Poziv na zajedničko putovanje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nepass

#251 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Nepass »

perfekcionista1 wrote:
Klitemnestraaa wrote:Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
Inace je doticni naglasio da djevojka mora biti slobodna i punoljetna iskljucivo jer ima dobro srce pa nece probleme, a sex mu nije ni na pameti.
Svako musko koje povede zensko a nije mu familija na putovanje o svom trosku hoce da jebe.
Nema se tu sta raspravljati.
Klitemnestraaa

#252 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

Nepass wrote:
perfekcionista1 wrote:
Klitemnestraaa wrote:Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
Inace je doticni naglasio da djevojka mora biti slobodna i punoljetna iskljucivo jer ima dobro srce pa nece probleme, a sex mu nije ni na pameti.
Svako musko koje povede zensko a nije mu familija na putovanje o svom trosku hoce da jebe.
Klitemnestraaa

#253 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

Nepass wrote:
perfekcionista1 wrote:
Sreca pa sam upoznala muskarce otvorenog uma van granica balkanskog zadrtog mentaliteta koji picku stavlja na pijedestal i nista na zeni osim picke ne vidi.
Sreca pa sam s tim istim putovala.
Sreca pa sam ih upoznala pa znam da takvi postoje.
isx

#254 Poziv na zajedničko putovanje

Post by isx »

Vala bas si elokventna. Gdje rastu takve?

Sent from my iPhone using Tapatalk
vješalica

#255 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by vješalica »

u saksijama
zippoo87

#256 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by zippoo87 »

iscita sao prvo stranicu i vec dodjo do zakljucka kako nasa psiha rijetko u koga moze da prebaci granicu mahale i tog zatvorenog mentaliteta

ja sam vrlo otvorenog mentaliteta i volim sve vrste avanture
ovaj sto je pokrenuo temu je vjerovatno ekstra lik i nikome dlaka sa glave ne bi zafalila ...ali tesko je preskociti te nase psihicke barijere i iskusiti nesto novo
ovdje niko ne voli nista novo...nego daj sve isto i svaki dan uboga da je identican,jer inace ne bi imali razloga kukati :D

evo ja cu samo reci da sam prosle godine u ovo doba otprilike otisao kod jedne osobe na slijepo na rostiljadu,a lika sam upoznao preko igrice na androidu i pozvao me preko igrice i ja prihvatio poziv
sa osobom se nikada uzivo nisam cuo,do trenutka kada sam krenuo prema njemu a udaljenost je nekih 90 km od mene
pozvao sam i svoje prijatelje i islo nas je ukupno 5 u autu a ovi me ispituju da li znam sta o toj osobi i vec su se prepali kao i vecina na ovoj temi...uglavnom da skratim,taj dan je bio avantura koju cu pamtiti do kraja zivota...i ja i prijatelji i nije bilo niti jednog jedinog loseg trenutka
na tom rostilju je bilo mnogo i nacija i vjera,nisam ni znao to :D

prema tome,nemojte biti zatvoreni i uvijek misliti da ce vas neko nesto...niste vi bogatasi da vas neko prodaje za otkupninu,opusteno samo
eluna

#257 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

I nemaju zdrave ni bubrege ni jetru

Sent from my V7A using Tapatalk
perfekcionista1

#258 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by perfekcionista1 »

Klitemnestraaa wrote: Sreca pa sam upoznala muskarce otvorenog uma van granica balkanskog zadrtog mentaliteta koji picku stavlja na pijedestal i nista na zeni osim picke ne vidi.
Sreca pa sam s tim istim putovala.
Sreca pa sam ih upoznala pa znam da takvi postoje.
Nije imao muda da te pita :lol:
perfekcionista1

#259 Re: Poziv na zajedničko putovanje

zippoo87 wrote:i
evo ja cu samo reci da sam prosle godine u ovo doba otprilike otisao kod jedne osobe na slijepo na rostiljadu,a lika sam upoznao preko igrice na androidu i pozvao me preko igrice i ja prihvatio poziv
Jeste jeste, bas se moze porediti rostiljada sa zajednickim putovanjem i nocenjem u istom apartmanu/sobi sa osobom suprotnog spola :D
zippoo87

