Dos`o Nenad!
-
Zastavnik_dzemo
#251 Re: Dos`o Nenad!
Ova tema ima potencijal da prekuca onu temu 2 miliona za ginisa
-
sarajevo999999
#252 Re: Dos`o Nenad!
Odmah poslije tri veceri Merlina u beograduMartinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Koga briga za Nenada
- JThomas
#253 Re: Dos`o Nenad!
a nele jeste bio maskota i TLN i ZP, ali idejni tvorac apsolutno ne. neko ovdje na forumu napisa da u knjizi to i priznaje. drugi ljudi su to smislili.
-
Breathless
#254 Re: Dos`o Nenad!
kamberovica polje wrote:I šta sad treba ga prebit je li? Šupak jest ali pola vas moralista bi sutra na Cecin koncert otišlo da može. Slobodno nek dođe, on podsvjesno navija da mu se nešto dogodi da ima razlog da opet sere po Sarajevu, treba ga pustiti da radi šta hoće i da mu dlaka s glave ne padne.vettel wrote:Sarajevo je glup grad sto dozvoli sebi ovakvo nesto,, kao sto kolega iznad kaze da je neko podrzavao Bin Ladena i napad na NY (kao nele razaranje sarajeva) i da se ta ista odoba pojavi u NY, vjerujte mi, ne bi ga ni 2 min. bilo
Martinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Ista publika posjecuje i Cecine i Acine i koncerte ove sumske zvezde u opadanju. Za sumskog Betmena šator je prirodno okruženje.

Šabani neka se strpe, koncert ce biti kad se razmene ambasade.Gostujući na Palama, na pitanje hoće li ići dolje , odgovorio je: "Kako ih nije stid da me zovu nakon svega što su mi uradili. I ako ikad budem dolje svirao, oni trebaju znati da će to morati skupo platiti.""Čekam da se razmene ambasade pa da ostvarim zvanične kontakte sa Sarajevom", rekao je drugom prilikom na tečnom ekavskom.
Do tad, uzdravlje

-
HM 2011
#255 Re: Dos`o Nenad!
To graniči sa nemogućim -Man of steel wrote:Nakon svega izrečenog i urađenog sa njegove strane zatvoriti oči kao da se ništa nije desilo bi bilo ponižavanje onih 11000 ljudi koji su izginuli tokom opsade Sarajeva i pljuvanje u lice svima onim koji su preživili rat.
Sa druge strane otjerati ga bi bila njegova lična pobjeda i satisfakcija jer bi u tom slučaju se iskonstruisalo da su sve te njegove ispletene laži od kako je otišao iz Sarajeva tačne.
Zato govno treba jednostavno izignorisati i ostaviti da smrdi po zaključanim kafanama i birtijama jer gradom sigurno nikad neće smjeti prošetati.
Biti raja, zajebati raju a ne fasovati degenek - nemoguće.....
To bi bila zona sumraka.....
U to ne vjerujem.....
- JBT
#256 Re: Dos`o Nenad!
JThomas wrote:pa ne bi jer on nema čega da se stidi i boji.JBT wrote:Sarajvo je izuzetno tolerantan grad. Jos se nasli neki pa ga ugostili.I jos vrata zakljucali. "Dosla zvijezda." Kao, lokal dobija na rejtingu. Da je Bono dosao ne bi lokal zakljucavali. `Ta ce Bono.
Tako je. Samo sto nije Nenad zakljucao vrata, nego vlasnik lokala.
- mO k3
#257 Re: Dos`o Nenad!
Nema sanse to je moja temaZastavnik_dzemo wrote:Ova tema ima potencijal da prekuca onu temu 2 miliona za ginisa
-
Martinez_
#258 Re: Dos`o Nenad!
Da i? Sem nekolicine ultradesničarskih maloumnika Dino koliko znam nikome nije smeo. Dolazio dabogda još sto putasarajevo999999 wrote:Odmah poslije tri veceri Merlina u beograduMartinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Koga briga za Nenada
- mO k3
#259 Re: Dos`o Nenad!
