UEFA Europa League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#251 Re: Europa league 15/16
komplet uprava im dala ostavke 
- Romanista 101%
#252 Re: Europa league 15/16
Klub im se zove Partizan, a pjevaju cetnicke pjesme
Isto vazi i za njihove crvene komsije.
- Progressive House
#253 Re: Europa league 15/16
crveni su posebna priča.pjevaju protiv turaka,a nose ime "delije"Romanista 101% wrote:Klub im se zove Partizan, a pjevaju cetnicke pjesmeIsto vazi i za njihove crvene komsije.
-
Avangardno
#254 Re: Europa league 15/16
Komplet uprava je upravo dala ostavke.
Svi su u šoku...
Užasna postavka meča, uprava koja je sa 0 uloženih eura uspjela zaraditi čistih 6 miliona eura, a onda su htijeli da zarade svih 15 miliona, a da ništa ne ulože... to nema nigdje.
Lopovska uprava, nisu igrači krivi što ne mogu, kriv je onaj ko ih je selektirao.. kriv je onaj što IMA NOVCA, ZARADIO JE NOVCA, ali neće da uloži u klub...
Uklet klub, uklet stadion, itekako su doprinijeli svemu ovome. Užas..
Kletva je bačena 1966 na finalu lige šampiona...
I ko zna kad će stati.. blamaža i nesrećnih ispadanja je odavno dvocifren broj... meni lično najteža utakmica ikad protiv Artmedije.. penali.
Čekamo privatizaciju i neka bolja vremena.
Kad podvučemo crtu:
- biće najmanje 2-3 miliona od prodaje igrača
- već zaradili 8 miliona eura
- izgubljeno prvenstvo, nikad gori položaj na tabeli
- kad se sve sabere dobra izdanja u evropi.
- nabijen koeficijent
Koeficijent nam je brutalan, šteta što od kvalifikacija za LŠ nema ništa, startovaće se u kvalifikacijama za LE, i bićemo nosioci u svakom pretkolu opušteno...
Uklet klub... ali ipak ga volim!

Svi su u šoku...
Užasna postavka meča, uprava koja je sa 0 uloženih eura uspjela zaraditi čistih 6 miliona eura, a onda su htijeli da zarade svih 15 miliona, a da ništa ne ulože... to nema nigdje.
Lopovska uprava, nisu igrači krivi što ne mogu, kriv je onaj ko ih je selektirao.. kriv je onaj što IMA NOVCA, ZARADIO JE NOVCA, ali neće da uloži u klub...
Uklet klub, uklet stadion, itekako su doprinijeli svemu ovome. Užas..
Kletva je bačena 1966 na finalu lige šampiona...
I ko zna kad će stati.. blamaža i nesrećnih ispadanja je odavno dvocifren broj... meni lično najteža utakmica ikad protiv Artmedije.. penali.
Čekamo privatizaciju i neka bolja vremena.
Kad podvučemo crtu:
- biće najmanje 2-3 miliona od prodaje igrača
- već zaradili 8 miliona eura
- izgubljeno prvenstvo, nikad gori položaj na tabeli
- kad se sve sabere dobra izdanja u evropi.
- nabijen koeficijent
Koeficijent nam je brutalan, šteta što od kvalifikacija za LŠ nema ništa, startovaće se u kvalifikacijama za LE, i bićemo nosioci u svakom pretkolu opušteno...
Uklet klub... ali ipak ga volim!

-
Avangardno
#255 Re: Europa league 15/16
To nije Marš na drinu već modifikovana verzija te pjesme... veze nema sa tim šta pominješ i pominje se samo klub...costacurta wrote:Navijao sam za Partizan sve dok ne čuh da stadion u glas pjeva "Marš na Drinu".
Jos kamera prikazuje publiku a ono i staro i mlado pjeva i to u extazi. Kakav pojedinac bolan, 25000 ljudi pjeva ko jedan.![]()
E onda sam od Alaha zaisk'oda im Švabe pristave i trći i Svevišnji usliši moju molbu.
