Ejh tonuovavita wrote:Kako komeedo_79 wrote:
Šta nudiš![]()
![]()
Ne zeli da me ozeni zbog..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#251 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
- nuovavita
#252 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
friskyoreo wrote: Post je bio sarkastican...Razumijemo se...
- jao_situacije
#253 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
statistički dođe 3.5 žene na jednog muškarca u bihnuovavita wrote:Ah da..izvini, moja greška. Mars i Venera...stalno zaboravljamfriskyoreo wrote:Pazi, moras da razgranicis kriterije zanuovavita wrote: Znaš....vi biste svi fine djevojčice, koje nisu materijalisti, koje bi sa vama izašle na sastanak i tramvajem, popile kafinu a ne 10 koktela....a balite redovno po onim "skupim", napirlitanim, polugolim, izvještačenim pripadnicama ženskog roda. Pobogu, odlučite se koji su vam kriteriji!i za brak... Kada je za
onda mogu ove i sa tramvajem a mogu i naprilitane, a za brak su puno veci kriteriji...
Vraćamo se na davno prežvakanu temu naših balkanaca. Volite da hodate, da vam svaka da kad zatražite, a na kraju biste nevinu da ženite.Nudite li vi nevinost? Tražite ono što pružate molim lijepo
kad se oduzmu nesposobni glupi ružni muškarci i kad se uzmu u obzir ekonomske prilike u bih, najpoželjnijim neženjama je situacija drastično bolja nego ostalima muškarcima, o ženama da ne govorim bez obzira na njihove subjektivne i objektivne karakteristike
naša računica je dobra, vjerovatno možemo povaliti 10-ak ženki i sa 30 oženiti neku friško punoljetnu pametnu djevicu iz svoje kaste
zakon ponude i potražnje
- ultima_palabra
#254 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
jao_situacije wrote:statistički dođe 3.5 žene na jednog muškarca u bih
- nuovavita
#255 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Uhhh...ženkijao_situacije wrote:
statistički dođe 3.5 žene na jednog muškarca u bih
kad se oduzmu nesposobni glupi ružni muškarci i kad se uzmu u obzir ekonomske prilike u bih, najpoželjnijim neženjama je situacija drastično bolja nego ostalima muškarcima, o ženama da ne govorim bez obzira na njihove subjektivne i objektivne karakteristike
naša računica je dobra, vjerovatno možemo povaliti 10-ak ženki i sa 30 oženiti neku friško punoljetnu pametnu djevicu iz svoje kaste
zakon ponude i potražnje
Dobro..tvoja statistika vam ide na ruku
Bjež'te...tjerate me da offtopičarim
- edo_79
#256 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Ima li šta slađe od kvalitetnog offtopicharenjanuovavita wrote:Uhhh...ženkijao_situacije wrote:
zakon ponude i potražnje![]()
Dobro..tvoja statistika vam ide na rukuI kada ta friško punoljetna djevica sa 30 shvati da ništa nije vidjela ni prošla...i da je vi možda i ne ispunjavate na pravi način...ode pa-pa
Bjež'te...tjerate me da offtopičarim
-
libra123
#257 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Ma kakve racunice,strucne spreme i ostalo,nista ne treba pocinjati bez ljubavi
- muha_sa
#258 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
kad sam se ženio samo me njena diploma zanimala---sad je može macku o rep objesit---evo je po vas dan kuci sU daljinskim a moja peMzija nam ne mere ni za režije da bidne

- medvjed23
#259 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
koliko među muškarcima ima sirovina koje u ženama vide samo komade mesa, toliko među ženama ima manipulatorki kojima muškarci služe za toplo-hladne igrice i dizanje ega.. što će reći: jeste, istina je da dio muškaraca, postavljajući površne kriterije, navodi žene na pogrešne puteve, ali vrijedi i obrnuto.. a to nas opet dovodi do priče o dvostrukim standardima 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#260 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
A ja kontam sto ova moja zavlaci nogelibra123 wrote:
-
libra123
#261 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa da je zagrijes maloTomahawk11 wrote:A ja kontam sto ova moja zavlaci nogelibra123 wrote:
-
Zoya
#262 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Više ne važi i nije dovoljna ona ' samo nek' je naš/a ' 
- muha_sa
#263 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
ovo je ljubav

- edo_79
#264 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Znam da su ti male sise,
Znam da ti je prištavo lice,
Znam da si drolja
al' meni ne treba bolja