Ma nije ovo nele bre , ovo je neko drugi bre .....Breathless wrote:kamberovica polje wrote:I šta sad treba ga prebit je li? Šupak jest ali pola vas moralista bi sutra na Cecin koncert otišlo da može. Slobodno nek dođe, on podsvjesno navija da mu se nešto dogodi da ima razlog da opet sere po Sarajevu, treba ga pustiti da radi šta hoće i da mu dlaka s glave ne padne.vettel wrote:Sarajevo je glup grad sto dozvoli sebi ovakvo nesto,, kao sto kolega iznad kaze da je neko podrzavao Bin Ladena i napad na NY (kao nele razaranje sarajeva) i da se ta ista odoba pojavi u NY, vjerujte mi, ne bi ga ni 2 min. biloMartinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Ista publika posjecuje i Cecine i Acine i koncerte ove sumske zvezde u opadanju. Za sumskog Betmena šator je prirodno okruženje.
Šabani neka se strpe, koncert ce biti kad se razmene ambasade.Gostujući na Palama, na pitanje hoće li ići dolje , odgovorio je: "Kako ih nije stid da me zovu nakon svega što su mi uradili. I ako ikad budem dolje svirao, oni trebaju znati da će to morati skupo platiti.""Čekam da se razmene ambasade pa da ostvarim zvanične kontakte sa Sarajevom", rekao je drugom prilikom na tečnom ekavskom.![]()
Do tad, uzdravlje
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#260 Re: Dos`o Nenad!
JBT wrote:Sarajvo je izuzetno tolerantan grad. Jos se nasli neki pa ga ugostili.I jos vrata zakljucali. "Dosla zvijezda." Kao, lokal dobija na rejtingu. Da je Bono dosao ne bi lokal zakljucavali. `Ta ce Bono.

ovo je .Ba LEGENDA...mogo je pucat mu QuJaC i za CarajBom i za svim al Čovjek je Čovjek...treba mu diči spomenik u centru...
- Jack Be Nimble
#261 Re: Dos`o Nenad!
To sve stoji. Ja sam ubjedjen da nije bilo Djure TLN ne bi bili ono sto su bili.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sve je to druže subjektivno. Ti voliš plavke, ja crnke, ukusi su to.Jack Be Nimble wrote: Nije bio samo Nele ali Nele je ipak lice tih projekata i samim tim lice Sarajeva. Imas Brege, Cole, Lose itd ali niko nije prosirio Sarajevski duh po bivsoj drzavi kao TLN i ZP to jest Nele.Meni bi recimo TLN bez Đure i Zena bila samo blijeda slika tog duha.
-
Martinez_
#262 Re: Dos`o Nenad!
A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
Sve ove godine Sarajevo i Sarajlije su izdrzali bez njega, ipak je on taj koji se vratio. Nula je on bez Sarajeva, a Sarajevo je i bez njega Sarajevo.
- mO k3
#263 Re: Dos`o Nenad!
pici wrote:JBT wrote:Sarajvo je izuzetno tolerantan grad. Jos se nasli neki pa ga ugostili.I jos vrata zakljucali. "Dosla zvijezda." Kao, lokal dobija na rejtingu. Da je Bono dosao ne bi lokal zakljucavali. `Ta ce Bono.
ovo je .Ba LEGENDA...mogo je pucat mu QuJaC i za CarajBom i za svim al Čovjek je Čovjek...treba mu diči spomenik u centru...![]()

Ima sarajevo svojih velicina
- mO k3
#264 Re: Dos`o Nenad!
Bre ti nisi iz sarajeva... sumljam da si uopste iz bosne , sta tebe briga za namaMartinez_ wrote:A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
Sve ove godine Sarajevo i Sarajlije su izdrzali bez njega, ipak je on taj koji se vratio. Nula je on bez Sarajeva, a Sarajevo je i bez njega Sarajevo.
- and
#265 Re: Dos`o Nenad!
normalna stvar je da dođe,jer ne samo da dolaze već i rade i svaki dan dolaze i zločinci i oni koji su dočekivali zločince.
čovjek je odrastao tu,vjerovatno je ovo trenutak koji je 2o tak i više godina čekao i nadao se da će opet doći prije smrti.
jeste srao i jeo govna kao i kusturica i mnogi,ali jbga nisu oni Ivica Osim da po Beogradu bukvice očitaju u lice.to je furda koja je htjela da se što više uvuče srbima u šupak i tako se pozicionira.pogriješili su,skontali su i oni to,al koliki god seratori bili ne treba im se uskratiti pravo da dođu.
čovjek je odrastao tu,vjerovatno je ovo trenutak koji je 2o tak i više godina čekao i nadao se da će opet doći prije smrti.
jeste srao i jeo govna kao i kusturica i mnogi,ali jbga nisu oni Ivica Osim da po Beogradu bukvice očitaju u lice.to je furda koja je htjela da se što više uvuče srbima u šupak i tako se pozicionira.pogriješili su,skontali su i oni to,al koliki god seratori bili ne treba im se uskratiti pravo da dođu.
