NAPADI NA POVRATNIKE - all about !!!

Post Reply
Drinski

#251 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Drinski »

nemampojma0 wrote: Za ekskurziju sam znao i naravno da nisam dao da ide, a za odvodjenje djece u crkvu u s.varosi niko nije znao i odveli su djecu,a po povratku su sva djeca crtala crkvu.
ajd, boga ti, pa moraju nesto crtati. :lol:

Ja, prije par godina, u sastavu jedne delegacije, obilazim skole i nacelnika u Zvorniku, kad tamo ikone po zidovima. Da ne govormo o nekim opasnijim i bitnijim stvarima. I sada kolega i zemljak (na neki nacin) prica bezze price, sutra ce kazati i da Bosnjaci u ZV nisu bili likvidirani nego se sahranjuju prazni kovcezi.

Sto bi reko, Lucifer, ajd na ignor.
LBVIEW

#252 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

sWeeT_Companion wrote:Eto sad nakon što smo ustanovili da nisam arkanovac, moram dokazivati da nisam ni šešeljevac, a potom će vjerovatno se razmatrati da li sam mandin. :D

Pa mislim da ne želiš čuti moje obrazloženje. Jer kako god ti ga saopštio povezaćeš me sa "za krst časni i slobodu zlatnu". :mrgreen: :mrgreen:

Dio srpskog naroda je oduvijek bio poštovalac krune i kralja. SČP postoji daleko prije srpsko-bošnjačkih sukoba. Tokom 2SR-a štitio je isključivo srpski narod. Borio se za ideale. I stoga mislim da je sasvim razumljivo da jedan dio srpskog naroda danas u tome nalazi utemeljenje i poštovanje. O pobjedama, sve je to relativno. Nameće se pitanje kakvu su Partizani ostvarili i da li su. :mrgreen: Jasno, sam po sebi i u svoju strukturu prima različite vrste ljudi. Od ultranacionalista, desničara do radikalnih šovinista i običnih ljudi koji cijene krunu i kralja. Kao i u svakoj većoj organizaciji svega i svačega.

Kao što rekoh nit komunjara nit kokarda. Ja sam Žukova garda!
Znači,pomirio si dva brata muslimana i to je golem hajr.
Kul. Smisliću strategiju da vas ponovo zavadim. :lol:
Taj tvoj usrani SCP je zlocinacki pokret koji je odgovoran za genocid nad Bosnjacima u II Svjetskom ratu.
A ti cedo,sto si guslao,guslao si,koji ti je ovo po ban po redu?
nemampojma0

#253 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by nemampojma0 »

sWeeT_Companion wrote:
nemampojma0 wrote:Slusaj sweet, ja znam da ste vi kao narod nauceni da lazete i relativizirate i s tim se susrecem svaki dan. Tako da me ovo ne iznenadjuje.
Nemam potrebu da ti objasnjavam, ali hocu da kazem zbog istine.
Za ekskurziju sam znao i naravno da nisam dao da ide, a za odvodjenje djece u crkvu u s.varosi niko nije znao i odveli su djecu,a po povratku su sva djeca crtala crkvu.
Prije par godina su djeca sarala jaja u skoli...potrazi na guglu.

Samo da pitam, jesil ti zvornicanin il si doselio u ratu?
Nemoj da izmišljaš. Neko djecu tjerao da idu u crkvu i crtaju crkvu... Msm :roll:
Vidis kako me utjerujes u laz..jadno. Svako svoje zlo opravdavate, relativizirate ili kazete da neko izmislja.
Mislio sam da si makar malo covjek, htio sam te pozvat na kafu danas poslije Dzume, pa da ti pokazem dokaze za ovo sto pisem. Onda shvatih da nema svrhe, mozak ispran, dusa zadojena mrznjom, jezik ogrezao u lazima.

Nisi zvornicanin, pa ne znas kakav je grad bio ZV i kakvi ljudi su zivili tu, mislim i na Bosnjake i na Srbe.
Ti si besposlen mladic i svoje nezadovoljstvo kanalises kroz nacionalizam i mrznju...vjeruj da zbog toga nece poceti raditi Fagum, N.Izvor, DC, Alhos, Vezionica, Standard, Univerzal...
Opet posao trazite u Bingu, jbg neki cudan usud, pa morate kod omrazenih Bosnjaka zaradjivati hljeb.Kao i oni iz Foce sto rade u Gorazdu.
Od mene imas pozdrav, iako ga ne zasluzujes.
sWeeT_Companion

#254 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by sWeeT_Companion »

Eto još jedne izmišljotine. Rođeni Zvorničanin.
Što se ostalog tiče, pripisuješ etiketu bez da me znaš. Baš onako jadno.

I da, dobrodošli u Zvornik. Zaboravite predrasude i novinarske senzacionalizme.
nemampojma0

#255 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by nemampojma0 »

Ne mozes zeliti dobrodoslicu domacinu :wink:
Idem sad.
PM72

#256 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

sWeeT_Companion wrote:Eto još jedne izmišljotine. Rođeni Zvorničanin.
Što se ostalog tiče, pripisuješ etiketu bez da me znaš. Baš onako jadno.

