530i wrote:Za lakoću vožnje važan je i motor, odnosno pogonska jedinica. Tri hiljade kubika, automatski mjenjač, oko 250ks konja čine život mnogo mnogo ugodnijim. Jest da će me sad napasti ovi koji "ne prelaze 80" ili "ne idu van grada" ili "naše ceste su katastrofa".condy wrote: Velika tezina i mali motor su najlosija kombinacija. Kupis limuzinu a motor je gusi. Srednji motor iz ponude motora je najbolje opcija a to je 2.0 hdi od 103 kw.
A sam ugođaj auta se može osjetiti tek na višesatnom putovanju, od par stotina kilometara. Sjest u auto ili napraviti krug po gradu je ništa...to može i tomos apn...
nemoj rodjo tako,., znas kako kazu najbolji su ti oni 1,4,pet sest motori,.,to trosi ko upaljac a servis jeftino oko par stoja,., a moze i uz ivan trecom,.,. sa klimom.,., kazu da se samo gine u tim autima ja pojakim motorima,., to je za divljake i one sa malom cunom,. nemamo ti mi pojma nas je neko preveslo pri kupovini,., trebo si dizela uzett,., nas sto manji motor to bolje,., a i kazu da si taj auto kupio zbog zena da se kurcis,.,a ne rad sebe,., i da sad zbog toga nemas para za gume,.,vozis na celostonu,.,., i da ti uvijek pretices a to nevalja, ubices nekoga,.,
znas ipak da oni neki tamo bolje znaju odate,.,