Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
Drinski

#251 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drinski »

KatarinaKosaca wrote:Ne treba od dženaze praviti cirkus, nego ljude dostojanstveno ukopati. Vučiću svakako poručiti da je njegov dolazak licemjerje i izrugivanje. Zvaničnim putem. Samo , problem je, Bošnjaka, što nemaju državnika. Ali, nikako na dženazi praviti cirkus, na nekom drugom mjestu može sve.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
ne treba biti bagra.
HM 2011

#253 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by HM 2011 »

Pocinjen genocid nad tvojim narodom i sada treba donjeti kondemnatornu rezoluciju na tu temu....

Rus ulaze veto i kaze rezolucija za nas nije dovoljno edukativna...
SaraFina

#254 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SaraFina »

Cim su se poceli praviti ustupci i razvodnjavati onaj pocetni zamisljeni tekst rezolucije bilo je jasno da nece biti usvojena, medjutim ne prelamaju se ni slucajno interesi velikih svjetskih sila preko nevinih srebrenickih zrtava.. I to je jasno ko dan... . Sto se Srba tice i busanja u prsa nekom njihovom diplomacijom mislim da prosto receno ni Vucic a pogotovo Nikolic ne znajj odakle su suplji. Tomo Grobar pisao pismo engleskoj kraljici da utice na vladu VB. Mislim neupitno je da je Tomo Grobar ortodoksna seljacina ali zar srpska vlada nema ljude koji po protokolu znaju sto je dozvoljeno i pozeljno i sto moze imati ucinka u takvim prilikama?
Ovaj ruski veto platice sasvim sigurno Srbi ustupcima. Mene licno sto se tice zelja mi je da s. Srbija opredijeli za put "ruskog satelita" na Balkanu. Mislim da ce Eu onda odustati od bilo kakvih napora priblizavanja Srbije EU integracijama. Crna balkanska rupa. Naravno srpsku politiku pratice i RS to je neminovno i to nama moze visestruko ici na ruku.
Izopciti legitimno sve srpske prestavnike koje se protive i koce ulazak BiH u NATO i u EU.
Konacno bi taj posao mogao se poceti raditi uz aminovanje svijeta.
Na kraju ne razumijem nad cime Srbi likuju? LICE mi Vucic i Nikolic na lokalne kabadahije koji su zlostavljali skupa cijeli kvart ( Balkan) pa sad se kad je doslo vrijeme naplate dugova kriju iza Rusa i Putina. Totalno beskicmenjacki. No to je politika.
Bitno je da su Srbi puzajuci i moleci kad je rezolucija u pitanju pokazali svijetu na ciju su se stranu svrstali kad je buduca vanjska politika Srbije u pitanju a to im velike sile nece zaboraviti.
Isto tako ne sumnjam ni da veto nece doci na naplatu kad su Rusi u pitanju.
Last edited by SaraFina on 09/07/2015 08:32, edited 1 time in total.
mO k3

#255 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mO k3 »

Ne dolazi on u Srebrenicu sto hoce nego sto mora
razonoda

#256 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by razonoda »

Mislim da NE MORA, i ne treba ove godine da se pojavi. Splet okolnosti to ne dozvoljavaju.

OK gradjani Srbije su ga izabrali za predsjednika---no, to ne znaci da ZRTVE SREBRENICE treba da ga vide TAJ DAN.
Partijaner

#257 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Partijaner »

Moze li se ova stranica ikako ukinuti, pizda im materina, za danasnji slucaj u Han Pijesku daje mu se epitet heroja, koja je to bolest jebena. :twisted:

https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts
Danguba

#258 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Danguba »

mO k3 wrote:Ne dolazi on u Srebrenicu sto hoce nego sto mora
:thumbup:
emmir1

#259 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emmir1 »

Partijaner wrote:Moze li se ova stranica ikako ukinuti, pizda im materina, za danasnji slucaj u Han Pijesku daje mu se epitet heroja, koja je to bolest jebena. :twisted:

Može li se kako saznat ko je uređuje i odakle je.
mayab

#260 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mayab »

:lol: :lol:
Image
mayab

#261 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mayab »

emmir1 wrote:
Partijaner wrote:Moze li se ova stranica ikako ukinuti, pizda im materina, za danasnji slucaj u Han Pijesku daje mu se epitet heroja, koja je to bolest jebena. :twisted:

Može li se kako saznat ko je uređuje i odakle je.
Pa prijavi je FB-u, evo ja sam upravo to ucinio ; pogotovo ako bude dosta prijava odjedanput, mozda se sta i uspije...
Paul F.

#262 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Paul F. »

Ne moš se borit protiv interneta. I ne treba...
mayab

#263 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mayab »

:lol: :lol:
Ovi na Vukajliji su legende, ai ne vole izgleda dotičnog bas pretjerano

Image
saim_adka

#264 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by saim_adka »

26. 02. 2007.
Međunarodni sud pravde je presudio da je Srbija odgovorna jer je prekršila ''Konvenciju o genocidu'' time što nije učinila sve što je bilo u njenoj moći da spriječi genocid.
20 godina kasnije, Srbija i dalje negira postojanje genocida.
20 godina nakon genocida u Srebrenici i više od 8 godina od presude Međunarodnog suda pravde, lideri Srbije po svojim stavovima i dalje su u ime Srbije spremni ništa ne poduzeti po tom pitanju kao i 1995 godine.
mayab

#265 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mayab »

Stig´o Vučić
L u c i f e r

#266 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Amer77 wrote:
mayab wrote:Stig´o Vučić
Nemas kud dalje!

