UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#251 Re: Champions league 15/16
cist gol Celticu ponisten
- dječak sa šibicama
#252 Re: Champions league 15/16
Izracunas samo Dinamo, 119 miliona i nesto sitno.Šibicar wrote:I nije ti bilo mrsko sabirati?Muhamed Đakmić wrote:Samo sto je u zbiru Dinamo jaci od Partizana, to je neko pogresno sabrao.
a i Partizan ima nekih 105.
Sta su oni racunali... uz to, ovo je samo 20 najvecih transfera.
Neki igraci su se i vracali nazad, pa opet otisli, Vukojevic recimo vratio se u Dinamo pa u Austriju Bec, Pokrivac, pa onaj Schildenfeld, opet je clan Dinama.
- DonEmir
#253 Re: Champions league 15/16
Ovi albanci su vjerovatno najgora ekipa koja je došla do play off-a otkada se igra po ovom sistemu
tipujem da ce Dinamo u LP ove sezone oboriti sve svoje licne negativne rekorde.
- Artest
#254 Re: Champions league 15/16
Ovi mali klubovi trebaju podici spomenik Platiniju.
Dodju ti luksemburzani, pa norvezani, i onda na najtezoj prepreci, uvijek nezgodni virtuozi iz albanije..
Dodju ti luksemburzani, pa norvezani, i onda na najtezoj prepreci, uvijek nezgodni virtuozi iz albanije..
-
stalaktit
#255 Re: Champions league 15/16
Hvala Tata!
Nemam ništa protiv primanja 5+ golova od ekipa kao što su Real, PSG i Barca, bitno da imam izbor odlaska na utakmicu LP
Nemam ništa protiv primanja 5+ golova od ekipa kao što su Real, PSG i Barca, bitno da imam izbor odlaska na utakmicu LP
- karanana
#256 Re: Champions league 15/16
tako je.
mislim da nema smisla smijati se i likovati tome sto ce dinamo pushiti u grupnoj fazi.
ako nista, u grupnoj su fazi, a recimo nasi navijaci vec u trecem pretkolu mole za "atraktivnog" protivnika, jer ako ces ga vec popushiti da ga popushish od atraktivnog.
a onda se rugamo dinamu kad primi 3-4 komada od arsenala, reala, porta....
koje je smetlje postao celtic.
mislim da nema smisla smijati se i likovati tome sto ce dinamo pushiti u grupnoj fazi.
ako nista, u grupnoj su fazi, a recimo nasi navijaci vec u trecem pretkolu mole za "atraktivnog" protivnika, jer ako ces ga vec popushiti da ga popushish od atraktivnog.
a onda se rugamo dinamu kad primi 3-4 komada od arsenala, reala, porta....
koje je smetlje postao celtic.
- Partijaner
#257 Re: Champions league 15/16
E jbg, zao mi Celtica.
- pirmin
#258 Re: Champions league 15/16
100 vila pronosase Shakhtar

