ćiribiribela wrote:E, da nismo brkate, dlakave I poruzne dosad bi se udale.![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ćiribiribela wrote:E, da nismo brkate, dlakave I poruzne dosad bi se udale.![]()

Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.Ramzess Veliki wrote:Da podvučem ... istina živa. I to ih drži i sa 30, 35 ... 40 ...zippoo87 wrote: sve u svemu...danas je ustvari najteze naci nekoga ko je iole sperman na bilo kakav kompromis...i svi dizu ruke na prvi problem a tako se ne moze ni zabavljati a kamoli u braku ponasati
onda smijesne su mi djevojke koje traze da prilikom ulaska u brak momak MORA sve obezbjediti...valjda takve kontaju udati se i po cijeli dan i dalje visiti na FBne znam...ali znam da vrlo rijetko aletim na ozbiljnu djevojku za koju bi pomislio,ova je ok,..moglo bi se sa njom i nesto ozbiljno
![]()
I zadnju rečenicu potpisujem.
Morebit se i udate .... jerbo ako se dosad niste zajebale .... krajnje vam je vrijeme ... prat, peglat, čistit, pušit NEPROCJENJIVO .... neke stvari se nemogu kupiti novcem .... za sve ostalo tu je brakorazvodna parnica i predbračni ugovorSaraFina wrote:ćiribiribela wrote:E, da nismo brkate, dlakave I poruzne dosad bi se udale.![]()
![]()
![]()
![]()
Edo ima rješenje za naše probleme!
Mozda nam se posreći.
Udala se i o'šla pod kirijualmir90 wrote:Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.
Gdje je ona forumašica, ne sjećam se nicka sad, što je pisala da je sramota ako momak do 30. nije makar obezbijedio stan, i da ga ne bi ni pogledala bez stambeno riješenog pitanja?
Nikakav problem ja tu ne vidim... ako je i ona sa svojih 10 prstiju obezbjedila istoalmir90 wrote:Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.Ramzess Veliki wrote:Da podvučem ... istina živa. I to ih drži i sa 30, 35 ... 40 ...zippoo87 wrote: sve u svemu...danas je ustvari najteze naci nekoga ko je iole sperman na bilo kakav kompromis...i svi dizu ruke na prvi problem a tako se ne moze ni zabavljati a kamoli u braku ponasati
onda smijesne su mi djevojke koje traze da prilikom ulaska u brak momak MORA sve obezbjediti...valjda takve kontaju udati se i po cijeli dan i dalje visiti na FBne znam...ali znam da vrlo rijetko aletim na ozbiljnu djevojku za koju bi pomislio,ova je ok,..moglo bi se sa njom i nesto ozbiljno
![]()
I zadnju rečenicu potpisujem.
Gdje je ona forumašica, ne sjećam se nicka sad, što je pisala da je sramota ako momak do 30. nije makar obezbijedio stan, i da ga ne bi ni pogledala bez stambeno riješenog pitanja?
SaraFina wrote:pakica_ wrote:Nadam se da si trkom razgazilaTrebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
![]()
![]()
Jesil mislila da je Suljo s VeličanstvenimTrebam te wrote:Bio mi nestvaran, prvo kontam sali se![]()
![]()
Predvidjam joj zaljubljivanje u neku propalicualmir90 wrote: Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.
Pa ok, ne mo'š svakakvom gaboru dati da ti mater pazi...Trebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
Bo'm si upravu breteRidjobrki wrote:Pa ok, ne mo'š svakakvom gaboru dati da ti mater pazi...Trebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
Trebam te wrote:SaraFina wrote:Trebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
![]()
![]()
Bio mi nestvaran, prvo kontam sali se![]()
![]()
_BataZiv_0809 wrote: Predvidjam joj zaljubljivanje u neku propalicu
Pa ne bih ona radila za to, već da dođe na gotovo.ultima_palabra wrote: Nikakav problem ja tu ne vidim... ako je i ona sa svojih 10 prstiju obezbjedila isto
edo_79 wrote: Udala se i o'šla pod kiriju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SaraFina wrote:
Mein nije jasan ekonomski aspekt te veze.
Kako je mislio da radiš i izdrzavas ga i budeš istovremeno njegovateljica i druzbenica majci?
Da te klonira?
Ridjobrki wrote:Pa ok, ne mo'š svakakvom gaboru dati da ti mater pazi...Trebam te wrote:Upoznam lika, 33 godine, ozbiljan momak trazi zensku za zendibe. Nakon malo razogovora skontam da nije uposlen, ima majku bolesnu i treba mu zena da pazi mamu a uz to mora biti i ljepuskasta...![]()
Saslusah i odoh)))
Pa upravu je zena. Zasto bi bila sa nekim koji sa 30 zivi sa roditeljima?almir90 wrote: Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.
Ne možeš ga sam otplatiti do tridesete, pogotovo ne u BiH. U BiH možeš uspjeti tako mlad jedino ako imaš roditelje jake, koji su za tebe odradili već 90% posla, ti samo nastaviš njihovim stopama.Gabrielo wrote:Pa upravu je zena. Zasto bi bila sa nekim koji sa 30 zivi sa roditeljima?almir90 wrote: Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.
Ja od devetnaeste imam svoj stan i sam zaradjujem. Samo se treba potruditi.
Neka ozeni dvije ili trialmir90 wrote:SaraFina wrote:
Mein nije jasan ekonomski aspekt te veze.
Kako je mislio da radiš i izdrzavas ga i budeš istovremeno njegovateljica i druzbenica majci?
Da te klonira?
Pa vi se konstantno hvalite ravnopravnosti i da možete sve, snađi se brate mili.
I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.almir90 wrote:Ne možeš ga sam otplatiti do tridesete, pogotovo ne u BiH. U BiH možeš uspjeti tako mlad jedino ako imaš roditelje jake, koji su za tebe odradili već 90% posla, ti samo nastaviš njihovim stopama.Gabrielo wrote:Pa upravu je zena. Zasto bi bila sa nekim koji sa 30 zivi sa roditeljima?almir90 wrote: Kad pročitah ovo gore, sjetih se jedne sa foruma.
Ja od devetnaeste imam svoj stan i sam zaradjujem. Samo se treba potruditi.
Bježi bolan, ko će to "izmirivat" redovno, patnje su to i muke. Teško sa jednom, kamo l' sa tri.SaraFina wrote: Neka ozeni dvije ili tri
Pa ćemo čoporativno zivjeti u šerijatu.
To je jedino rješenje.
almir90 wrote:Bježi bolan, ko će to "izmirivat" redovno, patnje su to i muke. Teško sa jednom, kamo l' sa tri.SaraFina wrote: Neka ozeni dvije ili tri
Pa ćemo čoporativno zivjeti u šerijatu.
To je jedino rješenje.
Ja mogu sve .... što ja hoćuSaraFina wrote: Što bi ti rekao, VI vazda potencirate kako mozete sve!
Pa snadji se jarane!
Znači pronašao si se.Gabrielo wrote: I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.