Ovaj dio sam propustio, nije ga valjda punana zvala da mu ders drzi? ojjjj tito dragi, i jos se treba cudi sto frajer nece da je zeni. Pa to treba zaobici u sirokom luku, kao minsko polje.Bambi_na_kofeinu wrote:I nema njega šta tvoja mama zvati na razgovor, ja bih pobjegla glavom bez obzira od toga i bio bi mi znak da ćeš sutra i u brak miješati starce.
Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nightvision
#251 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
-
bang and blame
#252 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Vi nama trebate za reprodukciju. Ljubav je najobicnija izmisljotina. Muskarac je najvazniji zeni kad je trudna.. A, poslije padate u drugi plan- sa svim nasim borama, godinama, "malim" sansama( za nesto)...prog321 wrote:Pa i ona bi vjerovatno nasla nekoga veoma brzo jer izgleda odlicno. Za akciju i reakciju u krevetu.
Teze je za brak.
Onda varajte, trazite mladje.
-
Jokericious
#253 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Da li se to pronalazis pa ti smeta? A mogla si vrijedjati ljude zbog visine.Bambi_na_kofeinu wrote:I još jedna tema koja se pretvara u onu o naboranim babama od 30 i poželjnim muškarcima istih godna koji biraju 20-godišnjakinje![]()
Muskarac sa 30 godina ima veci izbor nego sa 20. Zena ne. Same ste krive sto je tako.
-
1 x 2
#254 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
bang and blame wrote: Vi nama trebate za reprodukciju.
zvučiš neuvjerljivo i naivno kad pričaš o reprodukciji.
teško mi je povjerovati da postoji neko ko bi tebe reproduktovao ...
al' ne kažem
(možda ima neko u selu)
- Bambi_na_kofeinu
#255 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Nije do mene što vas vrijeđa činjenica da su uglavnom visoki muškarci poželjnijiJokericious wrote:
Da li se to pronalazis pa ti smeta? A mogla si vrijedjati ljude zbog visine.![]()
Muskarac sa 30 godina ima veci izbor nego sa 20. Zena ne. Same ste krive sto je tako.
A ne pronalazim se, partner i ja već odavno ne biramo, izabrali se srećom ne po kriteriju godina inače bi se oboje plašili onog šta dolazi sa borama
Kad pak ona vaga bližil' joj se 30-ta, on vaga možel' šta od 20...dobiješ temu ove vrste.
-
Jokericious
#256 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Kao sto su uglavnom pozeljnije zene sa vecim sisama. Pa opet ti se svidi neka koja ima puno manje od druge.
Pronalazis se itekako. Nek si nasla partnera. Pazi da mu se ne svidi neka mladja.
Pronalazis se itekako. Nek si nasla partnera. Pazi da mu se ne svidi neka mladja.
- Bambi_na_kofeinu
#257 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Hm, pokušavam proniknuti u srž tvog problema sa mojim preferiranjem visokih muškaraca, ne uspijeva mi baš.Jokericious wrote:Kao sto su uglavnom pozeljnije zene sa vecim sisama. Pa opet ti se svidi neka koja ima puno manje od druge.
Šta te to tako "ujelo" da prenosiš i na ovu temu?
A partnera ne trebam paziti, nisam mu mama ni vlasnica, ja da sam osjećala da trebam paziti oko takvih stvari ne bih se ni uparivala
-
bang and blame
#258 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Mozda...1 x 2 wrote:bang and blame wrote: Vi nama trebate za reprodukciju.
al' ne kažem![]()
(možda ima neko u selu)
-
1 x 2
#259 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ono.....Dženanabang and blame wrote: Mozda...neko kome si ti zadnja opcija![]()
-
bang and blame
#260 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
REPRODUKTOVAO ?!?!bang and blame wrote:1 x 2 wrote:bang and blame wrote: Vi nama trebate za reprodukciju.
al' ne kažem![]()
(možda ima neko u selu)
-
Jokericious
#261 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Tesko je zakljuciti sto. Zato sto nisam visok trebalo bi biti jasno. Isto kao sto tebe pogadja ova prica o starim zenama zato sto nisi mlada.Bambi_na_kofeinu wrote:Hm, pokušavam proniknuti u srž tvog problema sa mojim preferiranjem visokih muškaraca, ne uspijeva mi baš.Jokericious wrote:Kao sto su uglavnom pozeljnije zene sa vecim sisama. Pa opet ti se svidi neka koja ima puno manje od druge.
Šta te to tako "ujelo" da prenosiš i na ovu temu?
