malo si pretjer'okakonako wrote:Vi se zajebajite s istocnjacima,ali evo vam lista samo Rogaticana,pa vi nastavite:Muhamed Kozadra,Jusuf Bubica,Asim Dzambasovic,Hamdo Katica i njegova rodica Munira Subasic,Amir Zukic,pa rogaticki zet Novalic,generali Grabovica,Bahto,Ajnadzic,gensek DF-a Sifet Podzic,imam Fahdove dzamije Muderis,Kemo Camdzija,Remzija Kadric,Ahmed Smajic,ratni ministar odbrane Hadzihasanovic...a tek sta slijedi.
Kifla
-
radiostar
#251 Re: Kifla mandatar
-
Innovation
#252 Re: Kifla mandatar
Jadan Dino, rodio se u Sarajevu, ali ga ove "cistokrvne" Sarajlije ne priznaju.

-
razonoda
#253 Re: Kifla mandatar
Innovation wrote:Jadan Dino, rodio se u Sarajevu, ali ga ove "cistokrvne" Sarajlije ne priznaju.![]()
- GeeTnT
#254 Re: Kifla mandatar
Pitas li se da li je relavantna diskusija koju vode forumasi i koliko je bitno sta kaze neki lik iza pc-a?
Najbolji pokazatelj je mjerenje duzine qrca na antinoj temi, a cini mise da bi i Dino trebo izbacit kiflu na sto, kako bi ga poceli vise postovati.
Najbolji pokazatelj je mjerenje duzine qrca na antinoj temi, a cini mise da bi i Dino trebo izbacit kiflu na sto, kako bi ga poceli vise postovati.
-
hizo ramidovic
#255 Re: Kifla mandatar
nego, ima li ko kakvih informacija ko bi mogli biti ministri u ovoj vladi?
nisam pratio od pocetka, pa ne znam kako su (po strankama) podijeljena ministarstva?
nisam pratio od pocetka, pa ne znam kako su (po strankama) podijeljena ministarstva?
-
razonoda
#256 Re: Kifla mandatar
hizo ramidovic wrote:nego, ima li ko kakvih informacija ko bi mogli biti ministri u ovoj vladi?
-
hizo ramidovic
#257 Re: Kifla mandatar
i kakve to veze ima sa mojim pitanjem o sastavu nove vlade?razonoda wrote:hizo ramidovic wrote:nego, ima li ko kakvih informacija ko bi mogli biti ministri u ovoj vladi?
nisam pratio od pocetka, pa ne znam kako su (po strankama) podijeljena ministarstva?Al si 'ekspert' za osnovne skole.
-
kakonako
#258 Re: Kifla mandatar
Stooo? Doduse nicu svi iz Rogatice,ima ih iz okoline Rogatice.Imas li nesto trotiv?radiostar wrote:malo si pretjer'okakonako wrote:Vi se zajebajite s istocnjacima,ali evo vam lista samo Rogaticana,pa vi nastavite:Muhamed Kozadra,Jusuf Bubica,Asim Dzambasovic,Hamdo Katica i njegova rodica Munira Subasic,Amir Zukic,pa rogaticki zet Novalic,generali Grabovica,Bahto,Ajnadzic,gensek DF-a Sifet Podzic,imam Fahdove dzamije Muderis,Kemo Camdzija,Remzija Kadric,Ahmed Smajic,ratni ministar odbrane Hadzihasanovic...a tek sta slijedi.![]()
-
eifel
#259 Re: Kifla mandatar
Ja ne pitam. Ako im je glavuša ko portabl TV aparat odmah znam da je dalje od Kozje ćuprije_BataZiv_0809 wrote:Kad me neko to pita pri prvom kontaktu (izuzev ako to situacija opravdava-npr na putovanju), obicno imam veliku skepsu spram visine njegovog IQ-aO'zone wrote: Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"
- hornet
#260 Re: Kifla mandatar
Vecina je iz okoline Rogatice. Ne volim ja to etiketiranje, uvijek ima druga strana medalje. I Zulfikarpasic je bio istocnjak, Safet Zec je isto iz Rogatice.kakonako wrote:Stooo? Doduse nicu svi iz Rogatice,ima ih iz okoline Rogatice.Imas li nesto trotiv?radiostar wrote:malo si pretjer'okakonako wrote:Vi se zajebajite s istocnjacima,ali evo vam lista samo Rogaticana,pa vi nastavite:Muhamed Kozadra,Jusuf Bubica,Asim Dzambasovic,Hamdo Katica i njegova rodica Munira Subasic,Amir Zukic,pa rogaticki zet Novalic,generali Grabovica,Bahto,Ajnadzic,gensek DF-a Sifet Podzic,imam Fahdove dzamije Muderis,Kemo Camdzija,Remzija Kadric,Ahmed Smajic,ratni ministar odbrane Hadzihasanovic...a tek sta slijedi.![]()
-
L u c i f e r
#261 Re: Kifla mandatar
Kad smo vec kod istocnjaka...