Koji paćenici jbte ne mogu da vjerujem.
- fortaleza
#256 Re: Europa league 15/16
Isto kao i zastave Arabije te uzvikivanje poznatih religijskih parola na utakmicama "komunističke tekovine" Veleža.LSD wrote:@Avangardno
ono što želim reci jeste da su i Partizan i Zvezda nastale negdje poslije drugog svjetskog rata, osnovali ih komunisti, to su komunisticke tekovine 1/1- pa to svi znaju, i vrapci na grani....sama imena tih klubova jasno sugerišu i ukazuju da su to komunisticke tekovine.
e onda dolazimo u situaciju da na tribinama tih klubova vidimo kokarde, četnicku ikonografiju, razne pjesme četničke itd....to je potpuno suprotno i suludo. Nakaradno.
Primjera ne mnogo, posebno u ex-ju, potpuno nebitno i lako objašnjivo.
Jedini kojima pristaje ime su Hajduci, "borili" se uvijek protiv aktualne vlasti, odnosno uvijek bili suprotna strana. Tako je i danas protiv Mamićevog HNS-a.
- Romanista 101%
#257 Re: Europa league 15/16
Tito je navijao za Hajduk
nakon njegove smrti oni nisu uzeli trofeja.
-
LSD
#258 Re: Europa league 15/16
ma OK, ali nije to baš lako objašnjivo, kako velišfortaleza wrote:Isto kao i zastave Arabije te uzvikivanje poznatih religijskih parola na utakmicama "komunističke tekovine" Veleža.LSD wrote:@Avangardno
ono što želim reci jeste da su i Partizan i Zvezda nastale negdje poslije drugog svjetskog rata, osnovali ih komunisti, to su komunisticke tekovine 1/1- pa to svi znaju, i vrapci na grani....sama imena tih klubova jasno sugerišu i ukazuju da su to komunisticke tekovine.
e onda dolazimo u situaciju da na tribinama tih klubova vidimo kokarde, četnicku ikonografiju, razne pjesme četničke itd....to je potpuno suprotno i suludo. Nakaradno.
Primjera ne mnogo, posebno u ex-ju, potpuno nebitno i lako objašnjivo.
Jedini kojima pristaje ime su Hajduci, "borili" se uvijek protiv aktualne vlasti, odnosno uvijek bili suprotna strana. Tako je i danas protiv Mamićevog HNS-a.
- Saian
#259 Re: Europa league 15/16
sad evo kontam bil' mi bolje bilo u zivotu da ovo ne saznadoh, ja dijagnoza i to po televiziji estgfrlBHF_Manijak wrote:A nemoj srat da je ovo rek'o??? Stisan mi bio tv zbog malog, nacuo sam samo da kaze "kad kazem nas, mislim na ovaj..." i kontam rek'o levat na ove nase prostore, Balkan. Cuj na pravoslavni svijet...trcicu trceci wrote:kad kazem nase mislim na pravoslavni svijet![]()
pa majku ti retardiranu placi debilu bez identiteta i drzave
![]()
![]()
![]()
Oooo Boze dragi, neka su ispali, steta sto nije bio link iz njegove kabine, da mu facu sjebanu gledam! Joj sto ne mogu na silu srbovanja. Kreten!
- Saian
#260 Re: Europa league 15/16
izdvojeno
jeben ovaj Mertens kad ga krene
jeben ovaj Mertens kad ga krene
- ultima_palabra
#261 Re: Europa league 15/16
Ovo je baš bolno, u rangu Videotona 
- ultima_palabra
#262 Re: Europa league 15/16
Jah, prvo najveći komunisti pa najveće ustaše... za sto lira u sto vira.fortaleza wrote: Jedini kojima pristaje ime su Hajduci, "borili" se uvijek protiv aktualne vlasti, odnosno uvijek bili suprotna strana. Tako je i danas protiv Mamićevog HNS-a.
