"Kako pravilno pretuci zenu"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
prog321

#251 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by prog321 »

Zenu treba udarati samo penisom. I to samo ako zasluzi :-D
oridjidji

#252 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by oridjidji »

insomnia78 wrote:Dok je u jednom islamskom centru u Fr trajalo predavanje dvojice eminentnih strucnjaka na temu "biti ili ne biti" (zenu naravno) u salu su upale dvije pripadnice "Femena"
Image
Image
"Niko me ne podčinjava"
Image
"Ja sam svoj poslanik"
Asošijejted pres javlja da su ih udarali po grudima da im narastu. :lol:
spreca

#253 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

mozda su ih dojili i za sise vukli :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#254 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by dječak sa šibicama »

insomnia78 wrote:Dok je u jednom islamskom centru u Fr trajalo predavanje dvojice eminentnih strucnjaka na temu "biti ili ne biti" (zenu naravno) u salu su upale dvije pripadnice "Femena"
Image
Image
"Niko me ne podčinjava"
Image
"Ja sam svoj poslanik"
I opet ostade sve na rijecima, uletise dvije djevojke i muskarcine se povukose.

I prebise Radmilu kod kuce.
Mohamad Sissoko

#255 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Mohamad Sissoko »

Rijetko je ko manje retardiran od feministkinja.
Matzan

#256 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Matzan »

Mohamad Sissoko wrote:Rijetko je ko manje retardiran od feministkinja.

A jbg, nisu ni one krive.
Najčešće nit' žensko niti muško.
Frustrirano i iskompleksirano.
Svojom pojavom ne privlači nikoga pa mora na neki ekstravagantan način pokušati skrenuti pažnju na sebe.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#257 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by pici »

penisom u celo i mirna bosna...HaJa
insomnia78

#258 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by insomnia78 »

Ove dvije cure su arapkinje
Ovako su digle svoj glas protiv odnosa prema zeni u arapskom drustvu
:thumbup:
madner

#259 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by madner »

Samo su ih bas mucki nasutali.
Juliuscezar

#260 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Juliuscezar »

pregazise je ko partizani neretvu
Ali Kemal

#261 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Ali Kemal »

escobar__ wrote:Tačno ne znaš iz koga više zrači intelektualna nadmoć, iz bradonja ili ovih nedoyebanih kurava... :lol: Otprilike isti nivo inteligencije...
Najocgledniji je tvoj nivo inteligencije i primitivizma.
Gojeni H wrote:Jedan ekstremizam nije u redu dok drugi jeste. :-)
islamski ekstremizan je jasan, a koji je taj drugi ekstremizam?
Gojeni H wrote:Jest' da ove sisulje ne ubijaju nikoga ali nisu nikoga ubili ni ova dvojica gaconja.
Za ove djevojek se zna da nisu, a za bradonje ne moze niko garantovati.
Gojeni H wrote:Jesu li koga natjerali da dodje na predavanje ili kako to vec zovu?
Sasvim moguce i da jesu.
Gojeni H wrote:Kako god, ja bih ovoj prvoj nasarao guzicu za primjer, al' otvorenom chu ... rukom. Pa bih joj dozvolio da me gusi. Kazu kada krv ne ide u mozak onda ide na dole ...
Nije duhovito, al je zato primitivno do bola :oops:
k3ngur

#262 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by k3ngur »

Vjernik sam i u braku sam 8 godina i nikad zenu nisam udario i ne bih nikad, mada mi je doslo par puta da ju zgromim ali u tom momentu proucim euzu pa onda sakom po vratima. Ali to je bas kad te izivcira da neznas stas sa sobom. Drzim se logike ko sto nebi sebi tako nemoj ni drugima a i samokontrola u situaciji kad planes je najace sto moze covjek uradit.

Inace za temu, bolje je da je niste postavljali, svakakvih uhljupa ce sad ovdje komente ostavljat a nigdje razumnog razgovora nece bit.
oridjidji

#263 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by oridjidji »

k3ngur wrote:Vjernik sam i u braku sam 8 godina i nikad zenu nisam udario i ne bih nikad, mada mi je doslo par puta da ju zgromim ali u tom momentu proucim euzu pa onda sakom po vratima. Ali to je bas kad te izivcira da neznas stas sa sobom. Drzim se logike ko sto nebi sebi tako nemoj ni drugima a i samokontrola u situaciji kad planes je najace sto moze covjek uradit.

