Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

Lokman

#251 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Lokman »

Radončić se ponaša kao crnogorski domoljub koji brani svoju domovinu Crnu Goru. Kuršluz je što to radi nauštrb Bosne u kojoj politički funkcioniše, još gore je to što takvoj njegovoj poitici niko unutar SBB-a nije opozicija, što govori o kakvim se poltronima radi. Osim sramne kampanje za crnogorsku Sutorinu treba napomenuti da jedino SBB nije osudio HDZ deklaraciju o federalizaciji. Po meni svaka solucija koja ostavlja crnogorskog gangstera izvan vlasti je dobra solucija.
pumica

#252 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Avaz i fahro uvijek imaju antidrzavno djelovanje tako da ce prije biti da "budalasi" znaju sta rade i da ne rade protiv drzave.
kamen spoticanja

#253 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

Tuzilastvo poselamilo Kebu ...sefik podnio kontratuzbu
Fahri sad samo ostaje da napusta sjednice državnog parlamenta da dodik ne bude sam u kafeteriji
Država

#254 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Država »

Tužilaštvo BiH reagovalo po Kebinoj prijavi: Džaferović i Mahmuljin nisu počinili krivično djelo!!!

Sutra će im Fahro u AVAZ-u spomenuti mamicu par puta...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saale

#255 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by saale »

Danas u AVAZU

Ljekari bliski SDA žrtvu ratnog silovanja istjerali iz ambulante :lol: :lol: :lol:
Skijaš

#256 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

saale wrote:Danas u AVAZU

Ljekari bliski SDA žrtvu ratnog silovanja istjerali iz ambulante :lol: :lol: :lol:
Radončić očigledno nije normalan. Mislim, jedno je koristiti svoju privatnu novinu kao toljagu protiv političkih protivnika, ali ovo, ovo je ljudi bolest.
The BEN10

#257 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Fkt strašno.
Umjesto da udara na toliko mjesta gdje bez problema može naći grešaka (čitaj kriminala, korupcije, nepotizma i sl), na ovako primitivan način spušta novinarske standarde. Mislim da ko Radojicu jednom otkači može ga samo mrziti. A takvih je sve više - što članova stranke što glasača...
saale

#258 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by saale »

Radončić očigledno nije normalan. Mislim, jedno je koristiti svoju privatnu novinu kao toljagu protiv političkih protivnika, ali ovo, ovo je ljudi bolest.
I to izgledA neizljeciva,,,ali ja sam u zadnje vrijeme uvijeren da se on u sutstini plasi i da samo ceka dan kada ce osvanuti optuznica za kriminal,,,!
Ridjobrki

#259 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ok, mislim da se sad možemo svi složiti da je tužitelj Čampara najzanimljivija i najznačajnija ličnost u BiH.
:-) :-) :-)

Onakva selekcija i prezentacija vijesti je nešto nevjerovatno... Hajd' prije dok Fahrquad (ovo moram patentirati - još nisam čuo da ga je neko ovako nazvao :D ko je gledao Shreka sve mu je jasno :) ) nije bio u politici samo ljudi koji su znali pozadinu njegovih biznisa su mogli skontati taj način rada i koji motiv stoji iza kojeg članka ali, ljudi moji, ovo je sada transparetna propaganda.

Avaz je postao transparetno propagadno glasilo, nema dalje.

I danas vidim naslov nad člankom o Čovićevom intervjuu za N1: "Čović: režirani procesi se moraju zaustaviti"

Tako nekako je glasio naslov. Od svih za državu bitnih procesa kakvi su npr. procesi formiranja vlada - jedino što je bilo vrijedno izdvojiti je onaj dio koji nateže sudstvo. :-)

I u članku o VKBI i Sutorini su izbacili dio gdje je VKBI opalio klempu Tunji. :lol:
razonoda

#260 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Država wrote:Tužilaštvo BiH reagovalo po Kebinoj prijavi: Džaferović i Mahmuljin nisu počinili krivično djelo!!!

:-) Ohani malo, dobiti ces cir ......ne citaj avazzzzzzzzz
Država

#261 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Država »

razonoda wrote:
Država wrote:Tužilaštvo BiH reagovalo po Kebinoj prijavi: Džaferović i Mahmuljin nisu počinili krivično djelo!!!

