alanx wrote:Ljudi dragi - mogu oni otvorit i KFC i McD i PCS i ABC...
Ovo:
NE MERE IMAT KONKURENCIJU.
Ovo smo apsolvirali.
Ovo su Cevapi za vegetarijance, vidis da ima luka kao pribor.
alanx wrote:Ljudi dragi - mogu oni otvorit i KFC i McD i PCS i ABC...
Ovo:
NE MERE IMAT KONKURENCIJU.
Ovo smo apsolvirali.
Mozda su odustali kad su vidjeli da i MCD zatvara objekte po BIH.cls wrote:Na lokaciji gdje ste spominjali da se otvara KFC, otvori se kafic.
To ti vec ne znam, znam samo da sam maloprije prosao i da je pisalo caffe nesto.friskyoreo wrote:Mozda su odustali kad su vidjeli da i MCD zatvara objekte po BIH.cls wrote:Na lokaciji gdje ste spominjali da se otvara KFC, otvori se kafic.
Kako se zove taj novi kaHvić u Titovoj?cls wrote:To ti vec ne znam, znam samo da sam maloprije prosao i da je pisalo caffe nesto.friskyoreo wrote:Mozda su odustali kad su vidjeli da i MCD zatvara objekte po BIH.cls wrote:Na lokaciji gdje ste spominjali da se otvara KFC, otvori se kafic.
al-em wrote:Ovaj kaefce je bezveze restoran
Nedavno sam jeo i u meku i burgerkingu i kfcu. I osjetno se vidi razlika, kako u kvalitetu, tako i u raznovrsnijoj ponudi.
Jos kad sam u nekom burgeru dobio med, ili nesto slicno njemu poprilicno slatkog okusa, bezveze bas.
Jedina prednost je bila to sto sipas sokova koliko hoces, al mislim da to samo za pojedinace lokacije, a ne za citav lanac restorana.
vjesticanametli wrote:
![]()
![]()
hahaha ovo garant kod nas nece biti jer bi neki isli sa bidonima po sok ...inace nista novo vani u mcd da doljevas ali za nas to nije
onda zamisli svu ciganiju s ulica kako tamo doljeva hahahahahah
obicna cola ti bezze...Ali_G wrote:Gdje god se sokovi dosipaju koliko hoces nikakvog su kvaliteta. Nece staviti cappy pa da sipas litrima. Ono sto nude ne moze se ni casa popiti kako treba
A brojanje kalorija, prekomjerna uporaba secera, sta cemo sa tim?vjesticanametli wrote:
![]()
![]()
hahaha ovo garant kod nas nece biti jer bi neki isli sa bidonima po sok ...inace nista novo vani u mcd da doljevas ali za nas to nije
onda zamisli svu ciganiju s ulica kako tamo doljeva hahahahahah
Pa sta ocekujes, da ti cijedi narandzu?Ali_G wrote:Eto covjek fino objasnio u vezi sokova. Slicno da kupis one otrove u kesicama i razmutis![]()
insomnia78 wrote:Pa sta ocekujes, da ti cijedi narandzu?Ali_G wrote:Eto covjek fino objasnio u vezi sokova. Slicno da kupis one otrove u kesicama i razmutis![]()
To su obicni jebeni fast foodovi
Drugo je sto mi na silu zelimo da se dokazemo metropolom, da i mi imamo KFC ko i ostatak svijeta
Ovdje vise svijeta jede kod arapa nego po tim glupostima