A partnera ne trebam paziti, nisam mu mama ni vlasnica, ja da sam osjećala da trebam paziti oko takvih stvari ne bih se ni uparivala
- Bambi_na_kofeinu
#262 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ali ovo nije priča o starim ženama, ne znam jesi li uočio, ali iz nekog mizogenog razloga teme se počnu svoditi na žene koje stare, žene koje su same, žene koje su sponzoruše...indikativno je toJokericious wrote:
Tesko je zakljuciti sto. Zato sto nisam visok trebalo bi biti jasno. Isto kao sto tebe pogadja ova prica o starim zenama zato sto nisi mlada.
Inače raduje me što zvučim zrelo/staro, ali šta znaš, možda uopće nisam ni žensko, bar na forumu možeš biti šta poželiš...ne shvataj ovo sve tako ozbiljno.
-
Jokericious
#263 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Znam da jesi. I smatram te pametnom osobom. Zbog toga mi je glupo ovo sto pises.Bambi_na_kofeinu wrote:Ali ovo nije priča o starim ženama, ne znam jesi li uočio, ali iz nekog mizogenog razloga teme se počnu svoditi na žene koje stare, žene koje su same, žene koje su sponzoruše...indikativno je toJokericious wrote:
Tesko je zakljuciti sto. Zato sto nisam visok trebalo bi biti jasno. Isto kao sto tebe pogadja ova prica o starim zenama zato sto nisi mlada.![]()
Inače raduje me što zvučim zrelo/staro, ali šta znaš, možda uopće nisam ni žensko, bar na forumu možeš biti šta poželiš...ne shvataj ovo sve tako ozbiljno.
Prica se tice starijih zena. Pokretacica time ima 30 i zeli brak. Da ima 20 ne bi ovako razmisljala.
- Bambi_na_kofeinu
#264 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Zapravo priča se vrti oko nesigurne cure i veze s lošom komunikacijom.
A to je problem ma koliko da je autorici godina.
najti najt
A to je problem ma koliko da je autorici godina.
najti najt
- p206
#265 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
colt wrote:Pojedini ovdje pretjeruju sa savjetima sa nekim ucjenjivanjima, da treba ga ostaviti, da je frajer neozbiljan itd . . .. Ovdje je meni frajer zrelili od autorice teme. Kad si neoženjen ili neudat, misliš da se može živjeti sa nesigurnim primanjima (tipično za pubertlije) , a kad pređeš u viši nivo, onda uvidiš da nije to, to. Bitna je ljubav, jel. Ohoho . . .Ko nije u braku, ne može ni znati.. .
Autorica se bez veze nervira jer ni ja ne bi u brak da nemam sigurna primanja. Jebeš razmišljanje, kako su naše nane opstale sa velikim brojem djece, pa et možemo i mi!!!!Kad se nema para, sve puca . Muškima teže pada, kad ne daj Bože ostane bez novca jer se od njih očekuje (psihološki), kad treba klincima osnovno obezbijediti, a nisi u mogućnosti.
- sheilak
#266 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
pa ja mislim da pokretacica teme ima upravo razmisljanje jedne (nezrele) cure od 20 god. niti jedna zrela osoba ne bi razmisljala poput nje. cuj ucjene, plac i mamu da mu zoveJokericious wrote: Pokretacica time ima 30 i zeli brak. Da ima 20 ne bi ovako razmisljala.
- Ma.Le.Na
#267 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
and on the top of it all...daj da ja imam papir a ne moramo ni zivjeti skupa
..pa da imam takve dileme i razmisljanja prekinula bih juce a ne danas
hajde ba, jedan se otego drugi se protego ili kako vec
sta si zapela za njega kad njemu ocito nije stalo
ne shvatam vise zene, ali stvarno ne shvatam
prave takve kompromise da ti se zavrti u glavi, toliko gazenje sebe, svojih zelja
meni kad bi se neko neckao, da li zeli biti sa mnom, bio bi lansiran instantno
ko ba da se necka i da ja to sebi dozvolim?
kao da cekam nece li se skontat?
ma daj
sikter ba necu JA s tobom
ako ne vidis sta imas pred sobom a uz to nemas muda da posteno okoncas, koji ces mi klinac?!
malo vise postovanja prema sebi zene
..pa da imam takve dileme i razmisljanja prekinula bih juce a ne danas
hajde ba, jedan se otego drugi se protego ili kako vec
sta si zapela za njega kad njemu ocito nije stalo
ne shvatam vise zene, ali stvarno ne shvatam
prave takve kompromise da ti se zavrti u glavi, toliko gazenje sebe, svojih zelja
meni kad bi se neko neckao, da li zeli biti sa mnom, bio bi lansiran instantno
ko ba da se necka i da ja to sebi dozvolim?
kao da cekam nece li se skontat?
ma daj
sikter ba necu JA s tobom
ako ne vidis sta imas pred sobom a uz to nemas muda da posteno okoncas, koji ces mi klinac?!
malo vise postovanja prema sebi zene
-
prog321
#268 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Pihh,,, zena vidi da je provalija blizu. Priblizava se 30ta. 
