sWeeT_Companion wrote:nemampojma0 wrote:Slusaj sweet, ja znam da ste vi kao narod nauceni da lazete i relativizirate i s tim se susrecem svaki dan. Tako da me ovo ne iznenadjuje.
Nemam potrebu da ti objasnjavam, ali hocu da kazem zbog istine.
Za ekskurziju sam znao i naravno da nisam dao da ide, a za odvodjenje djece u crkvu u s.varosi niko nije znao i odveli su djecu,a po povratku su sva djeca crtala crkvu.
Prije par godina su djeca sarala jaja u skoli...potrazi na guglu.
Samo da pitam, jesil ti zvornicanin il si doselio u ratu?
Nemoj da izmišljaš. Neko djecu tjerao da idu u crkvu i crtaju crkvu... Msm

Vidis kako me utjerujes u laz..jadno. Svako svoje zlo opravdavate, relativizirate ili kazete da neko izmislja.
Mislio sam da si makar malo covjek, htio sam te pozvat na kafu danas poslije Dzume, pa da ti pokazem dokaze za ovo sto pisem. Onda shvatih da nema svrhe, mozak ispran, dusa zadojena mrznjom, jezik ogrezao u lazima.
Nisi zvornicanin, pa ne znas kakav je grad bio ZV i kakvi ljudi su zivili tu, mislim i na Bosnjake i na Srbe.
Ti si besposlen mladic i svoje nezadovoljstvo kanalises kroz nacionalizam i mrznju...vjeruj da zbog toga nece poceti raditi Fagum, N.Izvor, DC, Alhos, Vezionica, Standard, Univerzal...
Opet posao trazite u Bingu, jbg neki cudan usud, pa morate kod omrazenih Bosnjaka zaradjivati hljeb.Kao i oni iz Foce sto rade u Gorazdu.
Od mene imas pozdrav, iako ga ne zasluzujes.