A jesi jeben. Iscepelario bi petoricu staraca. Jebote ja se sa tim ne bih hvalio. To je sramotaOpetja033 wrote:Najjaci su mi ovi prosvijetljeni "kosmopoliti" koji ocito imaju problema sa razumijevanjem osnovnih stvari na maternjem jeziku (valjda od silnih putestvija sirom svijeta zaboravili maternji jezik) i ne mogu shvatiti da problem nisu bila bajkerska obiljezja nego majica sa grbom Srbije koju je jedan od bajkera nosio.
Pa pun kurac bajkera i iz Srbije i iz Hrvatske je svake godine u Sarajevu, sa svim svojim obiljezjima. Ne znam da je ikada ijedan incident bio zabiljezen.
Ponavljam: pa i sam jedan od ovih napadnuti bajkera govori kako je samo ove godine tri puta bio u Sarajevu i nije imao problema. I on jasno kaze da je problem bio u majici ispod prsluka.
Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
-
Bodkin
#251 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#252 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Vala mozete ga i vi srat 
- Fudo Bosna
#253 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Opetja033 wrote:Ma ne, trebas glumiti tolerantnog kosmopolitu i dozvoliti da te svaki idiot provocira i da ti se pisa po faci. To se do sada pokazalo vrlo ucinkovitim za smirivanje divljastva kod nasih komsija. Sta god da urade treba im se zahvaliti. Mozda jos i progutati sa blazenim osmijehom na licu.Fudo Bosna wrote:@ ovima što kao "pravdaju" ovaj "hrabri čin
I zbog jednog "nadimljenog" pubertetlije ili starijeg besposlenog "mangupa", ja trebam razmišljatii/nespavati, kako će mi neko familiji npr u Istočnoj Bosni ili Hercegovini jeb... mat..???
Pročitaj molim te ovaj i moja 2-3 ranija posta. znam mnoge "kosmopolite" koji su i danas normalni ali nisu bili "pić...ce" u ratu, ali su bili časni i pošteni i hrabri onda kada je trebalo. U miru praviti, neopravdano belaj?
Ma daj molim, te, smiješan si, znam mnoge u Austriji i SAD, koji mi i danas govore kako sam "kosmopolita" i kako , "nismo znali "odbraniti Bosnu, a oni "puhnuli " sa slobodne teritorije u najboljim svojim, dvadesetim godinama. Mani mi šuplje, svega ti !!!
A večina ovih mlađih "mangupa" što bi tuklo turiste i palilo Predsjetništvo i razbijalo, bi se prva ispalila, da , ne daj Bože, nekada opet dođe do rata, zato mani šupljaka !!!
- Opetja033
#254 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Nije se na tebe odnosilo ovo za kosmopolite. I opet kazem: mogu se u potpunosti sloziti sa dobrim dijelom stvari o kojima pises.Fudo Bosna wrote:Opetja033 wrote:Ma ne, trebas glumiti tolerantnog kosmopolitu i dozvoliti da te svaki idiot provocira i da ti se pisa po faci. To se do sada pokazalo vrlo ucinkovitim za smirivanje divljastva kod nasih komsija. Sta god da urade treba im se zahvaliti. Mozda jos i progutati sa blazenim osmijehom na licu.Fudo Bosna wrote:@ ovima što kao "pravdaju" ovaj "hrabri čin
I zbog jednog "nadimljenog" pubertetlije ili starijeg besposlenog "mangupa", ja trebam razmišljatii/nespavati, kako će mi neko familiji npr u Istočnoj Bosni ili Hercegovini jeb... mat..???
Pročitaj molim te ovaj i moja 2-3 ranija posta. znam mnoge "kosmopolite" koji su i danas normalni ali nisu bili "pić...ce" u ratu, ali su bili časni i pošteni i hrabri onda kada je trebalo. U miru praviti, neopravdano belaj?
Ma daj molim, te, smiješan si, znam mnoge u Austriji i SAD, koji mi i danas govore kako sam "kosmopolita" i kako , "nismo znali "odbraniti Bosnu, a oni "puhnuli " sa slobodne teritorije u najboljim svojim, dvadesetim godinama. Mani mi šuplje, svega ti !!!
A večina ovih mlađih "mangupa" što bi tuklo turiste i palilo Predsjetništvo i razbijalo, bi se prva ispalila, da , ne daj Bože, nekada opet dođe do rata, zato mani šupljaka !!!
Ono gdje se ne slazemo jeste da li je belaj bio opravdan ili ne. Ja smatram da jeste, ti da nije i to je to.
