Oženio se Haris Silajdžić
- sadie_forever
#251 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Lafo neki vjernik,a razjebo porodicu i ozenio curu....ccc,samo se nadam da ce ga sto prije iskoristi i odjebat mlada 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#252 Re: Oženio se Haris Silajdžić
sadie_forever wrote:Lafo neki vjernik,a razjebo porodicu i ozenio curu....ccc,samo se nadam da ce ga sto prije iskoristi i odjebat mlada
ma koji vam je klinac
- Edin H.
#253 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Udarice ga po dzepu opasno da finansira ove hashishare iz ashramasadie_forever wrote:Lafo neki vjernik,a razjebo porodicu i ozenio curu....ccc,samo se nadam da ce ga sto prije iskoristi i odjebat mlada
Sa pozitivne strane Hare ce nauciti sanskrit.
- Toffee karamela
#254 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Kao da ga Hare već ne znaEdin H. wrote:
Udarice ga po dzepu opasno da finansira ove hashishare iz ashrama![]()
Sa pozitivne strane Hare ce nauciti sanskrit.
-
dezurni_ucenik
#255 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Habi placa new age marifetluke po Indiji a ona nam jos i porucuje kako smo opsjednuti "materijalnim". Jurinejt po sirotinji level: infinity.
- JThomas
#256 Re: Oženio se Haris Silajdžić
svidjelo joj se iskustvo i zrelost starijeg muškarca.
- Edin H.
#257 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Po ashramima se ne zna ko koga karindja.JThomas wrote:svidjelo joj se iskustvo i zrelost starijeg muškarca.
-
sandra01
#258 Re: Oženio se Haris Silajdžić
I da citiran Ridjobrkog
"Aprilski paket propade nama,
Hare Krisna ,Hare Rama"
- Toffee karamela
#259 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Alija još u toku rata morao za njim slati svog personalnog emisara da provjerava koliko je Hare pokupio sadake po zemljama Magreba....Treba li reći da se brojke nisu slagale? E te brojke koje se nisu slagale sad ovo dvoje pretvaraju u narko dim po Indijidezurni_ucenik wrote:Habi placa new age marifetluke po Indiji a ona nam jos i porucuje kako smo opsjednuti "materijalnim". Jurinejt po sirotinji level: infinity.
-
dezurni_ucenik
#260 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Toffee karamela wrote:Alija još u toku rata morao za njim slati svog personalnog emisara da provjerava koliko je Hare pokupio sadake po zemljama Magreba....Treba li reći da se brojke nisu slagale? E te brojke koje se nisu slagale sad ovo dvoje pretvaraju u narko dim po Indijidezurni_ucenik wrote:Habi placa new age marifetluke po Indiji a ona nam jos i porucuje kako smo opsjednuti "materijalnim". Jurinejt po sirotinji level: infinity.
I sad malo mantra "ommm-ommm-omm", loma tantrika u krevetu, kakav spid, kakav eks, bolje ganja onda seks, citanje poezije uz blagoslov ovog ucitelja splintera. Jebe ga se, nek uziva
- Toffee karamela
#261 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Tako je, ko je i nama kriv što nismo skupljali donacije za napaćenu Bosnu, idući put pamet u glavudezurni_ucenik wrote:
I sad malo mantra "ommm-ommm-omm", loma tantrika u krevetu, kakav spid, kakav eks, bolje ganja onda seks, citanje poezije uz blagoslov ovog ucitelja splintera. Jebe ga se, nek uziva![]()
- Toffee karamela
#262 Re: Oženio se Haris Silajdžić
"U posljednjem broju sarajevskog nedjeljnika "Slobodna Bosna", koji se poziva na informacije iz tadašnjeg državnog vrha u Sarajevu, Ejupa Ganića je tokom 1993. tadašnji predsjednik Predsjedništva BiH Alija Izetbegović lično poslao u tajnu diplomatsku misiju u zemlje Sjeverne Afrike – Maroko, Tunis, Alžir – da "diplomatski diskretno", provjeri koliko su vlade tih zemalja donirale novca Bosni i Hercegovini. Prema pisanju ovog nedjeljnika, u ime ratnih vlasti u Sarajevu, prije Ganićeve turneje po zemljama Magreba novac i donacije je ekskluzivno sakupljao tadašnji ministar vanjskih poslova Haris Silajdžić. Na toj dužnosti Silajdžić je proveo vrijeme od 1991. do novembra 1993. godine. Pozivajući se na izvore iz samog državnog vrha, "Slobodna Bosna" navodi kako je Ejup Ganić tokom pomenute inspekcije utvrdio da je Silajdžić prikupio višestruko više novca nego što je prijavio i dostavio Izetbegoviću".
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=934139
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=934139
-
dezurni_ucenik
#263 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Jebo te orgije njihove, ne bi' se ja zajebav'O sa tim Indijcima.