-
starisalko
#262 Re: Kifla mandatar
Furas se na Antueifel wrote:Ja ne pitam. Ako im je glavuša ko portabl TV aparat odmah znam da je dalje od Kozje ćuprije_BataZiv_0809 wrote:Kad me neko to pita pri prvom kontaktu (izuzev ako to situacija opravdava-npr na putovanju), obicno imam veliku skepsu spram visine njegovog IQ-aO'zone wrote: Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"
[/size]
- O'zone
- Globalni moderator
#263 Re: Kifla mandatar
Fočak ha?L u c i f e r wrote:Kad smo vec kod istocnjaka...![]()
-
L u c i f e r
#264 Re: Kifla mandatar
Gluho biloO'zone wrote:Fočak ha?L u c i f e r wrote:Kad smo vec kod istocnjaka...![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#265 Re: Kifla mandatar
L u c i f e r wrote:Gluho biloO'zone wrote:Fočak ha?L u c i f e r wrote:Kad smo vec kod istocnjaka...![]()
-
radiostar
#266 Re: Kifla mandatar
ma nemam nista protiv, ja sam iz rogatice, i koliko znam ahmeT sejdic je iz visegrada ili bar okoline visegradakakonako wrote:Stooo? Doduse nicu svi iz Rogatice,ima ih iz okoline Rogatice.Imas li nesto trotiv?radiostar wrote: malo si pretjer'o![]()
ali iskreno, ti ljudi koje si nabrojao nisu bas nesto narocito uticajni
i, bar koliko ja znam, mi nismo bas nesto narocito poznati po tome da se 'pazimo' uzajamno
ali eto, kako god... cuj kemo camdzija i remzija kadric
- O'zone
- Globalni moderator
#267 Re: Kifla mandatar
Mašallah šta je Istočnjaka ovdje (stari mi je bio iz Rogatice)radiostar wrote:ma nemam nista protiv, ja sam iz rogatice, i koliko znam ahmeT sejdic je iz visegrada ili bar okoline visegradakakonako wrote:Stooo? Doduse nicu svi iz Rogatice,ima ih iz okoline Rogatice.Imas li nesto trotiv?radiostar wrote: malo si pretjer'o![]()
i, bar koliko ja znam, mi nismo bas nesto narocito poznati po tome da se 'pazimo' uzajamno
ali eto, kako god... cuj kemo camdzija i remzija kadric
Sejdić je sila za ove kokošare.
