ono ti bješe s Komatinadječak sa šibicama wrote:Tema je Emina Ganic.
Zna li ona sarmu saviti, sta mislite?
Udala se babina princeza
- muha_sa
#251 Re: Udala se babina princeza
- insomnia78
#252 Re: Udala se babina princeza
muha_sa wrote:moja hanuma na svakoj sliKi smrknuta--koji joj je vragec pitam se![]()
- cLo
#253 Re: Udala se babina princeza
Ne suši ona veš, ona to baca nakon jedne upotrebe, nego ovo drugodječak sa šibicama wrote:Suši veš na vjetru ili sirova riba?![]()
- dječak sa šibicama
#254 Re: Udala se babina princeza
Sa Boguševca, tamo gdje zena ako ne nauci saviti sarmu do 6. godine, skotrljaju je na Bistrik kao tehnoloski visak 
- dječak sa šibicama
#255 Re: Udala se babina princeza
De reci gdje baca ves, da odu ovi fanovi uzeti poneki suvenircLo wrote:Ne suši ona veš, ona to baca nakon jedne upotrebe, nego ovo drugodječak sa šibicama wrote:Suši veš na vjetru ili sirova riba?![]()
- cLo
#256 Re: Udala se babina princeza
dječak sa šibicama wrote:De reci gdje baca ves, da odu ovi fanovi uzeti poneki suvenircLo wrote:Ne suši ona veš, ona to baca nakon jedne upotrebe, nego ovo drugodječak sa šibicama wrote:Suši veš na vjetru ili sirova riba?![]()
![]()
- HAVANA
#257 Re: Udala se babina princeza
muha_sa wrote:moja hanuma na svakoj sliKi smrknuta--koji joj je vragec pitam se![]()
Zaradi i ti dvjesta milja mjesecno,pretrci u komadu 30 kilometara,zabij redovno, paš vidit.
- insomnia78
#258 Re: Udala se babina princeza
Fali mu jos cener, da ispuni usloveHAVANA wrote:muha_sa wrote:moja hanuma na svakoj sliKi smrknuta--koji joj je vragec pitam se![]()
Zaradi i ti dvjesta milja mjesecno,pretrci u komadu 30 kilometara,zabij redovno, paš vidit.
- muha_sa
#259 Re: Udala se babina princeza
dvjesto milja nisam zaradio za kompletan radni vijekHAVANA wrote:muha_sa wrote:moja hanuma na svakoj sliKi smrknuta--koji joj je vragec pitam se![]()
što zabijo zabijo a i kad sam zabijo bilo je ono muški--3 minute i vozdra
- HAVANA
#260 Re: Udala se babina princeza
Nikad od tebe dijamanta.muha_sa wrote:dvjesto milja nisam zaradio za kompletan radni vijekHAVANA wrote:muha_sa wrote:moja hanuma na svakoj sliKi smrknuta--koji joj je vragec pitam se![]()
Zaradi i ti dvjesta milja mjesecno,pretrci u komadu 30 kilometara,zabij redovno, paš vidit.vozim se u aVtu-ne trcim
![]()
što zabijo zabijo a i kad sam zabijo bilo je ono muški--3 minute i vozdra
- Cherry-Cherry
#261 Re: Udala se babina princeza
A imaju li gdje slike sa djevojačke večeri lijepe Emine? Je li kakav frajer iskočio iz torte? Je li bio Fudo na djevojačkoj ili je na momačkoj iz torte iskočio?
- dale cooper
#262 Re: Udala se babina princeza
cLo wrote:A što to Amra nije normalna?
Džeko pičko, ženi se!!!
-
Gabrielo
#264 Re: Udala se babina princeza
insomnia78 wrote:
- insomnia78
#265 Re: Udala se babina princeza
Pa on bi sad al' ona nećedale cooper wrote:Džeko pičko, ženi se!!!
(Sjećate l' se onog snimka sa treninga?)
-
mg
#266 Re: Udala se babina princeza
A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.
Đeko puni kvalitetnu pičetinu. Korištenu, al ko novu, jedan vlasnik, al paćenik...čuvo je ko sebi!
Š'o se Emine konkretno tiče, mene zanima kako je izgledala ta prva bračna noć.
Jel bilo u stilu "da li bi mogao da budeš malo kulturniji"
Đeko puni kvalitetnu pičetinu. Korištenu, al ko novu, jedan vlasnik, al paćenik...čuvo je ko sebi!
Jel bilo u stilu "da li bi mogao da budeš malo kulturniji"
Last edited by mg on 20/06/2015 15:16, edited 2 times in total.