- HAVANA
- Connaisseur Karlin
#265 Re: Oženio se Haris Silajdžić
ma odoh u Indiju , lakse mi je otici u Indiju od citanja knjigesunceKOtepsija wrote:selma ti je vec odgovorila-previse razmisljas o materijalnom...Connaisseur Karlin wrote:sunceKOtepsija wrote:
- Ne pratim, ne gledam ni televiziju. Za mene postoji samo ono što je uživo. Došlo je do prezasićenja, previše mislimo o materijalnom dok i sama nauka dokazuje da je sve duhovno. Sve što radiš, ustvari, radiš sebi, samo ti se čini da si nekome nešto uradio.
otkud joj pare za putovanja, da uziva u duhovnom, ne radi, yogiraprvo se oslobodi toga, a onda
- Connaisseur Karlin
#266 Re: Oženio se Haris Silajdžić
ako je covjek imalo los prethoni brak, ok je da danas ima novi brak, zar je to problemJoseMujica wrote:sadie_forever wrote:Lafo neki vjernik,a razjebo porodicu i ozenio curu....ccc,samo se nadam da ce ga sto prije iskoristi i odjebat mlada
ma koji vam je klinacnije ni Selma mlada...mislim jeste u odnossu na ovog đuturuma, al je i ona stara i za milfaču
ama nisu godine vazne, sto se kacite za godine,ali sto cemo sa materijalnim i duhovnim vrijednostima svakodnevice
kako se postizu duhovne vrijednosti u Indiji bez materijalnih razmisljanja
- Connaisseur Karlin
#267 Re: Oženio se Haris Silajdžić
a to je vazno, jer ...Edin H. wrote:Po ashramima se ne zna ko koga karindja.JThomas wrote:svidjelo joj se iskustvo i zrelost starijeg muškarca.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#268 Re: Oženio se Haris Silajdžić
opet ti o svojoj ženiHAVANA wrote:Jebo mater svi zene mladje,puse travu...a ja ozenio stariju,presto davno pusit travu...Ko je sad ovde lud?
ima li posta bez nje
-
TheMule
#269 Re: Oženio se Haris Silajdžić
ovjde ima dosta ljubomornih
- Krokodajl
#270 Re: Oženio se Haris Silajdžić
E tačno su ovi iz SBiH vazda bili šiz.
Onaj Gojer vazda kuko, em ne znaš šta je po nacionalnosti nemožeš ga ni majorizirati ni minorizirati, onaj Belkić golubove uzgaja, ovaj sad Hare Sila Hare Krišna.
Još onda kad jevreja staviše za ministra vanjskih poslova, hajde da su ga za ministra finansija to bi imalo smisla, ali vanjskih poslova, pa čo'ek nije nigdje prispio...
E tačno sutra da kandiduju Aliju ispred SBiH ne bi glaso za njeg.
Onaj Gojer vazda kuko, em ne znaš šta je po nacionalnosti nemožeš ga ni majorizirati ni minorizirati, onaj Belkić golubove uzgaja, ovaj sad Hare Sila Hare Krišna.
Još onda kad jevreja staviše za ministra vanjskih poslova, hajde da su ga za ministra finansija to bi imalo smisla, ali vanjskih poslova, pa čo'ek nije nigdje prispio...
E tačno sutra da kandiduju Aliju ispred SBiH ne bi glaso za njeg.
- mayab
#271 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Šta reći , osim .....

- HAVANA
#272 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Pa o cijoj cu,necu o tudjoj.Black swan wrote:opet ti o svojoj ženiHAVANA wrote:Jebo mater svi zene mladje,puse travu...a ja ozenio stariju,presto davno pusit travu...Ko je sad ovde lud?
ima li posta bez nje
- Haris.ba
#273 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Kud kliknu.
Bezveze tračate ljude. Nek se žene ili ne. Njihov život.
Nego, zanimljiva mi priča o tom centru u Indiji. Volim da saznajem nove stvari o religijama.
https://www.artofliving.org/ba-en
Pretpostavljam da je to ovo. Nisu cijene nešta strašne. Ulazak za osobu je oko 120 KM. Pa imaju neki kursevi.
Pretpostavljam da izađe na 200 KM dnevno.
Put do tamo izađe oko 2200 dolara u jednom pravcu.
Nije skup smještaj u Indiji, niti hrana.
Osnivač ovoga centra je humanitarac koliko sam skontao. Koliko sam skontao i hindus je. Mada pretpostavljam da se može učestvovati u tom centru a ne biti hindus.
Nešta otprilike trošak izađe ko muslimanu na hadždž otići.
Bezveze tračate ljude. Nek se žene ili ne. Njihov život.
Nego, zanimljiva mi priča o tom centru u Indiji. Volim da saznajem nove stvari o religijama.
https://www.artofliving.org/ba-en
Pretpostavljam da je to ovo. Nisu cijene nešta strašne. Ulazak za osobu je oko 120 KM. Pa imaju neki kursevi.
Pretpostavljam da izađe na 200 KM dnevno.
Put do tamo izađe oko 2200 dolara u jednom pravcu.
Nije skup smještaj u Indiji, niti hrana.
Osnivač ovoga centra je humanitarac koliko sam skontao. Koliko sam skontao i hindus je. Mada pretpostavljam da se može učestvovati u tom centru a ne biti hindus.
Nešta otprilike trošak izađe ko muslimanu na hadždž otići.
- shake69
#274 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Niš' mi nije jasno. Haris efendija završio medresu, kako je poznato, a vidi žena mu utekla hindusima. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#275 Re: Oženio se Haris Silajdžić
to se kaze luda kuca u jednoj glavi