Ne čitam ja to smeće od 1998. godine.

:sax:
razonoda

#262 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Država wrote:
razonoda wrote:

Ne čitam ja to smeće od 1998. godine.

:sax:
:shock: Pa, kako mozes komeentarisati nesto sto ne citas, i ne znas uopste sta te novine objavljuju. Nije valda --ono---cuo sam , ili ......?
The BEN10

#263 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

razonoda wrote:
Država wrote:Ne čitam ja to smeće od 1998. godine.
Pa, kako mozes komeentarisati nesto sto ne citas, i ne znas uopste sta te novine objavljuju. Nije valda --ono---cuo sam , ili ......?
MAlo smo bukvalisti, ha?
StupskaBitanga

#264 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

ali reklama za Sarajevsko pivo i sjeta kako su ih prali po Avazu kao najveće ratne profitere a Mujicu i sestru mu od do pljuvali a sada sarajevsko osvane u Avazu
ins

#265 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ins »

Kada si u SBB, onda izgleda da ne moraš u penziju, već možeš raditi koliko želiš :run:
Radnici zabrinuti zbog katastrofalnog stanja u preduzeću

ZOI '84 Hubijar otpustio predsjednika Sindikata, slijedi još 26 otkaza

Predsjednik Sindikata radnika ZOI '84 Alija Hodžić dobio je prekjučer otkaz u ovom preduzeću. Kako nam je rekao, iz pravne službe su ga obavijestili da dođe po rješenje o otkazu ugovora o radu radi penzionisanja koje je dobio po naređenju direktora Midhata Hubijara (SDA).

Nova sistematizacija

- Neću otići po rješenje, jer je otkaz nezakonit, a uz to sam i na bolovanju. Želi me poslati u penziju iako nisam niti namjeravam potpisati uvezivanje radnog staža za vrijeme provedeno u Armiji RBiH. Ovo je samo nastavak samovolje koju direktor provodi u preduzeću. Podobne kadrove iz SDA imenuje na pozicije, a otkaze daje neistomišljenicima, koji pitaju gdje su pare od kredita - kazao nam je Hodžić.
On napominje da se sprema nova sistematizacija i otkaz za 26 zaposlenika preduzeća, a da Sindikat s tim nije upoznat.

Vijeće zaposlenika

- Moj mandat traje do juna i do tada ću se boriti za prava radnika, jer ovo nije privatna firma. Niko se ne pita kako Hubijar obavlja direktorsku funkciju kada nije razriješen s pozicije predsjednika Skupštine preduzeća koju je prethodno obavljao. Želi da formira Vijeće zaposlenika kako bi ugasio Sindikat - dodao je Hodžić.

Direktor ignorirao sastanak s ministrom

Direktor Hubijar jučer nije došao na zakazani sastanak o uspostavljanju socijalnog dijaloga između Uprave i radnika koji su organizirali ministar privrede KS Emir Hrenovica i predsjednica Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH Mersiha Beširović. Na pres-konferenciji u zgradi Kantona pojavio se direktor Ski-centra Bjelašnica-Igman Suad Jusić, koji je kazao da je sistematizacija bila neminovna jer, u protivnom, ZOI ne bi mogao preživjeti.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/168494/zoi-84 ... 3Dfry.dpuf
I tako priča vijećnik u gradskom vijeću Alija Hodžić iz SBB :-)
pumica

#267 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Innovation wrote::roll:

Nestao ti je link :?
:shock:
Innovation

#268 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

Greska, tjelohranitelju je ime Merdan. :run:
pumica

#269 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Dobro je ... pomislih neka cenzura :shock:

Bas trazim jel mu bio tjelohranitelj al evo dobro si ... :)
Innovation

#270 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

Pa stvarno su.....

Naslov,
Kosarkaska biografija premijera, neki ministri hvale supruge, drugi lezali i u zatvoru
U tekstu, izmedju ostalog pise za Muharema Sabica.
Najzanimljiviji detalj u biografiji Sabica je to da je zbog pokusaja bijega u inozemstvo i odbijanja u ucescu u agresiji na Sloveniju i Hrvatsku lezao u zatvoru JNA u Beogradu.
U potpisu A.Na.