I da, dobrodošli u Zvornik. Zaboravite predrasude i novinarske senzacionalizme.
Skupio si više žutih kartona a crveni si dobio kad si počeo pisati o ravnogorskim četnicima kao savezu izviđača.Od mene si dobio prvi žuti slikom pored nick-a.Što više pišeš više toneš,tako ti je to kad upadneš u živo blato...
sWeeT_Companion

#257 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Baš sam se potresao. Niste valjda klinci od tlinest godina.
Budimo ozbiljni. Bez predrasuda. I bez avaz instant senzacionalizma + radioglasdrine patetike.
PM72

#258 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Ako si pametan malo ćeš se izmaknuti ,udahnuti pa brojati do deset,pedeset,sto ili hilljadu.Sve dok ne zaključiš da ti ne treba ovakav vid prepucavanja.Naravno da ne treba svoje mišljenje formirati preko Avaza i radioglas Drine ali nećemo ga vala formirati ni preko BN-a ,Glasa srpske i Nezavisnih.

Mislim da si u suštini fin momak i želim ti svako dobro samo nemoj čeprkati tamo gdje ti nije mjesto. :thumbup: :bih:
sWeeT_Companion

#259 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Ne volim laži i to je sve. A laž je da je neko tjerao bošnjačko dijete da ide u crkvu i crta crkvu. To je isto kada bih ja u dijalogu sa nekim kao nekakav argument netolerancije rekao kako neko srpsko dijete u Zenici vode hodži na sunet... msm van svake pameti.

A tačno, dobar sam čovjek i to u ovom svijetu poremećenih vrijednosti uglavnom nailazi na etiketu.
PM72

#260 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

sWeeT_Companion wrote:Ne volim laži i to je sve. A laž je da je neko tjerao bošnjačko dijete da ide u crkvu i crta crkvu. To je isto kada bih ja u dijalogu sa nekim kao nekakav argument netolerancije rekao kako neko srpsko dijete u Zenici vode hodži na sunet... msm van svake pameti.

A tačno, dobar sam čovjek i to u ovom svijetu poremećenih vrijednosti uglavnom nailazi na etiketu.
Svi odreda bi rekli da lažeš jer ne suneti hodža...
sWeeT_Companion

#261 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Poenta je važna. I moje neznanje o tom običaju svakako. ;)

Nego dolazite li na Zvorničko ljeto? Da spremim ove zalihe Jelena?
PM72

#262 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Koga pitaš?
sWeeT_Companion

#263 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Pa vas koji pišete na ovoj temi. S izuzetkom ovog što priča kako neko nekog tjera da crta crkvu, jer će reći kako ga zovem sa zadnjim namjerama. :lol:
dezurni_ucenik

#264 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by dezurni_ucenik »

Vidi ovog new agera i na politiku se presalto. :lol: :lol: :lol: :lol:
Moenx

#265 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Moenx »

Pa zovni kada srpski kralj napravi most od sto godina garancije , a sve to da bi mogao da se spoji sa zvornickom bosanskom kapetanijom
Sto tad ne pozoves
sWeeT_Companion

#266 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Pa jebjiga kralj napravio, narod nije uspio očuvati, ni u vrijeme Bošnjaka ni u vrijeme Srba. Stoka.
Hvala kralju dje čuo i ne čuo. Uradio je za Zvornik više od bilo kog drugog.
Moenx

#267 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Moenx »

Ali bitan je trud.... neimara jel
sWeeT_Companion

#268 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Šta pretukli. Masa se uzbudi kad neko kaže da je Srbin. :mrgreen:

Moenx

#269 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Moenx »

sWeeT_Companion wrote:Šta pretukli. Masa se uzbudi kad neko kaže da je Srbin. :mrgreen:

Ovo je netačno- i ninko ninmkog tako ne gleda. A stó se tice cetnika pa oni su u Srbiji dobili kroz rehabilitaciju , kod nas treba u svih naroda probudit i podržati antifasisticke osjejcaje
sWeeT_Companion

#270 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

To je tek pravi zadatak. Ali ne bih dublje zalazio. Probudiću osjećanja svih onih koji se boriše protiv antifašista i na strani fašista. :lol:

Ništa narodu na silu ne treba nametati, ali se mora jednom za svagda stvoriti atmosfera realnosti, prekinuti sa pričama da je komšija uvijek gori i definitivno krenuti put ekonomskog razvoja i obrazovanja. E sad, nisam baš siguran koliko je to moguće u društvu u kome je ajfon postao simbol nivoa i u kome je airmax postao simbol klase. :roll:
asurbanipal

#272 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by asurbanipal »

U Nevesinju mural s likom haškog optuženika Ratka Mladića

Image

http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-nevesi ... e=facebook

Newesinje - propali grad, grad staraca, đedova i baba. Da im nije Mostara i jedinog biznisa kojeg imaju i od kojeg žive, a to je prodaja drva, pomrli bi davno od gladi. 20 m*da, a dva zuba.
PM72

#273 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Živopisno mjesto. :lol: Da nije murala ne bi drugačije ni osvanuli na vijestima.Ima samo jedno ružnije mjesto od Nevesinja a to je Ljubinje.Ni zgrade,ni objekta,okolo kamenjar,ni vode...
dobojlija81

#274 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by dobojlija81 »

dobra stolarija vidi de
zenit dozic

#275 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:Živopisno mjesto. :lol: Da nije murala ne bi drugačije ni osvanuli na vijestima.Ima samo jedno ružnije mjesto od Nevesinja a to je Ljubinje.Ni zgrade,ni objekta,okolo kamenjar,ni vode...
Nevesinje je bilo fino i čisto mjesto dok nisu otjerani muslimani i opoganili ga četnici, sada je kao i svaka vukojebina na istoku šumske

Da ne bude sve off topic http://www.klix.ba/vijesti/bih/hamzic-u ... /150804067
Post Reply