EURO 2016

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#251 Re: EURO 2016

Post by Velkoski »

Ja preko streamova sve gledam ima već četiri godine :mrgreen:

Još su sada dostupni baš fullHD... Odavno nemam potrebe za TV-om.
cyprus

#252 Re: EURO 2016

Post by cyprus »

Ja preko strimova gledam samo utakmice Ž liga... EURO vala neću... Joj, samo da hoće pustit HRT :roll:
zg1911

#253 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

Korisničkoime wrote: Ma favoriti br.1 za osvajanje. Isto kao i mi gazimo sve redom, jaki gori nebo kad ono povali nas Kipar kod kuce. Ok s susjedima i nije bas tako ljudi su redovni na zavrsnicama i nebi sebi ovo dozvolili nikad sto smo mi u ovim kvalifikacijama ali slicna su nerealna ocekivanja i kod nas i kod njih. Ta njihova javnost otjera Bilica covjeka koji je preporodio igru HR nakon Barica i vratio stari sjaj reprezentaciji.
Nece ispast u prvoj rundi mislim da bi cak Spaniju mogli iznenadit.
Kao i obicno u zadnje vrijeme najtanji su na poziciji selektora.
Mali Coric ima da se proda samo tako nakon EP.
malo je smijesno usporedjivat hrvatsku i bih nogometnu reprezentaciju. naravno da pucamo visoko. to je sportski

ispast u prvom kolu, u situaciji kad od 4 momcadi prolaze prvi i drugi te 2/3 treceplasiranih je, s obzirom na igracki kapacitet, blamaza samo takva. koliko god grupa bila jaca ostalih. opet, s ovom budalom od izbornika me ni to ne bi puno iznenadilo
zg1911

#254 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

Velkoski wrote:Ja preko streamova sve gledam ima već četiri godine :mrgreen:

kodi ili? zanimaju me bas ti full hd streamovi

makar, ovo prvenstvo ce i hrt prenosit u full hd-u. al zlu ne trebalo...
Ajatolah_

#255 Re: EURO 2016

Post by Ajatolah_ »

Pa i ja generalno TV ne gledam... Al' kad su utakmice u pitanju, ćeif mi se izvrnuti na kauč, staviti kokice na sebe i gledati na TV-u od 50 inča u HD-u. :D Jedino da sjedim na stolici ispred računara (tako mi je računar pozicioniran), al' to mi se baš ne da, pogotovo tako uvezati maratonski nekoliko utakmica.
Laptop mi nema HDMI port tako da otpada i to da hvatam HD stream na laptopu i puštam ga na TV-u.
skenderija04

#256 Re: EURO 2016

Post by skenderija04 »

Ajatolah_ wrote: Pa i ja generalno TV ne gledam... Al' kad su utakmice u pitanju, ćeif mi se izvrnuti na kauč, staviti kokice na sebe i gledati na TV-u od 50 inča u HD-u. :D Jedino da sjedim na stolici ispred računara (tako mi je računar pozicioniran), al' to mi se baš ne da, pogotovo tako uvezati maratonski nekoliko utakmica.
Laptop mi nema HDMI port tako da otpada i to da hvatam HD stream na laptopu i puštam ga na TV-u.
Majstor zna :D :D :D
skenderija04

#257 Re: EURO 2016

Post by skenderija04 »

Onako, prije evropskog, gledajuci malo prijateljeske prvi utisci su

- Francuska: Solidno. Znaju sta hoce, imaju izgradjen stil. Velika kolicina odsutnih moze bioti problem kako bude odmicalo takmicenje

- Njemacka. Moj favorit. Imaju sve, Pozicionu igru, tranziciju, kontru, kvalitetan izbor igraca i zvjezdicu na dresu koja je dodatni plus. Miksaju par sistema bez da igraci to osjete u negativnom smislu

- Italija: Problemi oko,pozicione igre kada su oni tim koji treba da komanduje utakmicom. Vidio sam ih protiv Skota i juce malo protiv Finske. Valjda je i izbor rivala bio radi ocekivanja da ce protiv Irske i Svedske imati isti zadatak. Cini mi se da ce protiv Belgije biti u svom sosu.