#260 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by zippoo87 »

ja pricam o mentalitetu i psihickim barijerama
vidis da je postavljac teme ostavio uslove otvorene ali je rekao da on moze platiti nesto skromno,ako doticna hoce da sebi plati odvojenu sobu,mislim da mu ni to ne bi smetalo
psiha je cudo,sve je u glavi
Muhamed Đakmić

#261 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Muhamed Đakmić »

A što će mu u tom slučaju isključivo ženska osoba? :D
zippoo87

#262 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by zippoo87 »

Muhamed Đakmić wrote:A što će mu u tom slučaju isključivo ženska osoba? :D
da citas sto neko napise,mozda ne bi pitao ovakva nebulozna pitanja
btw.nisam ja postavio temu,ali razumijem covjeka 100%
danas na kafu ne mozes normalno pozvati zensku osobu,vec se utripovala da ces je silovati :D
Muhamed Đakmić

#263 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Muhamed Đakmić »

Majstore, ne pitam te to ba :D

Zašto isključivo zove žensku osobu ako putovanje ne nosi seksualnu konotaciju? :D
mg

#264 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by mg »

'bem ti Balkan i primitivce!

AVANTURA!!!!

Može podrazumjevati sve, a ne mora ništa.

Sve dok nema prisile, i dok je slobodna volja, zaboli Vas ko ide, ko se i s kim.

Ja @Prolaznik potpuno razumijem. Smatram njegov poziv normalnim, obzirom na njegovo stanje duha.

To što ljudi očigledno ne guze dovoljno, pa im ta frustracija izbija iz svakog otvora na tijelu je problem psihičkog stanja pojedinca, a ne poziva na more i putovanje.

Kad dodjete u godine 30+ sex sam po sebi nije neki problem. Ljudi se jebu ko štuke, čak i toliko, da mi se pomalo i gadi. Al' samo pomalo. :-D i nikom to nije tabu, neka aman velika stvar ili šta ti ja znam.

Ali pošto se pubertetlijama sve vrti oko toga, razumijem pojedine...
Muhamed Đakmić

#265 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Muhamed Đakmić »

Ma gori ja što postavljam logično pitanje :D
mg

#266 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by mg »

Muhamed Đakmić wrote:Ma gori ja što postavljam logično pitanje :D

Logično da ti odgovorim, ja na motoru decke ne vozam. Motor il sam, il sa sexualnim opredjeljenjem u pogledu pola. U mom slučaju su to žene...
Muhamed Đakmić

#267 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Muhamed Đakmić »

I to je meni sasvim pošteno i nemam nikakav problem sa tim.

Međutim, čovjek najavljuje da nema ništa seksualno u njegovom pozivu, ali zove samo žene. To je samo po sebi seksualno, meni bar :D
Dope_Man

#268 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Dope_Man »

Muhamed Đakmić wrote:I to je meni sasvim pošteno i nemam nikakav problem sa tim.

Međutim, čovjek najavljuje da nema ništa seksualno u njegovom pozivu, ali zove samo žene. To je samo po sebi seksualno, meni bar :D
Vec je odgovorio na to na pocetku teme zasto zene, da temu nisu skoro unistili ograniceni balkanski umovi koji mrze sami sebe kada se ujutro probude lako bi se nasao post. Pa i da nije potpuno bez seksualne konotacije poziv, sta fali? Ako oboje pozele to na putu, sto da ne. Ako ne bude raspolozena, nastave normala dalje.

Problem mnogih ovdje je sto misle da je ''porasti-nadji zenu-rodi djecu-kukaj do kraja zivota'' jedini zivot koji postoji. Za mnoge postoji i drugaciji zivot, gdje odluce sebi dati oduska, a pri tom su stekli dovoljno da to finansijski mogu podnijeti. Ja, negdje na sredini 20tih, zamisljam da cu za 20tk godina, dakle kada budem dobi autora teme, imati dovoljno za upravo takav zivot. Jedina razlika je sto bi ja kupio kamper i isao sa njim, a ne sa motorom. Da se zenim, pravim djecu itd. me jednostavno ne zanima. A ni sex nije pod moranje, imam dosta jaranica sa kojima sam putovao, usput upoznavao i druge i sex nije nikakav tabu. Ako je bilo obostrane zelje, i bilo ga je, a ako nas zanima drugacija zabava onda i nije.. i svima lijepo.

