Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#251 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:
Bloo wrote:respo sam sa sobom mozda :D
Pa neću ja valjda svaki put biti organizator... :-)? :D
Bloo, de nas ti jednom okupi... od muškinja nikakva hajra... to samo pričat zna... :lol:
Ja nemam vremena zbog seksa ... :sad:
Onog s drugim muškim... :( ?
Šteta, mogao si se makar pipkati s nama ženama... razumije se, ispod stola... :oops:
Ramzess Veliki

#252 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:Ja nemam vremena zbog seksa ... :sad:
Šteta, mogao si se makar pipkati s nama ženama... razumije se, ispod stola... :oops:[/quote]
Ma ne ... grupnjak u firmi a ja sam izvukao kraći kraj. :sad:
ing-ecc

#253 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Bloo wrote:
Euridika wrote:
Bloo wrote: respo sam sa sobom mozda :D
Pa neću ja valjda svaki put biti organizator... :-)? :D
Bloo, de nas ti jednom okupi... od muškinja nikakva hajra... to samo pričat zna... :lol:
zdogovorimo se nas dvije, samo da procjenim kolicinu frke na poslu ove sedmice :D
e pa šipak vas dvije, ogromni, najveći :roll:
Euridika
Globalna šefica

#254 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ja nemam vremena zbog seksa ... :sad:
Šteta, mogao si se makar pipkati s nama ženama... razumije se, ispod stola... :oops:
Ma ne ... grupnjak u firmi a ja sam izvukao kraći kraj. :sad:
Pa da... na taj sam i mislila. Ti si građevinac, ergo muški svijet... nema tu žena. Osim ako kakvu ne prošvercujete ispod skele... :shock:
Euridika
Globalna šefica

#255 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:
Bloo wrote:zdogovorimo se nas dvije, samo da procjenim kolicinu frke na poslu ove sedmice :D
:shock:
Kakav sad šipak? :shock:
Ramzess Veliki

#256 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:Pa da... na taj sam i mislila. Ti si građevinac, ergo muški svijet... nema tu žena. Osim ako kakvu ne prošvercujete ispod skele... :shock:
Ima, ima ... :D
ing-ecc

#257 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:
ing-ecc wrote:
Bloo wrote:zdogovorimo se nas dvije, samo da procjenim kolicinu frke na poslu ove sedmice :D
:shock:
pa za zdogovor vas dvije da imate šta raditi i zanimati se
Euridika
Globalna šefica

#258 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:Pa da... na taj sam i mislila. Ti si građevinac, ergo muški svijet... nema tu žena. Osim ako kakvu ne prošvercujete ispod skele... :shock:
:(
Samo ja imam krivu profesiju... nigdje terenskog rada i akcije... samo radni sto i laptop, i ožeži... :sad:
Euridika
Globalna šefica

#259 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:
Euridika wrote: :shock:
A ja mislila da ćemo imati društvo... :( ... opet ćorak... :roll:
duboka_misao

#260 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by duboka_misao »

samo virim...
klixoris

#261 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Samo ja imam krivu profesiju... nigdje terenskog rada i akcije... samo radni sto i laptop, i ožeži... :sad:
...po forumu :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#262 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ima, ima ... :D
...po forumu :mrgreen:
Da bar... :(
ing-ecc

#263 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:
ing-ecc wrote:
Euridika wrote: :shock:
A ja mislila da ćemo imati društvo... :( ... opet ćorak... :roll:
Pa kako se dogovarate vas dvije očigledno nećete imati društvo jer ga ne želite?! :shock: Pravi nonsens :lol:
Euridika
Globalna šefica

#264 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:Pa kako se dogovarate vas dvije očigledno nećete imati društvo jer ga ne želite?! :shock: Pravi nonsens :lol:
Nisi dobro skontao... ja sam se žalila da od vas muških nema ništa, pričate da biste na kafu, al' kad treba zakazati kafu, svi imaju neke obaveze... :oops:
edo_79

#265 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

Ja bih došao na kafu .... al nemojte me po ovoj vjetrometini ... hoću zalutat đe pa kud sam jadan prispio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#266 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
ing-ecc wrote:Pa kako se dogovarate vas dvije očigledno nećete imati društvo jer ga ne želite?! :shock: Pravi nonsens :lol:
Nisi dobro skontao... ja sam se žalila da od vas muških nema ništa, pričate da biste na kafu, al' kad treba zakazati kafu, svi imaju neke obaveze... :oops:
Kad treba zakazati kafu ja zakažem.
Za pivu ćemo se odmah dogovoriti. :D
Ramzess Veliki

#267 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote:Ja bih došao na kafu .... al nemojte me po ovoj vjetrometini ... hoću zalutat đe pa kud sam jadan prispio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kafa kvari probavu. :oops:
edo_79

#268 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
edo_79 wrote:Ja bih došao na kafu .... al nemojte me po ovoj vjetrometini ... hoću zalutat đe pa kud sam jadan prispio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kafa kvari probavu. :oops:
Ma mogu ja i pojest vako ... ćevape ... il po' kile zeljanice ... nije problem :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#269 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:
Kad treba zakazati kafu ja zakažem.
Za pivu ćemo se odmah dogovoriti. :D
Joj dosadna sam i samoj sebi... pijte šta želite... :twisted:
Kafa = piva = druženje = grupnjak = ... :thumbup:

Ključno pitanje: kad?
edo_79

#270 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

kad dobijem 7-cu na lotu :roll:
Euridika
Globalna šefica

#271 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

edo_79 wrote:kad dobijem 7-cu na lotu :roll:
De ba Edo ne miniraj... :twisted:
edo_79

#272 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

Euridika wrote:
ja govorim bona za sebe .... nije za vas :sad:
Euridika
Globalna šefica

#273 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:
ja govorim bona za sebe .... nije za vas :sad:
Pa valjda ćeš i ti nekad moći... :(
edo_79

#274 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

Ama mogu ja uvijek, samo nešto nisam sad pri parama :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ramzess Veliki

#275 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote:Ama mogu ja uvijek, samo nešto nisam sad pri parama :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Kad Edo bude pri parama odmah ću doći ... :thumbup:
Post Reply