Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

luckylaka

#251 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Mustang1 wrote:Fakat ga neko prati i dalje ? :lol: :lol:
Recimo da pratim i ne vidim sta bi tu bilo smijesno.Da li mislis da je smijesno ako navijaci prate Osima u Al Kharaitiyat iako mozda 90% nikad culo za taj klub.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#252 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

kad moremo qhochev Šiti pratiti zbog Đeka što ne bi Evian TG zbog Saje?!
insomnia78

#253 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

+1
Paul F.

#254 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

JoseMujica wrote: inaće iduće kolo je 7.8. (petak) i Evian TG dočekuje Clermont Foot
Utakmica počinje u 20:00 sati i to će biti Sajin ligaški debi pred domaćom publikom...Sajo sretno!
Ovo bi se trebalo dobiti. Mlad klub, trenira ih neka ženska.
ultima_palabra

#255 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ultima_palabra »

Paul F. wrote: Po meni je to kulturan način da se kaže da su naši spori. Skautiranje protivnika svako radi pa čak i Safet. Brzina nekog igrača ne može biti iznenađenje. Uostalom, kako najboljeg stranog igrača u Francuskoj svih vremena mogu iznenaditi igrači koji mu nisu ni do koljena ?
:lol: :lol: :lol:

Ovo je stvarno preglupo, cak i za Pavletove standarde.
Paul F.

#256 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

ultima_palabra wrote:
Aj ti svoje komplekse liječi negdje drugo. Ko si ti da o gluposti pričaš ? Sjećaš li se tvog objašnjenja tekme sa Kiprom. Dobro je krenulo jer su se oni prepali naših imena pa kad su vidjeli postavku počeli nas rasturati. Ja se tada tvome kretenizmu nisam smijao nego te od tada ignorišem.
Paul F.

#257 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote:
Trebalo bi da odvojimo Safeta kao igraca i kao trenera. To sto je bio igracina ne mora znaciti da je genijalac kao trener. Vidjeli smo to u slucajevima Maradone, Mattheusa, Stoickova, Viallija koji su ispali smijesni kao pokusaji trenera.

Sjecam se da je na upit novinara hoce li gledati pripremne Nigerije prije SP, Pape rekao da nece jer ionako nece igrati u istom sastavu na Mundijalu. Isto tako je rekao da nije potrebno da skautira Kipar, jer nema potrebe. Po meni, ovo je amaterski stil vodjenja. Vjerujem da je Papeta zaista iznenadila trka nigerijanaca, jer ih frajer uopste nije pratio.
Naravno da odvajam Safeta kao igrača i kao trenera. Kao ograč je vrh vrhova a kao trener ne baš. To je i on rekao jednom prilikom. Mislim da su ga pitali za PSG. On je tad rekao da PSG hoće vrhunske trenere a da on nije taj. Što se tiče Nigerije, riječ je o običnoj brzini igrača. Ne treba biti vrhunski trener pa to znati. Dalje, suština problema je ono što se je desilo noć uoči tekme. Safet je u zadnji čas morao tražiti nova rješenja i vjerovatno nije našao najbolja. Moguće je da bi se Meša bolje snašao u toj situaciji. Međutim mislim da je krajnje nekorektno svu krivicu svaljivati na Safeta potpuno zaobilazeći uzročnike problema. Za Kipar se slažem. To je Safetova greška. Uostalom, zbog Kipra je i otpušten.
ultima_palabra

#258 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ultima_palabra »

Paul F. wrote:
ultima_palabra wrote:
Aj ti svoje komplekse liječi negdje drugo. Ko si ti da o gluposti pričaš ? Sjećaš li se tvog objašnjenja tekme sa Kiprom. Dobro je krenulo jer su se oni prepali naših imena pa kad su vidjeli postavku počeli nas rasturati. Ja se tada tvome kretenizmu nisam smijao nego te od tada ignorišem.
Kme kme
Point.

#259 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote:
Trebalo bi da odvojimo Safeta kao igraca i kao trenera. To sto je bio igracina ne mora znaciti da je genijalac kao trener. Vidjeli smo to u slucajevima Maradone, Mattheusa, Stoickova, Viallija koji su ispali smijesni kao pokusaji trenera.

Sjecam se da je na upit novinara hoce li gledati pripremne Nigerije prije SP, Pape rekao da nece jer ionako nece igrati u istom sastavu na Mundijalu. Isto tako je rekao da nije potrebno da skautira Kipar, jer nema potrebe. Po meni, ovo je amaterski stil vodjenja. Vjerujem da je Papeta zaista iznenadila trka nigerijanaca, jer ih frajer uopste nije pratio.
Naravno da odvajam Safeta kao igrača i kao trenera. Kao ograč je vrh vrhova a kao trener ne baš. To je i on rekao jednom prilikom. Mislim da su ga pitali za PSG. On je tad rekao da PSG hoće vrhunske trenere a da on nije taj. Što se tiče Nigerije, riječ je o običnoj brzini igrača. Ne treba biti vrhunski trener pa to znati. Dalje, suština problema je ono što se je desilo noć uoči tekme. Safet je u zadnji čas morao tražiti nova rješenja i vjerovatno nije našao najbolja. Moguće je da bi se Meša bolje snašao u toj situaciji. Međutim mislim da je krajnje nekorektno svu krivicu svaljivati na Safeta potpuno zaobilazeći uzročnike problema. Za Kipar se slažem. To je Safetova greška. Uostalom, zbog Kipra je i otpušten.
Sta se desilo prije utakmice? Sve je rekla kazala. Niko nikakve dokaze nije dao.
AmiĐa_Idriz

