Momak, nama je dotle bilo doslo.Bodkin wrote:Cuj svi pomrijeti skupa. 1000 bradonja ce nesto napraviti. Bjezi ba fudo..
Nisi shvatio sta sam napisao ili bezobrazno trolas.
Momak, nama je dotle bilo doslo.Bodkin wrote:Cuj svi pomrijeti skupa. 1000 bradonja ce nesto napraviti. Bjezi ba fudo..
Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
Šala na stranu.Te 1995 sam gledao i ispaljivao iranske RPG-eve,ručne bombe...
PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
Šala na stranu.Te 1995 sam gledao i ispaljivao iranske RPG-eve,ručne bombe...
Ti onda vodio drugaciji rat izgleda od svih ovih sto pisu ovdjeFudo387 wrote:Momak, nama je dotle bilo doslo.Bodkin wrote:Cuj svi pomrijeti skupa. 1000 bradonja ce nesto napraviti. Bjezi ba fudo..
Kojih?Bodkin wrote:Ti onda vodio drugaciji rat izgleda od svih ovih sto pisu ovdjeFudo387 wrote:Momak, nama je dotle bilo doslo.Bodkin wrote:Cuj svi pomrijeti skupa. 1000 bradonja ce nesto napraviti. Bjezi ba fudo..
General War wrote:Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
Šala na stranu.Te 1995 sam gledao i ispaljivao iranske RPG-eve,ručne bombe...jbg...a ne cekati katastrofu 95 pa onda da NATO krene uz "uslove" da se otarase dotadasnjih "prijatelja"
Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.General War wrote:Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
Šala na stranu.Te 1995 sam gledao i ispaljivao iranske RPG-eve,ručne bombe...jbg...a ne cekati katastrofu 95 pa onda da NATO krene uz "uslove" da se otarase dotadasnjih "prijatelja"
Prije da bi one Dozerove sa fitiljom ispaljivao.PM72 wrote:General War wrote:Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
i ta ima mjesta.
salik79 wrote:Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.
Mohamad Sissoko wrote:salik79 wrote:Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.![]()
Sjedili bi po rovorima i drzali u ruci kurčinu čekajući da nam slobodarska Europa pomogne,mamu li im jebem.
Sve James Bondovi danas pametuju kako šta, jbo im Miteran majku.
Pusti bolan,dzaba krecis,idi setaj s djetetom,popij pivu s nekim,nesta,sta god,zajebi ratne price...Nadrkace te ove teme pa ne mozes zaspat do nekih doba.Jebo to,misli o danas i sutra,negativno juce brisi,pozitivno pamti...Jebo suplju...zateznistub wrote:Za dijasporca da utvrdi kako je čačkati satove...zateznistub wrote: ovo je od prvog "sata"
a ovo od drugog
Samo sto su se ti satovi tada malo drugacije zvali
salik79 wrote:Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.General War wrote:Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
Ja...a eto 95 nesto promjenila...sigurno uspjeh iranskih pasdarana diljem BiHsalik79 wrote:Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.General War wrote:Da nije Alje i Cenge i njihove dvostruke igre...ispaljivao bi Tow-ove...PM72 wrote:Složiću se sa ovim što se loži na Homeinija da su nam Iran i Pakistan od svih "bratskih" muslimanskih zemalja najviše pomogli.Pomogli su i Turci,nema govora,poslali su nam dva šlepera tespiha.Saudija nam je slala hurme.
To ti Hodze dovama prizvale bombardovanje i zaustavljanje ofanziva u nekoliko navrata cetalja i wasingtonski sporazum ?Mohamad Sissoko wrote:salik79 wrote:Ispaljivo bi karinu, kao sto general Halilovic rece. Do 1995. nas nije trebalo ni biti.![]()
Sjedili bi po rovovima i drzali u ruci kurčinu čekajući da nam slobodarska Europa pomogne,mamu li im jebem.
Sve James Bondovi danas pametuju kako šta, jbo im Miteran majku.
Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
Jesi li bio rodjen tada?! Sjecas li se nametnutog embarga na oruzje, takoreci od prvog dana rata?!
Kruh te nejebo.General War wrote:Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
Jesi li bio rodjen tada?! Sjecas li se nametnutog embarga na oruzje, takoreci od prvog dana rata?!
Oni puni oruzja od ex JNA, mi pokoju tandzaru i tromblon - u pravu si - svima je bio embargoGeneral War wrote:Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
Embargo je postavljen 1991...halooo, kad je izbio rat u BiH?Fudo387 wrote:Kruh te nejebo.General War wrote:Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
jesi ti lud ili se samo pravis lud?General War wrote:Embargo je postavljen 1991...halooo, kad je izbio rat u BiH?
...javi Alji i Teheranu, da se prije sranja ponese papir u halu ili ibrik vode...a ne obratnosalik79 wrote:Oni puni oruzja od ex JNA, mi pokoju tandzaru i tromblon - u pravu si - svima je bio embargoGeneral War wrote:Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
Jesi li bio rodjen tada?! Sjecas li se nametnutog embarga na oruzje, takoreci od prvog dana rata?!Ovo za Alju objasnio Halilovic - koga su prvo molili za pomoc, a od koga i dobili.
MoRel objasnjenje...sto sam lud?Fudo387 wrote:jesi ti lud ili se samo pravis lud?General War wrote:Embargo je postavljen 1991...halooo, kad je izbio rat u BiH?
Ovo mi je uvijek najjace.General War wrote:Sine, embargo je bio svima u ex yu...postavljao sam ti razlog stzo se prale ruke konkretno za alju i dvostruku igru, a ti se pravis mutav.salik79 wrote:@General War
Pa kako mozes uopste spominjati embargo na citav prostor ex yu kad i zadnja budala zna da je samo nas pogodio.General War wrote:MoRel objasnjenje...sto sam lud?Fudo387 wrote:jesi ti lud ili se samo pravis lud?General War wrote:Embargo je postavljen 1991...halooo, kad je izbio rat u BiH?