Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#251 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote:
Cybernetic wrote:Da su organizatori iftara svojim gostima obezbijedili prostor za druzenje, kao sto se to radi u normalnim drzavama gdje nema potrebe za policijskim osiguranjem, i opet bili meta napada i vrijedjanja, bilo bi jasno da je rulja dosla organizirano provocirati nevine ljude.
Ovo implicira da je u ovom dobojskom slucaju rulja dosla neorganizovano?
Ne samo to, implicira i da su ovi, organizovanjem manifestacije na ulici, krivci
tandmand

#252 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by tandmand »

nasa wrote:Meni zao tih ljudi, oni im tamo prirede to sto jesu, mi ovdje sve uvijek propratimo supljom pricom...valja njima nastaviti zivjeti pored takvih komsija, ici u skolu, raditi ili traziti posao, opet otici u dzamiju.....
To je zadnjih 20 godina talačka kriza nesrba u RS sa kojom se federalni političari slabo, zapravo nikako ne nose. Pored svega sto im se dogodilo u ratu, oni su jos uvijek oni prvi kojima ce "normalno" zivljenje biti ugrozeno sa prvim narusavanjem bezbjedonosne i politicke situacije. A i taj "normalni" zivot je sve samo ne normalan, jer valja trpiti aparthejd.
Fudo387

#253 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote:
Cybernetic wrote:Da su organizatori iftara svojim gostima obezbijedili prostor za druzenje, kao sto se to radi u normalnim drzavama gdje nema potrebe za policijskim osiguranjem, i opet bili meta napada i vrijedjanja, bilo bi jasno da je rulja dosla organizirano provocirati nevine ljude.
Ovo implicira da je u ovom dobojskom slucaju rulja dosla neorganizovano?
Ne samo to, implicira i da su ovi, organizovanjem manifestacije na ulici, krivci
Dozvolimo Marksu da se ocituje glede ove njegove teze, budimo parlamentarni. :D
salik79

#254 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

animals wrote: Nisam na tebe mislio..
Govorim o onim budalama, koji skandiraju Mladicevo ime..
sta je lose u tome ako se zgrazavam na gazenje zastave Izraela..
isto tako se zgrazavam na uze jezgro Torcide koje crta svastike..
isto me nervira laganje pojedini forumasa..
A zgrozenost odvratnim slovom H, pogotovo ako se ono nalazi na kraju neke rijeci?! :idea:
Bodkin

#255 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:Cekaj, ti hoces reci da su se oni slucajno okupili, u tom trenutku kroz mali doboj prolazila grupica od 50 istomisljenika i morali odreagovati na provokaciju?

Je l' stavljanje krmece glave na vrata dzamije organizovana ili spontana akcija?
Jel se to desilo sad u doboju?
insomnia78

#256 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Mislis na pocetku? :lol:
Gojeni H

#257 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Gojeni H »

Cybernetic wrote: Meni je zao ovih ljudi koji su dosli da provedu lijepo vrijeme druzenjem, ali organizatori su vrlo dobro znali sto cine da ih izlazu riziku, bez obzira na prisutnost nacelnika. Da jednostavno skratim pricu, ovo se ne radi ni u sredjenim drzavama, a kamoli u BiH, na "neprijateljskom" terenu. Sama cinjenica da su ih morali policijski osigurati govori dovoljno o stanju.
Dokle god bude bilo muslimana u Bosni, bice i onih koji kicmu savijaju samo pred Bogom.
U Bosni ima i onih koji bi pravo muslimana da ispovijedaju islam branili iako nisu muslimani ... primjer Lucifera.
Isto kao sto nas muslimana ima koji bi branili tvoje pravo da ne vjerujes u Boga.

Cini mi se da zelis da kazes da je u redu da neko javno proslavi 1. maj, ali da javni iftar predstavlja problem.
Mozda bi trebali sutiti, saburati i savijati ledja pred svakom shushom u PC-u?

Ako imas zelju da savijas kicmu kad god ti neko u Austriji kaze da si antikrist zato sto si ocigledno ideoloski marksista, onda bujrum.
PC-ovsko genocidno smece treba da se navikne da je ovo nasa zemlja, i da ce ovakvih manifestacija biti pa makar pocrkali od muke.
animals

#258 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by animals »

salik79 wrote:
A zgrozenost odvratnim slovom H, pogotovo ako se ono nalazi na kraju neke rijeci?! :idea:
Dobro jutro Kolumbo :-)
Imas na ovom forumu par iz mjesanog braka , par Hrvata i par Srba..
i jebiga , kako to biva, ili su cetnici ili ustase..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#259 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Velkoski »

Boli nas briga, Nura je oprostila.
insomnia78

#260 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:
insomnia78 wrote:Cekaj, ti hoces reci da su se oni slucajno okupili, u tom trenutku kroz mali doboj prolazila grupica od 50 istomisljenika i morali odreagovati na provokaciju?

