i sta velis, psihicki rasterecencvrčak_na_hedonizmu wrote:Onaj jadnik je prestao da trči![]()
Uredno paranoja i da me vidi baboboze, dobri Bosnjani
Salu na stranu, osim što je očito psihički rasterecen, jer je prošao kolo jasno je da njemu mnogo manje smeta dzehenem na terenu
Australian Open 2016
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#251 Re: Australian Open 2016
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#252 Re: Australian Open 2016
E jbg....Prvi set, drugi set, treci do 4-1 i servisa i onda....patos! Za djevojke su ove situacije svakodnevnica, no Damir je ovog kloca imao na konopcima i onda sam sebe pobijedi
Uglavnom, ravnopravno se nosio sa 15. nosiocem.
Hajd, bar je dernek bio na tribinama
i na forumu
Mirza vise od casnog otpora nije mogao. Berdo je ipak veliki zalogaj.
Nije lose, malo gorak okus jer je Damir fakat mogao proci.
Hajd, bar je dernek bio na tribinama
Mirza vise od casnog otpora nije mogao. Berdo je ipak veliki zalogaj.
Nije lose, malo gorak okus jer je Damir fakat mogao proci.
- Dr Kova
#253 Re: Australian Open 2016
sjedi 1 wrote: Porediti Rafu i ovog je neumjesno,Nadal je veliki gospodin i sportista za razliku od Federera
-
giovanni galli
#254 Re: Australian Open 2016
federer je gol kurac od covjeka i nije ni medju 5 najboljih. ko god bi mu pruzio otpor raspadao se, ne moze u istu recenicu sa nadalom velikim covjekom i sampionom, uostalom i medjusobni omjeri jasno to kazuju, i sad ima nocne more od nadala, bolji od obojice bi mogao postati Djole, vidjet cemo gdje ce stati.
- Dr Kova
#255 Re: Australian Open 2016
-
nema me tamo
#256 Re: Australian Open 2016
Fedex je bog, Nole još veci.
I njemu i Nadalu strašne komplekse nabio decko, samim tim i najbolji je svih vremena..
Nadam se da ce imati najvise GS turnira i da ce eto i formalno biti najbolji svih vremena.
Samo Nadal bez povreda i ostalih sranja da je nastavio u onom ritmu, uh...
Al' eto uvijek ima ono ALI.
I njemu i Nadalu strašne komplekse nabio decko, samim tim i najbolji je svih vremena..
Nadam se da ce imati najvise GS turnira i da ce eto i formalno biti najbolji svih vremena.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#257 Re: Australian Open 2016
Kako Nadal igra sad i prije, cojek moze samo zakljuciti da je bio na dopingu, nema druge. Kakve povrede kakvi bakraci. 
- Reisova
#258 Re: Australian Open 2016
Po cemu je tebi Federer los covjek ? Covjek milione svake godine svojih para daje za djecu ?! Kod njega je bio upravo Mirza da zajedno igraju. Krivo mu kada izgubi, meni je to ljudski... Ima ta fama sto su komsije servirale da je los covjek a po meni je pravi gospodin sampion i tenis nece biti isti poslije njega. Cinjenica da bi se bukvalno za svakog tenisera moglo nesto lose napisati pa cak i za Nadala koji jeste simpaticniji i topliji od Feda ali ovdje pricamo kakav je covjek a bitna su djela .giovanni galli wrote:federer je gol kurac od covjeka i nije ni medju 5 najboljih. ko god bi mu pruzio otpor raspadao se, ne moze u istu recenicu sa nadalom velikim covjekom i sampionom, uostalom i medjusobni omjeri jasno to kazuju, i sad ima nocne more od nadala, bolji od obojice bi mogao postati Djole, vidjet cemo gdje ce stati.
- Reisova
#259 Re: Australian Open 2016
Zao mi je zbog Nadala super je momak ne vjeruj da se necim bubo ali sam znala da nece dugo jednostavno se "potrosio". Zao mi je sto je ispao jer ovi novi teniseri isto klonovi...nema me tamo wrote:Fedex je bog, Nole još veci.
- Reisova
#260 Re: Australian Open 2016
Al' eto uvijek ima ono ALI.[/quote]
Zao mi je zbog Nadala super je momak ne vjeruj da se necim bubo ali sam znala da nece dugo jednostavno se "potrosio". Zao mi je sto je ispao jer ovi novi teniseri isto klonovi...
Zao mi je zbog Nadala super je momak ne vjeruj da se necim bubo ali sam znala da nece dugo jednostavno se "potrosio". Zao mi je sto je ispao jer ovi novi teniseri isto klonovi...
