Zasto su zene nezahvalne? >(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bumerangss

#251 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

I da jos.... vidi se da si naivan, dobricak tj budalica :D izvini ali tako ti je kod nas!
bumerangss

#252 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote:Pa eto sam skontaj
Sto si po njemackoj jeo i pio, pa auto, pa prevod i sve ostalo, pa ti za mjesec ne's imati sta sipati u to auto
I nije ti neki adut
A kod cele primanja redovna :lol:
Na koja primanja mislis? Da ga redovno prima od cele a? :D
bumerangss

#253 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

mO k3 wrote:Ne kontam zasto treba da ti bude zahvalna??...
Jer je voli... i bio joj je vjeran ;-)
bumerangss

#254 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

mO k3 wrote:Sve ti je lutrija...
Evo primjer moj radni kolega sa djevojkom 16 godina prije dvije sedmice mu rekla da imam drugoga sa kojim je u" tajnoj vez"i vec 4 mjeseca ....
Njemu 40 , nije to za musko neka starost ,ali proveo je skoro pola zivota sa njom ....
Ja bih tu odrobio!
prog321

#255 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by prog321 »

Ne budali. Što bi je odrobio? Samo joj još više dižeš rejting. Pusti je niz vodu i nađi drugu.
40 god je za muškarca optimalna starost. :-D
nightvision

#256 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nightvision »

bumerangss wrote:
mO k3 wrote:Sve ti je lutrija...
Evo primjer moj radni kolega sa djevojkom 16 godina prije dvije sedmice mu rekla da imam drugoga sa kojim je u" tajnoj vez"i vec 4 mjeseca ....
Njemu 40 , nije to za musko neka starost ,ali proveo je skoro pola zivota sa njom ....
Ja bih tu odrobio!
A sta su radili 16 god? Sto je nije zenio? Ne da ne osudjujem nju za tu podlost ali cinjenica je da je osmo svjetsko cudo koliko su potrajali s obzirom da je za vecinu zena vjencanje/brak vrhunac i potvrda veze. 5-6 godina je plafon, i to dok si mladji, starijim i ozbiljnim ljudima ne treba ni toliko da su zajedno da bi znali jesu li jedno za drugo. Znam da ima i toga da je tesko napraviti sve uslove za brak, ali zar mora bas sve biti savrseno? 16 godina je stvarno previse.
bezVolana

#257 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bezVolana »

nightvision wrote: A sta su radili 16 god? Sto je nije zenio? Ne da ne osudjujem nju za tu podlost ali cinjenica je da je osmo svjetsko cudo koliko su potrajali s obzirom da je za vecinu zena vjencanje/brak vrhunac i potvrda veze. 5-6 godina je plafon, i to dok si mladji, starijim i ozbiljnim ljudima ne treba ni toliko da su zajedno da bi znali jesu li jedno za drugo. Znam da ima i toga da je tesko napraviti sve uslove za brak, ali zar mora bas sve biti savrseno? 16 godina je stvarno previse.
sa ovim se slazem
te dugometrazne veze meni djeluju totalno besmisleno. dodje trenutak kada se mora skontati da li se ide naprijed ili ne. do 5g i mogu razumjeti sve preko je ...
naravno ima izuzetaka ali 16 g o.O
mO k3

#258 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by mO k3 »

bezVolana wrote:
nightvision wrote: A sta su radili 16 god? Sto je nije zenio? Ne da ne osudjujem nju za tu podlost ali cinjenica je da je osmo svjetsko cudo koliko su potrajali s obzirom da je za vecinu zena vjencanje/brak vrhunac i potvrda veze. 5-6 godina je plafon, i to dok si mladji, starijim i ozbiljnim ljudima ne treba ni toliko da su zajedno da bi znali jesu li jedno za drugo. Znam da ima i toga da je tesko napraviti sve uslove za brak, ali zar mora bas sve biti savrseno? 16 godina je stvarno previse.
sa ovim se slazem
te dugometrazne veze meni djeluju totalno besmisleno. dodje trenutak kada se mora skontati da li se ide naprijed ili ne. do 5g i mogu razumjeti sve preko je ...
naravno ima izuzetaka ali 16 g o.O
Njemci su .. normala kod njih
bumerangss

#259 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

prog321 wrote:Ne budali. Što bi je odrobio? Samo joj još više dižeš rejting. Pusti je niz vodu i nađi drugu.
40 god je za muškarca optimalna starost. :-D
Tjesi se ti... to je rana treca dob :D jer danas vecinu muskaraca odnese infarkt ili ca u 50-tim ili najkasnije 60-tim godinama! Da se ne lazemo, 20% je sretnika koji dozive 70 i neku :run:
nightvision