-Spanija: Iznenadjujuce dobro, iako protiv Koreje utakmica nema nikakvu tezinu jer su ovi prakticno iz aviona dosli na teren. Ideja je da se igra okomitije, zrtvujuci posjed. Vidjecemo da li ce se Del Bosque odluciti da mu igraju Busquets u paru sa Brunom na sredini ili samo Busquets.Tu je kljuc.

-Poljaci su mi se svidjeli. Ostale nisam puno pratio .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#258 Re: EURO 2016

Post by Velkoski »

zg1911 wrote:

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Bude apsolutno svega, pogotovo kada su važnije utakmice. :mrgreen:

@Ajatolah ja se zavalim u fotelju :oops: :mrgreen:
dječak sa šibicama

#259 Re: EURO 2016

Post by dječak sa šibicama »

Ma Kodi zakon, jos ako bude islo HD preko Castaway, bice valjda stremova, jebiga imaju stremove za jahacke sportove pa imace valjda i za Euro.

Ima i HRT2 na Croatia on demand, mada kad se raja navali bice tu stekanja.

A ima i m3u listi, pa valjda ce nesto raditi.

A BHT-u zelim brzu smrt.
zg1911

#260 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

Velkoski wrote:
zg1911 wrote:

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Bude apsolutno svega, pogotovo kada su važnije utakmice. :mrgreen:

@Ajatolah ja se zavalim u fotelju :oops: :mrgreen:
hvala :thumbup:
Cupko_

#261 Re: EURO 2016

Post by Cupko_ »

Image

Danasnji Jutanji list i Sportske novosti. U JL prilog na 84 stranice, detaljan vodic, intervjui, raspored utakmica, sve o stadionima, sudijama, gradovima domacinima, nagradama, ma sve moguce za 2 km :)
Let the euphoria begin...
Last edited by Cupko_ on 07/06/2016 17:17, edited 1 time in total.
animals

#262 Re: EURO 2016

Post by animals »

zg1911 wrote:
Korisničkoime wrote: Ma favoriti br.1 za osvajanje. Isto kao i mi gazimo sve redom, jaki gori nebo kad ono povali nas Kipar kod kuce. Ok s susjedima i nije bas tako ljudi su redovni na zavrsnicama i nebi sebi ovo dozvolili nikad sto smo mi u ovim kvalifikacijama ali slicna su nerealna ocekivanja i kod nas i kod njih. Ta njihova javnost otjera Bilica covjeka koji je preporodio igru HR nakon Barica i vratio stari sjaj reprezentaciji.
Nece ispast u prvoj rundi mislim da bi cak Spaniju mogli iznenadit.
Kao i obicno u zadnje vrijeme najtanji su na poziciji selektora.
Mali Coric ima da se proda samo tako nakon EP.
malo je smijesno usporedjivat hrvatsku i bih nogometnu reprezentaciju. naravno da pucamo visoko. to je sportski

ispast u prvom kolu, u situaciji kad od 4 momcadi prolaze prvi i drugi te 2/3 treceplasiranih je, s obzirom na igracki kapacitet, blamaza samo takva. koliko god grupa bila jaca ostalih. opet, s ovom budalom od izbornika me ni to ne bi puno iznenadilo
Po imenima Hrvatska ima veoma jaku reprezentaciju..
niko je ne stavlja u krug favorita, sto je dobro..
ako nas krene,mogli bi daleko dogurati, sto da ne i finale..
hendikep je onaj glupavi izbornik..
nadam se da ga igraci nece slusati, i da ce igrati svoju igru :D
nema me tamo

#263 Re: EURO 2016

Post by nema me tamo »

Ma samo TV za Euro.
fortaleza

#264 Re: EURO 2016

Post by fortaleza »

insomnia78 wrote:Velis, riblja kost HD
:lol:
Prenosi HRT u HD ready preko zemaljske televizije (DVB-T).