Znam da si drolja
al' meni ne treba bolja
-
prog321
#265 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
U Americi većinom udate žene rade part time.MyTao wrote:Mozda je mislio na 1950 godinu. Jedino tako bi ovo imalo smisla...Tomahawk11 wrote:Otkud ti ovi podaci? Pogotovo vezano za Njemcku, ali i USA.prog321 wrote:Npr, u Zapadnoj Njemačkoj, Engleskoj i u USA većina domaćinstava egzistiraju tako što žena ne radi ili radi samo part time.
Dok u postkomunistickim zemljama procenat zaposlenih žena je mnogo veći.
Recimo više je zaposlenih žena u Istočnoj Njemackoj nego u Zapadnoj.
Po popisu iz 2010 svaka druga zaposlena žena u USA radi part-time.
-
libra123
#266 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa slicni se nadju cak i onda kada se ne traze,nije to lose.edo_79 wrote:Znam da su ti male sise,
Znam da si drolja
al' meni ne treba bolja
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#267 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Jeldalibra123 wrote:Pa slicni se nadju cak i onda kada se ne traze,nije to lose.edo_79 wrote:Znam da su ti male sise,
Znam da si drolja
al' meni ne treba bolja
![]()
![]()
![]()
![]()
-
libra123
#268 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Naravno.edo_79 wrote:Jeldalibra123 wrote:Pa slicni se nadju cak i onda kada se ne traze,nije to lose.edo_79 wrote:Znam da su ti male sise,
Znam da si drolja
al' meni ne treba bolja
![]()
![]()
![]()
![]()
- jao_situacije
#269 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
procjena cije iz neke godine, možda je pogešno ali sam negdje pročitaoultima_palabra wrote:jao_situacije wrote:statistički dođe 3.5 žene na jednog muškarca u bih
ostavljam mogućnost da je fula jer nisam provjeravao
- karanana
#270 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
nema sanse da je 3,5:1
pa ako je bosna, nije dzenet
-
Samprotivsviju
#271 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Odbij pokrivene iz te statistikejao_situacije wrote:
zakon ponude i potražnje
E zeMske da ste svjesne ove statistike zabrinule bi se
-
prog321
#272 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Mittwoch, 14.01.2015Tomahawk11 wrote:
Otkud ti ovi podaci? Pogotovo vezano za Njemcku, .
Der Abstand wächst: Eine neue Studie belegt, dass im Osten deutlich mehr Frauen berufstätig sind als im Westen. Dort ist in Familien immer noch der Mann der Hauptverdiener.
http://www.spiegel.de/wirtschaft/sozial ... 12859.html
14. Januar 2015, 10:05 Uhr
Ostdeutsche Frauen arbeiten mehr
http://www.sueddeutsche.de/karriere/stu ... -1.2303400
- JThomas
#273 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
pa ugasila bi se nacija. naravno da nije.karanana wrote:nema sanse da je 3,5:1
- Sarita012
#274 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pomislila bih i ja da gleda interes, znam ko su mu bile djevojke prije mene, imale su VSS, posao i novac ali on nije mogao dalje jer nije bilo hemije da kazem. Sa mnom je iz X drugih razloga, inace ne bi smo bili skupa 3 godine. On zeli brak, prvi je i poceo o tome..otvoreno mi je rekao da ima platu koja ode na stambeni kredit, a ostalo za pokrice mjesecnih troskova. Nisam ja nigdje rekla da mu smeta SSS ili velicina plate. Ne prija bas kad odemo negdje i svi imaju super posao i kad pitaju mene gdje radim i kazem prodavac u butiku, svi ono aaa super, ironicno. On zeli, kao i ja, da nadjem bolji posao, bolju poziciju/zvanje i da imam ugovor za stalno radi formiranja porodice.nuovavita wrote:Super...postavio kriterije i idi traži nekoga ko ispunjava te kriterije. Samo se bojim da u našem svijetu živi u zabludi što se tiče dugoročne finansijske sigurnosti...
Nekako mi sad ostade nejasno...je li njemu problem što je tvoje obrazovanje SSS ili što radiš u butiku kao prodavačica i zarađuješ nedovoljno?![]()
Svjesni smo da obrazovanje, tj. stručna sprema, nema apsolutno nikakve veze sa zaposlenjem, zaradom, a ponajmanje sa karakterom, znanjem, inteligencijom, poštenjem i drugim kvalitetima osobe.
-
libra123
#275 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa sto zene da se zabrinu,po ovoj statistici muskarci izumiruSamprotivsviju wrote:Odbij pokrivene iz te statistikejao_situacije wrote:
zakon ponude i potražnje![]()
![]()
![]()
![]()
E zeMske da ste svjesne ove statistike zabrinule bi se