-
StupskaBitanga
#268 Re: Kifla mandatar
aman ja prvi put čujem da su iz Rogatice a šta ih je
-
kakonako
#269 Re: Kifla mandatar
Jebiga,ja se pohvalio Rogaticanima politicarima,a ovaj meni Safeta Zeca...Pa ako hoces tako iz Rogatice je i Radenko Misevic,akademik prof.Avdo Suceska i njegov brat slikar Hasan,glumac Dragan Jovicic i Faik Zivojevic,Damir Kustura,reziser Haris Pasovic,Alija Hafizovic,Radivoje Papic,Ahmet Karic,istoricar Alija Bejtic,fotograf Alija Aksamija i njegov sin Mehmed,sportisti Kokot,Jesenkovic,Teskeredzic,Kerla,Zolotic,Colic,Sehic,Mesic,Ljilja Sokolovic,Milad Petrusic,sportski radnici Mehmed Sokolovic,Zejnil Ajanovic,Nenad Malovic...i necemo daljer,a ima jos.
-
kakonako
#270 Re: Kifla mandatar
Samo ovom Stupskom bitagi,upitaj babu,ako si sa Stupa,ko je Ahmo Gusic.
- hornet
#271 Re: Kifla mandatar
I Nezir Skaljic, gradonacelnik Sarajeva, 1899-1905.kakonako wrote:Jebiga,ja se pohvalio Rogaticanima politicarima,a ovaj meni Safeta Zeca...Pa ako hoces tako iz Rogatice je i Radenko Misevic,akademik prof.Avdo Suceska i njegov brat slikar Hasan,glumac Dragan Jovicic i Faik Zivojevic,Damir Kustura,reziser Haris Pasovic,Alija Hafizovic,Radivoje Papic,Ahmet Karic,istoricar Alija Bejtic,fotograf Alija Aksamija i njegov sin Mehmed,sportisti Kokot,Jesenkovic,Teskeredzic,Kerla,Zolotic,Colic,Sehic,Mesic,Ljilja Sokolovic,Milad Petrusic,sportski radnici Mehmed Sokolovic,Zejnil Ajanovic,Nenad Malovic...i necemo daljer,a ima jos.
-
radiostar
#272 Re: Kifla mandatar
moje skromno misljenje je da niko sa ove 'liste' ne zasluzuje neko posebno spominjanje, niti u pozitivnom niti u negativnom smislu. slucaj dvojice spomenutih samo pokazuje jad i bijedu na sta je rogatica spala.O'zone wrote:Mašallah šta je Istočnjaka ovdje (stari mi je bio iz Rogatice)radiostar wrote: ma nemam nista protiv, ja sam iz rogatice, i koliko znam ahmeT sejdic je iz visegrada ili bar okoline visegrada
ali eto, kako god... cuj kemo camdzija i remzija kadric![]()
Sejdić je sila za ove kokošare.
a svi ovi drugi... to su ljudi koji su daaaavno otisli iz rogatice, i koji imaju veze sa istom jedino to sto im je u rodnom listu navedena kao mjesto rodjenja, konkretan primjer Safet Zec - kojeg sam nedavno imao priliku slusati na radiju, te je i sam to izjavio.
- jazzer
#273 Re: Kifla mandatar
Ima li iko da je ostao?kakonako wrote:Jebiga,ja se pohvalio Rogaticanima politicarima,a ovaj meni Safeta Zeca...Pa ako hoces tako iz Rogatice je i Radenko Misevic,akademik prof.Avdo Suceska i njegov brat slikar Hasan,glumac Dragan Jovicic i Faik Zivojevic,Damir Kustura,reziser Haris Pasovic,Alija Hafizovic,Radivoje Papic,Ahmet Karic,istoricar Alija Bejtic,fotograf Alija Aksamija i njegov sin Mehmed,sportisti Kokot,Jesenkovic,Teskeredzic,Kerla,Zolotic,Colic,Sehic,Mesic,Ljilja Sokolovic,Milad Petrusic,sportski radnici Mehmed Sokolovic,Zejnil Ajanovic,Nenad Malovic...i necemo daljer,a ima jos.
-
eifel
#274 Re: Kifla mandatar
Abdulah Jesenković, ali tema su ovi u politici i sudstvu.
Sokolac je uticajan, Delimustafići, Selimovići
Sokolac je uticajan, Delimustafići, Selimovići
-
L u c i f e r
#275 Re: Kifla mandatar
Kad smo vec kod rogaticana...