Image
Image
:izet:
hAZNADAR

#267 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by hAZNADAR »

Fakat mi nisu jasne ponekad Majke Srebrenice ali buduci da su dio naseg naroda - i ne cude me postupci.

Pruzili ruku Vucicu i zahvalile sto je dosao(bez obzira na sve), zamolile Klintona da im pomogne(nejasno kako ali mirisi mi na matrijalno) i hrvatsku predsjednicu nazvale "kraljicom Balkana".

Narodi koji su dozivjeli genocid od Nijemaca nisu sebi nikada dozvolili ovakvo sto. Kada je to bilo koji aktivni nacista ikada prisustvovao godisnjici Holokausta?

Mozda zato sto imaju ponosa i respekta prvenstveno prema sebi. Sve se upinjemo da ispadnemo kulturni, civilizovani, moralni,.... a zaboravljamo da to kicma podnosi. Jer ako je previse savijes - tesko je poslije ispraviti. Jednostavno ne kontamo neke stvari, ne kontamo,.... pa ko nas nebi gazio kada sami to dopustamo.

Sad ce jos Rusi sa vetom ispasti u pravu sto su rekli da neprihvatanje Rezolucije pridonosi pomirenju.
red evil

#268 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by red evil »

Ne mogu da vjerujem da su ovom čovjeku pružili ruku. Radi njega nemaš sina. On ne zaslužuje poštovanje. Ovim potezom su me razočarale!
samki12

#269 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

red evil wrote:Ne mogu da vjerujem da su ovom čovjeku pružili ruku. Radi njega nemaš sina. On ne zaslužuje poštovanje. Ovim potezom su me razočarale!
zato sto nam je narod glup i nije nikakvo cudo zasto se srebrenica desila i zasto ce ih jos biti... meni je prestalo biti zao naseg naroda odavno. kad nemas nimalo dostojanstva niti obraza, ko te jebe
mO k3

#270 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mO k3 »

Mislim da ovome cetniku nema nista gore , nego da je dosao u srebrenicu i da nosi cvijet srebrenice
samki12

#271 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

mO k3 wrote:Mislim da ovome cetniku nema nista gore , nego da je dosao u srebrenicu i da nosi cvijet srebrenice
i sa tim cjetom negira genocid... bio je zlocin, kazu
It_is_a_Leclerc

#272 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Jah, eto. Vi znate kako je trebalo. Ipak ste vi ukopali 40 članova porodice, ili dvoje djece (od čega jednom samo glavu, drugom samo šaku) ili sina jedinca.. Valjda te žene kao pijemont bošnjačke boli i stradanja malo bolje razumiju šta je bol, šta je patnja, i šta je dostojanstvo od vas. Ako već ne možete saosjećati sa njihovim stradanjem, danas, onda ih makar ne ismijavajte i ne vrijeđajte.

Srbijanski mediji su imali draftovane članke o napadu na Vučića, teroristikinjama pod maramama, bijeloj Al-Qaidi. One su mu natrljale nos, održale lekciju, i to je sve.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#273 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

Vi, Bog mi, kao djeca od 12 godina. Pardon, što bi rekao Milošević, kao retardirana djeca od 12 godina.Jeste li kad imali sahranu/dženazu/sprovod? Od toga se ne pravi cirkus, niti se iz poštovanja prema onom kog ukopavaš kaže i jedna ružna riječ ili potez. To jeste civilizacijsko ponašanje, a divljačko i razočaravajuće ono između Ahmetovića i Bakira I i Sebije, na primjer.
A sad neka netko postavi link mladog Vučića, od prije 20 godina, nije ga dugo bilo, a i ne znamo ništa bez tog linka, on nam oči otvara.
Meni su majke Srebrenice porasle u očima danas, jer tako dostojanstveno se ponijeti na najbolniji trenutak, pred kamerama cijelog svijeta, govori sve najbolje ne samo o njima, nego o nama kao narodu. :thumbup:

Sasvim je druga stvar moje lično mišljenje da je sama nazočnost Vučića danas, licemjerna poslije slavljanja veta. Ali, na dženazu se ne zabranjuje doći (to valjda rade samo divljaci kao zvanični PC Tačiju), niti se na dženazi prave skandali.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#274 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Jah, eto. Vi znate kako je trebalo. Ipak ste vi ukopali 40 članova porodice, ili dvoje djece (od čega jednom samo glavu, drugom samo šaku) ili sina jedinca.. Valjda te žene kao pijemont bošnjačke boli i stradanja malo bolje razumiju šta je bol, šta je patnja, i šta je dostojanstvo od vas. Ako već ne možete saosjećati sa njihovim stradanjem, danas, onda ih makar ne ismijavajte i ne vrijeđajte.

Srbijanski mediji su imali draftovane članke o napadu na Vučića, teroristikinjama pod maramama, bijeloj Al-Qaidi. One su mu natrljale nos, održale lekciju, i to je sve.
:thumbup:
Magarece_godine

#275 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Magarece_godine »

It_is_a_Leclerc wrote:Jah, eto. Vi znate kako je trebalo. Ipak ste vi ukopali 40 članova porodice, ili dvoje djece (od čega jednom samo glavu, drugom samo šaku) ili sina jedinca.. Valjda te žene kao pijemont bošnjačke boli i stradanja malo bolje razumiju šta je bol, šta je patnja, i šta je dostojanstvo od vas. Ako već ne možete saosjećati sa njihovim stradanjem, danas, onda ih makar ne ismijavajte i ne vrijeđajte.

Bravo! Svi bi neku silu provodili preko tužih leđa ....
Locked