TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
dječak sa šibicama

#251 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by dječak sa šibicama »

Za pocetak, pohapsiti Sandzak boyse, ip adrese SIPA i BIA moze naci na temi Sirija.

Dopusteno im je orgijanje po ovom forumu, ali to ide Simicima na dusu.
bull21

#252 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by bull21 »

21:50 Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je da su prije tri dana postojala obavještajna saznanja o mogućem terorističkom napadu.
todd_smith

#253 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by todd_smith »

bull21 wrote:Dragan Lukač:

"U ovakvim okolnostima, kazao je, mora se zaštiti ne samo policija, već svi građani bh. entiteta RS."

Pa vi vid'te.
isti lik rekao

"niko više neće moći mirno da spava i da se ovo ne može zaboraviti niti oprostiti"

mislim mozemo mi sada pricati neiskustvo ili samo prica ili slicno, ali jbga radi se o ministru u RSu, a ne nekom prolazniku na ulici
Bosnjak333

#254 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Bosnjak333 »

exliberal-ex wrote:
Bosnjak333 wrote:
Ripicipi wrote:[
Sa bolesnicima koji su brzo zaboravili Bugojno i Mevlida, kojima je ovo ok jer se desilo u Zvorniku itd. itd. itd.
Bosnjaci ce sa tim maloumnim stavovima sami sebi presuditi vrlo brzo.
Odliv mozgova.
Vehabija ubio troje ljudi,a cetnik 200.000 i trebas stati na stranu cetnika.Fakat si ti malouman.
Za vrijeme cijelog rata je ubijeno 100 000 ljudi svih vjera I nacianalnosti u Bosni I Hercegovini ( prema Tokaci)
Dokle vise preseravanja ....
Civila
skafiskafsnjak

#255 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by skafiskafsnjak »

dječak sa šibicama wrote:Za pocetak, pohapsiti Sandzak boyse, ip adrese SIPA i BIA moze naci na temi Sirija.

Dopusteno im je orgijanje po ovom forumu, ali to ide Simicima na dusu.
sidje srbine :D
Last edited by skafiskafsnjak on 27/04/2015 22:04, edited 1 time in total.
Ned071

#256 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Ned071 »

Ko god ima za ovo bilo kakvo opravdanje korijene traz ili relativizira je za jagomira... Ovo je udar na drzavu i nakon ovoga pohapsit svakog vehabijskog konjinu. 21 vijek je mrs vise u tri pm
radiša

#257 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by radiša »

Klavikula wrote:jadno je sto neki pokusavaju pravdati ovaj zlocin (mozda i teroristicki akt) genocidom nad Bosnjacima.

u principu nema razlike izmedju takvih i anamo onih sto negiraju genocid ili ga pravdaju nekim zlocinima. bara bara.
:thumbup:
isto sranje drugo pakovanje.govna ko i ovi cetnici.
Ripicipi

#258 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Ripicipi »

hrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:

1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
2. KOS nikada niti je umro niti je nestao
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.
I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijati :roll:
Jasta, Dodik je kriv za Bugojno i Mevlida :roll:
celava_dlaka

#259 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by celava_dlaka »

I da, cetnici nemaju muda za ono sto su radili od 92 do 95 tako da se manite bilo kakvih lozionickih, cetnici su trenutno psi koji laju :bih:
BHCluster

#260 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by BHCluster »

GeeTnT wrote:Čekaj malo... zašto bi islamista udario na policijsku stanicu....i to u Zvorniku..

Nidje veze...

Policijska stanica je dio drzave, ovi vehabosi ne priznaju ovozemaljski zakon i sud a ovo im je na putu ostvarivanja cilja.
Last edited by BHCluster on 27/04/2015 22:09, edited 1 time in total.
mO k3

#261 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mO k3 »

todd_smith wrote:
bull21 wrote:Dragan Lukač:

"U ovakvim okolnostima, kazao je, mora se zaštiti ne samo policija, već svi građani bh. entiteta RS."

Pa vi vid'te.
isti lik rekao

"niko više neće moći mirno da spava i da se ovo ne može zaboraviti niti oprostiti"

mislim mozemo mi sada pricati neiskustvo ili samo prica ili slicno, ali jbga radi se o ministru u RSu, a ne nekom prolazniku na ulici
:thumbup: lozi vatru ministar ....
zenit dozic

#263 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by zenit dozic »

Fantassin wrote:
Siddratho wrote:Drago mi je što Bošnjački narod nije pao pod propagandu, komentar sa najvise lajkova na fb:

U Zvorniku se prije svega desio genocid nad Bosnjacima od 92-95.

JEDANAESTI GENOCID NAD BOSNJACIMA!!!

E kad se OSUDE odgovorni za genocid, kad srpski narod PRIZNA krivicu, kad se ukine RS tad se mozemo pozabaviti vehabijama. Kao sto su problem vehabije, tako su problem i velikosrbi.
Nebi me iznenadilo da su i ovi policajci imali svoju "ulogu" 90tih, desi se to tako, karma.
Nista onda izgleda je uredu da se ulijece u policijske stanice I eventualno druge zgrade uprave I ubija redom..
Kad tužilaštvo i sudstvo ne rade svoj posao onda nema druge ;-)
O'zone
Globalni moderator

#264 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by O'zone »

Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
nikad_vise

#265 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by nikad_vise »

OSA im dostavila informaciju 2 dana prije napada il ja nesto nisam dobro skontao :?
skafiskafsnjak

#266 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by skafiskafsnjak »

O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
ma djes to bnola reci..vehabija i tacka.
hapsi bradonje .

:D :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#267 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

Ripicipi wrote:
hrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:

1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.
Citaj malo picka mu materina sta sam napisao a ne samo ono sto ti odgovara da repliciras. Ubica je imao 60 godina i mozda je pukao sta ja znam. Nigdje nisam napisao da i sekunde opravdavam djelo ali je vrlo cudan tajming.
exliberal-ex

#268 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by exliberal-ex »

Bosnjak333 wrote:
exliberal-ex wrote:
Bosnjak333 wrote: Vehabija ubio troje ljudi,a cetnik 200.000 i trebas stati na stranu cetnika.Fakat si ti malouman.
Za vrijeme cijelog rata je ubijeno 100 000 ljudi svih vjera I nacianalnosti u Bosni I Hercegovini ( prema Tokaci)
Dokle vise preseravanja ....
Civila
Ne ovaj broj ukljucuje I vojsku
Ako nevjerujes potrazi malo pa onda pocni da pises bombasticne naslove.....
mO k3

#269 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mO k3 »

Ripicipi wrote:

Sta si zapeo za Bugojno i mevlida .... Ako je sve sto imas reci vozi za Srbiju
junior3

#271 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by junior3 »

O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
:lol: :lol: :lol: :lol:
Janjicar

#272 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Janjicar »

Zar ne rekose da ima 60godina ?
bull21

#273 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by bull21 »

skafiskafsnjak wrote:
ma djes to bnola reci..vehabija i tacka.
hapsi bradonje .

:D :D
I treba ih pohapsiti ali pri tome ne treba nama ostalim muslimanima na nos nabijati ovo što oni rade. Trebalo ih je davno raspustiti.
Juliuscezar

#274 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Juliuscezar »

Jedni kazu 60 godina, ma previse je informacija dok se prašina smiri biti ce jasnije.
channel10

#275 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by channel10 »

Sta onda na RTRS-u i svi ostali manjeentiteski mediji govore da ima 60 godina??? Pakovanje da djelu!
Locked