Ne znam za zmaja, ali ja sam vidio pauka, bio je makar velicine macke, gadan trip... Znam da je nesto bilo pojako, odakle je roba bila i ko je dobavio i sad ne znam, ali hvala mu...jes da sam bio stondiran dan, pa jos povratna prekosutra...joj miline, kad te pukne, a nisi pusio nista taj dan...nema me tamo wrote:E'o vidis gore momka raspravlja se s curom koja i dalje misli da ako uzmes par dimova da ces ugledati zmaja.
Prvi joint
- Kaligrafija
#251 Re: Prvi joint
- Jack Be Nimble
#252 Re: Prvi joint
I mene je znala glava ponekada zaboliti. Mucninan ufatiti. Ali od kako je trava legalna gdje zivim, fino odem u "apoteku" i ciko sve objasni. Ima 30 razlicitih travi, 30 travi, 30 cuda. Ovo dobro za ovo, ovo za ono...sa nekima dovoljan jedan hit svakih sat vremena, imaju za glavobolje, san, reumu itd itd.
Nikada bolju travu nisam imao nego u zadnje 4 godine. Prije sam mislio da je trava trava, niko mi nije imao strucno da objasni sta je sta, bog zna sta sam ja duvao.
Nikada bolju travu nisam imao nego u zadnje 4 godine. Prije sam mislio da je trava trava, niko mi nije imao strucno da objasni sta je sta, bog zna sta sam ja duvao.
- Connaisseur Karlin
#253 Re: Prvi joint
Pusis joint duze od decenije,a povremene pauze ne iskljucuju cinjenicu da si ovisnik,jer ovisnistvo jeste formirano pusenjem jointa vlro dug period,bez obzira na duzinu pauza unutar doticnog perioda pusenja jointa. Odvijakvanje organizma ,nakon niza godina pusenja jointa,traje takodje dug period. naravno da si ovisnik,a to ce potvrditi mnogi kojim je dio posla istrazivanje ovisnistva o marihuani.swanfilter wrote:Connaisseur Karlin wrote:swanfilter,poskuvas bezuspjesno opravadati svoju ovisnostTi si jednostavno naklonjen ovisnosti,a ovisnost se moze prakticirati na razlicite nacine!
Sutra da ti neko naredi da prestanes pustiti joint do kraja zivota,sigurna sam da bi pronasao nesto novo da nastavis svoju ovisnost!
U posjeti sam kuci u BiH vec sedmi dan, jos danas. Cijeli taj vakat sam proveo bez da bih zapalio. Znam da mi neces vjerovati jer sam za tebe ovisnik (za pojedine i narkoman) ali nisam niti osjetio potrebu, ceznju za tim. Znas, narkoman, ovisnik, nikada se ne drogira u drustvu jer zna da roba nece dugo trajati, a kriza ce ponovo doci. Mi, koji pusimo travu, ne volimo pusiti sami, u samoci jer nije zanimljivo i to ce ti reci svako ko je pusio vise od jednog dana.
I za kraj, nemam je potrebe bilo kome pravdati se, posebno ne na forumu. Da, ovisnost se prakticira na razlicite nacin. Jesi mozda gladan ili zedan ovaj trenutak? Uzmi dozu prije nego dođe do bolova u stomaku. Prijatno vece ...
-
samo pozitiva
#254 Re: Prvi joint
kad ti joint treba da se opustis i nasmijes
pih 
- Connaisseur Karlin
#255 Re: Prvi joint
Probajte napraviti pitu od marihunae,jer kolacici vec postoje 
- Krastavica
#256 Re: Prvi joint
Connaisseur Karlin wrote:Pusis joint duze od decenije,a povremene pauze ne iskljucuju cinjenicu da si ovisnik,jer ovisnistvo jeste formirano pusenjem jointa vlro dug period,bez obzira na duzinu pauza unutar doticnog perioda pusenja jointa. Odvijakvanje organizma ,nakon niza godina pusenja jointa,traje takodje dug period. naravno da si ovisnik,a to ce potvrditi mnogi kojim je dio posla istrazivanje ovisnistva o marihuani.swanfilter wrote:Connaisseur Karlin wrote:swanfilter,poskuvas bezuspjesno opravadati svoju ovisnostTi si jednostavno naklonjen ovisnosti,a ovisnost se moze prakticirati na razlicite nacine!
Sutra da ti neko naredi da prestanes pustiti joint do kraja zivota,sigurna sam da bi pronasao nesto novo da nastavis svoju ovisnost!
U posjeti sam kuci u BiH vec sedmi dan, jos danas. Cijeli taj vakat sam proveo bez da bih zapalio. Znam da mi neces vjerovati jer sam za tebe ovisnik (za pojedine i narkoman) ali nisam niti osjetio potrebu, ceznju za tim. Znas, narkoman, ovisnik, nikada se ne drogira u drustvu jer zna da roba nece dugo trajati, a kriza ce ponovo doci. Mi, koji pusimo travu, ne volimo pusiti sami, u samoci jer nije zanimljivo i to ce ti reci svako ko je pusio vise od jednog dana.
