Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Osim, na neki nacin, Komsica ko je danas istaknutiji Hrvat u Sarajevu? U Tuzli ima nesto Hrvata, ali niko se nije probio u javnost barem da sam ja cuo za njega.
sinuhe wrote:Osim, na neki nacin, Komsica ko je danas istaknutiji Hrvat u Sarajevu? U Tuzli ima nesto Hrvata, ali niko se nije probio u javnost barem da sam ja cuo za njega.
Definiraj tu riječ " istaknut".
Jer ako je istaknut Bošnjacima, Hrvatima i Srbima nije i obratno.
SaraFina
Kolega, vrlo dobro poentirate. Zadivljena sam
Još da ga samo možeš vidjeti kako je korpulentan i naočit
Možeš ga komotno u tašnici nosati
Eh halvaniče kome ti imaš šta reći...da nije bilo rata i silovanja nikad nebi vidio gola ženska već bi i danas konto da je seks kada ti ga dumo zavali u bulju.Nije ni čudo što si polućorav (dioptrija ko dno od tegle od eurokrema) a uši ko traktorski blatobrani. Valjda te dumo čupo za njih kad te handrio.
A mene što se tiće, ako imaš šta žensko u familiji, pošalji pa nek premjere gdje im mogu stati a onda nek nosaju gdje god hoće
Bilo kakve manipulacije kad je izborni inzenjering u pitanju nemoguće je organizirati bez potpore jake stranke.
Znači SDP je pala na ovim izborima i sigurno nije podvalila glasove svoje stranke Hrvatima odnosno devedesetki i Martinu Raguzu.
Fahro je ubacio trojanca u vidu efendije Cerića da otkine glasove SDA i Bakiru I.
Odakle onda po predvidjanjima HDZ-a Raguzu oko 40 000 dodatnih glasova.
Zele li HDZ i Čović i dalje propagirati politiku namiještanja izbora ( odnosno ovoga puta " neuspjeli pokušaj") podmetanja od strane Bošnjaka kad je Raguz u pitanju?
Čović je nesposoban političar uostalom kao i ovi naši i mislim da u startu trazi alibi za neuspjeh svoje buduće politike u naredne 4 godine.
Hafis wrote:Zato je Bakir sposoban, i on sigurno neće tražiti alibi za buduće neuspjehe.
Šta ga briga, uspio ne uspio,svakako je kupio šejtana svome narodu
Kakve veze sad ima Baki? Mozeš ti odgovoriti na jednostavan post argumentirano a da ne pominješ Bakira ili nekog trećeg iz bošnjačkog tabora Junuze?
Hafis wrote:Razlika je u tome što doslovce mlatiš na ovoj temi.
Nego, prekinuo sam te. I veliš zajebaTo Čoviću? Bolje da nije ni pobijedio aaan?
Kakvom Čoviću? Njemu je super! Umiroviće se nakon ove 4 godine. Razglednica iz Makarske
I tebi u Zegeju neće biti loše
Ali zajebano će biti onim koji ostanu u BiH a recimo Čović svojom retorikom nabrije medjunacionalne tenzije i netrepeljivost do krajnjih granica a ne promijeni se rupa u izbornom zakonu.
Hafis wrote:Razlika je u tome što doslovce mlatiš na ovoj temi.
Nego, prekinuo sam te. I veliš zajebaTo Čoviću? Bolje da nije ni pobijedio aaan?
Kakvom Čoviću? Njemu je super! Umiroviće se nakon ove 4 godine. Razglednica iz Makarske
I tebi u Zegeju neće biti loše
Ali zajebano će biti onim koji ostanu u BiH a recimo Čović svojom retorikom nabrije medjunacionalne tenzije i netrepeljivost do krajnjih granica a ne promijeni se rupa u izbornom zakonu.
Imam osjećaj da me pripremaš da ti budem jamac za kredit, ili da ti nekada spremim garantno pismo.
Bitno mi je mišljenje novinara iz Jutarnjeg, taman i koliko onaj naslov ovdje na portalu - mišljenje albanskih navijača o srpskim.
Kakve veze ima subjektivno mišljenje jednog plaćenog novinara s ovom temom?
Čudo pa nisi reprizirala i koju emisiju ''60 minuta'' s kraja 2010 i početka 2011.
Srećom nisam osjetljiv i mehak insan, inače bih se u tom razdoblju stidio samog sebe, i roda i poroda....kakve su sve teze argumentiSano iznosile