#260 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nightvision »

mO k3 wrote: Njemci su .. normala kod njih
:-?
prog321

#261 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by prog321 »

bumerangss wrote: Tjesi se ti... to je rana treca dob :D jer danas vecinu muskaraca odnese infarkt ili ca u 50-tim ili najkasnije 60-tim godinama! Da se ne lazemo, 20% je sretnika koji dozive 70 i neku :run:

Slusaj starije.
Ako se pravilno odrzavas lakse ces picetine dobiti sa 40 nego sa 20.
Zenke se pale na iskustvo :-D
bumerangss

#262 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

prog321 wrote:
bumerangss wrote: Tjesi se ti... to je rana treca dob :D jer danas vecinu muskaraca odnese infarkt ili ca u 50-tim ili najkasnije 60-tim godinama! Da se ne lazemo, 20% je sretnika koji dozive 70 i neku :run:

Slusaj starije.
Hoces dobiti jednom ali neces vise jer se razocara... one se pale na iskustvo ali ih zadovolji samo tvrd! :D u 40 treba dosta da se napati da ti ga digne i nije se uspjela ni nataknuti a on splahnuo :lol:
insomnia78

#263 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by insomnia78 »

Ne provaljuj se
prog321

#264 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by prog321 »

Mnogi muskarci naprave gresku pa se u vezi opuste, fizicku opadnu.
Ako imas kvalitetnu ribu moras shvatiti da ona dobiva dnevno nekoliko uleta od raznih rmpalija.
Jedini nacin da je zadrzis ako joj das do znanja da moze biti lako zamjenjena. Onda ce se natjecati da ti pusi svaki dan. :-D
Dr Kova

#265 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Dr Kova »

prog321 wrote:Mnogi muskarci naprave gresku pa se u vezi opuste, fizicku opadnu.
Ako imas kvalitetnu ribu moras shvatiti da ona dobiva dnevno nekoliko uleta od raznih rmpalija.
Jedini nacin da je zadrzis ako joj das do znanja da moze biti lako zamjenjena. Onda ce se natjecati da ti pusi svaki dan. :-D
:thumbup: :thumbup: u srž!
almir90

#266 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by almir90 »

Lucky Strike wrote:Moram se osvetiti. Jednostavno moram. Da skor bude even. Ali kako?

Ne mislim biti nasilan, ne želim .

Ali moram je poniziti. Ovih zadnjih dana sam razmišljao o tome da prvo ponizim sebe tako što bi je sacekao ispred stana , zamolio je za jednu friendly kafu, izvinuo se, i obećao joj da ću biti apsolutno iskren u našem odnosu, i priznao da sam ispao kreten, mada ne znam kako sam ja kreten.

Nebitno.

Poslije, ako bi mi se vratila, mozak kaže da bi najbolje bilo da postavim kameru u auto, i da potajno snimim nas odnos... jer auto je najbolje za takve stvari. . .

Poslije bih je mogao ucjenjivati.

Stvari koje mi trenutačno padaju na pamet:

-Da objesi na mostu poruku gdje će napisati:

"Oprosti što sam sponzorusa i kurva". I njeno ime i datum rođenja.

-Da napravi YouTube klip gdje će se javno izvinuti za svoje ponasanje i gdje će tražiti oprost za svoje grijehe.

-Da odemo zajedno do posla njenog oca i da napravi transparent u kojem će stajati:

"Oprosti oče, znam da nisi želio kćerku kurvu".

Eto, to mi je prvo palo na pamet. Mada, znam da ćete me osudjivati radi ovih planova, ali osveta je jako bitna.

Bitno je izaći kao pobjednik. Jer svijet voli pobjednike.

LP
Ti blago rečeno nisi normalan. Dobio si nogu, pomiri se s tim i gotovo. Shvataš ti da ona ima i porodicu? Evo ja imam sestru, i da joj takvo nešto uradi momak, pa nemaš pojma kakvo bi ga zlo snašlo u životu sa moje strane, molio bih me da mu olakšam muke da ga jednostavno ubijem.