-
Nadzorna_ploca
#263 Re: Europa league 15/16
Uklet klub, uklet stadion?
Zar se to desava na svetoj srpskoj zemlji gdje se dise sveti srpski zrak i igra na svetoj sprskoj travi.
Zar se to desava na svetoj srpskoj zemlji gdje se dise sveti srpski zrak i igra na svetoj sprskoj travi.
- Romanista 101%
#264 Re: Europa league 15/16
odose grobari u nebo 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#265 Re: Europa league 15/16
Pa eto su ih i popovi krstili da ih je djavo uzeo pod svoje
Jbg, odigrali tipicno balkanski, dobar start, i onda kako je utakmica odmicala, tako su padali.
S druge strane Nijemci, to se ne predaje nikad, a svaki protivnikov pad zestoko kaznjavaju.
Mada je Partizan imao svoje prilike, prvo ona precka, a onda i onaj 1 na 1 sa golmanom kod 1-2. I onda kazna.
Jbg, odigrali tipicno balkanski, dobar start, i onda kako je utakmica odmicala, tako su padali.
S druge strane Nijemci, to se ne predaje nikad, a svaki protivnikov pad zestoko kaznjavaju.
Mada je Partizan imao svoje prilike, prvo ona precka, a onda i onaj 1 na 1 sa golmanom kod 1-2. I onda kazna.
- jeza u ledja
#266 Re: Europa league 15/16
Avangardno wrote: Uklet klub, uklet stadion, itekako su doprinijeli svemu ovome. Užas..
Uklet klub? Mislis luzerski mentalitet.
- Saian
#267 Re: Europa league 15/16
jes, iako kod mene lokalna bol , karlichni pojas iskljucivoultima_palabra wrote:Ovo je baš bolno, u rangu Videotona
-
Avangardno
#268 Re: Europa league 15/16
Nemojte biti debili sa tim utrkivanjem ko će smisliti "inteligentniju" šalu... ako ti se ne sviđa produži dalje.
Ali ovo je forum gdje dominiraju ljudi radikalnih stavova + dijaspora... ja dobro znam da većina bošnjačkog naroda koji prati sport ovo gleda na relaciji od nebitno do simpatišem ih u evropi kad igraju protiv stranaca. Varijacije su moguće. U glavnom oni koji se ovdje slade su manjina, a ti neki navijaju za klube koji se poslije rata nikad nisu ni plasirali u neko evropsko takmičenje... Da se samo plasiraju u EL svršili bi od sreće...
Partizan je klub koji volim, a kad igraju drugi srpski klubovi navijam za njih. Kad igraju drugi ex yu timovi protiv stranaca, naravno da isto navijam za njih... izuzetak je Dinamo koji mi je oduvijek bio gadan. I jebe mi se što Hajduk ima otvorene ustaše na tribinama, ja taj klub pamtim po pozitivnim stvarima i sigurno ću prije navijati za njih nego za neki Tromso. Eventualno ću biti neutralan ali nikad se neću sladiti.
Doduše ovo nije ni 10% ogorčenja i tuge nakon ova 2 događaja:
I jedna od reprezentacije...

Ta prečka se još uvijek trese...
Ukletijeg naroda u fudbalu nigdje nema....
Ali ovo je forum gdje dominiraju ljudi radikalnih stavova + dijaspora... ja dobro znam da većina bošnjačkog naroda koji prati sport ovo gleda na relaciji od nebitno do simpatišem ih u evropi kad igraju protiv stranaca. Varijacije su moguće. U glavnom oni koji se ovdje slade su manjina, a ti neki navijaju za klube koji se poslije rata nikad nisu ni plasirali u neko evropsko takmičenje... Da se samo plasiraju u EL svršili bi od sreće...