Kod mene je problem bio što kad sam 2014.-te kupio riblju kost da rahat gledam u HD-u što HD slika kasni dobrih 20 sekundi za analognom kabelskom. Samo čujem susjede i druge televizore kako je pao gol a kod mene još ni akcija nije počela. Uništi sav ćeif. :lol:

Kod 90% naroda je dobra i analogija.
jethro

#265 Re: EURO 2016

Post by jethro »

Fellaini, novi imidz za Euro :mrgreen:

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#266 Re: EURO 2016

Post by Truba »

ja nisam 1994 nijednu pogledao jer sam imao samo hrt1 :mrgreen:
USAblues

#267 Re: EURO 2016

Post by USAblues »

Euro ove godine uzima neki underdog .... Osjecam :thumbup: :-D ... Kad Georgia do 71 min vodi 1:0 protiv Spain ( live ) je sve moguce U Francuskoj !!!! Croatia ce daleko dospjeti .... Kraj tekme 0:1 :lol: :roll: :-)
pink floydd

#268 Re: EURO 2016

Post by pink floydd »

Švabe najjači i vjerovatno osvajaju i evropu :thumbup:

a trebaju nam malo pretplatu povećati, nisu odavno
cyprus

#269 Re: EURO 2016

Post by cyprus »

Ja nešto ne vjerujem da će ovo osvojiti Francuzi, Nijemci ili Španci... Premišljam se zapravo oko Engleske i Belgije... Znam da ćete reć da sam lud :mrgreen:

Da imaju jačeg trenera, bio bih spreman reći da se i Hrvatska može nosit sa svima... Ovako, ne znam baš...
skenderija04

#270 Re: EURO 2016

Post by skenderija04 »

cyprus wrote:Ja nešto ne vjerujem da će ovo osvojiti Francuzi, Nijemci ili Španci... Premišljam se zapravo oko Engleske i Belgije... Znam da ćete reć da sam lud :mrgreen:

Da imaju jačeg trenera, bio bih spreman reći da se i Hrvatska može nosit sa svima... Ovako, ne znam baš...
Ovo evropsko je dugo, i sam sistem koji dozvoljava i trecima da prrodju dalje, dovesce do toga da ce ekipe dizati formu na samom takmicenju. Ocekujem"iznenadjenja" u grupnoj fazi, ali ce na kraju sve doci na svoje. Duze klupe, ekipe koje su zajedno duze vrijeme sa istim selektorom ce na kraju i doci do same zavrsnice. Ali ako gledas po kvalitetu, slazem se , 6/8 ekipa u 5 deka.
zg1911

#271 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

evo sto o tome kazu sportski novinari iz slo, srb, crg i bih. zanimljiv i ovaj dio hoce li navijat za ili kontra hrvatske

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=898200
dječak sa šibicama

#272 Re: EURO 2016

Post by dječak sa šibicama »

Sto svi govore kako je D grupa najjaca, Ceska odavno nije ono sta je bila, recimo Ukrajina i Poljska su danas daleko jace ekipe od Ceske, a u istoj su grupi sa jednom Njemackom. Zar nije to jaca grupa.
zg1911

#273 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

po meni su najjaca nasa i ona di su italija, belgija, svedska i irska
cyprus

#274 Re: EURO 2016

Post by cyprus »

dječak sa šibicama wrote:Sto svi govore kako je D grupa najjaca, Ceska odavno nije ono sta je bila, recimo Ukrajina i Poljska su danas daleko jace ekipe od Ceske, a u istoj su grupi sa jednom Njemackom. Zar nije to jaca grupa.
Stoji i to, ali valjda se uzima u obzir to da u grupi D svak može uzet bodove svakome, ili ako ništa dobro ga napatit... Čak i Češka i Turska, koje "nisu što su nekad bile"...

U grupi C ipak imaš Sjevernu Irsku, za koju će biti senzacija ako ikome odlomi bod, a sa druge strane Nijemci su ipak izrazitiji favoriti protiv Poljske i Ukrajine, nego što je Španija protiv Hrvatske...

PS Stoji i ovo što reče zg... Grupa je je također vrlo zanimljiva...
nKrkan

#275 Re: EURO 2016

Post by nKrkan »

Bitno je samo da žabarski antifudbal ispadne u grupi . Nakon toga uopće ne sumnjam u najbolji EURO ikad.
Locked