Budi svjestan da nikad ne znaš ko stoji iza nicka. Ovdje ima patetičnih izlizanih forumaša jednako kao i kompletnih ličnosti koji su u vezama, u brakovima ili su slobodni ali nisu toliko patetični da kmeče po Facebooku jer nisu sposobni da nađu djevojku. Eno imaš temu o mamama, žene razmjenjuju savjete kako da odgajaju djecu, pa jesu li i to patetični izlizani forumaši? Lik je patetičan i peglativan, utušio je najstrašnije a i mi se rekao bih već previše bavimo njim. Mada moram priznat da mi je digo živac, jednostavno ne podnosim ovako nepoduzetne i smotane likove koji samo kmeče i čekaju da im sve dođe kao na tacni. Pa hajde sve ali i djevojka, moš mislit.Unitedforever wrote:Vidim ovdje svi momka osuđuju da je patetičan. Eto nek vi niste patetični, izlizani forumaši u najsiromašnijoj zemlji u Evropi. Svi ste u sretnim brakovima i vezama sa odličnim poslovima i uživate sve privilegije koje vam pruža ova država. Slika djevojaka i momaka u današnjem vremenu je samo odraz onoga što nam je nametnuto. Sve moguće jeftinoće, od muzike, izgleda, izlazaka, filmova, spotova, emisija, reality-a, modernih roditelja i nakaradnog odgoja. To ne može da donese ništa drugo od ovog što se trenutno dešava. Kad je neko realan, odmah je patetičan. Vrlo je upitno ko je tu patetičan.
Jeste, ali ovakva nije opisana gore u tekstu, malo si dodao ako ćemo iskreno.dezurni_ucenik wrote:Posto ste momka razapali na krst, hajmo sada sagledat i drugu stranu. Nazvacete me konzervativcem, ali djevojka koja svaki vikend ide da pije, plese, skace i pEva i da je ujutru mrtvu pijanu iz kafane iznose, nije djevojka vec dronfulja.