Tako da malo razmisli u šta se planiraš upustiti.
Sunny-7

#267 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Sunny-7 »

Joj pilo... Bgm, zao mi te! Zao mi te sto nisi prvi prestao voljeti. Sto nisi prvi odlucio da razmislis o sebi. Jbg, uvijek jedna strana popusi. Glavu gore, nadji brzo drugu, inace ces dugo patiti. Zelim ti da potrefis jednu iz onih tvojih 5%.
Proracunati ljudi. Fuj! Dugorocno, budi sretan sto si je se rijesio.
bumerangss

#268 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote:Ne provaljuj se
Istina boli... :D uzmi vijagru :lol:
sheilak

#269 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by sheilak »

pilo, kontam ja da je kod tebe na djelu dobar dio attention whoringa.

al, drug, stvarno si bolestan. shvati ovo kao dobronajmernu recenicu, nesto s tobom nije u redu. nevezano sad za ovu curu, koja ti fakat nista nije ucinila, osim sto se odlucila za drugog (a iskreno ko bi joj i zamjerio, nakon sto je skontala neke stvari. ako postoji ona, naravno). vec i inace kad se vide one tvoje teme i putanja kojom tvoje misli idu. trebas trazit pomoc, sorry.
dust in the wind

#270 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dust in the wind »

sheilak wrote:pilo, kontam ja da je kod tebe na djelu dobar dio attention whoringa.

al, drug, stvarno si bolestan. shvati ovo kao dobronajmernu recenicu, nesto s tobom nije u redu. nevezano sad za ovu curu, koja ti fakat nista nije ucinila, osim sto se odlucila za drugog (a iskreno ko bi joj i zamjerio, nakon sto je skontala neke stvari. ako postoji ona, naravno). vec i inace kad se vide one tvoje teme i putanja kojom tvoje misli idu. trebas trazit pomoc, sorry.
meni samo nije jasno ko mu daje da orgija po forumu. zivio delik misljenja. ocemo ga nazad :-D
velikibrnjo

#271 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by velikibrnjo »

Lucky Strike wrote:Pozdrav, ljudi. Joj, trenutno sam maksimalno razocaran u zene i jednostavno moram otvoriti ovu temu jer mi je ona neka vrsta ispusnog ventila i zelim se negdje olaksati. :D :D :D

Boli me. Mnogo me boli. Tuzan sam danima i tome se ne nazire kraj. Zavrsicu na Zoloftu. :( :roll:

Zasto su zene nezahvalne? Znam, znam, reci cete da generaliziram. Ali moram sve zene strpati u isti kos jer ono sto mi se desilo mnogo me je razocaralo i unazadilo..

U ovoj drzavi Bosni i Hercegovini najteze je naci odanu i vjernu zenu.. Znas, ono kad da se zakunete jedno drugom na vjecnu ljubav..

INFINITY TIMES INFINITY.. :izet: Dok nas smrt ne rastavi..

Volio sam je. Ali to nije toliko ni bitno , bitan je taj SWITCH u glavi koji se je desio. Zasto, pitam se? Je li moguce naci na ovom svijetu jedan primjerak zenske primjese koja ce voljeti momka, (ako ga zavoli), pa imao on dvije marke, ili dvije hilljade maraka ili dvajes dvije hiljade maraka? :skoljka:

Dobro. Pare u ovom slucaju nisu ni bitne, jer one nisu bile problem. A kazu da veze i brakovi pucaju uglavnom zbog para. Mostly. :wink:

Mnogo me boli. Boli me jer vise ne vjerujem zenama. A brijem da se skoro pa sve takve. Zasto ste nezahvalne? Jel vazno da gledate momke samo zato ako ima dobro auto, bruku para i dvije vikendice na Vlasicu?

Ajde, pilo ne seri vise. Ispricaj forumu svoju pricu. I hocu, samo budite strpljivi. :kiss:

Ide prica..

U ovih ludih godina sto imam, imao sam jednu prvu VELIKU mladalacku ljubav, ali nije uspjelo. Bili mladi, neiskusni, PIONIRI. :D

Nema veze. Nekad krajem prosle godine, upoznah tu jednu prekrasnu djevojku koja mi se na prvu mnogo dopala. Ja kad sam je vidio, meni su oci ispale kao u kurbana pred klanje, koliko je ta djevojka bila i ostala lijepa. I MOTORNA PILA je rekao sebi. BICES MOJA i NICIJA. :D

I tako i bi. Pridjem, okurazim se i hajde da ne davim sa pricom, skontamo se mi. Pila vam ne moze opisati koliko je ta djevojka pametna, voljeli smo iste stvari, isti ukus u muzici, slicni pogledi na zivot. Uglavnom, obecali se jedno drugom. I pila je bas poceo da voli, Ali onako iskreno, onako bas djetinje i bez imalo interesa,

Ali poceo sa voljeti. I nisam prestajao. Osjecanja su bila obostrana i vidio sam , bas sam vidio u ocima da me voli. Da cu joj biti posljedni momak i prvi muz. :D

Nekad u maju, nije vazno kojeg maja, imali smo odnos i bilo je presavrseno. Mnogo dobro. Meni je samo bilo vazno da
ONA (TRENUTNO NEZAHVALNICA) to uradi iz LJUBAVI, iz ciste LJUBAVI. I bilo je iz LJUBAVI.

