Kad se skontam, u pravu si.ema_ wrote:@lua
Pa ako svi imaju pravo pisati podjednako uživljeno, onda moRem i ja![]()
.
Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lua
#251 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
-
swanfilter
#252 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma, ona, razvede li se, ostace sa reputacijom do kraja zivota. Osim ako zagondzija nije na istoj talasnoj duzini, mada smunjam jer su to rijetki slucajevi u nasoj sredini. Eto, ako joj se desi razvod i veza/brak sa zagondzijom, neka nam javi pa da vidimo koliko je ko u pravu bio ... Ja sam uvjeren da ce plakati ko curica ..
-
splinter
#253 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
A šta ako otac redovno uplaćuje alimentacije i zanima se za dijete a ravaku brani svaki kontakt oca sa djetetom?lua wrote:Alimentacija je suma novca koju roditelj koji nema starateljtsvo ili kod kojeg dijete ne zivi mora isplacivati roditelju s kojim dijete zivi.Capajebo wrote: Cekaj, znaci ok je da ona vara muza, da ga ostavi zbog drugog i da jos ovaj muz mjesecno njoj salje pare?
Isplaćuje alimentaciju kao otac, a ne kao prevareni muž. Nije dijete krivo što je situacija ovakva kakva jeste. Da, brakovi se razvode. Da, ima svakakvih šupaka i ženskih i muških. Ali to što se žena pita za alimentaciju, nije razlog da je kamenuješ virtualno. Mali ima pravo na te pare. Al' da te utješim...
Više od 80% očeva u bih izbjegava plaćati alimentaciju.Muškarčine prave, ljubi ih majka. Zoljom.
jel ide i tu poljubac zoljom il možda RPG?
-
swanfilter
#254 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Point ove i ostalih, slicnih prica oko nas ...ema_ wrote:Šovinističko razmišljanje ili ne, uostalom nisam tu da kupim poene kakve, ali za mene je nula po svim kriterijima žena / muškarac koji su poput pokretačice teme (trol ili ne više nije ni bitno) .
Prava žena kao i muškarac nikad sebi neće dozvoliti ovakvo nešto. Imaš razvod pa široko ti polje. Al jok, duša draga se zaJubila.
- LaLuna
#255 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ma bravo ljudinobwin wrote:Kurvanski razmisljate, tipicno zenski, sve ste iste. Svaka ljubav vremenom izblijedi, ona se malo zaljubila jer je iskusila nesto novo i zasvrbila je picka pa bi da ostavi i muza i dijete. CUjes ti samo kurve, kontala i dijete muzu da uvali, kaze ali nebi on htio ga uzeti, pa koja ste vi mraka zene, i ti si ista kao ona- Ako vam nije dovoljan jedan kurac sto ste se udavale, nadjite sebi 20 crnaca nek vas zadovolje pa se onda udajtesheilak wrote:
pa nije se zaljubila preko noci, hvala Bogu. cuj seksualne hirovea da, ko bi htio udatu, s djetetom. kad je vec "ostecena", nek se ponasa kao dama i ostane sa muzem kojeg ne voli. tad ce imati respekt forumskog puka. i mahale.
- lua
#256 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Evo da ja ispričam jednu priču s kojom sam se na poslu susrela. Momak i cura, upoznali se i zaljubili. Oboje završili faks, rade. On naslijedio kuću od starog, ona digla kredit pokupovala televizore, kuhinju napucala, sve što se namještaja tiče ona i njeni obezbijedili. I zatrudni ona nakon godinu dana braka, rodi divnu djevojčicu. On međutim krene hodati, nema ga do dva ujutro, nekad i po 2 dana. Ne javlja se na telefon. I jednom prilikom se označi na fb s nekom djevojkom, tada nekih 7 godina mlađom od njega. Ona mu oprosti, on opet. Ona mu ponovo oprosti, on opet. Da bi joj jednog dana rekao: "Od svih pički koje su oko mene hodale, ja najružniju oženim."... 
Hele nejse... Šta mislite o ovom muškarcu? Da li je on kurva? I da li je on majmun i kreten? Ili ide ona uobičajena: "Muško ima svoje potrebe"
Hele nejse... Šta mislite o ovom muškarcu? Da li je on kurva? I da li je on majmun i kreten? Ili ide ona uobičajena: "Muško ima svoje potrebe"
-
swanfilter
#257 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kao i u slucaju alimentacije, i za nepostivanje suskih odluka postoje sankcije. Fazon je, da se zenama u ovakvim situacijama mnogo kroz prste gleda, dok su muskarci oznaceni kao siledzije, osvetnici, posesivci, ...splinter wrote:A šta ako otac redovno uplaćuje alimentacije i zanima se za dijete a ravaku brani svaki kontakt oca sa djetetom?