- JBT
#266 Re: Dos`o Nenad!
Martinez_ wrote:Da i? Sem nekolicine ultradesničarskih maloumnika Dino koliko znam nikome nije smeo. Dolazio dabogda još sto putasarajevo999999 wrote:Odmah poslije tri veceri Merlina u beograduMartinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Koga briga za Nenada
Nit je Dino iz BG, nit je kad podrzavao ubijanje BG sa brda i ubijanje neduznih Beogradjana i djece, nit su Bosanci kad rusili i ubijali Beograd. A nisu nikad ni palili crkve po Sarajevu bez obzira sto su ih postovaoci te vjere ubijali sa brda. I svakom Beogradjaninu, koji nije ratni zlocinac, Sarajevo siri ruke dobrodoslice. Bujrum, dobrodosli.
-
sarajevo999999
#267 Re: Dos`o Nenad!
A sta je sa hiljadama negativnih komentara na svim clancima, fejs grupama?Martinez_ wrote:Da i? Sem nekolicine ultradesničarskih maloumnika Dino koliko znam nikome nije smeo. Dolazio dabogda još sto putasarajevo999999 wrote:Odmah poslije tri veceri Merlina u beograduMartinez_ wrote:Ali kad će opet Aca Lukas u Zetru?
E ono je dernek bio
Koga briga za Nenada
- bach
#268 Re: Dos`o Nenad!
Ratko Mladić. Zahvaljući njemu , cijeli svijet je saznao za Sarajevo.Martinez_ wrote:A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
- and
#269 Re: Dos`o Nenad!
poduži je spisakMartinez_ wrote:A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#270 Re: Dos`o Nenad!
mO k3 wrote:Bre ti nisi iz sarajeva... sumljam da si uopste iz bosne , sta tebe briga za namaMartinez_ wrote:A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
nemoj tako moKe .BA on ti je Čika geĐŽina kulturna šHkola...položiJo diplomski iz kultura i stanica srBskijeH Ameba
- JBT
#271 Re: Dos`o Nenad!
Tacno. Ali ne treba uskratiti ni Sarajlijama uskratiti pravo da im sve fino u lice kazu na sred ulice. Verbalno, nista nasilje.and wrote:normalna stvar je da dođe,jer ne samo da dolaze već i rade i svaki dan dolaze i zločinci i oni koji su dočekivali zločince.
- Mister Yes
#272 Re: Dos`o Nenad!
Nije loš čovjek. Pročitao sam njegovu knjigu koja je neki nespretan pokušaj opravdanja. Mene je ta knjiga rastužila jer vidi se koliko ovaj čovjek pati. Za onim vremenom i onim duhom koji je tada bio. Sam je sebe ubijedio u neke nebuloze (tipa da bi ga neko ubio u Sarajevu jer je Srbin a nijedan poznat Srbin koji je ostao nije ubijen) jer mu je tako lakše. Nele je žrtva onoga što se desilo devedesetih i jedino što ja prema njemu mogu osjećati je sažaljenje. Nikako mržnju.
- Qler
#273 Re: Dos`o Nenad!
Mogao je biti legenda, umjesto toga, postao je shupak... a znas se sta znaci biti shupak u Sarajevu...
-
Ripicipi
#274 Re: Dos`o Nenad!
Pretjerujes, i to pretjerano pretjerujes.Martinez_ wrote:A ko je to više stvorio Sarajevo Sarajevom od njega? Daj nam te kul face grada koje su za gradski duh i prepoznatljivost istog učinile više od Neleta?plain vanilla wrote:Ne znam jel bio najvazniji lik U Sarajevu, ali mogu zakljuciti jedno.
- @ngel
#275 Re: Dos`o Nenad!
Kao prvo on nije covjekand wrote:normalna stvar je da dođe,jer ne samo da dolaze već i rade i svaki dan dolaze i zločinci i oni koji su dočekivali zločince.
Kao drugo nije on nista skontao niti se pokajao
A kao trece, nikako nije normalno da dodje....dosao je da provocira, da ispituje teren i da vidi hoce li ga ko napasti, kako bi imao opravdanje za sva sranja koja je do sada pricao o Sarajevu. Jednom pseto uvijek pseto i krepace kao pseto