Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#251 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chmoljo »

Pismonosa wrote:Ne kontam ljigavce koji se dojebu na forume i ostale društvene mreže pa se lažno predstavljaju.

Jedni glume Srbe, jedni Bošnjake, jedni Hrvate. Pa onda trolaju,zakuhavaju, zavađaju. Kakvi su to jebote kompleksi da moraš glumiti nekoga drugog jer misliš da na taj način tvoja riječ više vrijedi. so pathetic :D
vjeruješ li mi da sam i sam htio to napisati.

ni ja ne mogu skontati te dijagnoze.
Pismonosa

#252 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Pismonosa »

Chmoljo wrote:
Pismonosa wrote:Ne kontam ljigavce koji se dojebu na forume i ostale društvene mreže pa se lažno predstavljaju.

Jedni glume Srbe, jedni Bošnjake, jedni Hrvate. Pa onda trolaju,zakuhavaju, zavađaju. Kakvi su to jebote kompleksi da moraš glumiti nekoga drugog jer misliš da na taj način tvoja riječ više vrijedi. so pathetic :D
vjeruješ li mi da sam i sam htio to napisati.

ni ja ne mogu skontati te dijagnoze.
Takvi su mi najgora, ali najgora kasta. Budi ono što jesi, pizdo jadna i bijedna.
JaneEyre

#253 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JaneEyre »

Interesantna tema, vidim nešto se i zakuhalo, a nemam vremena da čitam...pa evo da uletim ko padobranac:

ne kontam život današnjih pokrivenih žena, ilitiga bula. Ono, pokrivena, a ide i u kafiće, i na sankanje, i na fitness, i na skijanje...Najjače mi je kad ih vidim u lokalu gdje se toči alkohol. Ili na skijanju. I gledam ja nju, skija li se ona, skija...a vamo već uveliko za vrijeme dok joj traje poludnevna karta dva namaza prosla...mislim, ako je već pokrivena, i posvetila se vjeri - zar nije bitnije otklanjati tu ikindiju nego skijati? :-) i fkt ako npr. prosetate carsijom za vrijeme eto npr. podne namaza - puna ih čaršija, puni kafići! pa nije valjda da su sve u hajzu? (mala napomena za one koji eventualno nisu upućeni: hajz=menstruacija kod žene - za vrijeme kojeg perioda joj je zabranjeno obavljati namaz)

Mislim svakom svačije, ali eto, ne kontam :?
Chmoljo

#254 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chmoljo »

amiliana wrote:Ove od 30 godina sto igraju Fallout 3
bolje Fallout nego gluho glamočko...

:ljut:
JThomas

#255 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

arduana je to prva profurala, pokriveno a jebozovno :D
Cherry-Cherry

#256 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

JaneEyre wrote:Interesantna tema, vidim nešto se i zakuhalo, a nemam vremena da čitam...pa evo da uletim ko padobranac:

ne kontam život današnjih pokrivenih žena, ilitiga bula. Ono, pokrivena, a ide i u kafiće, i na sankanje, i na fitness, i na skijanje...Najjače mi je kad ih vidim u lokalu gdje se toči alkohol. Ili na skijanju. I gledam ja nju, skija li se ona, skija...a vamo već uveliko za vrijeme dok joj traje poludnevna karta dva namaza prosla...mislim, ako je već pokrivena, i posvetila se vjeri - zar nije bitnije otklanjati tu ikindiju nego skijati? :-) i fkt ako npr. prosetate carsijom za vrijeme eto npr. podne namaza - puna ih čaršija, puni kafići! pa nije valjda da su sve u hajzu? (mala napomena za one koji eventualno nisu upućeni: hajz=menstruacija kod žene - za vrijeme kojeg perioda joj je zabranjeno obavljati namaz)

Mislim svakom svačije, ali eto, ne kontam :?
Može nadoknaditi poslije.
Al dobro to, nego ja ne kontam pokrije kosu, a utegne se, u stilu vjerski i svjetski... :-) Viđam ih baš dosta u zadnje vrijeme, uske pantole i marama... Pa daj, odluči se. Konkretno jedna vjeroučiteljica u jednoj osnovnoj školi utegne dupe u farmerke, stavi maramu i ona je eto pokrivena. Ili obuče majicu sa rukavima do lakta, mislim wtf :zoka:
Chmoljo

#257 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chmoljo »

Pismonosa wrote: Takvi su mi najgora, ali najgora kasta. Budi ono što jesi, pizdo jadna i bijedna.
zahvaljujući forumu mogu se uvjeriti da dosta takvih radi iz čistog ćejfa.

hej... pored pive, janjetine, roštilja, vikendice, tantričkog seksa i svega ostalog divnog što su ljudi izmislili, ti ćejfiš po forumima i uživaš u nečijim uzvičnicima i banovima... meni nepojmiljivo.
Cherry-Cherry

#258 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam bijele čizme. Kao da je ugazila u šlag ili mileram. :zoka: Još ako su one preko koljena... :cry: :cry:
Rinzler

