ako je neka marka nonejm neznaci ti to daje ona ne kvalitetna a ta kopija sto ti kupis nemora bit kvalitetna a i moze ali ne ko orginal a moze bit malo kvalitetnija od ove nonejm ali nito nemora bit ugalvnom din kaze ono sto misli i tako treba i bit jer kad je upitanju grad onda trebaju i moraju postojat neki standardi i mora se znat ko sta nosi i jel to orginal il laznjak jer je tako u parisu, londonu, milanu i u svakom velikom i normalnom gradu pa treba bit tako i u sarajvu jer se tako zna koje ko u graduNisrin wrote:
Da ne pricam o interpunkcijskim znakovima i sklopu recenica...Svi grijesimo ali ovo je previse, cak i od velikog obozavaoca lika i djela Fuada Backovica!
I ja kazem da je u jednom pogledu covjek upravu, treba postovati svaciji rad, ali zivimo u jednoj od najsiromasnijih drzava na svijetu, ljudi nemaju izbora, nek nosi ko sta zeli i ko sta ima! Uvijek ce biti potraznje, zato ce da cvjeta proizvodnja fake stvari...
Ja ne mogu priustiti Celine torbu od 5000 eura, ali mogu odlicnu kopiju za 50KM koja je duplo kvalitetnija od bilo kakve "kisobran marke", i sad po vasem rezonu bolje da nosim tu nekvalitetniju no name marku, nego extra kopiju svjetski poznatog brenda!?! Uvijek postoji izuzetak...
Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
-
hizo ramidovic
#251 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
- York Light 100`s
#252 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Tako vi o ženi i sinu? Stidite se!Adriatic wrote:A druga sinčina dobila posao preko biroa.![]()
U telecomu.![]()
O ženi i bratu drugi put.
- Ridjobrki
#253 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Svejedno nemam pojma o stvarima o kojima pričaš, ovo ti i Fudo vidite između sebe.Nisrin wrote:Ridjobrki wrote:Govorimo o muškim ili ženskim torbama?Nisrin wrote:
Ja ne mogu priustiti Celine torbu od 5000 eura, ali mogu odlicnu kopiju za 50KM koja je duplo kvalitetnija od bilo kakve "kisobran marke", i sad po vasem rezonu bolje da nosim tu nekvalitetniju no name marku, nego extra kopiju svjetski poznatog brenda!?! Uvijek postoji izuzetak...
Ma to dajem banalni primjer, a vec napisah da su mi odvratne kopije Celine majica, Gucci naocala, Michales Kors torbica gdje logo zauzima pola torbe, isto vazi i za LV torbe, Marant tene, tigraste kopije svega i svacega, jer sve djeluje neukusno i obicni je kic!
I najbolje bi bilo da cijeli grad nije uniformisan, da svi mozemo priustiti sta zelimo, da nam je dostupnije, ali jednostavno treba prihvatiti da smo BOSNJE koje ne znaju za drugacije! Cast izuzecima, kojih uvijek ima...
Poznajem dosta omladine koji izgledaju kao da su sa piste, a oblace se po jeftinim radnjama, second handovima i pijacama...
Fudo se nije izjasnio za second handove, gdje se oblaci 70% stanovnistva vani (blogerica, fashion gurua itd itd...)
-
mg
#254 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Dobio si jedan, jel se stidiš? Vidiš da ti je pola teksta ofarbala u crveno. Ne znaš znakove i da pišeš, a Mudu bi da komentarišeš! I jes, dobro ti je reklo, previše je pa i od Mudinog obožavaoca!hizo ramidovic wrote:ako je neka marka nonejm neznaci ti to daje ona ne kvalitetna a ta kopija sto ti kupis nemora bit kvalitetna a i moze ali ne ko orginal a moze bit malo kvalitetnija od ove nonejm ali nito nemora bit ugalvnom din kaze ono sto misli i tako treba i bit jer kad je upitanju grad onda trebaju i moraju postojat neki standardi i mora se znat ko sta nosi i jel to orginal il laznjak jer je tako u parisu, londonu, milanu i u svakom velikom i normalnom gradu pa treba bit tako i u sarajvu jer se tako zna koje ko u graduNisrin wrote:
Da ne pricam o interpunkcijskim znakovima i sklopu recenica...Svi grijesimo ali ovo je previse, cak i od velikog obozavaoca lika i djela Fuada Backovica!
I ja kazem da je u jednom pogledu covjek upravu, treba postovati svaciji rad, ali zivimo u jednoj od najsiromasnijih drzava na svijetu, ljudi nemaju izbora, nek nosi ko sta zeli i ko sta ima! Uvijek ce biti potraznje, zato ce da cvjeta proizvodnja fake stvari...
-
dezurni_ucenik
#255 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Redovna rubrika : Hizo salje forumase po cevape.
- York Light 100`s
#256 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
I vama što pišete da je uspio zato što ima zayebanog tatu, i vama "stidite se!"tvsabina wrote:I svaki put kada pomislim da se ne mogu začuditi začudim se.
Malo.
Ne čudim se njima , čudim se nama , koliko trpimo , koga trpimo i kako trpimo.
