Najezda Arapa
-
Latte
#251 Re: Najezda Arapa
A ne kontam sta je nezgodno vidjet pokrivenu zenu sa muzem?
-
razonoda
#252 Re: Najezda Arapa
shin wrote:
Meni nije jasno da su došli dole iz zemlje tržnih centara i po čitav dan se svucaju po SCC-u, kao da nemaju tržnih centara dole.
-------------
grijesis --ti si dosao na njihovu zemlju SCC je arapski

Meni nije jasno da su došli dole iz zemlje tržnih centara i po čitav dan se svucaju po SCC-u, kao da nemaju tržnih centara dole.
-------------
grijesis --ti si dosao na njihovu zemlju SCC je arapski
- supercali
#253 Re: Najezda Arapa
E posto jos nismo postali svedska belgija fransuska trebali bi skontati kako da postpimo da nam se ne dogode stvari kao tamo pa da ilidza bude arapski geto otes crnacki rajlovac kineski a blazuj indijski
- dust in the wind
#254 Re: Najezda Arapa
mislis 4 sa istim muzem. pa eto. ima I ljepsih prizora.. ako ces iskreno.Latte wrote:A ne kontam sta je nezgodno vidjet pokrivenu zenu sa muzem?
- Njanjavi
#255 Re: Najezda Arapa
Od tebe drukciji stav nije ni ocekivan ujkane.dječak sa šibicama wrote:Ta Ilidza je uvijek bila mimo svijeta i nekakva antipaticna... dok su na njoj zivjeli Srbi, puna zapreznih kola i onih grmalja sa koznim gunjevima preko ledja, gledaju te poprijeko.
Onda dosle Sandze, isto grmalji ali sad sa koznim jaknama i utokama za pojasom, pucnjave u maloj aleji na dnevnoj bazi.
Eto sad i Arapa.
Sljedeci su valjda ISIL-ovci.
Ne bi ti smetalo da su sahovnice na svakom cosku garant ili U slova da virkaju okolo
- DiA 2005
#256 Re: Najezda Arapa
Da je bogdo jedna zena ili vise zena sa jednim muzem. Fol je u tome sto ih ima ko mrava i sto se bas isticu. Otidji u scc i prodji od prizemlja do treceg sprata. U roku od 10 minuta sve ce ti se samo od sebe reci.Latte wrote:A ne kontam sta je nezgodno vidjet pokrivenu zenu sa muzem?
- HAVANA
#257 Re: Najezda Arapa
Ne znam jel te ko obavjestio ali u ovim kvartovima se sredjuje zuto,bijelo,ukradeno auto,fiktivna adresa...i sve moguce sto je mimo reda i zakona.bumerangss wrote:da Bog da da ovakva bude ferhadija jer ne bi bilo ubistava, kriminala, kradja, silovanja, droge... ne bi morali zakljucavati kuce, radnje... bila bi ljepota!razonoda wrote:Ferhadija-----------za koju godinu
- supercali
#259 Re: Najezda Arapa
Ides li u scc da gledas arape ili robu u prodavnicama?
Ja ako me se nesto ne tice i ne gledam
Ja ako me se nesto ne tice i ne gledam
-
foton
#260 Re: Najezda Arapa
Ovdje ti je sve lopov do lopova i mozda koji narkos tako da... ne hvala.bumerangss wrote:da Bog da da ovakva bude ferhadija jer ne bi bilo ubistava, kriminala, kradja, silovanja, droge... ne bi morali zakljucavati kuce, radnje... bila bi ljepota!razonoda wrote:Ferhadija-----------za koju godinu
- dječak sa šibicama
#261 Re: Najezda Arapa
A tek sto je uredna ulica, i cista.
Rucati na njoj mozes.
Rucati na njoj mozes.
-
foton
#262 Re: Najezda Arapa
To je lako. Samo ostanemo ekonomski/sportski/naučni itd. zakržljali dio Evrope i mi ćemo sami da budemo ti crnci, arapi, kinezi itd. koji rade skoro besplatno i neko nas zove šljam.supercali wrote:E posto jos nismo postali svedska belgija fransuska trebali bi skontati kako da postpimo da nam se ne dogode stvari kao tamo pa da ilidza bude arapski geto otes crnacki rajlovac kineski a blazuj indijski
- O'zone
- Globalni moderator
#263 Re: Najezda Arapa
Musliman i takoHAVANA wrote:Ne znam jel te ko obavjestio ali u ovim kvartovima se sredjuje zuto,bijelo,ukradeno auto,fiktivna adresa...i sve moguce sto je mimo reda i zakona.bumerangss wrote:da Bog da da ovakva bude ferhadija jer ne bi bilo ubistava, kriminala, kradja, silovanja, droge... ne bi morali zakljucavati kuce, radnje... bila bi ljepota!razonoda wrote:Ferhadija-----------za koju godinu
Zahvaljujem bogu što sad za sad još uvijek ne žive ovdje nego se moraju vratiti nazad na BI. Ja goreg mahluka nisam vidio a vidio sam dosta čak se i kinezi dojmljuju pristojniji od arapa. Ne mogu da shvatim da mogu biti onako peksinavi brate dragi! Stvarno ne mogu. o neodogovrnosti neću ni da govorim...uopšte ne gledaju gdje su im djeca ni šta rade evo sad gledam idu dvije arapkinje i 5 djece sa njima i mali mrtav hladan baci flašu od vode u BBI centru metar od kante na hodnik i odoše dalje to rade i sa maramicama i ambalažom....pa i vjera mu to zabranjuje ako se već kiti sa njom.
