Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
- MedenoSrce
#251 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Opet kokuzi kukaju. Sirotinjo i bogu si teska
- Radio Sarajevo
#252 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Kaže se "OSLONITI"@ngel wrote:Sta ima jos na jutjubu?![]()
Meni se od price o sponzorusama dize kosa na glavi![]()
Nije sponzorusa svaka djevojka koja trazi uspjesnog muskarca (a sa uspjehom ide i novac), zeni jednostavno treba sigurnst, neko na koga se moze oslonuti, od koga moze zavisiti, a ne neki neambiciozni uhljup i neradnik pa da ga ona mora izdrzavati, pa ako spadas u tu kategoriju naravno da je teze ostvariti vezu pogotovo nesto ozbiljniju
S druge strane ima i druga vrsta djevojaka koje su sa muskarcima iskljucivo zbog para, nebitno na koji su nacin dosli di njih, u tom slucaju muskarci su obicno neki primitivci, mafijasi i kriminalci bez osnovnih manira, morala i postovanja, a djevojke koje jure za takvima su fufe koje ispunjavaju njihove prohtjeve a za uzvrat dobiju novac, jedna vrsta teskog kurvaluka
A šta je sa muškarcima koji traže uspješne žene, uz koje naravno dolazi i novac? Kakva je razlika?
Ili se ženama koje su neambiciozni uhljupi to više prašta?
- edo_79
#253 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Neznam ljudi za vas .... al kod mene sexa za izvoza .... pošto sam frontalni kokuz .... svi me zajebavaju .....
otkle god ko stigne 
- dobojlija81
#254 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
širok osmeh i zlatan zubinsomnia78 wrote:Oni ipak preferiraju otvoreno trzisteCapajebo wrote:Kaze meni Bugarin jedan danas, kod njih prosjecna plata oko 350-450 eura. Naumpade mi ova tema, reko mora da i tamo zene lete za bogatasima![]()
![]()
Bujrum, sto je u izlogu to je i u radnji
http://www.24sata.rs/u-bugarskoj-postoj ... onise/5519
kod ove jedne upratih
- @ngel
#255 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Zenama se vise prastaRadio Sarajevo wrote:Kaže se "OSLONITI"@ngel wrote:Sta ima jos na jutjubu?![]()
Nije sponzorusa svaka djevojka koja trazi uspjesnog muskarca (a sa uspjehom ide i novac), zeni jednostavno treba sigurnst, neko na koga se moze oslonuti, od koga moze zavisiti, a ne neki neambiciozni uhljup i neradnik pa da ga ona mora izdrzavati, pa ako spadas u tu kategoriju naravno da je teze ostvariti vezu pogotovo nesto ozbiljniju
S druge strane ima i druga vrsta djevojaka koje su sa muskarcima iskljucivo zbog para, nebitno na koji su nacin dosli di njih, u tom slucaju muskarci su obicno neki primitivci, mafijasi i kriminalci bez osnovnih manira, morala i postovanja, a djevojke koje jure za takvima su fufe koje ispunjavaju njihove prohtjeve a za uzvrat dobiju novac, jedna vrsta teskog kurvaluka.
A šta je sa muškarcima koji traže uspješne žene, uz koje naravno dolazi i novac? Kakva je razlika?
Ili se ženama koje su neambiciozni uhljupi to više prašta?
Muskarci cesto vise gledaju neke druge kvalitete kod zena, neki gledaju karakter, postenje...nekima je samo bitna ljepota, sve zavisi od vrste muskarca, nesto manji broj je onih kojima je bitno je li zena uspjesna i ambiciozna, neki to gledaju iz razloga da zena bude na njihovom novou, zbog drustvenog statusa, familije, bogatstva...a ima i uhljupa koji jure uspjesne i bogate zene kako bi oni mogli nastaviti biti uhljupi, a da ih zena izdrzava
-
betametazon
#256 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
neki se ovdje zajebavaju samo...MedenoSrce wrote:Opet kokuzi kukaju. Sirotinjo i bogu si teska
- Capajebo
#257 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Mi fizicki radnici niti imamo para, niti zena, pogotovu sexa, al' zato imamo srece 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#258 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
pa i kad imas trebu lakse u autu
dojadi na klupama liftovima krovovima zgrada i kaficima
dojadi na klupama liftovima krovovima zgrada i kaficima
- MedenoSrce
#259 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
zajebavajubetametazon wrote: neki se ovdje zajebavaju samo...![]()
- AntiKrist
-
betametazon
#261 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
ja ba...i to na ovoj recesiji, moze se i to kad se ima voljeMedenoSrce wrote:zajebavajubetametazon wrote: neki se ovdje zajebavaju samo...![]()
stvarno bezobrazluk
- insomnia78
- Matzan
#263 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
@ngel wrote:Zenama se vise prastaRadio Sarajevo wrote:Kaže se "OSLONITI"@ngel wrote:Sta ima jos na jutjubu?![]()
S druge strane ima i druga vrsta djevojaka koje su sa muskarcima iskljucivo zbog para, nebitno na koji su nacin dosli di njih, u tom slucaju muskarci su obicno neki primitivci, mafijasi i kriminalci bez osnovnih manira, morala i postovanja, a djevojke koje jure za takvima su fufe koje ispunjavaju njihove prohtjeve a za uzvrat dobiju novac, jedna vrsta teskog kurvaluka.
Ili se ženama koje su neambiciozni uhljupi to više prašta?![]()
Muskarci cesto vise gledaju neke druge kvalitete kod zena, neki gledaju karakter, postenje...nekima je samo bitna ljepota, sve zavisi od vrste muskarca, nesto manji broj je onih kojima je bitno je li zena uspjesna i ambiciozna, neki to gledaju iz razloga da zena bude na njihovom novou, zbog drustvenog statusa, familije, bogatstva...a ima i uhljupa koji jure uspjesne i bogate zene kako bi oni mogli nastaviti biti uhljupi, a da ih zena izdrzava
Iz dosta nekih primjera, rekao bih da ti muški uhljupi ni ne jure nešto puno, valjda im i to mrsko.
A ove se same upecaju i zalijepe na takve.
-
betametazon
-
almir90
#265 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Nije to radi para, već se sa njim osjeća osigurano, pardon, sigruno.
- JThomas
#266 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
iskustvo i sigurnost koje pruža stariji muškarac. ovi mlađi nisu njen nivo, oni je ne razumiju jer djevojke brže sazrijevaju.
- Ridjobrki
#267 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Pa dobro... ona sazrije, on je otrese... Valjda je to priroda.
- madner
#268 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Samo zavidite covjeku.
Svaka cast.
Svaka cast.
- Ridjobrki
#269 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ja se s njim solidarišem, meni je to skroz ok. 
- madner
#270 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Inace, posto su kod nas estradne zvjezde obicno fukare ne moze se nista iskljuciti. No kod holivudskih zvjezdica, koje su zaradile finih para opet dolazi do toga da se udaju za imucnog starijeg muskarca. Hocu reci, ima nesto u toj prici o parama i moci kao afrozidijaku. 
- Ridjobrki
#271 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Naravno da ima. Ne vjerujem ni ja u tu priču da se pada na iskustvo i osjećaj sigurnosti i da pare tu ne igraju ulogu.
Da im je do osjećaja sigurnosti hodale bi s air-bagovima.
Da im je do osjećaja sigurnosti hodale bi s air-bagovima.
-
Nokija
#272 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Joj ove omladine danasnje. Za sve im neko kriv. Sad ne mogu ni spolno opciti bez para. Vela havle.