#260 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by AmiĐa_Idriz »

Pape će biti iznenađen kad vidi žeMsku na klupi protivnika :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#261 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

samo treba pratit hoće li se viknut sa tribina Sajo utifa je za fonaru :D
DonEmir

#262 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

SSP

#263 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSP »

Paul F. wrote:
Point. wrote:

Naravno da odvajam Safeta kao igrača i kao trenera. Kao ograč je vrh vrhova a kao trener ne baš. .
A kao covjek jos gori. Govno od covjeka sa dzon obrazom.
DonEmir

#264 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

SSP wrote:
Paul F. wrote:
Point. wrote:

Naravno da odvajam Safeta kao igrača i kao trenera. Kao ograč je vrh vrhova a kao trener ne baš. .
A kao covjek jos gori. Govno od covjeka sa dzon obrazom.
Objasnio. Nazalost takav je kakav je dokazano.. :( :roll:
cyprus

#265 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by cyprus »

Mustang1 wrote:Fakat ga neko prati i dalje ? :lol: :lol:
Šta neko? Čitav fan klub :zzzz:
insomnia78

#266 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Im'o je Sajo i problema sa sastavom
Dvojica standardnih povrjedjeni, dvojica suspendovani a ni neki od pojacanja nisu imali pravo nastupa
Paul F.

#267 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

SSP wrote: A kao covjek jos gori. Govno od covjeka sa dzon obrazom.
Oni koji ga lično poznaju smatraju ga velikim čovjekom i gospodinom. Nakon Nigerije je to još jednom dokazao. Sve je uradio da pokrije igrače. A kakav si ti čovjek ? Šta radiš na ovoj temi ? Ne voliš Papeta a sa njegovim klubom nemaš veze. Šta onda radiš ovde ? I ti ćeš govoriti ko je kakav čovjek.
SSemir

#268 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSemir »

serite koliko hocete. ja njemu kao i svakom nasem covjek zelim da uspije i postigne vise nego sto se od njeg ocekuje ;)
Paul F.

#269 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Meš čini da je Safet super poso ubo. Za ćejfit pod stare dane me može ljepše. Dobra voda i vazduh. Blizu Alpe za skijanje i Azurna Obala za ljetovanje. Blizu Švica za uštekat pare :D . A ni Sarajevo ni Pariz nisu predaleko. Ima boga. Zaslužio je. Poslije svih sranja sa našom stokom...
SSP

#270 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSP »

Paul F. wrote:
SSP wrote: A kao covjek jos gori. Govno od covjeka sa dzon obrazom.
Oni koji ga lično poznaju smatraju ga velikim čovjekom i gospodinom. Nakon Nigerije je to još jednom dokazao. Sve je uradio da pokrije igrače. A kakav si ti čovjek ? Šta radiš na ovoj temi ? Ne voliš Papeta a sa njegovim klubom nemaš veze. Šta onda radiš ovde ? I ti ćeš govoriti ko je kakav čovjek.
Sta je uradio da pokrije igrace? Zamjenio ih sa Tinom, Vrsom i Hadzicem. I koliko se sjecam uvijek je krivio igrace. Govno od covjeka koji je kao Munib htjeo privatizirati reprezentaciju. Munib je barem pismen pa evo sada pise svoj prvi blockbuster :D
SSP

#271 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSP »

Paul F. wrote:Meš čini da je Safet super poso ubo. Za ćejfit pod stare dane me može ljepše. Dobra voda i vazduh. Blizu Alpe za skijanje i Azurna Obala za ljetovanje. Blizu Švica za uštekat pare :D . A ni Sarajevo ni Pariz nisu predaleko. Ima boga. Zaslužio je. Poslije svih sranja sa našom stokom...
Skijasku sezonu nece doziviti u Evianu
Paul F.

#272 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Point. wrote:
Sta se desilo prije utakmice? Sve je rekla kazala. Niko nikakve dokaze nije dao.
Jbg, svi bili izenađeni našim brzinama, jedino Sajo Nigerijskim. :D Neigranje rušioca, bez da se iko ikad bunio. Plus to rekla kazala.
Paul F.

#273 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

SSP wrote: Sta je uradio da pokrije igrace?
Izbjegavao da odgovori zašto Kolašinac nije igrao. Time diskreditujući sebe da bi zaštitio njega. Nego, ne odgovori ti meni. Šta ti radiš na ovom podforumu? Poslali te da trolaš ili je samo bolest u pitanju ?
SSP

#274 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by SSP »

Paul F. wrote:
SSP wrote: Sta je uradio da pokrije igrace?
Izbjegavao da odgovori zašto Kolašinac nije igrao. Time diskreditujući sebe da bi zaštitio njega.
:shock: :-) :-) :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock:

Tako je i Brankovic izbjegavao da odgovori kako je kupio stan. Heroj diskreditujuci sebe zastiti narod.
Nego, ne odgovori ti meni. Šta ti radiš na ovom podforumu? Poslali te da trolaš ili je samo bolest u pitanju ?
Bolest.
Paul F.

#275 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

SSP wrote:
Paul F. wrote:Meš čini da je Safet super poso ubo. Za ćejfit pod stare dane me može ljepše. Dobra voda i vazduh. Blizu Alpe za skijanje i Azurna Obala za ljetovanje. Blizu Švica za uštekat pare :D . A ni Sarajevo ni Pariz nisu predaleko. Ima boga. Zaslužio je. Poslije svih sranja sa našom stokom...
Skijasku sezonu nece doziviti u Evianu
Ovo je već ekstremna faza. Idi se liječi i otkači se od mene.
Locked