- Fudo Bosna
#255 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
A "hrabra" opozicija , neka "napušena" omladina i "mangupi" bi zaustavljali i provocirali prošle godine čak i moje drugove: Topu, Zoku Čegara i prijetili im, eto kao , sve "junak do junaka", ali kada je lika od 55 i više kuka napasti ili paliti Predsjedništvo i zgradu Kantona !!!

- Fudo Bosna
#256 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Nije se na tebe odnosilo ovo za kosmopolite. I opet kazem: mogu se u potpunosti sloziti sa dobrim dijelom stvari o kojima pises.Opetja033 wrote:
Ono gdje se ne slazemo jeste da li je belaj bio opravdan ili ne. Ja smatram da jeste, ti da nije i to je to.[/quote][/quote]
O.K. nisam ovo pročitao...
- Edin H.
#257 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
To I jeste problem ne samo Bosne, nego generalno Balkana, da pretpostavljam vecina smatra da ima pravo drugima da namece svoje vidjenje I ukoliko se sa tim ne slazu da ih cak I fizicki napadnu. Kao sto rekoh problem je u policiji I u sudovima, sto ne privode vinovnike I ostro sankcionisu. Uopste je nebitno da li je meni sipatican bajker sa majicom Srbije ili recimo entuzijasta sa saharom, mozda ljubitelj skracenih pantalona, homoseksuaac ili Kinezl, ali je uloga drzave da sprijeci I svede na minimum mogucnost da ja zbog svog stava te ljude fizicki ugrozim, a ta prevencija se postize rigoroznim kaznama, ali I edukacijom o ljudskim pravima.dust in the wind wrote:nevjerovatno. znaci ako su u majicama na kojima pise srbija, zasluzili su batine..heheh. sto znaci da je zena u minjaku zasluzila da je neko momacki siluje, a I mi u srbiji ako se ne dao bog pojavimo u majici na kojoj pise sto posto bosanac... e blago pameti.
- Butmiran
#258 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
srpska politika lažovska.
Tebi je onda pravo dobro u životu.mayab wrote:Sinoc u Hayatovom dnevniku javljaju kako je njihova TV ekipa napadnuta u Zenici poslije utakmice, od strane likova sa obiljzjima Čelika, razbili im stakla na kombiju!
Tako da ostajem pri tvrdnji da su tzv. navijači(posebno fudbalsko nogometni), jedno od najvećih zala BH drustva!!!
Last edited by Butmiran on 01/06/2015 12:56, edited 1 time in total.
-
kazokazo
#259 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Tuca Bajkera i Navijaca ... Mislim to je stvarno nevjerovatno...
-
MrRango
#260 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
https://docs.google.com/forms/d/1qv8miQ ... =send_form
Kratka anketa, ako nije problem popunite.
Hvala.
Kratka anketa, ako nije problem popunite.
Hvala.
- forest gump
#261 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pa šta ako je bajker nosio kokardu?
Zar kokarda sada nije zvanično srpsko obilježje, baš kao i zastava?
-
BiH38
#262 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ma jasta zalis ti sve redom ali najvise bajkere iz Srbije.....ako je do gena onda svi smo vidjeli kakave gene nosite. Pokazali ste to '92-95 a i danas pokazujete. Kakvo supljiranje. Idi kaki na drugom mjestu.....Naslovnica wrote:Stradavaš u zabludi i neznanju. Ništa ti ne znaš.
Ovakvih likova mi je donedavno bilo žao, ali više nije. Tu lijeka nema. Inteligencija se ne može kupiti, to je u genima.
- Đinajlu
#263 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
http://radiosarajevo.ba/novost/190382/a ... u-sarajeva
Idemo dalje. Koja je ovaj obilježja nosio, Teksasa, Floride, Mičigena...?
Idemo dalje. Koja je ovaj obilježja nosio, Teksasa, Floride, Mičigena...?
-
kazokazo
#264 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
pa dobro, to se moze sprijeciti i tako sto se organizuje pratnja takvim likovima ili se ne dozvoli ulazak... kao recimo EU sto nije dozvolila ruskim bajkerima.Edin H. wrote:To I jeste problem ne samo Bosne, nego generalno Balkana, da pretpostavljam vecina smatra da ima pravo drugima da namece svoje vidjenje I ukoliko se sa tim ne slazu da ih cak I fizicki napadnu. Kao sto rekoh problem je u policiji I u sudovima, sto ne privode vinovnike I ostro sankcionisu. Uopste je nebitno da li je meni sipatican bajker sa majicom Srbije ili recimo entuzijasta sa saharom, mozda ljubitelj skracenih pantalona, homoseksuaac ili Kinezl, ali je uloga drzave da sprijeci I svede na minimum mogucnost da ja zbog svog stava te ljude fizicki ugrozim, a ta prevencija se postize rigoroznim kaznama, ali I edukacijom o ljudskim pravima.dust in the wind wrote:nevjerovatno. znaci ako su u majicama na kojima pise srbija, zasluzili su batine..heheh. sto znaci da je zena u minjaku zasluzila da je neko momacki siluje, a I mi u srbiji ako se ne dao bog pojavimo u majici na kojoj pise sto posto bosanac... e blago pameti.