- lua
#258 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Naravno da ne. Smatram da otac ima puno pravo na svoje dijete i da mu niko to ne smije braniti.splinter wrote: A šta ako otac redovno uplaćuje alimentacije i zanima se za dijete a ravaku brani svaki kontakt oca sa djetetom?
- madner
#259 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Zavisi, da li je stvarno toliko ruzna?
- reis1
#260 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Drugi scenario, udata za nekog kamiondziju i sl. koji je ne dozivljava. Cojku dosta njegovih muka, jos da mora slusat sta ona zvoca... I onda ona umislila da je on maltretira, i plakala na poslu, i onda je radni kolega pitao zasto place... Nakon sto su zajedno otisli na kafu, i on iz svoje empaticnosti saslusao njene jade, ona je umislila da je on fin i zaljubila se u njeg'.
Zenski ratio je cudna stvar, to u sekundi stvori citavu dramu, epopeju, tamo gdje toga uopce i nema... Malo se posvadjali, ova umislila da se zaljubila, i sad drami.
Zenski ratio je cudna stvar, to u sekundi stvori citavu dramu, epopeju, tamo gdje toga uopce i nema... Malo se posvadjali, ova umislila da se zaljubila, i sad drami.
- KPNCTNJAH
#261 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Cekat cemo one zene sto kazu da je u ovom slucaju glup onaj ko je oprastao, jer je trebao/la znati s kim ima poslalua wrote:Evo da ja ispričam jednu priču s kojom sam se na poslu susrela. Momak i cura, upoznali se i zaljubili. Oboje završili faks, rade. On naslijedio kuću od starog, ona digla kredit pokupovala televizore, kuhinju napucala, sve što se namještaja tiče ona i njeni obezbijedili. I zatrudni ona nakon godinu dana braka, rodi divnu djevojčicu. On međutim krene hodati, nema ga do dva ujutro, nekad i po 2 dana. Ne javlja se na telefon. I jednom prilikom se označi na fb s nekom djevojkom, tada nekih 7 godina mlađom od njega. Ona mu oprosti, on opet. Ona mu ponovo oprosti, on opet. Da bi joj jednog dana rekao: "Od svih pički koje su oko mene hodale, ja najružniju oženim."...
-
swanfilter
#262 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
lua wrote:Evo da ja ispričam jednu priču s kojom sam se na poslu susrela. Momak i cura, upoznali se i zaljubili. Oboje završili faks, rade. On naslijedio kuću od starog, ona digla kredit pokupovala televizore, kuhinju napucala, sve što se namještaja tiče ona i njeni obezbijedili. I zatrudni ona nakon godinu dana braka, rodi divnu djevojčicu. On međutim krene hodati, nema ga do dva ujutro, nekad i po 2 dana. Ne javlja se na telefon. I jednom prilikom se označi na fb s nekom djevojkom, tada nekih 7 godina mlađom od njega. Ona mu oprosti, on opet. Ona mu ponovo oprosti, on opet. Da bi joj jednog dana rekao: "Od svih pički koje su oko mene hodale, ja najružniju oženim."...
To joj direktno rekao? U lice? Za mene, kao muskarca, je to obican komad letve od karaktera, seljacina, debil, kreten, moron, ... Zeni svog djeteta, ni krivi, a nit duzni reci, ozenio sam najruzniju (makar i istina bila), je odraz odogja kojeg ocito nikada nije ni bilo ...
- lua
#263 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Nije glupa, bar po onom što sam ja čula i vidjela
. Ali jest naivna i malo zbunjena. Sve se može riješiti i na lijep način, ako mene pitate. Nije potrebno nikakvu hampu dizati. Ne voliš nekog više? Pa Bože moj. Razvedi se k'o čovjek. Šta ima veze, nije smak svijeta. Čisti računi duga ljubav 
- lua
#264 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Da, da. Direktno, u lice, nakon što se dokotrljao iz kafanice. Svakakvih ljudi ima, vidiš. To je fazon!swanfilter wrote:
To joj direktno rekao? U lice? Za mene, kao muskarca, je to obican komad letve od karaktera, seljacina, debil, kreten, moron, ... Zeni svog djeteta, ni krivi, a nit duzni reci, ozenio sam najruzniju (makar i istina bila), je odraz odogja kojeg ocito nikada nije ni bilo ...
