TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
dječak sa šibicama
#251 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Za pocetak, pohapsiti Sandzak boyse, ip adrese SIPA i BIA moze naci na temi Sirija.
Dopusteno im je orgijanje po ovom forumu, ali to ide Simicima na dusu.
-
bull21
#252 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
21:50 Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je da su prije tri dana postojala obavještajna saznanja o mogućem terorističkom napadu.
-
todd_smith
#253 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
isti lik rekaobull21 wrote:Dragan Lukač:
"U ovakvim okolnostima, kazao je, mora se zaštiti ne samo policija, već svi građani bh. entiteta RS."
Pa vi vid'te.
"niko više neće moći mirno da spava i da se ovo ne može zaboraviti niti oprostiti"
mislim mozemo mi sada pricati neiskustvo ili samo prica ili slicno, ali jbga radi se o ministru u RSu, a ne nekom prolazniku na ulici
-
Bosnjak333
#254 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Civilaexliberal-ex wrote:Za vrijeme cijelog rata je ubijeno 100 000 ljudi svih vjera I nacianalnosti u Bosni I Hercegovini ( prema Tokaci)Bosnjak333 wrote:Vehabija ubio troje ljudi,a cetnik 200.000 i trebas stati na stranu cetnika.Fakat si ti malouman.Ripicipi wrote:[
Sa bolesnicima koji su brzo zaboravili Bugojno i Mevlida, kojima je ovo ok jer se desilo u Zvorniku itd. itd. itd.
Bosnjaci ce sa tim maloumnim stavovima sami sebi presuditi vrlo brzo.
Odliv mozgova.
Dokle vise preseravanja ....
- skafiskafsnjak
#255 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
sidje srbinedječak sa šibicama wrote:Za pocetak, pohapsiti Sandzak boyse, ip adrese SIPA i BIA moze naci na temi Sirija.
Last edited by skafiskafsnjak on 27/04/2015 22:04, edited 1 time in total.
- Ned071
#256 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ko god ima za ovo bilo kakvo opravdanje korijene traz ili relativizira je za jagomira... Ovo je udar na drzavu i nakon ovoga pohapsit svakog vehabijskog konjinu. 21 vijek je mrs vise u tri pm
- radiša
#257 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Klavikula wrote:jadno je sto neki pokusavaju pravdati ovaj zlocin (mozda i teroristicki akt) genocidom nad Bosnjacima.
u principu nema razlike izmedju takvih i anamo onih sto negiraju genocid ili ga pravdaju nekim zlocinima. bara bara.
isto sranje drugo pakovanje.govna ko i ovi cetnici.
-
Ripicipi
#258 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijatihrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:
1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
2. KOS nikada niti je umro niti je nestao
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.
Jasta, Dodik je kriv za Bugojno i Mevlida
-
celava_dlaka
#259 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
I da, cetnici nemaju muda za ono sto su radili od 92 do 95 tako da se manite bilo kakvih lozionickih, cetnici su trenutno psi koji laju 
- BHCluster
#260 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
GeeTnT wrote:Čekaj malo... zašto bi islamista udario na policijsku stanicu....i to u Zvorniku..
Nidje veze...
Policijska stanica je dio drzave, ovi vehabosi ne priznaju ovozemaljski zakon i sud a ovo im je na putu ostvarivanja cilja.
Last edited by BHCluster on 27/04/2015 22:09, edited 1 time in total.
- mO k3
#261 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
todd_smith wrote:isti lik rekaobull21 wrote:Dragan Lukač:
"U ovakvim okolnostima, kazao je, mora se zaštiti ne samo policija, već svi građani bh. entiteta RS."
Pa vi vid'te.
"niko više neće moći mirno da spava i da se ovo ne može zaboraviti niti oprostiti"
mislim mozemo mi sada pricati neiskustvo ili samo prica ili slicno, ali jbga radi se o ministru u RSu, a ne nekom prolazniku na ulici
-
clarion_
-
zenit dozic
#263 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Kad tužilaštvo i sudstvo ne rade svoj posao onda nema drugeFantassin wrote:Nista onda izgleda je uredu da se ulijece u policijske stanice I eventualno druge zgrade uprave I ubija redom..Siddratho wrote:Drago mi je što Bošnjački narod nije pao pod propagandu, komentar sa najvise lajkova na fb:
U Zvorniku se prije svega desio genocid nad Bosnjacima od 92-95.
JEDANAESTI GENOCID NAD BOSNJACIMA!!!
E kad se OSUDE odgovorni za genocid, kad srpski narod PRIZNA krivicu, kad se ukine RS tad se mozemo pozabaviti vehabijama. Kao sto su problem vehabije, tako su problem i velikosrbi.
Nebi me iznenadilo da su i ovi policajci imali svoju "ulogu" 90tih, desi se to tako, karma.
- O'zone
- Globalni moderator
#264 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
- nikad_vise
#265 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
OSA im dostavila informaciju 2 dana prije napada il ja nesto nisam dobro skontao 
- skafiskafsnjak
#266 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
ma djes to bnola reci..vehabija i tacka.O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
hapsi bradonje .
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#267 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Citaj malo picka mu materina sta sam napisao a ne samo ono sto ti odgovara da repliciras. Ubica je imao 60 godina i mozda je pukao sta ja znam. Nigdje nisam napisao da i sekunde opravdavam djelo ali je vrlo cudan tajming.Ripicipi wrote:I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijatihrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:
1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.![]()
- exliberal-ex
#268 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ne ovaj broj ukljucuje I vojskuBosnjak333 wrote:Civilaexliberal-ex wrote:Za vrijeme cijelog rata je ubijeno 100 000 ljudi svih vjera I nacianalnosti u Bosni I Hercegovini ( prema Tokaci)Bosnjak333 wrote: Vehabija ubio troje ljudi,a cetnik 200.000 i trebas stati na stranu cetnika.Fakat si ti malouman.
Dokle vise preseravanja ....
Ako nevjerujes potrazi malo pa onda pocni da pises bombasticne naslove.....
- mO k3
#269 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Sta si zapeo za Bugojno i mevlida .... Ako je sve sto imas reci vozi za SrbijuRipicipi wrote:I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijatihrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.![]()
- AntiKrist
-
junior3
#271 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
- Janjicar
#272 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Zar ne rekose da ima 60godina ?O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
-
bull21
#273 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
I treba ih pohapsiti ali pri tome ne treba nama ostalim muslimanima na nos nabijati ovo što oni rade. Trebalo ih je davno raspustiti.skafiskafsnjak wrote:ma djes to bnola reci..vehabija i tacka.O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
hapsi bradonje .
![]()
-
Juliuscezar
#274 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
Jedni kazu 60 godina, ma previse je informacija dok se prašina smiri biti ce jasnije.
-
channel10
#275 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Sta onda na RTRS-u i svi ostali manjeentiteski mediji govore da ima 60 godina??? Pakovanje da djelu!O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"