Fear The Walking Dead
Moderator: _BataZiv_0809
-
Yapi Yapo
#251 Re: Fear The Walking Dead
ima li gdje da se fino pogleda ova web serija i do koje epizode su stigli?
-
kakavdanakneiskustvu
-
Yapi Yapo
#253 Re: Fear The Walking Dead
ne mislim na ovo nego ova web serija, flight, u avionu što se dešava, što svake sedmice minuta izađekakavdanakneiskustvu wrote:6 epizoda,zavrsena prva sezona
http://filmovi.infopult.net/online-seri ... lking-Dead
- Mali_Vuk
#254 Re: Fear The Walking Dead
annoy wrote:Dobra druga epizoda, zasad mi je najiritantnija mater, pogotovo u sceni kad pokušava pomoći zombi Obami umjesto da bježi... skoro i ona i mali čudak izginuše zbog toga
Pogledao tri epizode. TWD mi izgleda dosta kvalitetnije, mada ni ovo nije tako loše. Može se pratiti.
-
kakavdanakneiskustvu
#255 Re: Fear The Walking Dead
Yapi Yapo wrote:ne mislim na ovo nego ova web serija, flight, u avionu što se dešava, što svake sedmice minuta izađekakavdanakneiskustvu wrote:6 epizoda,zavrsena prva sezona
http://filmovi.infopult.net/online-seri ... lking-Dead
e ne znam za to
- dale cooper
#256 Re: Fear The Walking Dead
Malo kasnim, ali tek sam sinoć pogledao zadnjih par epizoda. Ono što me je najviše dojmilo je
gospodin Strand. Mislim da je ovo jedan od najboljih likova u cijeloj franšizi. Misteriozan
tip koji je očigledno prošao sve i svašta, i koji dobro osjeća promjenu plime i pravila igre.
Kompletan lik je dobro napisan, i dali su mu kvalitetne i upečatljive rečenice u scenariju, a glumac je to sve
odlično isporučio. Samo zbog njega me zanima sljedeća sezona serije.
gospodin Strand. Mislim da je ovo jedan od najboljih likova u cijeloj franšizi. Misteriozan
tip koji je očigledno prošao sve i svašta, i koji dobro osjeća promjenu plime i pravila igre.
Kompletan lik je dobro napisan, i dali su mu kvalitetne i upečatljive rečenice u scenariju, a glumac je to sve
odlično isporučio. Samo zbog njega me zanima sljedeća sezona serije.
-
sha_ba
#257 Re: Fear The Walking Dead
pratim i nije lose
ali sam tek na cetvrtoj epizodi, pa ako neko zna gdj mogu dalje da gledam... hvala
ali sam tek na cetvrtoj epizodi, pa ako neko zna gdj mogu dalje da gledam... hvala
- Daryl Dixon
#258 Re: Fear The Walking Dead
I ja sam ostao na četvrtoj epizodi, ne mogu nikako da se nakanim da gledam ostatak serije 
- masinerija
#259 Re: Fear The Walking Dead
Za sve one kojima se serija gleda u 720p kvaliteti s prijevodom. Uživajte 
http://neoserije.net/serija/fear-the-walking-dead/
http://neoserije.net/serija/fear-the-walking-dead/
-
suspect_zero
#260 Re: Fear The Walking Dead
Kada počinje druga sezona?
- DMXallen
#261 Re: Fear The Walking Dead
POZNAT DATUM EMITOVANJA 2. SEZONE FEAR THE WALKING DEAD
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba/2016/01/poznat-datum-emitovanja-2-sezone-fear.html
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba/2016/01/poznat-datum-emitovanja-2-sezone-fear.html
- DMXallen
#262 Re: Fear The Walking Dead
Čim završi TWD eto ga i FTWD odmah ...
FEAR THE WALKING DEAD - Oficijelni Teaser sezona 2 + poster
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... easer.html
FEAR THE WALKING DEAD - Oficijelni Teaser sezona 2 + poster
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... easer.html
- Jack Be Nimble
#263 Re: Fear The Walking Dead
Jel' se srusio onaj avion?
- jalijas74
#264 Re: Fear The Walking Dead
Super konacno se neko sjetio da malo ode na more i ostrva kad su upitanju zombici.
Cini mi se da sam gledao samo 2 filma u kojima zombici idu preko mora

Cini mi se da sam gledao samo 2 filma u kojima zombici idu preko mora
- dječak sa šibicama
#265 Re: Fear The Walking Dead
Zombici teoretski mogu prosetati po morskom dnu do ostrva, ali prakticno to je nemoguce, ili bi se zaglavali u morsku travu, ili u neki mulj, ili bi ih u krajnjem morske struje razjebale na sve strane. Plus pritisak tolike kolicine vode, ne vjerujem da nijedno fizicko bice moze tek tako hodati po dnu mora, ok nisu to neke dubine kao na sredini oceana, ali ipak.
