Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ExNihilo wrote:Otkad se to mora birati samo između ekstrema? To što ne želim bildera, ne implicira da želim anoreksiju. Imal šta normalno, da ne pršti od psiho dijagnoza?
I ja tebi ...
Mislim, vraćam komentar. Što sam gej ako me privuče mišićava cura?
Možda sam samo malko lud pa volim rizik.
SaraFina wrote:
Je li haverica koju si " savjetovao" polozila vozacki? Nisam u toku!
Inače uvedemo kletvu na klixu, daaaa Bogda te klixo savjetovao!
Za voznju!
Nije ... sjargala se u korito Miljacke ... ali je instruktor čudom preživio - iskočio je kroz šiber. Njega sam ja savjetovao kad sam čuo da je Klixo savjetovao havericu ...
SaraFina wrote:
Je li haverica koju si " savjetovao" polozila vozacki? Nisam u toku!
Inače uvedemo kletvu na klixu, daaaa Bogda te klixo savjetovao!
Za voznju!
Nije ... sjargala se u korito Miljacke ... ali je instruktor čudom preživio - iskočio je kroz šiber. Njega sam ja savjetovao kad sam čuo da je Klixo savjetovao havericu ...
Ooooo Ramo, Sretna Nova!
Dobro si napravio. Da ne bi tebe! Uh, ne smijem pomisliti!
ExNihilo wrote:Otkad se to mora birati samo između ekstrema? To što ne želim bildera, ne implicira da želim anoreksiju. Imal šta normalno, da ne pršti od psiho dijagnoza?
I ja tebi ...
Mislim, vraćam komentar. Što sam gej ako me privuče mišićava cura?
Možda sam samo malko lud pa volim rizik.
Ne znam šta da ti kažem drug, niti je ženstveno niti blisko pojmu ženstvenosti da djevojka bilda mišiće. Samo djevojke sa viškom testosterona u sebi će pumpati mišiće. A ako se tebi sviđaju djevojke sa viškom testosterona, then I have some bad news for you.
ExNihilo wrote:
Ne znam šta da ti kažem drug, niti je ženstveno niti blisko pojmu ženstvenosti da djevojka bilda mišiće. Samo djevojke sa viškom testosterona u sebi će pumpati mišiće. A ako se tebi sviđaju djevojke sa viškom testosterona, then I have some bad news for you.
I dont think so ...
Ti se njih plašiš, jalda ... plašiš ih se.
Zbog toga tražiš žgoljave neuhranjene djevojke.
Razumijem.
Mene privlače opake tetovirane nabildane ribe koje deru motore. Mislim, opake su za tebe i nabildane, za mene su to samo nježne djevojke koje vode računa o svom zdravlju i umjetnički se izražavaju na svom tijelu, i pokušavaju voziti motor.
Ipak sam nekadašnji dizač tegova, moj pojam nježnosti je malko drugačiji.
klixoris wrote:@Ramke, sto si ba ljubomoran ? Nisam ti ja kriv sto vozis bezze motor pa nece cure da se vozaju sa tobom
A što ne kažeš da imam frižider i mikrovalnu na motoru?
Razmišljam da montiram kompletnu ugradbenu kuhinju, pa da mogu cure impresionirati svojim kulinarskim vještinama ...
sha ba bio u vezi sa jednom takvom sisatom, napucenih usnica, dupetom ko jupiter i zlatnom kokom koja je uzivala u maratonskom sexu ko i ja,
iskreno jurio sam njoj jedino zbog sex-a, i onda se "treba" provali na sabiranju dva jednocifrena broja, hemingvej-a nikada cula to iz one pjesme edo majka, a mak dizdar onaj sa cenera, klimu dok upali godina, zahebem se (posto nemam obicnu kablovsku vec ide preko pc tv) i pokazem joj kako da se log-uje oplako sam, parkiranje ne u podzemnu garazu vec pred objekat da je vide svi, da ti nepricam o njenim izrazima lica dok je slucajno slusala razgovor sa kolegom sa posla dok mi pokusava pojasnit neki problem sa masinom,. ili njenog cuda kada je vidjela 3d printer
sema911s wrote:sha ba bio u vezi sa jednom takvom sisatom, napucenih usnica, dupetom ko jupiter i zlatnom kokom koja je uzivala u maratonskom sexu ko i ja,
iskreno jurio sam njoj jedino zbog sex-a, i onda se "treba" provali na sabiranju dva jednocifrena broja, hemingvej-a nikada cula to iz one pjesme edo majka, a mak dizdar onaj sa cenera, klimu dok upali godina, zahebem se (posto nemam obicnu kablovsku vec ide preko pc tv) i pokazem joj kako da se log-uje oplako sam, parkiranje ne u podzemnu garazu vec pred objekat da je vide svi, da ti nepricam o njenim izrazima lica dok je slucajno slusala razgovor sa kolegom sa posla dok mi pokusava pojasnit neki problem sa masinom,. ili njenog cuda kada je vidjela 3d printer
Ma, insan da povjeruje da pretjerujes
Last edited by bang and blame on 09/01/2015 09:58, edited 1 time in total.
sema911s wrote:sha ba bio u vezi sa jednom takvom sisatom, napucenih usnica, dupetom ko jupiter i zlatnom kokom koja je uzivala u maratonskom sexu ko i ja,