Partizan je klub koji volim, a kad igraju drugi srpski klubovi navijam za njih. Kad igraju drugi ex yu timovi protiv stranaca, naravno da isto navijam za njih... izuzetak je Dinamo koji mi je oduvijek bio gadan. I jebe mi se što Hajduk ima otvorene ustaše na tribinama, ja taj klub pamtim po pozitivnim stvarima i sigurno ću prije navijati za njih nego za neki Tromso. Eventualno ću biti neutralan ali nikad se neću sladiti.
Doduše ovo nije ni 10% ogorčenja i tuge nakon ova 2 događaja:
I jedna od reprezentacije...

Ta prečka se još uvijek trese...
Ukletijeg naroda u fudbalu nigdje nema....
- luckylaka
#269 Re: Europa league 15/16
Licno naviojam da se svi srpski klubovi raspanu,navijacke grupe izbiju izmedju sebe ,da marakanu,jna,karaburmu...strefi tsunami a reprezentaciji da se zabrani takmicenje na svim nivoima.Eto moje tipcno nacionalisticko,sovinisticko,dijasporsko razmisljanje.Da Bog da da im se trag zamete (mislim na srpske ili kako rece ristica dzogo pravoslavni
)
- Saian
#270 Re: Europa league 15/16
da su "navijaci" tog kluba u Bijeljini recimo, 92ge produzili dalje po tvom savjetu, ne bih se ni ja pochesh'o ovdje, mozda ne bih imao ni poteskoca naci neku simpatiju za dobru igruAvangardno wrote:Nemojte biti debili sa tim utrkivanjem ko će smisliti "inteligentniju" šalu... ako ti se ne sviđa produži dalje.
ovako ti samo mogu reci da to "debil" mozes slobodno uzet' nazad i zadjenut za rever
- Logovan
#271 Re: Europa league 15/16
Avangardno, naporan si sa Partizanom.
- jeza u ledja
#272 Re: Europa league 15/16
Poserem se ja na Partizan.
Cuj ovo je forum ljudi radikalnih stavova? U poredjenju s kojim? I sta ces ti ovdje ako je tako? Cuj mu patetike, cuj bosnjacki narod, radikali, nasi smo, ovo ono.
Mrzim Partizan, mrzim Zvezdu, mrzim Hajduk, mrzim Dinamo i mrzim svaki klub u kojem je gro navijacke skupine leglo fasizma ili uopste bilo kakve desnicarske nastrojenosti. U pitanju beogradskih klubova, i nije samo stvar furke vec sistemske umjesanosti u fasisticku politiku, kriminal i zlocine ljudi iz kluba i sa tribine. U pitanju hrvatskih, otvoreno se promovira nacizam.
Zasto se to uopste mora po stoti put objasnjavati?
Ti ako smatras da neko mora biti Bosnjak, Bosanac, ili nekakav radikal, da mu ovo iznad bude jasno, i sam onda spadas u tipicnog navijaca ovih klubova, kojem je nejasno, pobogu, kakvu iskrivljenu sliku svijeta imaju svi ostali osim njega. Nikad mi nece biti jasno zasto takvi kao ti uopste dolaze na ovaj forum i sta zele da cuju sa tom pricom svi smo mi "nasi"?? Shvati da si ovdje stranac. Ti s ovom pricom pokazujes da ne zelis da shvatis ljude s kojima ovdje pricas, vec zelis samo cuti ljude koji odgovaraju tvojoj slici stvarnosti, koja je, vjeruj mi, debelo poremecena.
I je li ti palo na pamet uopste da neki klub ne volim bez obzira koje su nacije? Zvezdu i Dinamo sam mrzio od kad znam za sebe, a Partizan i Hajduk od pojave nacionalizma na njihovim tribinama. I kad Zeljeznicar igra i izgubi ja ih zajebavam. Jel i to zbog nacionalizma?
Zasto uopste moram pisati o ovome na temi o fudbalu? Hocemo li vise prevazici ovu glupu patetiku? I vazda ista prica o istim glupim stvarima.