Otisli smo na ljetovanje, a gdje drugo nego u ISTRU. Bilo je super. Hajde, ljetovanje bilo i proslo. Nevazno.

Ja sam trenutno apsolvent, Zavrsavam faks, i u nasim okolnostima jako je perspektivan i parali faks. No medjutim, nisam imao nesto novaca pri sebi nekad krajem jula i povukao sam se u sebe. Trebao sam samo da zavrsim jedan projekat i oko 6000 EUR ce biti isplaceno na moj racun,

Ona nije znala za to. Jer nekad davno sam se zarekao i zakleo da FINANSIJE mogu i ostaju samo moje i da to necu dijeliti sa djevojkom , pa makar. To je samo moje. I ja joj nisam rekao da trebam dobiti taj novac, ne ne ne ona nije znala za to.

Ne trebam ni napominjati da nisam imao auto, ali ona mi rece da to nije ni vazno, da to njoj nista ne predstavlja. Ono, ako vozis pjesobus, uredu je.

HOW YES NO? Ako procitate ovu pricu do kraja, sve ce VAM biti jasno..

Pila je rekao sebi... Vrijeme je da svoju izabranicu testiram. Hajde rekoh da vidim kako li ce reagovati ako bih ja radio neki LOW PAID JOB i ako bih joj rekao da nemam para i da moram raditi kao jebeni konobar da bih mogao finansirati i sebe i nju?

Ali fakat sam cekao da taj novac iz vana, po zavrsetku projekta kapne na moj racun, i nisam bio gladan pa da sam morao raditi.. Ali rekoh sebi hajde da probam nesto novo I da skratim vrijeme do putovanja u Njemacku...

Krenem raditi.

Zaposlim se. Na pocetku, na samom pocetku, ona me je cak podrzavala i stalno me je ispitivala kako je raditi, bila je tu za mene.. I ja se bas bio obradovao jer je polozila prvi test.. Nije me napustila. Super.

ALI ALI ALI... Uvijek ima ono ALI. Zasto malena? Zasto si se prodala za kilu eksera, jebem mu misa? Nije bio takav dogovor.

Ali jebi ga. Idemo dalje sa pricom..

Jednog ljetnog popodneva, rekoh ja njoj, da cu vjerovatno zamrznuti ovu godina faksa jer se zelim posvetiti poslu, i sve je bilo okej.. Rece mi bas ovim rijecima i redosljedom...

PIlo radi kako god hoces...

Hajde da ne duzim.. Koga bude zanimalo, mogu napisati opsirnije, ali znam da vjerovatno gubite interes za ovu moju zalopojku, ali eto moram se nekom ispovjediti... Tacno poslije 4 dana stize mi poruka od nje na VIBERU u kojoj kaze da me mnogo voli ali da joj treba vremena da razmisli o sebi i da ne zeli da me izgubi, da joj mnogo znacim, ali da zelim da rascisti sa sobom sta zeli od zivota i od sebe i da ce mi se javiti...

Zvao sam je onda 37 puta na telefon, ali mala DROCA ne zeli da se javi.. Hajd okej, nema je na VIBERU, block na fejsu, nema me, ne postojim..

Vratio se pila kuci, ispusio 3 kutije DRINE FUNJARE, razbio pepeljaru, pricao sa zidom. plakao, lomio sebi ruke... derao se sa balkona, pisao

KURVA KURVA KURVA u WORDU...

Ali vecinom sam plakao.. Mnogo plakao. Ali okej, ima ovoga koliko hoces... Ali da ne smaram vise..
Ide kraj, THE END.

Odem u Njemacku, gotov projekat, pare legle, i odlucim se pocastiti jednim polovnim auticem, I tako i bi.. Kad sam zavrsio svoju papirologiju,
vratio sam se u Sarajevo.. Evo vozam se par dana sa novom vozilicom, sve je super, auto me slusa ko PISTA..