Last edited by O'zone on 07/08/2015 15:55, edited 1 time in total.
-
Latte
#264 Re: Najezda Arapa
Bio sam danas citav dan u carsiji i evo da se plaknem i odoh opet,prelijep dan za setanja.DiA 2005 wrote:Da je bogdo jedna zena ili vise zena sa jednim muzem. Fol je u tome sto ih ima ko mrava i sto se bas isticu. Otidji u scc i prodji od prizemlja do treceg sprata. U roku od 10 minuta sve ce ti se samo od sebe reci.Latte wrote:A ne kontam sta je nezgodno vidjet pokrivenu zenu sa muzem?
Isti mi klinac ha vidio 10 kineza ha 10 arapa.
Ako me ko sta pita,uputim ga i cao
- ho oponopono
- insomnia78
#266 Re: Najezda Arapa
Ruku na srce ima i pun kurac "nasih" po ovim socijalnim stanovima i cetvrtima
Tako da se ne treba puno zanositi nekom nadmoći
Tako da se ne treba puno zanositi nekom nadmoći
-
razonoda
#267 Re: Najezda Arapa
Latte wrote:Bio sam danas citav dan u carsiji i evo da se plaknem i odoh opet,prelijep dan za setanja.DiA 2005 wrote:Da je bogdo jedna zena ili vise zena sa jednim muzem. Fol je u tome sto ih ima ko mrava i sto se bas isticu. Otidji u scc i prodji od prizemlja do treceg sprata. U roku od 10 minuta sve ce ti se samo od sebe reci.Latte wrote:A ne kontam sta je nezgodno vidjet pokrivenu zenu sa muzem?
Isti mi klinac ha vidio 10 kineza ha 10 arapa.
Ako me ko sta pita,uputim ga i cao
- dječak sa šibicama
#268 Re: Najezda Arapa
Ako dolaze bogati Arapi, onda je to u svakom slucaju napredak, bar za Ilidzu.
Ako ce dolaziti sirotinja, migranti, onda nece biti dobro nikome, pa ni Ilidzi.
Bugarska podize ogradu na granici sa turskom, Madjarska zid na granici sa Srbijom, ostaje im tranzit kroz BiH.
Ako ce dolaziti sirotinja, migranti, onda nece biti dobro nikome, pa ni Ilidzi.
Bugarska podize ogradu na granici sa turskom, Madjarska zid na granici sa Srbijom, ostaje im tranzit kroz BiH.
- Njanjavi
#269 Re: Najezda Arapa
Mene bgmi frapiraju ovi stavovi.
Jos cjeli zivot kenjamo na hrvate i njihov pritajeni fasizam, ispade na kraju da smo ista govna ocami.
Ne kontam taj strah od drukcijeg, pa da serpe nosaju na glavi kralju dok me ne dira zasto bi ga gledao ispod oka.
Ko biva eto oni samo prljaju, inace je bosna jedna jako cista i uredna drzava.
Nidje smeca inace, to su sve donjeli oni anamo kad su dosli i pokupovali kuce
Kuce koje je bosnjo trebo kupit, pu oni tamo uletili prije nas i sve pokupovali preko veze jelte
Jos cjeli zivot kenjamo na hrvate i njihov pritajeni fasizam, ispade na kraju da smo ista govna ocami.
Ne kontam taj strah od drukcijeg, pa da serpe nosaju na glavi kralju dok me ne dira zasto bi ga gledao ispod oka.
Ko biva eto oni samo prljaju, inace je bosna jedna jako cista i uredna drzava.
Nidje smeca inace, to su sve donjeli oni anamo kad su dosli i pokupovali kuce
Kuce koje je bosnjo trebo kupit, pu oni tamo uletili prije nas i sve pokupovali preko veze jelte
-
budza
#270 Re: Najezda Arapa
islamofobi, faKRAO radoncic i drugi secesionisti na aparatima.
Last edited by budza on 07/08/2015 16:01, edited 1 time in total.
-
Latte
#271 Re: Najezda Arapa
Gdje ih uputim?Zavisi gdje zele ljudi.
Jutros u 8 su me pitali neki spanci kako do cuprije.
A arapi dolaze preko agencije i imaju isplanirane odlaske i dolaske nabzeljena mjesta.Ovi sto setaju po radnjama to im je jedna od destinacija.
