Dope_Man wrote:Muhamed Đakmić wrote:I to je meni sasvim pošteno i nemam nikakav problem sa tim.
Međutim, čovjek najavljuje da nema ništa seksualno u njegovom pozivu, ali zove samo žene. To je samo po sebi seksualno, meni bar

Vec je odgovorio na to na pocetku teme zasto zene, da temu nisu skoro unistili ograniceni balkanski umovi koji mrze sami sebe kada se ujutro probude lako bi se nasao post. Pa i da nije potpuno bez seksualne konotacije poziv, sta fali? Ako oboje pozele to na putu, sto da ne. Ako ne bude raspolozena, nastave normala dalje.
Problem mnogih ovdje je sto misle da je ''porasti-nadji zenu-rodi djecu-kukaj do kraja zivota'' jedini zivot koji postoji. Za mnoge postoji i drugaciji zivot, gdje odluce sebi dati oduska, a pri tom su stekli dovoljno da to finansijski mogu podnijeti. Ja, negdje na sredini 20tih, zamisljam da cu za 20tk godina, dakle kada budem dobi autora teme, imati dovoljno za upravo takav zivot. Jedina razlika je sto bi ja kupio kamper i isao sa njim, a ne sa motorom. Da se zenim, pravim djecu itd. me jednostavno ne zanima. A ni sex nije pod moranje, imam dosta jaranica sa kojima sam putovao, usput upoznavao i druge i sex nije nikakav tabu. Ako je bilo obostrane zelje, i bilo ga je, a ako nas zanima drugacija zabava onda i nije.. i svima lijepo.
Opet ponavljam - problem su samo zatucani balkanjerosi koji psuju svoj zivot kad se probude ujutro kraj zene koja ih ne zanima, sa obavezama koje preziru, a nemaju hrabrosti da zive drugacije ili da bar malo nesta promijene, i tako do smrti kukaju i skepticno komentarisu ovakve price iz zivota drugih ljudi koji su odlucili zivjeti kako im volja, a ne kako porodica, komsije, drustvo opcenito ocekuje.
Zatucano je što on ne poznaje nikog koga bi pozvao, poveo na taj put... već mora juriti po forumima nepoznate ženske. Mislim, gdje si bio dosad, na šta si potrošio tolike godine života da nemaš druga, drugaricu, radnog kolegu, rođaka...partnericu!... s kojim ćeš negdje otići, nego nešto anonimno, neki konkursi, neke probe, neka tajnovitost. Seksualna strana nebitna, desi se, ne desi, jaka stvar, ali, općenito tražiti partnere po oglasima, forumima, FB i drugim društvenim mrežama, čak i na PIK-u - je
AKo se desi slučajno, spontano, kroz neku debatu, prepisku - pa se rodi interes, ok, ali ti s namjerom odeš negdje da tražiš sebi ženu, curu, partnetku za kafu ili seks - po meni, i ne vrijediš ništa. #paćenik
Neki si psihopata s kojim niko neće da se druži. A zašto neće. Pa sigurno ima 990 razloga najmanje. Aj zdravo. Pa nek' sam i ja za tebe zatucana, jest me i briga
Odi sam negdje, to je avantura, pa ako si u stanju, priđi nekoj ženskoj, nagovori je da joj se svidiš, da nastavi put s tobom. Avantura je otići na neko novo mjesto s nekim poznatim. Avantura je svakako i kad dvoje nepoznatih ljudi, udruženih u zajedničkom poduhvatu odu negdje, ali meni je to nekako, nakaradno ako ide na ovaj način. Šta ja znam, staromodna sam