I za kraj, nemam je potrebe bilo kome pravdati se, posebno ne na forumu. Da, ovisnost se prakticira na razlicite nacin. Jesi mozda gladan ili zedan ovaj trenutak? Uzmi dozu prije nego dođe do bolova u stomaku. Prijatno vece ...
Nemas ti pojam , ili na nasem : masne ti blage
Rokaj ti kafetine i ostale farmaceutske produkte i dalje
- Krastavica
#257 Re: Prvi joint
Sladoled , suhi kolac , mokri sa agdom nako ko hurmasica , tufahija , arabija ili ledene kocke , teletina u saftu od hempa , hjooj sve sam probo , pita slozenica - masa za pite vuzna pomjesana sa mladim sirom i jajima . Nemas ti blageConnaisseur Karlin wrote:Probajte napraviti pitu od marihunae,jer kolacici vec postoje
-
pemanapemani
#258 Re: Prvi joint
Po strucnoj literaturi koja se koristi u srednjim skolama i fakultetima u BiH, svako ko popije tri pive svaki vikend je alkoholicar.
Ko konzumira svakodnevno jednu casu vina ili 0,5 dcl rakije je ovisnik o alkoholu.
Jebi ga, onda ispada da je 60% populacije BiH ovisno o opijatima.
Ko konzumira svakodnevno jednu casu vina ili 0,5 dcl rakije je ovisnik o alkoholu.
- Connaisseur Karlin
#259 Re: Prvi joint
I know a lot of people these days that have only smoked marijuana but are curious to see how eating marijuana would help them. I always advise people to be careful eating marijuana, because you can get way too high if you eat too much. Eating marijuana takes longer to feel the effects than it does when you smoke marijuana, and when you combine that with the fact that people like tasty treats already, it can be a recipe for an interesting day to say the least.
- Krastavica
#260 Re: Prvi joint
I jes' mi reko nesto novo hahahha , os' recept koji ? Alo ba pa to se probavalo u razlicitim omjerima , pa nismo mi levati , napravis pa onda zovnes nekog ko je zeljan da se pokaze . Das mu malo i gledas sta se desava . Ako ga rokne previse ide : rodjo ova je jebena smanji malo vidi ovoga jes se sjebo , i sve tako dok ne nadjes mjeru

- Krastavica
- Connaisseur Karlin
#263 Re: Prvi joint
DZONPI wrote:Mojne puno smanjice ti se kita.
marihuna smanjuje intenzitet orgazma ili ga doslovno nema
- Krastavica
#265 Re: Prvi joint
Connaisseur Karlin wrote:DZONPI wrote:Mojne puno smanjice ti se kita.![]()
bgm nemas pojma , a zena mi se ne zali nesto
- S4mpion
#266 Re: Prvi joint
O kakvoj literaturi je riječ?pemanapemani wrote:Po strucnoj literaturi koja se koristi u srednjim skolama i fakultetima u BiH, svako ko popije tri pive svaki vikend je alkoholicar.
- S4mpion
#267 Re: Prvi joint
Čudi me da nisi napis'o: "U pravu si, meda ne mogu."Krastavica wrote:Connaisseur Karlin wrote:
![]()
bgm nemas pojma , a zena mi se ne zali nesto
-
AmirBaa
#268 Re: Prvi joint
ma sta zna tvoja drzava (koja je vjerovatno jako uredjena, nezaposlenost ispod 10%, nema svakodnevnih pljacki i uboda nozevima, u glavnom gradu ima vode itd. itd.) ako ti jedan bosnjo kaze da je to droga, to je droga! Samo vjera u baketa i islamsku zajednicu, ne do Bog ugledati se na napredniji svijet !Jack Be Nimble wrote:I mene je znala glava ponekada zaboliti. Mucninan ufatiti. Ali od kako je trava legalna gdje zivim, fino odem u "apoteku" i ciko sve objasni. Ima 30 razlicitih travi, 30 travi, 30 cuda. Ovo dobro za ovo, ovo za ono...sa nekima dovoljan jedan hit svakih sat vremena, imaju za glavobolje, san, reumu itd itd.
- HAVANA
#269 Re: Prvi joint
Ko laze narasce mu nos.Connaisseur Karlin wrote:DZONPI wrote:Mojne puno smanjice ti se kita.![]()
- S4mpion
#270 Re: Prvi joint
Stvarno je fascinantno kako se bošnjo želi ravnati sa naprednijim svijetom, al', ako ikako može, da se ravnanje započne od jointa i prostitucije.AmirBaa wrote: ma sta zna tvoja drzava (koja je vjerovatno jako uredjena, nezaposlenost ispod 10%, nema svakodnevnih pljacki i uboda nozevima, u glavnom gradu ima vode itd. itd.) ako ti jedan bosnjo kaze da je to droga, to je droga! Samo vjera u baketa i islamsku zajednicu, ne do Bog ugledati se na napredniji svijet !