- Ajatolah_
#259 Re: Champions league 15/16
Zanimljivo kako se ovaj Celtic odmah poslije one sezone kad su prošli grupnu fazu strmoglavio na klasu ovih klubova tipa Malmö, Dinamo ili Partizan.
- cyprus
#260 Re: Champions league 15/16
Ovo je odlično za Hodžića, eto mu prilike da se pokaže na najvišoj sceni... Dinamo jest ove godine imao sreće sa žrijebom, ali status nosioca u svim pretkolima jebga ne pada sa neba... A vjerujem da bi ove godine mogli i otkinuti pokoji bod nekome (opet zavisno od žrijeba)...
Najveće iznenađenje mi je neprolazak Basela, iako je Maccabi solidna ekipa... Celtic mi nije toliko iznenađenje... Škoti su kita već dugo, tako da se švedska liga uopšte ne može više smatrati slabijom od škotske...
Najviše mi je žao Rapida... Što zbog Grahovca, što zbog činjenice da su osvježenje... Shakhtar je više dosadio...
Žao mi je i Monaca... Ponajviše zato što mi je Valencia u kontinuitetu jedna od najdosadnijih ekipa u Evropi...
Najveće iznenađenje mi je neprolazak Basela, iako je Maccabi solidna ekipa... Celtic mi nije toliko iznenađenje... Škoti su kita već dugo, tako da se švedska liga uopšte ne može više smatrati slabijom od škotske...
Najviše mi je žao Rapida... Što zbog Grahovca, što zbog činjenice da su osvježenje... Shakhtar je više dosadio...
Žao mi je i Monaca... Ponajviše zato što mi je Valencia u kontinuitetu jedna od najdosadnijih ekipa u Evropi...
-
5korpus
#261 Re: Champions league 15/16
Steta za Rapid, mogao sam gledati LP uzivo 
- JohnnyS
#262 Re: Champions league 15/16
Ove godine je pao, nakon što su svi živi poispadali u 3. pretkolu.cyprus wrote:Ovo je odlično za Hodžića, eto mu prilike da se pokaže na najvišoj sceni... Dinamo jest ove godine imao sreće sa žrijebom, ali status nosioca u svim pretkolima jebga ne pada sa neba... A vjerujem da bi ove godine mogli i otkinuti pokoji bod nekome (opet zavisno od žrijeba)...
- karanana
#263 Re: Champions league 15/16
i ja mislim da bi dinamo mogao otkinuti pokoji bod i da nece biti gori nego sto su bili ranije. imaju par dobrih igraca tipa pjace, pivarica pa i hodzica. ko je ono od talijana davao 10ak miliona za pjacu i nisu ga dali.
-
LSD
#264 Re: Champions league 15/16
Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla i Valencija
Španska Primera daje 5 timova u grupnoj fazi LP
Španska Primera daje 5 timova u grupnoj fazi LP
- Logovan
#265 Re: Champions league 15/16
Šteta za Skenderbeg. Nadao sam se da mogu do LP.
Basel
Basel
- fortaleza
#266 Re: Champions league 15/16
Ajd Pjaca kao najbolji Dinamov igrač pa i Hodžić koji je talent, al gdje nađe Pivarića, trenutno ima pet bočnih igrača iz HNL-a boljih od njega.karanana wrote:i ja mislim da bi dinamo mogao otkinuti pokoji bod i da nece biti gori nego sto su bili ranije. imaju par dobrih igraca tipa pjace, pivarica pa i hodzica. ko je ono od talijana davao 10ak miliona za pjacu i nisu ga dali.
A za Pjacu su 10-ak milijuna davali Mamićevi sportski novinari.
- Maverick78
#267 Re: Champions league 15/16
Sad sa tekme Malmö - Celtic, fantastična atmosfera
. Samo totalni haos ispred stadiona, ludnica
. E sad dalje bi bilo dobro da se upadne u grupu sa PSG, pa da Zlatana gledamo tu protiv kluba u kom je praktično ponikao
. Na listi želja još Barcelona, Real, Bayern, Roma 
- sWeeT_Companion
#268 Re: Champions league 15/16
Seltik je i ranije ispadao, recimo od Petržalke.Ajatolah_ wrote:Zanimljivo kako se ovaj Celtic odmah poslije one sezone kad su prošli grupnu fazu strmoglavio na klasu ovih klubova tipa Malmö, Dinamo ili Partizan.
I Seltik je veliki klub ali iz godine u godinu značajno slabiji. Jednostavno škotska liga je slabija. A kad već pominješ Partizan. S jednom razlikom, taj isti Seltik ima 4-5 puta veći budžet. A na nivou je trenutno Partizana. Malo poštovanja za beogradskog velikana.
- Logovan
#269 Re: Champions league 15/16
Baci koju sliku ako imaš, da vidimo atmosferu.Maverick78 wrote:Sad sa tekme Malmö - Celtic, fantastična atmosfera. Samo totalni haos ispred stadiona, ludnica
. E sad dalje bi bilo dobro da se upadne u grupu sa PSG, pa da Zlatana gledamo tu protiv kluba u kom je praktično ponikao
- Ajatolah_
#270 Re: Champions league 15/16
Valjda je bilo jasno da pod ovim "klasa" mislim na ono što se dešava na terenu.sWeeT_Companion wrote:Seltik je i ranije ispadao, recimo od Petržalke.Ajatolah_ wrote:Zanimljivo kako se ovaj Celtic odmah poslije one sezone kad su prošli grupnu fazu strmoglavio na klasu ovih klubova tipa Malmö, Dinamo ili Partizan.
I Seltik je veliki klub ali iz godine u godinu značajno slabiji. Jednostavno škotska liga je slabija. A kad već pominješ Partizan. S jednom razlikom, taj isti Seltik ima 4-5 puta veći budžet. A na nivou je trenutno Partizana. Malo poštovanja za beogradskog velikana.
- Šveđanin
#271 Re: Champions league 15/16
MALMÖ CEKA ZLATANA!