Je l' stavljanje krmece glave na vrata dzamije organizovana ili spontana akcija?
Nije sad
Jel to i ti hoces reci da su se dobojlije spontano suprostavile dzihadlijama oslepelim od mrznje i ogrezlim u genocidu?
insomnia78

#261 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:Boli nas briga, Nura je oprostila.
Jest, jest
Njen brat pobjeg'o u njemacku i dlaka mu Zglave nije zafalila
Bodkin

#263 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:
Bodkin wrote:

Nije sad
Jel to i ti hoces reci da su se dobojlije spontano suprostavile dzihadlijama oslepelim od mrznje i ogrezlim u genocidu?
Ne nego da ne oftopicaris. Na kraju krajeva, evo u tvojoj zemlji primjera.

http://www.independent.co.uk/news/world ... 77423.html
salik79

#264 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

animals wrote:
salik79 wrote:
Dobro jutro Kolumbo :-)
Imas na ovom forumu par iz mjesanog braka , par Hrvata i par Srba..
i jebiga , kako to biva, ili su cetnici ili ustase..
:?: :!: Ovo bi, valjda, trebalo objasniti tvoju fobiju od slova H?
Gojeni H

#265 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Gojeni H »

Ne, on hoce dobronamjerno da kaze Bosnjacima povratnicima da sute, saburaju, ne talasaju i cekaju zadnje dane u cetnicetu.

Nekad su podanici onog bradonje mu sa avatara, ali ne samo oni, ginuli da bi ljudi radili 8 sati dnevno.
Ono bi da se suti i "ne provocira". :-)
Bodkin

#266 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Bodkin »

Gojeni H wrote:

Ne, on hoce dobronamjerno da kaze Bosnjacima povratnicima da sute, saburaju, ne talasaju i cekaju zadnje dane u cetnicetu.

Nekad su podanici onog bradonje mu sa avatara, ali ne samo oni, ginuli da bi ljudi radili 8 sati dnevno.
Ono bi da se suti i "ne provocira". :-)
Jesi to poceo misli citati preko interneta?
insomnia78

#267 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:...
Nakon napada u Parizu
Francuska vlast ne podrzava ovake dogadjaje i bori se protiv njih
Brojne su zatvorske kazne izrecene za slicna djela, za razliku od PC-a
Ovdje gdje zivim je lik iako 69-godisnjak, sa istorijom alkoholizma i psih lijecenja, osudjen na godinu zatvora zbog napada na dzamiju

Osim toga tema nije Francuska
animals

#268 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by animals »

[quote="salik79"

:?: :!: Ovo bi, valjda, trebalo objasniti tvoju fobiju od slova H?[/quote][/quote]

Ako si opsjednut pravopisom. evo ti ispravak, samo za tebe..
...pojedinih...
valjda sam sad polozio :D
Gojeni H

#269 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Gojeni H »

Bodkin wrote:
Hajde ti reci svoje tumacenje ovoga sto je Marks napisao? Ne mislim na Kapital. :D
kecher II

#270 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by kecher II »

DoZeN wrote:Mladic jos nije osudjen
drug ovo je glupost, nisu bili osudjeni ni hitler, himler a ni pavelic koliko se sjecam pa da li po toj tvojoj logici znaci da nisu zlocinci?
insomnia78

#271 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Šta to vas čini većim patriotama od nas? Možda to što se poodavno otišli živjeti negdje drugo, a u glavi ste zadržali sliku ratne, etnički podijeljene BiH koja se u međuvremenu promijenila jer je nama, vjerovali ili ne, prestalo biti važno ko se kako zove i koje je nacije,nego smo postali gladni na sva tri jezika. Mi smo u brizi šta ćemo sutra jesti, patriotizam se ne jede, a pokrali su nas i ponizili političari svih nacija kojima idete na ruku ovakvim stavovima jer dok se mi bavimo pitanjima nacije, oni nesmetano kradu.
Image
Fudo387

#272 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Fudo387 »

Inace, za one sto trube da je ovaj iftar provokacija neizivljenoj rulji i da treba biti oprezan kako ih se ne bi uznemiravalo,

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/210 ... glava.html

...o cemu ovaj trubi?
Sta ih je uznemiravalo i provociralo prije ovog iftara?
Bodkin

#273 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Bodkin »

Gojeni H wrote:
Bodkin wrote:
Hajde ti reci svoje tumacenje ovoga sto je Marks napisao? Ne mislim na Kapital. :D
mene je citirao insomnia gore u postu koji si ti citirao. dakle bezveze mi pripisujes nekakvo savijanje kicme. ja sam se ocitovao po pitanju ovih malih nacionalistickih pacijenata. da je srece kazna za izazivanje medjuetnicke i medjureligijske mrznje bi bila u tome da moraju godinu dana raditi da isplate kaznu. i to neovisno o primanjima. nek prima 5 milja roditelj, znaci 60k drzavi na racun kazne. pa da vidim mudonju koji ce protjerivati u tursku
Bodkin

#274 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:
Bodkin wrote:...
Nakon napada u Parizu
Francuska vlast ne podrzava ovake dogadjaje i bori se protiv njih
Brojne su zatvorske kazne izrecene za slicna djela, za razliku od PC-a
Ovdje gdje zivim je lik iako 69-godisnjak, sa istorijom alkoholizma i psih lijecenja, osudjen na godinu zatvora zbog napada na dzamiju

Osim toga tema nije Francuska
eis. tema nije francuska nego doboj jelte :D dakle ako je tema doboj, onda nije tema svinjske glave
insomnia78

#275 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:
Gojeni H wrote:
Bodkin wrote:
mene je citirao insomnia gore u postu koji si ti citirao. dakle bezveze mi pripisujes nekakvo savijanje kicme. ja sam se ocitovao po pitanju ovih malih nacionalistickih pacijenata. da je srece kazna za izazivanje medjuetnicke i medjureligijske mrznje bi bila u tome da moraju godinu dana raditi da isplate kaznu. i to neovisno o primanjima. nek prima 5 milja roditelj, znaci 60k drzavi na racun kazne. pa da vidim mudonju koji ce protjerivati u tursku
Vidis da je ovo "narusavanje reda i mira"
Post Reply