Cuj ovo je forum ljudi radikalnih stavova? U poredjenju s kojim? I sta ces ti ovdje ako je tako? Cuj mu patetike, cuj bosnjacki narod, radikali, nasi smo, ovo ono.
Mrzim Partizan, mrzim Zvezdu, mrzim Hajduk, mrzim Dinamo i mrzim svaki klub u kojem je gro navijacke skupine leglo fasizma ili uopste bilo kakve desnicarske nastrojenosti. U pitanju beogradskih klubova, i nije samo stvar furke vec sistemske umjesanosti u fasisticku politiku, kriminal i zlocine ljudi iz kluba i sa tribine. U pitanju hrvatskih, otvoreno se promovira nacizam.
Zasto se to uopste mora po stoti put objasnjavati?
Ti ako smatras da neko mora biti Bosnjak, Bosanac, ili nekakav radikal, da mu ovo iznad bude jasno, i sam onda spadas u tipicnog navijaca ovih klubova, kojem je nejasno, pobogu, kakvu iskrivljenu sliku svijeta imaju svi ostali osim njega. Nikad mi nece biti jasno zasto takvi kao ti uopste dolaze na ovaj forum i sta zele da cuju sa tom pricom svi smo mi "nasi"?? Shvati da si ovdje stranac. Ti s ovom pricom pokazujes da ne zelis da shvatis ljude s kojima ovdje pricas, vec zelis samo cuti ljude koji odgovaraju tvojoj slici stvarnosti, koja je, vjeruj mi, debelo poremecena.
I je li ti palo na pamet uopste da neki klub ne volim bez obzira koje su nacije? Zvezdu i Dinamo sam mrzio od kad znam za sebe, a Partizan i Hajduk od pojave nacionalizma na njihovim tribinama. I kad Zeljeznicar igra i izgubi ja ih zajebavam. Jel i to zbog nacionalizma?
Zasto uopste moram pisati o ovome na temi o fudbalu? Hocemo li vise prevazici ovu glupu patetiku? I vazda ista prica o istim glupim stvarima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#273 Re: Europa league 15/16
Јебем и Партизан и Звезду!
- fortaleza
#274 Re: Europa league 15/16
Evo gledam Zvezdu u košarkaškoj euroligi i želim im pobjedu, a do maloprije ispratio Cedevitu.luckylaka wrote:Licno naviojam da se svi srpski klubovi raspanu,navijacke grupe izbiju izmedju sebe ,da marakanu,jna,karaburmu...strefi tsunami a reprezentaciji da se zabrani takmicenje na svim nivoima.Eto moje tipcno nacionalisticko,sovinisticko,dijasporsko razmisljanje.Da Bog da da im se trag zamete (mislim na srpske ili kako rece ristica dzogo pravoslavni)
Što se tiče nogometa i ispadanja Partizana svejedno mi je, mada mi je u pravilu draže da prođu balkanci prije nego neki tamo bavarci.
U košarci sam uvijek za balkance, u nogometu da, ali više neutralno da.
@ježu, jesam li stranac ovdje?jeza u ledja wrote:Shvati da si ovdje stranac. Ti s ovom pricom pokazujes da ne zelis da shvatis ljude s kojima ovdje pricas, vec zelis samo cuti ljude koji odgovaraju tvojoj slici stvarnosti, koja je, vjeruj mi, debelo poremecena.
- jeza u ledja
#275 Re: Europa league 15/16
Ne znam odakle si.fortaleza wrote:@ježu, jesam li stranac ovdje?jeza u ledja wrote:Shvati da si ovdje stranac. Ti s ovom pricom pokazujes da ne zelis da shvatis ljude s kojima ovdje pricas, vec zelis samo cuti ljude koji odgovaraju tvojoj slici stvarnosti, koja je, vjeruj mi, debelo poremecena.Kakve i ti poremećaje spominješ...
Mislio sam da je onaj lik Srbijanac posto navija za Partizan. Sad vidim da pise ijekavicom.