Dinamo opusteno, kako smo i ocekivali. Bitno je uzeti tih 12 miliona EUR, a uraditi nesto u grupnoj fazi LS je ipak dimenzija vise i daleko je to od bilo kojeg ex yu kluba. Da oni sad biraju, nebitno s kim bili u grupi, vjerujem da bi se zadovoljili sa 5 poraza, 1 remijem i ne prevelikom gol razlikom. Razumijete vjerovatno sta hocu reci..
Sto se drugog ex yu predstavnika tice, mnogo je vremena proslo otkad je Partizan na 3-4 dana do utakmice rasprodao cijeli stadion. I to se desilo sada. U ovoj utakmici su sanse 50/50.

Dinamo opusteno, kako smo i ocekivali. Bitno je uzeti tih 12 miliona EUR, a uraditi nesto u grupnoj fazi LS je ipak dimenzija vise i daleko je to od bilo kojeg ex yu kluba. Da oni sad biraju, nebitno s kim bili u grupi, vjerujem da bi se zadovoljili sa 5 poraza, 1 remijem i ne prevelikom gol razlikom. Razumijete vjerovatno sta hocu reci..
Sto se drugog ex yu predstavnika tice, mnogo je vremena proslo otkad je Partizan na 3-4 dana do utakmice rasprodao cijeli stadion. I to se desilo sada. U ovoj utakmici su sanse 50/50.
-
stalaktit
#272 Re: Champions league 15/16
Za Dinamo bi bod bio ogroman uspjeh, ako nekome uspiju to otkinuti, bilo bi fantastično.
Pjaca i Ćorić su odlični, Soudani opet igra bolje, Hadžić je pogodio s izborom kluba - ako griješi neće ga se odmah riješiti, dat će mu priliku i sljedeći put i šansu za razvoj. Dinamo je stvarno odličan izbor za mlade igrače. Kad se dodaju Fernandes, Henriquez, Ademi i Šifo to već izgleda bolje. Sigali i Šimunić će biti rupe u obrani, ne mogu oni LP igrati. Pivarić baš ne oduševljava tehnikom, ali se bori ko lav.
Bolje nego u prethodnom prolasku u LP, sad je tu više talenta i igrači s malo boljom radnom etikom, znači prodaja, znači dobro za reprezentaciju
Samo da ova dvojica uspiju to bi bila ogromna stvar.
Pjaca i Ćorić su odlični, Soudani opet igra bolje, Hadžić je pogodio s izborom kluba - ako griješi neće ga se odmah riješiti, dat će mu priliku i sljedeći put i šansu za razvoj. Dinamo je stvarno odličan izbor za mlade igrače. Kad se dodaju Fernandes, Henriquez, Ademi i Šifo to već izgleda bolje. Sigali i Šimunić će biti rupe u obrani, ne mogu oni LP igrati. Pivarić baš ne oduševljava tehnikom, ali se bori ko lav.
Bolje nego u prethodnom prolasku u LP, sad je tu više talenta i igrači s malo boljom radnom etikom, znači prodaja, znači dobro za reprezentaciju
- sagosen
#273 Re: Champions league 15/16
Prva tekma basel sutevi 16 (9) macabbi 4(2) i 2 2 zavrsi onda druga tekma basel 14(8) macabi 3(1) i 1 1 zavrsi, prodje makabi

- Maverick78
#274 Re: Champions league 15/16
Jedva sa telefona a jedva gledam. Kako drugačije da ih uploadujem osim na neki host? Izheba me ovaj klix kad uploadujem sa telefona. Ove su manjeg formata za Instagram pa brže ide. Eh, mali je više škljocao to je njegovo zaduženje bilo, ja nemam volje oko togaLogovan wrote:Baci koju sliku ako imaš, da vidimo atmosferu.Maverick78 wrote:Sad sa tekme Malmö - Celtic, fantastična atmosfera. Samo totalni haos ispred stadiona, ludnica

- Jack Be Nimble
#275 Re: Champions league 15/16
Dinamo
i jos sutra Partizan pa se opet ima sta god gledati u grupnoj fazi.