Bump mali
kakvih se tu dobrih stvari znalo nac prije rata ,a bome i poslije ratamk ultra wrote:
Bump mali
Najveca muka me uhvati kad na kojekakvim temama a iu komentarima na članke počne rasprava kako je neko drugi (čitaj narod) pogan i prljav...
Stoka stoka stoka!vješalica wrote:nema mjesta gdje zitelji nisu smetlje bacili
grad je karastrofa
a besposlicari iz rada komunalni redari ocito ne pisu
a i kad pises jedan prosjecni drski dzubretar daje sebi za pravo da se zali kako se udara po ssirotinji
sta trebas biti milioner da ne dodjea u fazu da ne prljas grad?
zivotinje peksinave
sitna buranija najgora
Moze li zamjena za polovne natikace?mk ultra wrote:
Bump mali
E moja ti, mislim da od prije rata (belesi od Kulina ) ti "zitelji" na divlje bacali smece. Zamisli skines sloj 15 cm zemlje, sta bi nasla ispod?vješalica wrote:nema mjesta gdje zitelji nisu smetlje bacili
grad je karastrofa
a besposlicari iz rada komunalni redari ocito ne pisu
a i kad pises jedan prosjecni drski dzubretar daje sebi za pravo da se zali kako se udara po ssirotinji
sta trebas biti milioner da ne dodjea u fazu da ne prljas grad?
zivotinje peksinave
sitna buranija najgora
Jaranu mi pukla kvaka na WC i osto unutra zarobljen. Poslje ga mijenjali za dvojicu iz tramvaja !__Phoenix__ wrote:Šta je raje ostajalo zarobljeno u liftovima tokom rata...
Moj ti biće i gore vidjećešBetter Man wrote:Sarajevo je najobičnija kasaba i selendra. Što prije to shvatimo i pomirimo se sa činjenicom da Sarajevo nje nikakva metropola lakše će nam biti. Evo jedan primjer. Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa je u pauzi rada s grupom napravio super grupu Škrtice sa stavljenu od vrhunskih muzičara i snimili su album. nedavno su imali rasprrodan koncert u Zagrebu za koji se tražila karta više. Sinoć su trebali svirati u Slozi, ali nisu, jer je koncert otkazan zbog slabog interesa publike. To je samo jedan primjer u šta se Sarajevo pretvorilo i kakvi ljudi žive tu. Nije ni čudo što 27 godina nam vladaju kriminalci i fašisti. grašani nisu ni zaslućili bolje kad glasaju za kriminalce i fašiste.
ako ne nametneš normalno, neko će drugi da nametne nenormalno, u ovom slučaju Pinkevi, Grandovi, Cece, Mace, Brene, i sl. govna...vješalica wrote:Moj ti biće i gore vidjećešBetter Man wrote:Sarajevo je najobičnija kasaba i selendra. Što prije to shvatimo i pomirimo se sa činjenicom da Sarajevo nje nikakva metropola lakše će nam biti. Evo jedan primjer. Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa je u pauzi rada s grupom napravio super grupu Škrtice sa stavljenu od vrhunskih muzičara i snimili su album. nedavno su imali rasprrodan koncert u Zagrebu za koji se tražila karta više. Sinoć su trebali svirati u Slozi, ali nisu, jer je koncert otkazan zbog slabog interesa publike. To je samo jedan primjer u šta se Sarajevo pretvorilo i kakvi ljudi žive tu. Nije ni čudo što 27 godina nam vladaju kriminalci i fašisti. grašani nisu ni zaslućili bolje kad glasaju za kriminalce i fašiste.
al dobro zaslužili smo, to je istina jedina
A i Dubioza je ubiti narodnjak. Dobro je to opisao Skaj. Milijardu istih albuma, a "narodnog melosa" u vidu muzike u njima žnj kategorije za izvoza.zavezata-vreca wrote:Ljudi nikako da se naviknu na kapitalizam ... Imas ponudu imas potraznju .... Ponuda rokenrola se zasnima na matuzalemima i dalje ... Partibrejkersi lacni franz piloti itd ... Gdje su novi bendovi da prave koncerte? Osim dubioze ja u bih ne vidim nikoga da se trudi iole .. S druge strane narodnjaka imas na stotine ... Izmedju caneta i seke aleksic sarajevo bira ovo drugo ... Ja tu ne vidim problem .... Ljudi tako izabrali i niko im nije nametnuo .... Na koncerte su svi slibodni otici .... Niko ne tjera mase da pune skenderiju kad sasa matic pjeva a niko ne brani ljudima da idu na caneta. . samo sto ljudi ocito ne zele na caneta
Malta? otpad je od prije rata tu jer je zabranjena gradnja na toj lokaciji - nalazi se na trasi Sjeverne longitudinalebitanga_sa_otesa wrote:kakvih se tu dobrih stvari znalo nac prije rata ,a bome i poslije ratamk ultra wrote:
Bump mali
Hajde barem tu nije ostao gladan...KENJAC wrote:Jaranu mi pukla kvaka na WC i osto unutra zarobljen. Poslje ga mijenjali za dvojicu iz tramvaja !__Phoenix__ wrote:Šta je raje ostajalo zarobljeno u liftovima tokom rata...
ovo je primje gdje bi ja doticnog debila polomio i bukvalno,ono pred cijelom masom polomiti mu i ruke i noge,da nikada vise ne pomisli skakati po klupi i nekoj drugoj javnoj imoviniBullet Tooth Tony wrote:
jeste ,raskrsnica m.marulica i b.blazekVladaFBiH wrote:
Malta? otpad je od prije rata tu jer je zabranjena gradnja na toj lokaciji - nalazi se na trasi Sjeverne longitudinale