"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JThomas

#251 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

a pošto sam starija i imam porodicu ne bih mu dala.

signale naravno.
dezurni_ucenik

#252 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dezurni_ucenik »

JThomas wrote:a pošto sam starija i imam porodicu ne bih mu dala.

signale naravno.
Ima muza, ima djecu a nama vamo iznosi svoje vlazne "da sam deset godina mladja..." snove . Jadan je taj muz, jadna su ta djeca koje ce njihova majka uciti da je propali sportista i stranacki dupelizac pojam idealnog muskarca.
vjesticanametli

#253 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by vjesticanametli »

dezurni_ucenik wrote:
JelenaF wrote:Tema dušu dala za ispoljavanje kompleksa frustriranih muškaraca, kad sam vidjela ovoliku količinu frustracija morala sam se registrovati.

Jel Elmedin poželjan muškarac u odnosu na svoje vršnjake? Jeste.
Pripada u onih top 10% muškaraca u Sarajevu. Ako posmatramo samo ljude njegovih godina a koji su slobodni (doskora je i on bio) onda sigurno spada u maksimalno 3% onih top.
Koju bi ocjenu dobio? Najmanje 8/10 i to kaže neko ko je bio x puta u njegovom društvu.
Da sam mlađa 10ak godina i da nemam svoju porodicu, sigurno bih mu dala signale da sam zainteresovana...

To je pošteno, zar ne. :)

Mnogo poštenije od žena koje pričaju političar, nasilan, SDA, ovakav onakav.. a kad se nađu u njegovom društvu ne skidaju pogled sa njega a glas im zadrhti..

Radim u jednoj instituciji gdje Elmedin redovno dolazi. A bio je i na našoj proslavi nove godine. Na stranu politika i sve negativno što ona nosi, ali ovaj čovjek je tipična alfa, tipičan lav u životinjskom svijetu. Od glasa, preko govora, držanja, načina na koji te gleda dok pričaš sa njim.. žene to itekako osjete.. u sekundi osjete. Vjerujem da ko god je Elmedina vidio uživo da može potvrditi ovo.

Bez sprdnje molim, a argumentovane odgovore prihvatam..
Vidi Dalije sto se iznervirala. :lol:
:lol: :thumbup:
ot....znam ga i ja i fakat ne kontam sta zene vide u njemu hahahhahah :run: doduse ja sam ga upoznala davnooooooo i nije jos bio politiKićar pa je moguČno danas mLogo bolji frajer :mrgreen:
JThomas

#254 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

vide vlast. i to vlast na sliku većine naroda. pa nije on pao s marsa na mjesto premijera kantona.
kazokazo

#255 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by kazokazo »

JelenaF wrote:Tema dušu dala za ispoljavanje kompleksa frustriranih muškaraca, kad sam vidjela ovoliku količinu frustracija morala sam se registrovati.

Jel Elmedin poželjan muškarac u odnosu na svoje vršnjake? Jeste.
Pripada u onih top 10% muškaraca u Sarajevu. Ako posmatramo samo ljude njegovih godina a koji su slobodni (doskora je i on bio) onda sigurno spada u maksimalno 3% onih top.
Koju bi ocjenu dobio? Najmanje 8/10 i to kaže neko ko je bio x puta u njegovom društvu.
Da sam mlađa 10ak godina i da nemam svoju porodicu, sigurno bih mu dala signale da sam zainteresovana...

To je pošteno, zar ne. :)

Mnogo poštenije od žena koje pričaju političar, nasilan, SDA, ovakav onakav.. a kad se nađu u njegovom društvu ne skidaju pogled sa njega a glas im zadrhti..

Radim u jednoj instituciji gdje Elmedin redovno dolazi. A bio je i na našoj proslavi nove godine. Na stranu politika i sve negativno što ona nosi, ali ovaj čovjek je tipična alfa, tipičan lav u životinjskom svijetu. Od glasa, preko govora, držanja, načina na koji te gleda dok pričaš sa njim.. žene to itekako osjete.. u sekundi osjete. Vjerujem da ko god je Elmedina vidio uživo da može potvrditi ovo.