:run:
Agron P

#271 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Agron P »

Bosnjak koji nakon svega videnog u politickom zivotu Fahrudina Radoncica moze doci i u dilemu da glasa za istoga ima ozbiljnih psihickih problema, samomrznja ili neki oblik stokholmskog sindroma.
crno_sa_zlatnim

#272 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by crno_sa_zlatnim »

Eto nek su Bošnjaci koji glasaju za Bakira i Željku čistokrvni Bošnjaci. Pomoći će im to kad budu kopali po kontejnerima. Šta je to Fahro uradio što već nije Bakir ranije ili u ovih 5 mjeseci od izbora? SDS? HDZ? Urušen sistem PIO? ZZZO? Feroelektro/Stanići/ nastavi niz... Devastirano orazovanje na svim nivoima?
Šta to Fahrudin uradi Bošnjacima što drugi prije njega već nisu?
razonoda

#273 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Agron P wrote:Bosnjak koji nakon svega videnog u politickom zivotu Fahrudina Radoncica moze doci i u dilemu da glasa za istoga ima ozbiljnih psihickih problema, samomrznja ili neki oblik stokholmskog sindroma.
:roll: :lol:
zulfo

#274 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by zulfo »

Source.ba

Bivša novinarka Dnevnog avaza i lista Ekspres te saradnica Fahrudina Radončića, Šejla Turković, svjedočila je pred Osnovnim sudom u Prištini, kao prva svjedokinja na suđenju Naseru Kelmendiju, optuženom za organizovani kriminal, ubistvo, krijumčarenje droge, pranje novca...

Šejla Jugo-Turković je svjedočenje započela u ponedjeljak, 16. marta, kada je odgovarala na pitanja tužitelja Andrewa Hughesa.

S obzirom da su bh. javnosti detalji sa ovog suđenja uglavnom nepoznanica, kontaktirali smo Šejlu Turković kako bi saznali na šta se odnosilo njeno svjedočenje u Prištini.

„Pet ili šest dana sam svjedočila u Prištini protiv Nasera Kelmendija i drugih“, izjavila je Šejla Turković, te je dodala kako je govorila o svojim saznanjima vezanim za ubistvo Ramiza Delalića.

Dio svjedočenja se odnosio na intervju sa Ramizom Delalićem Ćelom, koji je u tom periodu bio u bjekstvu od bh. pravosudnih organa i nalazio se u Istanbulu. Naime, Delalić se skrivao zbog optužbi za ubistvo srpskog svata Nikole Gardovića.

„Kasnije je on rekao da to ubistvo uopšte nije počinio, nego je preuzeo na sebe za nekoga drugog. Ja znam ko je taj drugi, ali nije vrijeme da još o tome govorimo“, dodala je ona u razgovoru za Source.ba portal.

U ovom kratkom telefonskom razgovoru smo govorili i o očekivanjima od nedavno okončanog procesa protiv Zijada Turkovića, a cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.
razonoda

#275 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

crno_sa_zlatnim wrote:Eto nek su Bošnjaci koji glasaju za Bakira i Željku čistokrvni Bošnjaci. Pomoći će im to kad budu kopali po kontejnerima. Šta je to Fahro uradio što već nije Bakir ranije ili u ovih 5 mjeseci od izbora? SDS? HDZ? Urušen sistem PIO? ZZZO? Feroelektro/Stanići/ nastavi niz... Devastirano orazovanje na svim nivoima?
Šta to Fahrudin uradi Bošnjacima što drugi prije njega već nisu?
:) Fahro vise voli Bosnu nego tursku, njee, poceo karijeru sa --jednom malom plasticnom kesom, drugi sa -vrecom blaga, nije visok kao Bakir, njee , kaze @pumica -da je ruzan i da je ''gromada'' od covjeka, .... kratak :lol: , ne vozi drzavni auto, ne leti sa drzavnim avionom, nece sa Bakirom na djumu u istu dzamiju, bolje se oblaci od Bakira, me podrzava Zaru itd ----sve to ukazuje da je on NEKI UBACENI ELEMENT. :roll: i da mu nije mjesto u Bosni koju je Bakir stvorio.
Post Reply