- ultima_palabra
#261 Re: Australian Open 2016
Kako Đoković igra od 2011, a kako prije... jedina logika je da se dopinguje.konektovan wrote:Kako Nadal igra sad i prije, cojek moze samo zakljuciti da je bio na dopingu, nema druge. Kakve povrede kakvi bakraci.
Vidi Federera kako je odigrao 2013... nije mogao proći 3.kolo nigdje, a u 2014. i 2015. reda finala i gubi samo od Đoke... doping.
Murray osvajao Slamove 2012-13, sada ništa - doping.
Wawrinka i Čilić proberu po jedan turnir pa se narokaju maksimalno samo za njega, i kasnije ih nema nigdje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#262 Re: Australian Open 2016
U tom cucu grmi zecReisova wrote:Po cemu je tebi Federer los covjek ? Covjek milione svake godine svojih para daje za djecu ?! Kod njega je bio upravo Mirza da zajedno igraju. Krivo mu kada izgubi, meni je to ljudski... Ima ta fama sto su komsije servirale da je los covjek a po meni je pravi gospodin sampion i tenis nece biti isti poslije njega. Cinjenica da bi se bukvalno za svakog tenisera moglo nesto lose napisati pa cak i za Nadala koji jeste simpaticniji i topliji od Feda ali ovdje pricamo kakav je covjek a bitna su djela .giovanni galli wrote:federer je gol kurac od covjeka i nije ni medju 5 najboljih. ko god bi mu pruzio otpor raspadao se, ne moze u istu recenicu sa nadalom velikim covjekom i sampionom, uostalom i medjusobni omjeri jasno to kazuju, i sad ima nocne more od nadala, bolji od obojice bi mogao postati Djole, vidjet cemo gdje ce stati.
Komsijama su Spanci generalno ''cigani'' zato sto ih uglavnom mlate u svim sportovima kad se sastanu. Al Nadal je sad gospodin, sad kad je prakticno invalid
Maliciozno, ali sta da se radi. U zaru borbe
- Reisova
#263 Re: Australian Open 2016
Mec Fedex i Dimitrov.... Uf
Mec Fedex i Dimitrov.... Uf
- Leopold_IV
#264 Re: Australian Open 2016
Baš nešto gledam Djokovicev zrijeb na AO, i odavno vecu smijuriju od zrijeba nisam vidio, dakle do QF, najozbiljniji izazivači Seppi i Simon...i tek onda samuraj u QF kao prvi ozbiljniji test. I definitivno ovo je već treći uzastopno GS gdje da zrijeb baš mazi.
I onda pogledam Rogerov put: Dolgopolov, Dimitrov, Thiem, Berdych/Kyrgios...
Treba na GS-ovima imati i sreće malo sa zrijebom...
Murray isto lijepo prošao, Wawrinki se otvorilo bez Nadala...
p.s Azarenka uzima AO kod žena.
- shake69
#265 Re: Australian Open 2016
Davno sam to napisao za Djovaka. Mora da mu neki iz RG trkne do 'Sedam brace' i ubaci love, nema druge.Leopold_IV wrote:Baš nešto gledam Djokovicev zrijeb na AO, i odavno vecu smijuriju od zrijeba nisam vidio, dakle do QF, najozbiljniji izazivači Seppi i Simon...i tek onda samuraj u QF kao prvi ozbiljniji test. I definitivno ovo je već treći uzastopno GS gdje da zrijeb baš mazi.
- Blek Stena
#266 Re: Australian Open 2016
Neeee ne nasjecaj sam sebi bolan........ sad mu je kraj do polufinala. 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#267 Re: Australian Open 2016
ultima_palabra wrote:Kako Đoković igra od 2011, a kako prije... jedina logika je da se dopinguje.konektovan wrote:Kako Nadal igra sad i prije, cojek moze samo zakljuciti da je bio na dopingu, nema druge. Kakve povrede kakvi bakraci.
Vidi Federera kako je odigrao 2013... nije mogao proći 3.kolo nigdje, a u 2014. i 2015. reda finala i gubi samo od Đoke... doping.
Murray osvajao Slamove 2012-13, sada ništa - doping.
Wawrinka i Čilić proberu po jedan turnir pa se narokaju maksimalno samo za njega, i kasnije ih nema nigdje.
Nista bitnije se nije promijenila igra drugih, vec uporedi kako se Nadal kretao i kako je udarao loptice prije?!