Svemu smo sami krivi. Ali je problem što generacijama koje dolaze , djeci rođenoj u ratu i nakon njega a koja postaju ljudi , ostavljamo sve ono što smo sami prezirali jer smo bili nemoćni da promijenimo bilo šta.
U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup.
U javnost šalje poruke muzičar kojeg kompletno društvo ismijava već godinama unedogled ali on se opet javi i društvo opet ismijava itd...
U javnost šalje poruke muzičar za kog se zna da ima zajebanog tatu...niko ne zna njegove pjesme...
U javnost šalje poruke muzičar koji je nastupao na Evroviziji iako nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup iako niko ne zna njegove pjesme , a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.
U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup ali je već sada u penziji na teretu poreznih obveznika Kantona Sarajevo jer ima zajebanog tatu a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.
U zemlji u kojoj stanovništvo bukvalno SKAPAVA od neimaštine , modne poruke šalje muzičar koji nikada u životu nije ZARADIO JEDNU JEDINU PAŠTETU vlastitim radom , te poruke se primaju a oni mladi su zbunjeni i njihov sistem vrijednosti je poremećen a da jadni još nisu ni krenuli u život.
I onda se pitamo zašto kupujemo lažnjake ?
Kako reaguješ na prozivke da si „guzonjin sin"?
- Na to ne reagujem nikako jer znam da nisam. Zato što ljudi koji me poznaju, i oni koji dođu kod mene kući jako dobro znaju kakav mi odnos imamo kao porodica, i jako dobro znaju koliko meni otac ne da da se rasipam novcem, i koliko se ježi od raznorazniih mojih neprimjerenih ispada.... I koliko god imam podršku da radim ono što želim i ono što me čini sretnim, toliko imam jedno veliko nerazumijevanje sa njegove strane jer ja nisam ono što je on očekivao da budem. Koliko se on i ja konstantno sukobimo i u stavovima i u mišljenjima i to su vrlo bučne i vrlo žestoke rasprave koje znaju završiti i vrijeđanjem.
Deen Barebacković?dezurni_ucenik wrote:Zvucnije bi bilo Deen Swarovsky.Mog'o bi proci i ko zidov na taj nacin.dječak sa šibicama wrote:Mene cudi kako Fudo nije i prezime promijenio u Graff, ili Vuitton.
Deen Graff, kako moderno zvuci.
-
susc_ovjek
#257 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Znači nikog živog ovdje ne smeta to što mu KS uplaćuje penziono i zdravstveno?!
- Pismonosa
#258 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Sram te bilo. Neznaš ni gramatiku ni intepunjkijske znakove a vamo nekome drobiš pamet i pisoš kako neko fudo braniš!!hizo ramidovic wrote:kake veze ima gramatika saonim sto ja pisem a neznam sta si ti vidijela daje napisano ne pravilno i nebranim ja nikog samo kazem da ni je red ni posteno da neko nosi dupljak koi je isti ko orginal a koi plati deset puta manje na nekom buvljaku il kod kineza zato je ovdije din 1000 posto u pravu e sad sto se niko prije nega ni je sijetio da to i napise il javno kaze toje druga stvar i normalno je dase gleda sta neko drugi nosi pa tako je svudze u normalnom svjetu uglavnom covijek je u ovom tekstu pogodijo sve od a do zNisrin wrote:hizo ramidovic wrote:samo oni koi nenose orginalne marke il koi mrze uspijesne mlade ljude mogu ovako pljuvat po dinu pa svakom normalnom covijeku koi se zavali par hiljada za odjelo bilo bi krivo kad vidi da neki djiber nosi isto tako odjelo dupljak huggo bos koe je platijo 25 km na pijaci
Ti prvo nauci gramatiku i pravopis pa brani Deena! Sta ikoga briga sta neko drugi nosi, neka nosi ko sta hoce...
Prvo naući isprvno kako se piše iz grmatike jarane! Ćitanku u ruke! Ni nikc neznaš ispravito napisat a vamo nešto. Hoćeš. I da se raprvljaš. Ma voz
-
hizo ramidovic
#259 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
nemam se ja cega stidjet, ja sam samo stjeo da kazem da je covijek upravu jer nemoze svak nosit orginal i treba se znat kad neko nosi da to jest orginal ja sam imo suncane cvike orginal guzi kad hin stavis nista nevidis kako su dobre bile a moj komsija kupijo iste na autopijaci i jos se fali pa ni je to posteno svi ce mo se slozitmg wrote:Dobio si jedan, jel se stidiš? Vidiš da ti je pola teksta ofarbala u crveno. Ne znaš znakove i da pišeš, a Mudu bi da komentarišeš! I jes, dobro ti je reklo, previše je pa i od Mudinog obožavaoca!hizo ramidovic wrote:ako je neka marka nonejm neznaci ti to daje ona ne kvalitetna a ta kopija sto ti kupis nemora bit kvalitetna a i moze ali ne ko orginal a moze bit malo kvalitetnija od ove nonejm ali nito nemora bit ugalvnom din kaze ono sto misli i tako treba i bit jer kad je upitanju grad onda trebaju i moraju postojat neki standardi i mora se znat ko sta nosi i jel to orginal il laznjak jer je tako u parisu, londonu, milanu i u svakom velikom i normalnom gradu pa treba bit tako i u sarajvu jer se tako zna koje ko u graduNisrin wrote:
- medjutim
#260 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Lik iztrolo, meni se zamantalodezurni_ucenik wrote:Redovna rubrika : Hizo salje forumase po cevape.