-
Naslovnica
#265 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
BiH38 wrote:Ma jasta zalis ti sve redom ali najvise bajkere iz Srbije.....ako je do gena onda svi smo vidjeli kakave gene nosite. Pokazali ste to '92-95 a i danas pokazujete. Kakvo supljiranje. Idi kaki na drugom mjestu.....Naslovnica wrote:Stradavaš u zabludi i neznanju. Ništa ti ne znaš.
Ovakvih likova mi je donedavno bilo žao, ali više nije. Tu lijeka nema. Inteligencija se ne može kupiti, to je u genima.
- Đinajlu
#266 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Evo i slike, za oni koji su mislili da lažu.
"Mi smo na odjeći imali obilježja kluba, grb Čačka na leđima gdje piše Čačak-Srbija, a naprijed je bila srpska zastava", kaže Stefanović, dodajući da napadači nisu bili nikakvi navijači, kako tvrde federalni mediji, već "lokalci".
- Edin H.
#267 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
I to je neko rijesenje, bolje nego maru fasovati, medjutim ne znam koji su zakon ove dede prekrsile?kazokazo wrote:pa dobro, to se moze sprijeciti i tako sto se organizuje pratnja takvim likovima ili se ne dozvoli ulazak... kao recimo EU sto nije dozvolila ruskim bajkerima.Edin H. wrote:To I jeste problem ne samo Bosne, nego generalno Balkana, da pretpostavljam vecina smatra da ima pravo drugima da namece svoje vidjenje I ukoliko se sa tim ne slazu da ih cak I fizicki napadnu. Kao sto rekoh problem je u policiji I u sudovima, sto ne privode vinovnike I ostro sankcionisu. Uopste je nebitno da li je meni sipatican bajker sa majicom Srbije ili recimo entuzijasta sa saharom, mozda ljubitelj skracenih pantalona, homoseksuaac ili Kinezl, ali je uloga drzave da sprijeci I svede na minimum mogucnost da ja zbog svog stava te ljude fizicki ugrozim, a ta prevencija se postize rigoroznim kaznama, ali I edukacijom o ljudskim pravima.dust in the wind wrote:nevjerovatno. znaci ako su u majicama na kojima pise srbija, zasluzili su batine..heheh. sto znaci da je zena u minjaku zasluzila da je neko momacki siluje, a I mi u srbiji ako se ne dao bog pojavimo u majici na kojoj pise sto posto bosanac... e blago pameti.
Zar kod nas nije legalno (za razliku od vecine zemalja) isticati I zastavu Treceg Rajha?
Mislim da ni Tokica nisu mogli u Banjaluci uhapsiti zbog ljiljana, nego us nasli drugi izgovor.
- ultima_palabra
#268 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pa nije ove izmarisala policija ili neki drugi državni organ.
Ovi su sprcali 50 godina u guzicu, a lafo ne znaju da se ne treba kurčiti kad ideš u drugu državu, pogotovo onu koja je bila žrtva agresije tvoje države. Još odabrali dan kad 1/3 grada slavi titulu
Ovi su sprcali 50 godina u guzicu, a lafo ne znaju da se ne treba kurčiti kad ideš u drugu državu, pogotovo onu koja je bila žrtva agresije tvoje države. Još odabrali dan kad 1/3 grada slavi titulu
-
celava_dlaka
#269 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Neko mu je finu felgu slozio 
- madner
#270 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Sa Romanije sisao sa zastavom.
- insomnia78
#271 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pa nista, metni i ti je'nuforest gump wrote:Pa šta ako je bajker nosio kokardu?
-
Bodkin
#272 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Sprco toka 50 godina u guzicu i nije skontao da se ne treba kurciti u drugom gradu sa zastavom. Oh waitultima_palabra wrote:Pa nije ove izmarisala policija ili neki drugi državni organ.
-
celava_dlaka
#273 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ja mislim da ni ovaj sa felgom ne bi branio sebe koliko ga bodkin brani 
-
hladan.preminger
#274 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ove bajkere treba tući samo iz razloga ne bi li možda odrasli. Imaju preko 50 godina i oni se vozikaju motorima ko balavurija kakva. 
-
Bodkin
#275 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jebo motoriste. Da su najebali navijaci pa se i ne bih bunio