#259 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

dobojlija81 wrote:

jel šukno zvizu il rođi mu :lol:
Ko che ga znat u kojem je psiho cjepanju tad bio zviz i koji se glas javljao, koja strana psihe prevladala. Cini mi se ipak da je bio onaj iz sveCke. Rekoh ja davnih dana, najludji dijasporasi, osobe sa najvise dusevnih smetnji i raznoraznih psihoza, sada zive u sveCkoj.
All Apologies

#260 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by All Apologies »

Ne kontam kad ljudi sastavljaju kraj s krajem, a kupuju preskupe mobitele i tako neke stvari za pokazati i sve to na rate da se još više sje*u.
JohnnyS

#261 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JohnnyS »

All Apologies wrote:Ne kontam kad ljudi sastavljaju kraj s krajem, a kupuju preskupe mobitele i tako neke stvari za pokazati i sve to na rate da se još više sje*u.

Toga ima svuda po svijetu...

http://www.huffingtonpost.com/2015/02/0 ... 40526.html

Pogle gdje žive, a pogle čime fotografiraju...
Drvosjeca iz Dejcica

#262 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ne kontam onu crnu zaštitu na haubi vozila a može se vidjeti često na vozilima. Razumijem kada neko stavi na skuplje vozilo ali što stavljaju ljudi koji voze Fabije ili Dacia Logan. Da se razumijemo i sam vozim Fabiju 2 i ne bolujem od kompleksa skupih ili jakih marki automobila.
Rinzler

#263 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

JohnnyS wrote:
All Apologies wrote:Ne kontam kad ljudi sastavljaju kraj s krajem, a kupuju preskupe mobitele i tako neke stvari za pokazati i sve to na rate da se još više sje*u.

Toga ima svuda po svijetu...

http://www.huffingtonpost.com/2015/02/0 ... 40526.html

Pogle gdje žive, a pogle čime fotografiraju...
Ima jedan jako dobar dokumentarac o sneakerhead subkulturi koji se dotice i te stvari. Ono tipa, nemaju sta jest kod kuce maltene al on nabavi patike od 250 dolara, kako tako. Ne bih bas ni osudjivao taj narod, jbga, svak ima svoj cejf. To sto je insan gladan i fukara ne mora znacit da trebaju te stvari bit njemu zabranjene. Ako mu je draze gladovat sa telefonom, ko smo mi da osudjujemo.
mudrac2

#264 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

pa niko ih ne osuđuje, samo ima onih koji to smatraju ekstremnom glupošću.
amiliana

#265 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by amiliana »

I meni to nije jasno valjda potreba za isticanjem sta vec ili da ima i on nesto sto neko drugi ima isto tako one kojima je mala plata zale se kako im je mala plata nemaju novca, a kupuju skupocjene stvari i trose pare na skupo ali eto. :-?
Rinzler

#266 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rinzler »

Kad smo kod toga vec, nikad nisam kontao stavljanje telefona ili kljuceva od auta na sto gdje sjedis. I jos kad ih na to upozoris, podju se pravdat kao da telefonu i ključevima nije mjesto u djepu.
Stvarno bi volio vidjet nekad, neku krsinu od telefona na stolu tako.
I iskreno ako cemo, bas me nekako obraduje kada takvima ukradu telefon u punom kaficu :)
pink floydd

#267 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pink floydd »

ovo....i jos milion drugih snimaka i kanala. Ameri su fakat glupa nacija
kakavdanakneiskustvu

#268 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

:thumbup:
vade_mecum

#269 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vade_mecum »

"keeping up with joneses"...to je barem naucno objasnjeno ;-)
Raigor Stonehoof

#270 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam bijele čizme. Kao da je ugazila u šlag ili mileram. :zoka: Još ako su one preko koljena... :cry: :cry:
il kad ih vidim u cizmama usred augusta i to na moru :skoljka:

ne kontam ni ljude koji voze skupa auta a sipaju za cenera....
ferratilis

#271 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ferratilis »

Ne kontam league of legends, dotu i ostale moba igre i ljude koji gravitiraju ka tim igrama :zzzz:

zašto igrati jednu te istu igru kad ih postoji na hiljade :D ha ya
__Phoenix__

#272 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by __Phoenix__ »

Ne kontam ljude koji misle da vjernici, pogotovo ženskog roda, moraju živjeti kao u kavezu, problem skijanje, hej skijanje...
dječak sa šibicama

#273 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Pomamu za Bjelasnicom i onim "lavorom", pored zive Jahorine.

I to jos skockaju se trebice, u visokim petama pa na ledinu na Bjelasnicu. U setnju.
Raigor Stonehoof

#274 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

ferratilis wrote:Ne kontam league of legends, dotu i ostale moba igre i ljude koji gravitiraju ka tim igrama :zzzz:

zašto igrati jednu te istu igru kad ih postoji na hiljade :D ha ya
Zasto voziti samo Ferrari kada postoji na hiljade auta? Zasto guziti samo Kate Upton kad postoji na milijarde zena :P Zasto kupiti vilu na Karibima kad postoji na hiljade drugih mjesta?

Valjda sad kontas :)
S4mpion

#275 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

Ne kontam epidemiju 50 shades. Stvarno ide na živce. :skoljka:

Image
Post Reply