- York Light 100`s
#261 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Se Fešn Polis is Wočin Ju

- Kemal Malovčić
#262 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
A BOKTE DEBILA :Oomar little wrote:
fudo sturcno komentira. <3 pa nabrajanje "pjevaca repa" ...joj.
-
omar little
#263 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nisrin wrote:hizo ramidovic wrote:kake veze ima gramatika saonim sto ja pisem a neznam sta si ti vidijela daje napisano ne pravilno i nebranim ja nikog samo kazem da ni je red ni posteno da neko nosi dupljak koi je isti ko orginal a koi plati deset puta manje na nekom buvljaku il kod kineza zato je ovdije din 1000 posto u pravu e sad sto se niko prije nega ni je sijetio da to i napise il javno kaze toje druga stvar i normalno je dase gleda sta neko drugi nosi pa tako je svudze u normalnom svjetu uglavnom covijek je u ovom tekstu pogodijo sve od a do zNisrin wrote:
Ti prvo nauci gramatiku i pravopis pa brani Deena! Sta ikoga briga sta neko drugi nosi, neka nosi ko sta hoce...
sta tebe izbaci ovdje, plitka si ko bara.
- nosara
#264 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Strasno...omar little wrote:
fudo sturcno komentira. <3 pa nabrajanje "pjevaca repa" ...joj.
Ne mogu ni ovog ljakana Edu, ali ovo sto ovaj mali prica, nacin, poza... Gluho bilo...
- York Light 100`s
#265 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nabiyem grammaticku na qratz pogotowo na foruhmu gdje su zvjezde Zmaj od Šipova i Maca, a i da nisu, kakve veze ima gramatika na temi o Deenu? Nije ovo čas bosanskog ili članak za novine.Pismonosa wrote:Sram te bilo. Neznaš ni gramatiku ni intepunjkijske znakove a vamo nekome drobiš pamet i pisoš kako neko fudo braniš!!
Prvo naući isprvno kako se piše iz grmatike jarane! Ćitanku u ruke! Ni nikc neznaš ispravito napisat a vamo nešto. Hoćeš. I da se raprvljaš. Ma voz
I da ima samo 4 razreda osnovne (a znam da trola u ovom slučaju) šta to mijenja šta je rekao o Deenu? Hajd imaj muda pa reci tako nešto svom nepismenom šefu što je kupio sebi radno mjesto.
Eno jedan konj na temi o Face TV na raspravi kakav je Marjan Milajlović komentator navalio što sam ga nazvao Marijan i njemu je glavni argument u našoj diskusiji valja li Marjan ili ne to jedno slovo
Kada u po teme neko počne off topic sa gramatikom
- Pismonosa
-
dezurni_ucenik
#267 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
medjutim wrote:Lik iztrolo, meni se zamantalodezurni_ucenik wrote:Redovna rubrika : Hizo salje forumase po cevape.
I uvijek se neko primi.Nevjerovatno.
- JThomas
#268 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
hizo sakrio loptu k'o ronaldo.
- Nisrin
#269 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Na forumima svi grijese, ali ovaj Hizo je bas pretjerao, mislim da nikome nije jasno sta je htio reci, osim da brani Deena...
A koliko vidim ISTO PISE i na drugim temama...
- JThomas
#270 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
zna l' se na bistriku za sarkazam gospoja?
- madner
#271 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Realno, ko nema i ne treba da se pravi da ima.
- madner
#272 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ma Himzo je Deen, satro se pravi da je nesto ko fol sarkastican.
Laznom ga torbicom po glavi
Laznom ga torbicom po glavi
-
franceska
#273 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nisrin wrote:Na forumima svi grijese, ali ovaj Hizo je bas pretjerao, mislim da nikome nije jasno sta je htio reci, osim da brani Deena...
- Ridjobrki
#274 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nisrin wrote:Na forumima svi grijese, ali ovaj Hizo je bas pretjerao, mislim da nikome nije jasno sta je htio reci, osim da brani Deena...
Hazime, imamo bingo.
- York Light 100`s
#275 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nisu ti ovo američki forumi da postavljaš sliku kao reakciju na nečiji komentar, ne ide uz naš mentalitet. Izvještačen si kao Deen. I još nisi mogao postaviti bilo koju sliku nego da bude nešto kao Monty Python da dokažeš kao Deen da su čak i sarkastične reakcije na nečiji komentar sa stilom, kao kod Fu-De. A vamo visiš na temama kao DeenPismonosa wrote:
Ali pošto si dokazao koliko si plitak siguran sam da će iduća reakcija biti isto slika, Mućke, Balašević ili Štulić