- BHF_Manijak
#268 Re: Australian Open 2016
Ma kakav Novak uz konstrukciju "najbolji svih vremena", na ludujte. Odlican teniser, strasan tenis igra zadnje 3-4 godine, ali daleko od najboljeg svih vremena.nema me tamo wrote:
Brojke se ne slazu s tobom, a ni vecina teniskih eksperata, bivsih tenisera. CUj gol qrac od covjeka. Po cemu si to zakljucio, zavrn'o te na turi pica kad ste sjedili?giovanni galli wrote:federer je gol kurac od covjeka i nije ni medju 5 najboljih. ko god bi mu pruzio otpor raspadao se, ne moze u istu recenicu sa nadalom velikim covjekom i sampionom, uostalom i medjusobni omjeri jasno to kazuju, i sad ima nocne more od nadala, bolji od obojice bi mogao postati Djole, vidjet cemo gdje ce stati.
- sjedi 1
#269 Re: Australian Open 2016
Sledeće kolo Sepi najvjerovatnije a svi znamo kako Sepi zna da klepiBlek Stena wrote:Neeee ne nasjecaj sam sebi bolan........ sad mu je kraj do polufinala.
-
radostan dan
#270 Re: Australian Open 2016
sjedi 1 wrote:Radosni garant čeka drugu sedmicu čeka da ova refuza poispada pa da se uključi...

- It_is_a_Leclerc
#271 Re: Australian Open 2016
Htio sam samo reći...
Apropo Džumhura, on, po mom mišljenju (a neko sam ko ne prati baš tenis koliko vi), nikad neće biti igrač za top 30. Jednostavno, da biste bili tamo, morate imati psihu, glavu, stabilnost. On se ponaša kao dijete koje igra Monopoly, pa sije gnjev, kad ga stane. Ono jučer je bilo sramota, i tužno za gledati. Neka uzme nekog, neka radi na psihi, da makar bude među 50 jednom u životu.
Apropo Džumhura, on, po mom mišljenju (a neko sam ko ne prati baš tenis koliko vi), nikad neće biti igrač za top 30. Jednostavno, da biste bili tamo, morate imati psihu, glavu, stabilnost. On se ponaša kao dijete koje igra Monopoly, pa sije gnjev, kad ga stane. Ono jučer je bilo sramota, i tužno za gledati. Neka uzme nekog, neka radi na psihi, da makar bude među 50 jednom u životu.
- Leopold_IV
#272 Re: Australian Open 2016
Teško može u top 50 sa onakvim servisom.It_is_a_Leclerc wrote:Htio sam samo reći...
A psiha je još gora čini mi se.
p.s volio bi da Hewit dobije Ferrera i navijam za njega.
- shake69
#273 Re: Australian Open 2016
@druze Srebrov, ti po obicaju, ne pratim i ne razumijem se, a odmah znas da ne moze doci u Top 30!? Tipicni bosanski 'contradictio in adjecto'!Leopold_IV wrote:Teško može u top 50 sa onakvim servisom.It_is_a_Leclerc wrote:Htio sam samo reći...
A psiha je još gora čini mi se.
p.s volio bi da Hewit dobije Ferrera i navijam za njega.
@Leo, ma vala moze u Top 50 i s ovakvom servom, iako tu utice vise faktora, naravno. Damir nema servis koji puno pravi razliku na terenu, ali on se u posljednje vrijeme, kako sam primijetio, oslanja, i na tome radi s trenerom, na dobro upucen servis uz desnu liniju na ' deuce' strani i malo vise lijevu na 'strani prednost' kada je loptici odskok veci i teze je vratiti. Tada je njegova serva ucinkovita, pokazalo se to protiv Edmunda pa i u nekim fazama sinoc. Niko nema istu razinu servisa cijeli mec a on je imao ogleda gdje mu drugi nije tako slab da se ipak izvuce )TomiK na USO last year). Po meni je napredak primjetan, ocekujem jos bolju igru i rezultate na zemlji, a eto i dvije pobjede na tvrdim podlogama u MD na ATP i GS turnirima u ovoj godini su ipak neki lijep znak da moze bolje. Mozda je pogrijesio sto ide u Delrey Beach umjesto na zemlju, ali ocigledno zeli doci spremniji na IW i Miami u martu pa ga donekle i razumijem. Love je sve vise, sada je red i da rezultati dodju i tamo gdje ih je bilo manje -betonu.
- It_is_a_Leclerc
#274 Re: Australian Open 2016
Napisao sam da mislim da nece biti u top 50. Nisam napisao da znam. Razlika je velika
- ultima_palabra
#275 Re: Australian Open 2016
Definitivno bi morao imati bolju psihu, kao neko ko nema bogomdanu konstituciju, moras se oslanjati na izdrzljivost, kontraudar i mentalnu snagu.