Samo ih mudro poslušaju kad im šapću na uvce, jel?Matzan wrote:Dodatno pravilo:Euridika wrote:Ne prepisuj, kolega!Matzan wrote:Niti mogu biti dvije alfe, niti je normalno da žena bude alfa.
Alfa nikad ne prepisuje od beta.
Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#251 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
- Euridika
- Globalna šefica
- shady
#253 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Ja jos nisam upoznao djevojku koja ce te podrzavati u necemu, vecina djevojaka uglavnom ocekuju da ti to postignes.MJAU - da wrote:Anamo ne znam, ali vamo đe mi žene guramo svoje mužijake i dajemo im snagu da idu dalje, uvijek. Jasno?
Ja bi sebe stavio u "beta" u trenutnoj vezi, ali opet ne gura ona mene, vec ja ko konj 99% energije trosim da ona bude sretna, pa da onda i ja dobijem nesto zauzvrat
- JThomas
#254 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
ima ono, da je kolumbo slušao ženu ni danas ne bismo znali za ameriku... 
- Ramzess Veliki
#255 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Rat.palestinka wrote:Znači alfa mužjak i beta ženka, alfa ženka i beta mužjak.
Šta se dogodí kad su vezi dvije alfe (muško-ženske)? Sudar, strast, ravnopravnost, filmska ljubav...
-
prog321
#256 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
To ti ona dadne sadaka picke kad se malo smiluje nad tobom?shady wrote: Ja jos nisam upoznao djevojku koja ce te podrzavati u necemu, vecina djevojaka uglavnom ocekuju da ti to postignes.
Ja bi sebe stavio u "beta" u trenutnoj vezi, ali opet ne gura ona mene, vec ja ko konj 99% energije trosim da ona bude sretna, pa da onda i ja dobijem nesto zauzvratJednostavno je puno veca "riba" nego sto sam ja "frajer".
- Ramzess Veliki
#257 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Postoji, još se zovu i usidjelicama.palestinka wrote:Postoji.Matzan wrote:palestinka wrote:Znači alfa mužjak i beta ženka, alfa ženka i beta mužjak.
Šta se dogodí kad su vezi dvije alfe (muško-ženske)? Sudar, strast, ravnopravnost, filmska ljubav...
Ne postoji alfa ženka.
- Euridika
- Globalna šefica
#258 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
I ti prepisuješ... A i kasniš... CcccRamzess Veliki wrote:Rat.palestinka wrote:Znači alfa mužjak i beta ženka, alfa ženka i beta mužjak.
- Ramzess Veliki
#259 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Ma ponedjeljak ...Euridika wrote:I ti prepisuješ... A i kasniš... CcccRamzess Veliki wrote:Rat.palestinka wrote:Znači alfa mužjak i beta ženka, alfa ženka i beta mužjak.
-
palestinka
#260 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Aha:-) ali svaki muškarac je imao alficu laficu i žena alfa lafca. To su oni fatalni, ni s njima, ni bez njih, nezaboravni. A najgore ti kad vidiš da je tvoj alfa nekom drugom mala beta:-) haha a što sad filozofiram;-)Ramzess Veliki wrote:Rat.palestinka wrote:Znači alfa mužjak i beta ženka, alfa ženka i beta mužjak.
- MJAU - da
#261 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
ti si baš baksuz, pride se ponašaš ko sluga, pa kad te nogira zbog nekog ćelavka, biće kurva. A ko to dozvoljava?shady wrote:Ja jos nisam upoznao djevojku koja ce te podrzavati u necemu, vecina djevojaka uglavnom ocekuju da ti to postignes.MJAU - da wrote:Anamo ne znam, ali vamo đe mi žene guramo svoje mužijake i dajemo im snagu da idu dalje, uvijek. Jasno?
Ja bi sebe stavio u "beta" u trenutnoj vezi, ali opet ne gura ona mene, vec ja ko konj 99% energije trosim da ona bude sretna, pa da onda i ja dobijem nesto zauzvratJednostavno je puno veca "riba" nego sto sam ja "frajer".