Bez sprdnje molim, a argumentovane odgovore prihvatam..
Životinjsko carstvo kantonalnih institucija u kojem vladaju alfa muzijaci : )
To je stvarno prepošteno od tebe : )
supercali

#256 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by supercali »

JelenaF wrote:Nisam se registrovao, jesam se registrovala, ovo mi je prvi nalog ovdje. :) Čitam forum redovno, doduše sasvim druge teme, na ovu sam slučajno naišla. Izgleda da i ti spadaš u krug frustriranih muškaraca koji tim pošalicama pokušavaju da budu duhoviti, a ne ide im...

Kultura dijaloga vam je na jako niskom nivou. Ja sam objasnila iz kojih razloga je Konaković poželjan. I ne treba mi forum da to shvatim, dovoljno je da ga vidim uživo i da čujem komentare radnih kolegica koje su neudate kad Elmedin dođe u kancelariju...
A ja cu ti objasniti zasto je tako
Kolegice nisu izasle dalje od portirnice te institucije
Kolegice nisu vidjele nista bolje u svom drustvu od dine i zato je pozeljan kod udavaca u institucijama
Da izgleda bolje nego vrsnjaci u institucijama i tim dzabalebaroskim krugovima izgleda
Samo sto se svijet ne vrti oko tog kruga ljudi sto ocito vecina ne shvata tako da je to sto pises gola istina
Te udavace tr3baju malo otvoriti oci za njihovo dobro
vade_mecum

#257 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by vade_mecum »

JelenaF wrote:Jel Elmedin poželjan muškarac u odnosu na svoje vršnjake? Jeste.
ako ces o argumentaciji pricati za pocetak bi volio znati u cemu se ogleda Elmedinova superiornost nad 90% muskaraca u ovom gradu?

i ova 3% su mi sumnjiva kao i njegov nacin donosenja bitnih odluka ako se uzme u obzir da covjek ima 2 braka iza sebe.
VjecitiStudent

#258 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by VjecitiStudent »

JThomas wrote:vide vlast. i to vlast na sliku većine naroda. pa nije on pao s marsa na mjesto premijera kantona.
Ministarka možeš biti ti
Fudo387

#259 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Fudo387 »

Haj' sto je neko dosa na ideju da otvori ovu budalastu temu, al' sto se raja zadala u ozbiljne rasprave...golemo. :lol:
VjecitiStudent

#260 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by VjecitiStudent »

Dobra tema za učenje grčkog alfabeta :D
vade_mecum

#261 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by vade_mecum »

VjecitiStudent wrote:Dobra tema za učenje grčkog alfabeta :D
posto smo apslovirali alfu, vrijeme je da pocnemo sa betom :D
JThomas

#262 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

a onda te prebije gama.
vade_mecum

#263 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by vade_mecum »

JThomas wrote:a onda te prebije gama.
dok ne nalete na delta (force) :D
sunceKOtepsija

#264 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sunceKOtepsija »

vade_mecum wrote:
ako ces o argumentaciji pricati za pocetak bi volio znati u cemu se ogleda Elmedinova superiornost nad 90% muskaraca u ovom gradu?

i ova 3% su mi sumnjiva kao i njegov nacin donosenja bitnih odluka ako se uzme u obzir da covjek ima 2 braka iza sebe.
ako sam dobro skonto ovu racunicu gore tvrdi da je bolji od 97% (u nekom rasponu godina)
vade_mecum

#265 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by vade_mecum »

sunceKOtepsija wrote:
vade_mecum wrote:

ako sam dobro skonto ovu racunicu gore tvrdi da je bolji od 97% (u nekom rasponu godina)
kako sam ja shvatio top 10% za sve starosne skupine i sva bracna stanja i top 3% za slobodne preko 40 godina :-)
Sarajbeg

