"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#251 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Bas me zanima kakvi bi komentari bili da smo u Izraelu zatekli transparent 'Noz, zica, Srebrenica'. Sta bi na to rekli ovi slobodogovornici?
Kad Ognjen tetovira RS, onda ga se lincuje, a kad oni pale zastave i vicu Juden Auf Wiedersehen, e to je sloboda govora. Ma hajde
Kad Ognjen tetovira RS, onda ga se lincuje, a kad oni pale zastave i vicu Juden Auf Wiedersehen, e to je sloboda govora. Ma hajde
-
Drinski
#252 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa onaj lik rece da je navikao sa igra u neprijateljskom muslimanskom okruzenju. Sto NS nije njega prijavio?plain vanilla wrote:Bas me zanima kakvi bi komentari bili da smo u Izraelu zatekli transparent 'Noz, zica, Srebrenica'. Sta bi na to rekli ovi slobodogovornici?
- plain vanilla
#253 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
pa zasto da ga prijave? je li okruzenje bilo prijateljsko?Drinski wrote:Pa onaj lik rece da je navikao sa igra u neprijateljskom muslimanskom okruzenju. Sto NS nije njega prijavio?plain vanilla wrote:Bas me zanima kakvi bi komentari bili da smo u Izraelu zatekli transparent 'Noz, zica, Srebrenica'. Sta bi na to rekli ovi slobodogovornici?
-
Drinski
#254 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
to je bilo prije meca. Zbog islamofobije. U suprotnom, onda i ovi mogu gaziti zastavu.
- plain vanilla
#255 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
prije utakmice ih snajperi cuvaliDrinski wrote:to je bilo prije meca. Zbog islamofobije. U suprotnom, onda i ovi mogu gaziti zastavu.
fobijom se obicno zove neopravdan strah, mesecini da ovdje to i nije bas slucaj
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#256 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Samo sto nam ovo nije bio prvi meč sa Izraelom i što su maloumnici već prije desetak godina dali povoda da on to kaže. Sieg Heil i tako to, na Koševu 
-
Drinski
#257 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...plain vanilla wrote:prije utakmice ih snajperi cuvaliDrinski wrote:to je bilo prije meca. Zbog islamofobije. U suprotnom, onda i ovi mogu gaziti zastavu.![]()
-
Drinski
#258 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa mozda je i prije 10 godina bio neki drugi povod za te povike._BataZiv_0809 wrote:Samo sto nam ovo nije bio prvi meč sa Izraelom i što su maloumnici već prije desetak godina dali povoda da on to kaže. Sieg Heil i tako to, na Koševu
- plain vanilla
#259 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
ma Izraelci suDrinski wrote:Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...plain vanilla wrote: prije utakmice ih snajperi cuvali![]()
-
Drinski
#260 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
plain vanilla wrote:ma Izraelci suDrinski wrote:Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...plain vanilla wrote: prije utakmice ih snajperi cuvali![]()
Ja mislim da su ipak dzihadlije.
- rumenige_brajtner
#261 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
inače, protekli rat je nulta tačka istorije i sve što postoji direktno je vezano za isti.Drinski wrote: Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#262 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ah Drinski, prelistaj temu. Imas bisere navijaca koji tvrde da se bira povik koji ce sto vise razbjensiti protivnika. Tako se u Rumuniji skandirao Čaušesku, u Albaniji Enver Hodža, a Izrael je već prelagana metaDrinski wrote:Pa mozda je i prije 10 godina bio neki drugi povod za te povike._BataZiv_0809 wrote:Samo sto nam ovo nije bio prvi meč sa Izraelom i što su maloumnici već prije desetak godina dali povoda da on to kaže. Sieg Heil i tako to, na Koševu
- plain vanilla
#263 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
bezveze zachatavas temu i mijesas kruske i jabukeDrinski wrote:plain vanilla wrote:ma Izraelci suDrinski wrote: Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...
Ja mislim da su ipak dzihadlije.
de mi odgovori kako bi se jedan Bosanac ili jos bolje Bosnjak osjecao da je dosao u Izrael i svi vicu noz, zica, Srebrenica?
ne radi drugima sto ne zelis da tebi neko uradi, vrlo je jednostavno...
-
ofo-ono
#264 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ovako:
1) Poruka navijačima od N/FSBiH ! http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10985
2) http://www.klix.ba/vijesti/svijet/the-j ... /150613041
Video prilog gaženja Izraelske zastave: https://www.youtube.com/watch?v=M8MaKGXz_7s
3) Osuda nedoličnog ponašanja navijača ! http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11016
Istinski navijači Bosne i Hercegovine? BHFanaticosi? Vidjet ćemo kakvu će nam kaznu nametnuti. Onda možete rahat jedan drugom da se poserete u usta.