Nama zvuci smijesno ali eto njima je to gust da budu u BBI ili SCC.Vole taj vid turizma,nakon toga pravac planina ili Mostar,Jajce pa sve tamo do Bihaca.
Ne znam kako bi se ponasali da imamo neku znamenitost koju godianje posjeti po 15 miliona ljudi.
Jutros u 8 su me pitali neki spanci kako do cuprije.
A arapi dolaze preko agencije i imaju isplanirane odlaske i dolaske nabzeljena mjesta.Ovi sto setaju po radnjama to im je jedna od destinacija.
Nama zvuci smijesno ali eto njima je to gust da budu u BBI ili SCC.Vole taj vid turizma,nakon toga pravac planina ili Mostar,Jajce pa sve tamo do Bihaca.
Ne znam kako bi se ponasali da imamo neku znamenitost koju godianje posjeti po 15 miliona ljudi.
-
razonoda
#272 Re: Najezda Arapa
Ipak ce arapi uciniti nesto dobro za Bosnjake----shvatiti ce da su im SRBI ipak vise BLIZI.
- Vitezanin
#273 Re: Najezda Arapa
Je li ostavljaju pare? Ostavljaju. Pa neka ih onda, ionako dolaze preko ljeta i pokupe se.
Imao bih svasta reci na burke i generalno odnos prema zenama u tom dijelu svijeta, ali ko sam ja da osudjujem bilo koga? Ko ima pravo da mene, odnosno nas osudjuje? Mi smo rasisti ovdje samo sto nismo imali priliku to pokazati.
Jeste li vidjeli s koliko kesa izlaze te zene is SCC, Alte, BBI itd? S puno. Pa neka ih onda.
Zalite se sto kresnu nase djevojke? A nasi to kao ne kresnu Katalonke, Slovakinje, Madjarice kad odu na odmor i ekskurziju??
Kao sto neko napisa, tim Arapima je dobro ovdje - ako im se ide u dzamiju mogu, imaju gdje. Ako im se pije alkohol, imaju itekako gdje a da ih ne posalju u zatvor. Ako hoce da kresnu nekoga (ili da ih neko kresne) mogu bez problema. Ako hoce da vide europsku arhitekturu i hvale se onda imaju i to. Ali jok, nama je problem kad ih vidimo. Kazem, ne svidja mi se dosta toga u vezi tih ljudi i te burke privlace pozornost plus kad vidim zenu kako vode onu djecu a muz se setka 10 m ispred bez da se okrene gdje su fakat postavim sebi par pitanja u glavi, ali generalno nemamo pravo osudjivati nikoga. Pravo smo zatucano drustvo.
Imao bih svasta reci na burke i generalno odnos prema zenama u tom dijelu svijeta, ali ko sam ja da osudjujem bilo koga? Ko ima pravo da mene, odnosno nas osudjuje? Mi smo rasisti ovdje samo sto nismo imali priliku to pokazati.
Jeste li vidjeli s koliko kesa izlaze te zene is SCC, Alte, BBI itd? S puno. Pa neka ih onda.
Zalite se sto kresnu nase djevojke? A nasi to kao ne kresnu Katalonke, Slovakinje, Madjarice kad odu na odmor i ekskurziju??
Kao sto neko napisa, tim Arapima je dobro ovdje - ako im se ide u dzamiju mogu, imaju gdje. Ako im se pije alkohol, imaju itekako gdje a da ih ne posalju u zatvor. Ako hoce da kresnu nekoga (ili da ih neko kresne) mogu bez problema. Ako hoce da vide europsku arhitekturu i hvale se onda imaju i to. Ali jok, nama je problem kad ih vidimo. Kazem, ne svidja mi se dosta toga u vezi tih ljudi i te burke privlace pozornost plus kad vidim zenu kako vode onu djecu a muz se setka 10 m ispred bez da se okrene gdje su fakat postavim sebi par pitanja u glavi, ali generalno nemamo pravo osudjivati nikoga. Pravo smo zatucano drustvo.
- Njanjavi
#274 Re: Najezda Arapa
To je sve produkt visedecenijske getoizacije bosanskog zivlja.
Jal je nesta drukcije, to je prjetnja.
Generacije i generacije nisu nikad upoznali drukcije kulture, zivjeli sa drukcijim, upoznali druge obicaje, razvili svjest u tome pravcu.
Vec ajmo u tor stoko, rezi cim je neko razlicit, tako treba jelde
Jal je nesta drukcije, to je prjetnja.
Generacije i generacije nisu nikad upoznali drukcije kulture, zivjeli sa drukcijim, upoznali druge obicaje, razvili svjest u tome pravcu.
Vec ajmo u tor stoko, rezi cim je neko razlicit, tako treba jelde
- insomnia78
#275 Re: Najezda Arapa
Aha, posebno kad ih kolju, siluju i trpaju u logorerazonoda wrote:![]()
Ipak ce arapi uciniti nesto dobro za Bosnjake----shvatiti ce da su im SRBI ipak vise BLIZI.
Ispade da su Bosnjaci mucki napali Srbe