ALi, mojoj DROLJI nema ni traga ni glasa. Dok sa bio u Svabiji, rece mi jedan prijatelj, da izlazi sa jednim momkom koji radi jedan jako dobar posao, ima auto, a gle cuda imam ga i ja... I taj momak je mnogo ruzan, procelav i 7 godina je stariji od mene, a 8 od nje.

Ali eto, izlaze i druze se.

Dragi forume, pili je mnogo tesko, jer ne zna sta da radi. Autom je ne zelim impresionirati, i cak kad bi ona znala da sam se ponovio sa vozilicom i ako bi mi se u tom slucaju vratila, ja bi je KIDNAPOVO i bacio u BOSNU. Takva mi djevojka ne treba...

SPONZY ALERT!!! JEBEM TI ZIVOT..

Draga bivsa ljubavi, zar je moguce da si se prodala za saku kestenja i da nisi mogla biti sa mnom do kraja, zar je moguce da si odletila prvom liku koji ce te vjerovatno izvozati i koji ce te iseksat i koji ce te baciti kao opusak u kantu zato jer ces mu biti samo jedna u nizu?

NEZAHVALNICE!

Radovali smo se jedno drugom. Obecali se jedno drugom.

Nema veze, zivot ide dalje... Pila je odlucio. U dragoj nam Bosni i Hercegovini, 95 posto zena su NESTABILNA kategorija i nije im se vjerovati..

PONUDA SLABA - KVALITET LOS!

Pitanje za forum, iz licnog iskustva pitam..

Zasto su zene NEZAHVALNE?

Hvala na odgovoru.

KURVO! Vjerovao sam ti. Nadam se da ces ovo procitati.

uopste me ne cudi sto te ostavila
valjda ima brata da ti pljusne dvije tri odgojnopopravne

imas mi simptome sociopate, otprilike 4 stepena

:run:
sheilak

#272 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by sheilak »

dust in the wind wrote: meni samo nije jasno ko mu daje da orgija po forumu. zivio delik misljenja. ocemo ga nazad :-D
ma gle, dok god se lijeci na forumu, verbalno, sve je ok. samo nek ne prenosi to na stvarnost. :D

al ja iskreno mislim da se on izmori ovako verbalno i onda ode kuci negdje i suti. :D

nadajmo se barem. :D
dinao

#273 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dinao »

.
Last edited by dinao on 23/09/2015 14:37, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#274 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ramzess Veliki »

bumerangss wrote:
prog321 wrote:

Slusaj starije.
Hoces dobiti jednom ali neces vise jer se razocara... one se pale na iskustvo ali ih zadovolji samo tvrd! :D u 40 treba dosta da se napati da ti ga digne i nije se uspjela ni nataknuti a on splahnuo :lol:
:shock:
... Stani da vidim ... ne, u redu je ... diže se, kompresor ispravan, mozak nije opterećen razmišljanjima o neuspjehu u krevetu ... iskustvo odnosi prevagu. :thumbup:
al_akhisari

#275 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by al_akhisari »

Lucky Strike wrote:Moram se osvetiti. Jednostavno moram. Da skor bude even. Ali kako?

Ne mislim biti nasilan, ne želim .

Ali moram je poniziti. Ovih zadnjih dana sam razmišljao o tome da prvo ponizim sebe tako što bi je sacekao ispred stana , zamolio je za jednu friendly kafu, izvinuo se, i obećao joj da ću biti apsolutno iskren u našem odnosu, i priznao da sam ispao kreten, mada ne znam kako sam ja kreten.

Nebitno.

Poslije, ako bi mi se vratila, mozak kaže da bi najbolje bilo da postavim kameru u auto, i da potajno snimim nas odnos... jer auto je najbolje za takve stvari. . .

Poslije bih je mogao ucjenjivati.

Stvari koje mi trenutačno padaju na pamet:

-Da objesi na mostu poruku gdje će napisati:

"Oprosti što sam sponzorusa i kurva". I njeno ime i datum rođenja.

-Da napravi YouTube klip gdje će se javno izvinuti za svoje ponasanje i gdje će tražiti oprost za svoje grijehe.

-Da odemo zajedno do posla njenog oca i da napravi transparent u kojem će stajati:

"Oprosti oče, znam da nisi želio kćerku kurvu".

Eto, to mi je prvo palo na pamet. Mada, znam da ćete me osudjivati radi ovih planova, ali osveta je jako bitna.

Bitno je izaći kao pobjednik. Jer svijet voli pobjednike.

LP
:shock: neko je opasan po okolinu
Post Reply