Znaci, dovuci se do nekog ostrva, reda radi napraviti one siljke na obodima ostrva (ili jos bolje, samo postavis onu obicnu mrezu koja se koristi za zastitu plaza od ajkula), imati brodic za odlazak u nabavku i to je to, spas
Znaci, dovuci se do nekog ostrva, reda radi napraviti one siljke na obodima ostrva (ili jos bolje, samo postavis onu obicnu mrezu koja se koristi za zastitu plaza od ajkula), imati brodic za odlazak u nabavku i to je to, spas
- Jack Be Nimble
#266 Re: Fear The Walking Dead
To je spas od zombija, ali sta sa ljudima? Ti odes na Rab pa onda camcem odes do najblizeg kopna a tamo te docekaju drugi i uzmu ti camac, ubiju te itd.dječak sa šibicama wrote:
Ja bi u Lukomir. Pa sa brda napadao zombije i ljude.
- Pandakonda
#267 Re: Fear The Walking Dead
Da li se isplati gledat ova serija ? Razmišljam već duže vrijeme da krenem, i da li će se povezivat likovi iz ove serije sa onima iz FTWD ?
- DMXallen
#268 Re: Fear The Walking Dead
Nije još, tek je 12 epizodica bilo...mada i ne gledam..čekam da u komadu pogledam sve. Vjerovatno će neko iz tog aviona završiti u FTWD seriji sada u 2. sezoni.Jack Be Nimble wrote:Jel' se srusio onaj avion?
- DMXallen
#269 Re: Fear The Walking Dead
Po meni se isplati gledati, zanimljiva je...masa novih likova i radnja na samom početku apokalipse, onaj period što je Rick prespavao...plus sasvim drugi kraj amerike. Mislim da su spominjali da će eventualno radnja ove serije vremenski sustići TWD pa su moguća i iznenađenja tipa miješanja radnje.Pandakonda wrote:Da li se isplati gledat ova serija ? Razmišljam već duže vrijeme da krenem, i da li će se povezivat likovi iz ove serije sa onima iz FTWD ?
- jasko_ba
#270 Re: Fear The Walking Dead
Serija je Beverly Hills zombie edition. Sranje na kvadrat.Pandakonda wrote:Da li se isplati gledat ova serija ? Razmišljam već duže vrijeme da krenem, i da li će se povezivat likovi iz ove serije sa onima iz FTWD ?
- jalijas74
#271 Re: Fear The Walking Dead
dječak sa šibicama wrote:Zombici teoretski mogu prosetati po morskom dnu do ostrva, ali prakticno to je nemoguce, ili bi se zaglavali u morsku travu, ili u neki mulj, ili bi ih u krajnjem morske struje razjebale na sve strane. Plus pritisak tolike kolicine vode, ne vjerujem da nijedno fizicko bice moze tek tako hodati po dnu mora, ok nisu to neke dubine kao na sredini oceana, ali ipak.
u Land of the Dead (2005) / Zemlja živih mrtvaca
zombici rega preko vode bez problema
-
kakavdanakneiskustvu
#272 Re: Fear The Walking Dead
jalijas74 wrote:dječak sa šibicama wrote:Zombici teoretski mogu prosetati po morskom dnu do ostrva, ali prakticno to je nemoguce, ili bi se zaglavali u morsku travu, ili u neki mulj, ili bi ih u krajnjem morske struje razjebale na sve strane. Plus pritisak tolike kolicine vode, ne vjerujem da nijedno fizicko bice moze tek tako hodati po dnu mora, ok nisu to neke dubine kao na sredini oceana, ali ipak.
u Land of the Dead (2005) / Zemlja živih mrtvaca
zombici rega preko vode bez problema
e bas cu to pogledati
- Pandakonda
#273 Re: Fear The Walking Dead
U nedjelju se vraća FTWD, evo i OBN će prenosit

-
kakavdanakneiskustvu
#274 Re: Fear The Walking Dead
Pandakonda wrote:U nedjelju se vraća FTWD, evo i OBN će prenosit![]()
kao i prošle godine,samo prvu ekizodu,to moze samo kod nas
- Pandakonda
#275 Re: Fear The Walking Dead
I to zato što je premjera besplatna svim tv kućama da prenosekakavdanakneiskustvu wrote:Pandakonda wrote:U nedjelju se vraća FTWD, evo i OBN će prenosit![]()
kao i prošle godine,samo prvu ekizodu,to moze samo kod nas