Inace za temu, bolje je da je niste postavljali, svakakvih uhljupa ce sad ovdje komente ostavljat a nigdje razumnog razgovora nece bit.
:thumbup:
spreca

#264 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

Ali Kemal wrote:
escobar__ wrote:Tačno ne znaš iz koga više zrači intelektualna nadmoć, iz bradonja ili ovih nedoyebanih kurava... :lol: Otprilike isti nivo inteligencije...
Gojeni H wrote:Jest' da ove sisulje ne ubijaju nikoga ali nisu nikoga ubili ni ova dvojica gaconja.
Gojeni H wrote:Jesu li koga natjerali da dodje na predavanje ili kako to vec zovu?
Sasvim moguce i da jesu.
Gojeni H wrote:Kako god, ja bih ovoj prvoj nasarao guzicu za primjer, al' otvorenom chu ... rukom. Pa bih joj dozvolio da me gusi. Kazu kada krv ne ide u mozak onda ide na dole ...
kako bi tebi zivot bio dosadan da nije Islama......predji na Islam .....lakse ces shvatati neke stvari......samo da dodam...ako Gojenog slucajno banuju ti ces izvrsiti samoubistvo :lol: :lol: :lol:
Ali Kemal

#265 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Ali Kemal »

k3ngur wrote:Inace za temu, bolje je da je niste postavljali, svakakvih uhljupa ce sad ovdje komente ostavljat a nigdje razumnog razgovora nece bit.
Što ba, treba raja da zna kako se pravilno žena tuče, a ne da izlazi vani u šljivama.

spreca wrote:kako bi tebi zivot bio dosadan da nije Islama......predji na Islam .....lakse ces shvatati neke stvari.
Lakše ću shvatiti kako se tuče žena. Jel tako :oops:
spreca

#266 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

Ali Kemal wrote:
k3ngur wrote:Inace za temu, bolje je da je niste postavljali, svakakvih uhljupa ce sad ovdje komente ostavljat a nigdje razumnog razgovora nece bit.
Što ba, treba raja da zna kako se pravilno žena tuče, a ne da izlazi vani u šljivama.

spreca wrote:kako bi tebi zivot bio dosadan da nije Islama......predji na Islam .....lakse ces shvatati neke stvari.
Lakše ću shvatiti kako se tuče žena. Jel tako :oops:
bit ces mnogo pametniji.....a sto se tice tuce i nije vazno koga tuci tu ste najaci samo kad je zrtva bespomocna
Ali Kemal

#267 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Ali Kemal »

spreca wrote:bit ces mnogo pametniji.....a sto se tice tuce i nije vazno koga tuci tu ste najaci samo kad je zrtva bespomocna
Pa jeste žene su bespomoćne, kad ih možeš tući, samo po pravlma :oops:
Gojeni H

#268 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

spreca wrote:
Ali Kemal wrote:
Sasvim moguce i da jesu.
kako bi tebi zivot bio dosadan da nije Islama......predji na Islam .....lakse ces shvatati neke stvari......samo da dodam...ako Gojenog slucajno banuju ti ces izvrsiti samoubistvo :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
The One and Only

#269 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by The One and Only »

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... Brown.html

"The Dark Triad: The science of why women like Rihanna dig bad boys like Chris Brown
By Ted Thornhill and Fiona Macrae for the Daily Mail Updated: 11:16 GMT, 7 March 2012

It’s said so often that it’s a cliché – women love bad men. But it turns out that there is a science behind the notion.

During a discussion this week on America's NPR (formerly National Public Radio), human rights lawyer Arsalan Iftikhar expressed his surprise that singer Rihanna still reportedly likes Chris Brown, who he said ‘didn’t only hit Rihanna, he made her look like Buster Douglas'.

National Review writer Kevin D Williamson pointed out, however, that she may not be able to help it – because it’s in her genes to like men like Chris Brown.

Guilty: Chris Brown was convicted of assaulting Rihanna, but there are rumours they are back together

Writing in a blog following the show this week he cited several pieces of research that back up his view, including the much quoted ‘Dark Triad’ work of Professor Peter Jonason.

This combines the self-obsession of narcissism, the impulsive, thrill-seeking and callous behaviour of the psychopath and the deceitful and exploitative nature of Machiavellianism.

Unattractive as the combination might appear, women often equate it with masculinity - and the ability to father healthy children.

As a result, those looking for the thrill of an affair, or hoping to become pregnant, are drawn to 'bad boys'.

The men, in return, raise their chances of passing their genes on to the next generation.

Scientist Peter Jonason said James Bond is the perfect example of a ladykiller with a rather questionable personality.

'He's clearly disagreeable, very extroverted and likes trying new things - killing people, new women,' the researcher told New Scientist.

Mr Jonason, of New Mexico State University in the U.S., subjected 200 college students to personality tests designed to rank them for each of their dark triad traits.

They were also asked about their attitudes to sexual relationships and about their sex lives, including how many partners they had and whether they sought out flings.

Licensed to thrill: Scientists have revealed that women find it hard to resist callous, self-obsessed and deceitful men

The results showed that men who scored higher on the trio of traits tended to have more partners and more interest in short-term relationships.

A second U.S. study of 35,000 people in 57 countries also found a clear link between the dark triad traits in men and success with women.

Researcher Professor David Schmitt, of Bradley University in Illinois, said: 'It's universal across cultures for high dark triad scorers to be more active in short-term mating. They are more likely to try and poach other people's partners for a brief affair.'

The researchers said that at their most extreme, the traits would be highly unattractive, leading to men being shut off from society.

But one possibility is that the strategy is most successful when dark triad personalities are rare.

Otherwise others would become more wary and guarded and the strategy would backfire.

In any case, nice guys need not lose all hope. Dr Gayle Brewer, an evolutionary psychologist at the University of Central Lancashire, said that while women tend to like cads for flings, they usually settle down with more caring types."
Post Reply