-
AmirBaa
#271 Re: Prvi joint
ne kazem ja hajmo sutra legalizovat travu, ali koliko se kod nas ljudi protive marihuani, ne mogu da shvatim nikako. Ali opet, nazadni smo mi mnogo, plus seljacki balkanski mentalitet. To ti dodje kao kada te domace bosnje od 40-50 godina sa 40 kg viska, u zivotu sklek nije uradio, savjetuje kako ne treba piti proteine ako ides u teretanu, nije to zdravo. E tako vjerujem i pola ovih protivnika ove jako jako ,,smrtonosne droge" su se za prvi maj ubili lozom, vodkom, masnim cevapima i janjetinomS4mpion wrote:Stvarno je fascinantno kako se bošnjo želi ravnati sa naprednijim svijetom, al', ako ikako može, da se ravnanje započne od jointa i prostitucije.AmirBaa wrote: ma sta zna tvoja drzava (koja je vjerovatno jako uredjena, nezaposlenost ispod 10%, nema svakodnevnih pljacki i uboda nozevima, u glavnom gradu ima vode itd. itd.) ako ti jedan bosnjo kaze da je to droga, to je droga! Samo vjera u baketa i islamsku zajednicu, ne do Bog ugledati se na napredniji svijet !
- Connaisseur Karlin
#272 Re: Prvi joint
Prestao si na vrijemeHAVANA wrote:Ko laze narasce mu nos.Connaisseur Karlin wrote:DZONPI wrote:Mojne puno smanjice ti se kita.![]()
- Connaisseur Karlin
#273 Re: Prvi joint
U njegovoj drzavi je odobrena medicinska marihuana,a osoba mora imati odobrenje ljekara sa dnevnom dozom i licnu dozvolu ,a koju mora pokazati u drogeriji , pardon, "alternativnoj apoteci"AmirBaa wrote:ma sta zna tvoja drzava (koja je vjerovatno jako uredjena, nezaposlenost ispod 10%, nema svakodnevnih pljacki i uboda nozevima, u glavnom gradu ima vode itd. itd.) ako ti jedan bosnjo kaze da je to droga, to je droga! Samo vjera u baketa i islamsku zajednicu, ne do Bog ugledati se na napredniji svijet !Jack Be Nimble wrote:I mene je znala glava ponekada zaboliti. Mucninan ufatiti. Ali od kako je trava legalna gdje zivim, fino odem u "apoteku" i ciko sve objasni. Ima 30 razlicitih travi, 30 travi, 30 cuda. Ovo dobro za ovo, ovo za ono...sa nekima dovoljan jedan hit svakih sat vremena, imaju za glavobolje, san, reumu itd itd.
-
celava_dlaka
#274 Re: Prvi joint
Kljuka se tabletama zaljeva alkoholom glasa za baketa i psuje stanje u drzavi i narkomanima naziva ljude radi buksne
Oooooo bosnjaci
Oooooo bosnjaci
- Jack Be Nimble
#275 Re: Prvi joint
Ja ne govorim da Bosnjo ista treba da kopira, samo dajem zvanicne primjere zasto bi bilo bolje da bilo koje drustvo legalizuje travu.AmirBaa wrote:ne kazem ja hajmo sutra legalizovat travu, ali koliko se kod nas ljudi protive marihuani, ne mogu da shvatim nikako. Ali opet, nazadni smo mi mnogo, plus seljacki balkanski mentalitet. To ti dodje kao kada te domace bosnje od 40-50 godina sa 40 kg viska, u zivotu sklek nije uradio, savjetuje kako ne treba piti proteine ako ides u teretanu, nije to zdravo. E tako vjerujem i pola ovih protivnika ove jako jako ,,smrtonosne droge" su se za prvi maj ubili lozom, vodkom, masnim cevapima i janjetinomS4mpion wrote: Stvarno je fascinantno kako se bošnjo želi ravnati sa naprednijim svijetom, al', ako ikako može, da se ravnanje započne od jointa i prostitucije.
Nakon 4 godine kriminal opao drasticno sto se tice droge (sto je ocekivati jer se ima kupiti na svakom cosku)
Jos se nije ukazalo da je koristenje trave u uzrastu 12-18g naglo skocilo. Statistika ista kao i prije.
Vlada se nadala da ce uspjeti barem zaraditi oko $35 milona u porezu na racun prodaje. Zadnje 3 godine zarada oko $350 miliona. U zakonu legalizacije je napisano da se te pare smiju samo koristiti za obnovu skola/vrtica i pomoci beskucnicima/ovisnicima jacih droga.
Takodjer nije se doslo do novog zakona preko noci. Ovo se pokusavalo od 2000 i uvijek palo na izborima jer se mislilo da ce: kriminal porasti, vec broj udesa (nijedan udes do sada nije bio zbog utjecaja droge), sva djeca do 18te ce se sikati heroinom itd itd. Do sada je sve bilo suprotno. Mozda ce se to sve desiti tek nakon sedme godine, ko zna, ali za sada legalizacija je bila pun pogodak.