Opet ponavljam - problem su samo zatucani balkanjerosi koji psuju svoj zivot kad se probude ujutro kraj zene koja ih ne zanima, sa obavezama koje preziru, a nemaju hrabrosti da zive drugacije ili da bar malo nesta promijene, i tako do smrti kukaju i skepticno komentarisu ovakve price iz zivota drugih ljudi koji su odlucili zivjeti kako im volja, a ne kako porodica, komsije, drustvo opcenito ocekuje.
Donnie Smith

#269 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Donnie Smith »

Dope_Man wrote:
Muhamed Đakmić wrote:I to je meni sasvim pošteno i nemam nikakav problem sa tim.

Vec je odgovorio na to na pocetku teme zasto zene, da temu nisu skoro unistili ograniceni balkanski umovi koji mrze sami sebe kada se ujutro probude lako bi se nasao post. Pa i da nije potpuno bez seksualne konotacije poziv, sta fali? Ako oboje pozele to na putu, sto da ne. Ako ne bude raspolozena, nastave normala dalje.

Problem mnogih ovdje je sto misle da je ''porasti-nadji zenu-rodi djecu-kukaj do kraja zivota'' jedini zivot koji postoji. Za mnoge postoji i drugaciji zivot, gdje odluce sebi dati oduska, a pri tom su stekli dovoljno da to finansijski mogu podnijeti. Ja, negdje na sredini 20tih, zamisljam da cu za 20tk godina, dakle kada budem dobi autora teme, imati dovoljno za upravo takav zivot. Jedina razlika je sto bi ja kupio kamper i isao sa njim, a ne sa motorom. Da se zenim, pravim djecu itd. me jednostavno ne zanima. A ni sex nije pod moranje, imam dosta jaranica sa kojima sam putovao, usput upoznavao i druge i sex nije nikakav tabu. Ako je bilo obostrane zelje, i bilo ga je, a ako nas zanima drugacija zabava onda i nije.. i svima lijepo.

Opet ponavljam - problem su samo zatucani balkanjerosi koji psuju svoj zivot kad se probude ujutro kraj zene koja ih ne zanima, sa obavezama koje preziru, a nemaju hrabrosti da zive drugacije ili da bar malo nesta promijene, i tako do smrti kukaju i skepticno komentarisu ovakve price iz zivota drugih ljudi koji su odlucili zivjeti kako im volja, a ne kako porodica, komsije, drustvo opcenito ocekuje.
Zatucano je što on ne poznaje nikog koga bi pozvao, poveo na taj put... već mora juriti po forumima nepoznate ženske. Mislim, gdje si bio dosad, na šta si potrošio tolike godine života da nemaš druga, drugaricu, radnog kolegu, rođaka...partnericu!... s kojim ćeš negdje otići, nego nešto anonimno, neki konkursi, neke probe, neka tajnovitost. Seksualna strana nebitna, desi se, ne desi, jaka stvar, ali, općenito tražiti partnere po oglasima, forumima, FB i drugim društvenim mrežama, čak i na PIK-u - je :unesvijest:
AKo se desi slučajno, spontano, kroz neku debatu, prepisku - pa se rodi interes, ok, ali ti s namjerom odeš negdje da tražiš sebi ženu, curu, partnetku za kafu ili seks - po meni, i ne vrijediš ništa. #paćenik
Neki si psihopata s kojim niko neće da se druži. A zašto neće. Pa sigurno ima 990 razloga najmanje. Aj zdravo. Pa nek' sam i ja za tebe zatucana, jest me i briga :-D
Odi sam negdje, to je avantura, pa ako si u stanju, priđi nekoj ženskoj, nagovori je da joj se svidiš, da nastavi put s tobom. Avantura je otići na neko novo mjesto s nekim poznatim. Avantura je svakako i kad dvoje nepoznatih ljudi, udruženih u zajedničkom poduhvatu odu negdje, ali meni je to nekako, nakaradno ako ide na ovaj način. Šta ja znam, staromodna sam :D
perfekcionista1

#270 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Eto jos jedan hipi padobranac filozofira na temi. Po njegovom je odluciti se za brak i djecu zivot po tudjem nagovoru i pritisku, najbolje je biti samotnjak sa 50 godina nabijenih u prkno bez zene i porodice.