- shady
#262 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Nikad nisam za (bivsu) djevojku rekao da je kurva, ova je jednostavno zahtjevna po pitanju paznjeMJAU - da wrote:ti si baš baksuz, pride se ponašaš ko sluga, pa kad te nogira zbog nekog ćelavka, biće kurva. A ko to dozvoljava?shady wrote:Ja jos nisam upoznao djevojku koja ce te podrzavati u necemu, vecina djevojaka uglavnom ocekuju da ti to postignes.MJAU - da wrote:Anamo ne znam, ali vamo đe mi žene guramo svoje mužijake i dajemo im snagu da idu dalje, uvijek. Jasno?
- MJAU - da
#263 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Naravno, a vidim i tebi baš ne smeta, ne žali se džaben, i tebi godi da joj ugađaš. nemoj samo sliniti poslije kako si ugađao, ovo ono, pa ona nogirala. 
- shady
#264 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Ne zalim se, samo opisujem nas alfa-beta odnos.
I to slinjenje se prevazidje jos u skolskim klupama, poslije toga mogu jedino razumijeti starije muskarce koji ostanu bez partnera da ih uhvati kriza, nas mlade momke nista ne treba plasiti po tom pitanju. Za svaku budalu ima neko
I to slinjenje se prevazidje jos u skolskim klupama, poslije toga mogu jedino razumijeti starije muskarce koji ostanu bez partnera da ih uhvati kriza, nas mlade momke nista ne treba plasiti po tom pitanju. Za svaku budalu ima neko
- MJAU - da
#265 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
eto, eno. Svjesno odabereš da si baksuz. reci to ovom od 26, on je u studenskoj klupi još.
- Bloo
- Globalna šefica
#266 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
prog321 wrote:To ti ona dadne sadaka picke kad se malo smiluje nad tobom?shady wrote: Ja jos nisam upoznao djevojku koja ce te podrzavati u necemu, vecina djevojaka uglavnom ocekuju da ti to postignes.
sumira
- shady
#267 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Pa ne smatram se bas tolikim baksuzom. Malo preuvelicavam situacijuMJAU - da wrote:eto, eno. Svjesno odabereš da si baksuz. reci to ovom od 26, on je u studenskoj klupi još.
Ne znam na koga se odnosi to 26, meni je manje, nisam relevantan da mu ista kazem
@Bloo: Pa realno sumira, ali mi se nacin na koji je komentar napisan nije svidio.
Last edited by shady on 22/09/2015 14:03, edited 1 time in total.
- MJAU - da
#268 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
ma reci mu jarane, eno ga cmirdri, žene nezahvalne, ovo ono. kad napuiš 40, biće što bi Mile otpjevao, treba mi žena koja ima muda. 
- madner
#269 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Kako je tesko biti alfa.
No opet lakse nego voziti istu.
No opet lakse nego voziti istu.
- shady
#270 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Druga tema, a nek mu kaze neko pametniji, ja znam sta meni treba, sto se mene tice moze ozeniti ovcu, osjetit ce zahvalnost kad je okrene na raznju.MJAU - da wrote:ma reci mu jarane, eno ga cmirdri, žene nezahvalne, ovo ono. kad napuiš 40, biće što bi Mile otpjevao, treba mi žena koja ima muda.
- MJAU - da
#271 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
kako oćeš, đe vam je ta alfa muška solidarnost.
- shady
#272 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Za mene je ono poremecajMJAU - da wrote:kako oćeš, đe vam je ta alfa muška solidarnost.
- MJAU - da
#273 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Evo sad pročitah dodate izjave, gluho bilo.
ono nije ni za zajebancije više.
- Bloo
- Globalna šefica
#274 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
.....kraj šporeta dok ribaju skorenu masnoću
- shady
#275 Re: Rodne uloge, iliti gdje je muškima mjesto...
Jedna je stvar alfa-beta odnos, ali ono je nesto skroz drugo. Mislim da njemu treba pacijent-doktor odnos.MJAU - da wrote:Evo sad pročitah dodate izjave, gluho bilo.ono nije ni za zajebancije više.
Skrecemo sa teme
Nakon sto je otisao kupio namirnice, postavio stol, napravio jelo...Bloo wrote:.....kraj šporeta dok ribaju skorenu masnoću