokazao svoju tezu jel

tišu bolje ti je ;)
relativno84

#275 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by relativno84 »

upsy_daisy wrote:ja i? sad si ti kao dokazao svoju tezu jel

tišu bolje ti je ;)
:maca:
Post Reply