1) Poruka navijačima od N/FSBiH ! http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10985
2) http://www.klix.ba/vijesti/svijet/the-j ... /150613041
Video prilog gaženja Izraelske zastave: https://www.youtube.com/watch?v=M8MaKGXz_7s
3) Osuda nedoličnog ponašanja navijača ! http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11016
Istinski navijači Bosne i Hercegovine? BHFanaticosi? Vidjet ćemo kakvu će nam kaznu nametnuti. Onda možete rahat jedan drugom da se poserete u usta.
-
Drinski
#265 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ja mislim da su dzihadlije krive i za tu nulu...rumenige_brajtner wrote:inače, protekli rat je nulta tačka istorije i sve što postoji direktno je vezano za isti.Drinski wrote: Ma da. I dzihadlije su krive za protekli rat...
-
Drinski
#266 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Intersantna ti je ova zadnja recenica. Mislim da se izrealci bas toga jako drze. Ostatak, pa ako me pitas, sto su trazili to su i dobili. Nema danas na planeti nevinih.plain vanilla wrote:
bezveze zachatavas temu i mijesas kruske i jabuke
de mi odgovori kako bi se jedan Bosanac ili jos bolje Bosnjak osjecao da je dosao u Izrael i svi vicu noz, zica, Srebrenica?
-
Drinski
#267 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da. I ?_BataZiv_0809 wrote:Ah Drinski, prelistaj temu. Imas bisere navijaca koji tvrde da se bira povik koji ce sto vise razbjensiti protivnika. Tako se u Rumuniji skandirao Čaušesku, u Albaniji Enver Hodža, a Izrael je već prelagana metaDrinski wrote:Pa mozda je i prije 10 godina bio neki drugi povod za te povike._BataZiv_0809 wrote:Samo sto nam ovo nije bio prvi meč sa Izraelom i što su maloumnici već prije desetak godina dali povoda da on to kaže. Sieg Heil i tako to, na Koševu
- rumenige_brajtner
#268 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
nula je smisla u tvojim postovima. inače, kad smo kod nule, trudi se da ne budeš nula od čovjeka, to je bitno.Drinski wrote: Ja mislim da su dzihadlije krive i za tu nulu...
-
Drinski
#269 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ti mi nisi moralna vertikala, pa hajd u skokovima...rumenige_brajtner wrote:nula je smisla u tvojim postovima. inače, kad smo kod nule, trudi se da ne budeš nula od čovjeka, to je bitno.Drinski wrote: Ja mislim da su dzihadlije krive i za tu nulu...
- plain vanilla
#270 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
a sad ce nasa reprezentacija dobiti kaznu koju ste zapravo vi zasluziliDrinski wrote:Intersantna ti je ova zadnja recenica. Mislim da se izrealci bas toga jako drze. Ostatak, pa ako me pitas, sto su trazili to su i dobili. Nema danas na planeti nevinih.plain vanilla wrote:
bezveze zachatavas temu i mijesas kruske i jabuke
aferim
- rumenige_brajtner
#271 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
kad vidim da je tebi ok što se zviždi himni, gazi zastava i skandira juden auf wiedersehen, onda mi je pravo drago što ne dijelimo ista moralna načela.Drinski wrote:Ti mi nisi moralna vertikala, pa hajd u skokovima...rumenige_brajtner wrote:nula je smisla u tvojim postovima. inače, kad smo kod nule, trudi se da ne budeš nula od čovjeka, to je bitno.Drinski wrote: Ja mislim da su dzihadlije krive i za tu nulu...
- kritichar
#272 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
nož žica Srebrenica bi se mogao uzeti kao primjer da su naši navijači omalovažavali holokaust
Izrael je po formi legalna, a u suštini nelegalna, genocidna tvorevina, nastala na sličan način kao i RS, ali sa mnogo većim i dugotranijim zločinima.
Izrael je po formi legalna, a u suštini nelegalna, genocidna tvorevina, nastala na sličan način kao i RS, ali sa mnogo većim i dugotranijim zločinima.
-
Drinski
#273 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
- avetinja
#274 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
-
Drinski
#275 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ma ti si sa druge strane barikade. Ne moras replicirati. LPrumenige_brajtner wrote:
kad vidim da je tebi ok što se zviždi himni, gazi zastava i skandira juden auf wiedersehen, onda mi je pravo drago što ne dijelimo ista moralna načela.