#266 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Sarajbeg »

Zaljubila sam se u Dinu Konakovića...",zasto se loze na konjakovica mafijasa,pa eto zato sto su sve prave vrijednosti i osobine odavno iscezle iz ovog jebenog drusta u kojem vlada duboki mrak i sve mracno.
smijesni_ste

#267 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by smijesni_ste »

On ima preko 1500 'followersa' na Instagramu, a koliko imate vi ljubomorni? :oops: :mrgreen: :lol:
Last edited by smijesni_ste on 10/10/2015 20:24, edited 1 time in total.
elk

#268 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by elk »

evo, i ja sam se zaljubio, šta ćete sad?! čovjek ne jednostavno neodoljiv :zzzz:
tututuuuu

#269 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by tututuuuu »

Ahhh, gospodine Dinooo, uhhhhhh Jeste li to opet dosli po formular a4/1 p180 koji se nalazi u najdonjoj ladici. Sad cu ja da ga dohvatim, moram samo dobro da cucnem mhhhhmmmm izvol'te gospodine Dinooooo hhhaaaaaaaaa
skupljac_zeljeza

#270 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by skupljac_zeljeza »

vade_mecum wrote:
VjecitiStudent wrote:Dobra tema za učenje grčkog alfabeta :D
posto smo apslovirali alfu, vrijeme je da pocnemo sa betom :D
Ne može on biti alfa dok je Dodika Oploditelja pa prije bi Haris mogao biti beta kada se sabare staž, a Dino je tamam tu za epsilon mužjaka.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#271 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Velkoski »

Bolji Sabahudin.
Female_Sa

#272 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Female_Sa »

E ženo moja..Najgore je biti ćorav pored očiju.

Ja se ne bih okrenula za njim da je jedini na svijetu..Znam da ce mnogi reci da o ukusima ne treba raspravljati..razumijem i tu izreku podrzavam, ali meni je DIno Konakovic k'o odron na putu. Prop'o čovjek k'o kauč..Nego ti pazi svog muža. Dino se 2x razveo..sta da očekuješ od takvog, da si najljepša na svijetu. Čak se pitam šta je Dalija (njegova djevojka) vidjela na njemu (osim premijera :D :D :D ).
Female_Sa

#273 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Female_Sa »

Sarajbeg wrote:Zaljubila sam se u Dinu Konakovića...",zasto se loze na konjakovica mafijasa,pa eto zato sto su sve prave vrijednosti i osobine odavno iscezle iz ovog jebenog drusta u kojem vlada duboki mrak i sve mracno.

Odlično rečeno!
JThomas

#274 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

Female_Sa wrote:E ženo moja..Najgore je biti ćorav pored očiju.

Ja se ne bih okrenula za njim da je jedini na svijetu..Znam da ce mnogi reci da o ukusima ne treba raspravljati..razumijem i tu izreku podrzavam, ali meni je DIno Konakovic k'o odron na putu. Prop'o čovjek k'o kauč..Nego ti pazi svog muža. Dino se 2x razveo..sta da očekuješ od takvog, da si najljepša na svijetu. Čak se pitam šta je Dalija (njegova djevojka) vidjela na njemu (osim premijera :D :D :D ).
vlast
vlast
vlast
vlast
vlast
vlast
vlast
...
sunceKOtepsija

#275 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sunceKOtepsija »

vade_mecum wrote:
sunceKOtepsija wrote:
vade_mecum wrote: ako ces o argumentaciji pricati za pocetak bi volio znati u cemu se ogleda Elmedinova superiornost nad 90% muskaraca u ovom gradu?

kako sam ja shvatio top 10% za sve starosne skupine i sva bracna stanja i top 3% za slobodne preko 40 godina :-)
znaci to je to :D
Locked