- ho oponopono
#267 Re: Udala se babina princeza
calculator wrote:ho oponopono wrote:...ma ko je jebe...
teško je ono jebat'
...sve je stvar izbora, jebaji ga...
- McMoy
#268 Re: Udala se babina princeza
Ne možemo odoljeti, a da ti ne postavimo i par 'blic' pitanja. Omiljen film i knjiga?
- Nemoguće pitanje. U čitanju, posebno, sam karnivorna, nezasitna. Koji žanr, za koju svrhu? Poezija, beletristika, filozofija, drama...? Je li mi važniji Avicenna od Aquinskog ili Aristotela? Dante ili Milton? Grčka mitologija, grčka tragedija ili Shakespeare...? Capote ili šta, Orwell? Kafka ili Marquez ili Roald Dahl? Suvremena ili klasična literatura, pa ti reci. Čitaj Conrada ili Dickensa ili Hemingwaya, ili s druge strane Phlanuka ili Junot Diaza ili Jennifer Egan ili Bret Eason Ellisa? Knut Hamsun ili Aldous Huxley ili Camus? Kako bilo, šta razumjeti bez Biblije ili Talmuda, bez Kur'ana? Razumjeti Miltona ili Dantea ili Rumija? Keats ili E.E.Cummings ili Rilke? Nemoguće pitanje. U filmu također, Bela Tarr ili Tarantino ili Chan-wook Park ili Lars Von Trier ili samo gledaj Kuma dok ga ne memorišeš.
Iz intervjua sa princezom. Blic odgovor na blic pitanje.
- Nemoguće pitanje. U čitanju, posebno, sam karnivorna, nezasitna. Koji žanr, za koju svrhu? Poezija, beletristika, filozofija, drama...? Je li mi važniji Avicenna od Aquinskog ili Aristotela? Dante ili Milton? Grčka mitologija, grčka tragedija ili Shakespeare...? Capote ili šta, Orwell? Kafka ili Marquez ili Roald Dahl? Suvremena ili klasična literatura, pa ti reci. Čitaj Conrada ili Dickensa ili Hemingwaya, ili s druge strane Phlanuka ili Junot Diaza ili Jennifer Egan ili Bret Eason Ellisa? Knut Hamsun ili Aldous Huxley ili Camus? Kako bilo, šta razumjeti bez Biblije ili Talmuda, bez Kur'ana? Razumjeti Miltona ili Dantea ili Rumija? Keats ili E.E.Cummings ili Rilke? Nemoguće pitanje. U filmu također, Bela Tarr ili Tarantino ili Chan-wook Park ili Lars Von Trier ili samo gledaj Kuma dok ga ne memorišeš.
Iz intervjua sa princezom. Blic odgovor na blic pitanje.
- Cherry-Cherry
#269 Re: Udala se babina princeza
Da, zaista, kakva je bila prva bračna noć? Da li su pokazali čaršaf familiji u skladu sa starim sandžačkim i albanskim običajem?mg wrote:A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.
Jel bilo u stilu "da li bi mogao da budeš malo kulturniji"![]()
- muha_sa
#270 Re: Udala se babina princeza
ukini ovo S pa da gledamomg wrote:A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NuUUCPUifbA[/youtube]
-
mg
#271 Re: Udala se babina princeza
E'o, ispale mi oči kontajući š'o neće.muha_sa wrote:ukini ovo S pa da gledamomg wrote:A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NuUUCPUifbA[/youtube]
- muha_sa
#272 Re: Udala se babina princeza
mlada ustala raspoložena i namah se posla prifatilaCherry-Cherry wrote:Da, zaista, kakva je bila prva bračna noć? Da li su pokazali čaršaf familiji u skladu sa starim sandžačkim i albanskim običajem?mg wrote:A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.

- dječak sa šibicama
#273 Re: Udala se babina princeza
Karnivorna je... sto se Minci razbacuje izrazima.
- supercali
#274 Re: Udala se babina princeza
Jel to i zenska pokazuje carsaf svojoj familiji ili muskarac?Cherry-Cherry wrote:Da, zaista, kakva je bila prva bračna noć? Da li su pokazali čaršaf familiji u skladu sa starim sandžačkim i albanskim običajem?mg wrote:A jeste usrali temu. Umjesto smijurije, ovdje se raspravlja sa primjesom nacionalizma.
- dječak sa šibicama
#275 Re: Udala se babina princeza
Kakav carsaf? onaj na kojem jufke razvija, kao dokaz da je spremna biti zena, ili sta?