Nije vam niko kriv sto niste ili mislite da je nemoguce upoznati srodnu dusu s kojom bi uzivali putovati vise nego sa curama sa oglasa.
perfekcionista1

#271 Re: Poziv na zajedničko putovanje

@doniesmith Objasnila si :D.
Konacno da i neko zenskog pola na forumu prepozna sustinu, ovako me napadose da sam zloban a ja s dobrom namjerom njima govorim :)
Donnie Smith

#272 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Donnie Smith »

perfekcionista1 wrote:@doniesmith Objasnila si :D.
Konacno da i neko zenskog pola na forumu prepozna sustinu, ovako me napadose da sam zloban a ja s dobrom namjerom njima govorim :)
Pa ti i jesi zloban, :D ne dozvoljavaš čovjeku da nađe jednu sličnu njemu, a ima i njih tu, čuče, vrebaju priliku da nađu sebi partnera. Neke bi se usudile, ali ne smiju, a ove hrabre, pa ako ih ima, sretno vam bilo. Isti se pronalaze, svaka roba ima svoju mušteriju. Ko kaže da samo muškarci nemaju život mimo internetskog bespuća :-D

Ajd, neću više nikad proviriti na ovu temu, ovdje niko nikog ne razumije ionako. :D
Samo se jedni drugima iščuđavamo. Zatucani i savremeni likovi, moš misliti :lol:
Euridika
Globalna šefica

#273 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Euridika »

Donnie Smith wrote:Zatucano je što on ne poznaje nikog koga bi pozvao, poveo na taj put... već mora juriti po forumima nepoznate ženske. Mislim, gdje si bio dosad, na šta si potrošio tolike godine života da nemaš druga, drugaricu, radnog kolegu, rođaka...partnericu!... s kojim ćeš negdje otići, nego nešto anonimno, neki konkursi, neke probe, neka tajnovitost.
Sorry, čini mi se da nisi pročitala svu temu, nije čovjek paćenik koji je spiskao svojih 45+ godina u svoju guzicu, već (nažalost) ima iza sebe propao brak i dvoje djece iz tog braka. I trenutno je sam (barem je bio u vrijeme pokretanja teme). A pisao je da ima i prijatelje i prijateljice, ali da je htio baš iskustvo s nekim nepoznatim. Ovo ostalo neću puno komentirati, stvar je ličnog stava prema tematici.
perfekcionista1

#274 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Donnie Smith wrote:
perfekcionista1 wrote:@doniesmith Objasnila si :D.
Pa ti i jesi zloban, :D ne dozvoljavaš čovjeku da nađe jednu sličnu njemu, a ima i njih tu, čuče, vrebaju priliku da nađu sebi partnera. Neke bi se usudile, ali ne smiju, a ove hrabre, pa ako ih ima, sretno vam bilo. Isti se pronalaze, svaka roba ima svoju mušteriju. Ko kaže da samo muškarci nemaju život mimo internetskog bespuća :-D

Ajd, neću više nikad proviriti na ovu temu, ovdje niko nikog ne razumije ionako. :D
Samo se jedni drugima iščuđavamo. Zatucani i savremeni likovi, moš misliti :lol:
Dobro jesam malo zlocko, ali zlocko sa dobrim namjerama :D.

Ma jok da mu ja ne dozvoljavam, ja sam i naglasio da bi sve imalo smisla ako bi se on potrudio pronaci osobu s kojom ce kasnije mozda i provesti zivot, ali ne, on je naglasio da ga brak ne zanima, vec samo putovanje sa slobodnim zenama bez obaveza. Sex ga ne zanima ali on placa jednu sobu za oboje, ako ona hoce posebnu sobu sama placa :D. Dakle dodatni presing na zene :D.

Ako mu je krajnji cilj da upozna buducu zivotnu saputnicu BUJRUM, i zene koje zele isto takodje Bujrum. No sve mi je mirisalo na nesto potpuno drugo. No dajem mogucnost da grijesim :)
zippoo87

#275 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by zippoo87 »

kako bi teme na forumu imale smisla,samo da raja cita prije nego nesto napise
kako bi zivot bio puno bolji,da oni koji pricaju,znaju o cemu pricaju
nas najveci neprijtalj kao drustva u BiH su neznanje i neinformisanost
tacka
Post Reply