-
ismica
#270 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Nije meni samo sto mi ide trideseta, smatram se u svakom smislu kvalitetnom osobom da bi lako nasla partnera, ali ne radi se o tome. Vec sam rekla sta me muci. I ja sam kad sam razgovarala s njim lijepo mu rekla slobodno reci ako to nije to, jeste i jeste, ima ocigledno neki strah, neku necu rec bas grubo averziju prema tom koraku.
- sheilak
#271 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
jah, a neki se onda, eto recimo, forumski zenjenici, nadaju da ce takve ocajnice napokon popustiti. i spustiti kriterije, pa da se napokon onda i oni ozene.prog321 wrote:Pihh,,, zena vidi da je provalija blizu. Priblizava se 30ta.
pa onda ga, draga curo, popusti. ako vidis da ne zeli sad u ovom trenu, pa zasto inzistiras na tome? nije mi jasno.ismica wrote:Nije meni samo sto mi ide trideseta, smatram se u svakom smislu kvalitetnom osobom da bi lako nasla partnera, ali ne radi se o tome. Vec sam rekla sta me muci. I ja sam kad sam razgovarala s njim lijepo mu rekla slobodno reci ako to nije to, jeste i jeste, ima ocigledno neki strah, neku necu rec bas grubo averziju prema tom koraku.
- šatirana_ljubičica
#272 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Pa kad si tako sigurna u taj njegov odgovor, što nas pitaš išta.Ne pitaš nas valjda da ti kažemo da li da ga IPAK ostaviš ili da ga shvatiš jer bi to bilo neozbiljno s tvoje strane prema njemu, jer je to je kompleksna tema za jedno forumsko blebetanje.
- Brkooo
#273 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
colt wrote:Pojedini ovdje pretjeruju sa savjetima sa nekim ucjenjivanjima, da treba ga ostaviti, da je frajer neozbiljan itd . . .. Ovdje je meni frajer zrelili od autorice teme. Kad si neoženjen ili neudat, misliš da se može živjeti sa nesigurnim primanjima (tipično za pubertlije) , a kad pređeš u viši nivo, onda uvidiš da nije to, to. Bitna je ljubav, jel. Ohoho . . .Ko nije u braku, ne može ni znati.. .
Autorica se bez veze nervira jer ni ja ne bi u brak da nemam sigurna primanja. Jebeš razmišljanje, kako su naše nane opstale sa velikim brojem djece, pa et možemo i mi!!!!Kad se nema para, sve puca . Muškima teže pada, kad ne daj Bože ostane bez novca jer se od njih očekuje (psihološki), kad treba klincima osnovno obezbijediti, a nisi u mogućnosti.
- Big Ang
#274 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ma nije ovo ni jednostavno. (bila ona trol ili ne) Provedeš godine s nekim i čekaš a ništa se ne dešava. Ista meta - isto odstojanje. I prođe godina, dvije, pet, deset, život prođe. A ti kontaš bil ostala jer ga voliš ili bi otišla iako ga voliš.šatirana_ljubičica wrote:Pa kad si tako sigurna u taj njegov odgovor, što nas pitaš išta.Ne pitaš nas valjda da ti kažemo da li da ga IPAK ostaviš ili da ga shvatiš jer bi to bilo neozbiljno s tvoje strane prema njemu, jer je to je kompleksna tema za jedno forumsko blebetanje.
- šatirana_ljubičica
#275 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Naravno da nije, uopće tako i ne mislim.Bila ona trol ili ne, meni je svejedno.Upravo zbog toga joj i kažem, preteška je to odluka da traži po forumu da joj mi pomognemo.Samo je možemo ( kao što se vidi iz priloženog) više izbezumiti.Big Ang wrote:Ma nije ovo ni jednostavno. (bila ona trol ili ne) Provedeš godine s nekim i čekaš a ništa se ne dešava. Ista meta - isto odstojanje. I prođe godina, dvije, pet, deset, život prođe. A ti kontaš bil ostala jer ga voliš ili bi otišla iako ga voliš.šatirana_ljubičica wrote:Pa kad si tako sigurna u taj njegov odgovor, što nas pitaš išta.Ne pitaš nas valjda da ti kažemo da li da ga IPAK ostaviš ili da ga shvatiš jer bi to bilo neozbiljno s tvoje strane prema njemu, jer je to je kompleksna tema za jedno forumsko blebetanje.