-
bwin
#265 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma ja, a dijete ko šiša, ko šiša i covjeka koji ju je ozenio, oca njenog dijeteta, bitno je da ona svojoj vagini udovolji, ovaj vjerovatno bolji ljubavnik, isprobala je to ona, pa odlucila da se zaljubi. Sta zensko sve uradi to je cudo jedno, a vaze za emotivnije od muskaracalua wrote:Nije glupa, bar po onom što sam ja čula i vidjela. Ali jest naivna i malo zbunjena. Sve se može riješiti i na lijep način, ako mene pitate. Nije potrebno nikakvu hampu dizati. Ne voliš nekog više? Pa Bože moj. Razvedi se k'o čovjek. Šta ima veze, nije smak svijeta. Čisti računi duga ljubav
- reis1
#266 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Je trenutno.lua wrote:Evo da ja ispričam jednu priču s kojom sam se na poslu susrela. Momak i cura, upoznali se i zaljubili. Oboje završili faks, rade. On naslijedio kuću od starog, ona digla kredit pokupovala televizore, kuhinju napucala, sve što se namještaja tiče ona i njeni obezbijedili. I zatrudni ona nakon godinu dana braka, rodi divnu djevojčicu. On međutim krene hodati, nema ga do dva ujutro, nekad i po 2 dana. Ne javlja se na telefon. I jednom prilikom se označi na fb s nekom djevojkom, tada nekih 7 godina mlađom od njega. Ona mu oprosti, on opet. Ona mu ponovo oprosti, on opet. Da bi joj jednog dana rekao: "Od svih pički koje su oko mene hodale, ja najružniju oženim."...
No, vecina takvih se naposljetku vrati svojoj najruznijoj, i onda ne daa kontra nje rijeci rec.
- sinuhe
#267 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ostace svekrva bez mlade.
- madner
#268 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne rece da li je mnogo ruzna ili nije. 
- lua
#269 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Općenito govorim, bwin. Mislim da je bolje razvesti se, ako već nema više konekcije među bračnim partnerima i na prijateljskoj bazi zajednički odgajati mališana. Da se razumijemo, ja ovdje ne branim nikog. Samo kažem da se sve može i ljepše i s puno više poštovanja riješiti, nego ovako.bwin wrote: Ma ja, a dijete ko šiša, ko šiša i covjeka koji ju je ozenio, oca njenog dijeteta, bitno je da ona svojoj vagini udovolji, ovaj vjerovatno bolji ljubavnik, isprobala je to ona, pa odlucila da se zaljubi. Sta zensko sve uradi to je cudo jedno, a vaze za emotivnije od muskaraca
- moa
#270 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Sve kontam ali ne kontam kad se covjek ozeni/uda i dobije dijete da se more okolo zajebavati stim i jos mi reci da se zaljubila. Pa jebem li mu misa kako dodjes u tu situaciju da se zaljubis. Zar dijete nije prioritet u pm..Osli smo svi u kurac ljepi.
- lua
#271 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Što je sjebano, spram njeg je riba i pol.madner wrote:Ne rece da li je mnogo ruzna ili nije.
- KPNCTNJAH
#272 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Zato ta "najruznija" ako je stvarno pametna kao sto lua kaze, odjebat ce ga za sva vremena, razvod, pa trazi ljepsu pashice...reis1 wrote: Je trenutno.
No, vecina takvih se naposljetku vrati svojoj najruznijoj, i onda ne daa kontra nje rijeci rec.
Debil ima dijete i opet hoda s nekim curicama, opija se... potpaliti cim dodje iz kafane, jos ce lakse da plane
-
swanfilter
#273 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Cura da je pametna, ostavila bi levata, pokupila iz kuce sto je na kredu digla, pa neka levat kuci praznu babovinu ... Matere mi moje, dize mi tlak ova prica ...lua wrote:Da, da. Direktno, u lice, nakon što se dokotrljao iz kafanice. Svakakvih ljudi ima, vidiš. To je fazon!swanfilter wrote:
-
bwin
#274 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa ljudi moji sta je vama, svaka ljubav u braku vremenom izblijedi, kaze drugi je razred dijete, znaci vec najmanje 8 godina su u braku, to je mnogo, tad brak vise ne pociva na ljubavi koliko na medjusobnom razumijevanju, postivanju. Ne mozes cijeli zivot biti zaljubljen kao sto si bio, tako se svakome u braku desi da se zagleda u nekog drugog i taj novi osjecaj ih vrati na pocetak, ponese ih, i samo ako si glup povest ces se tim osjecajem, pa i kad bi se sad udala za ovog nakon 6 godina bi se odljubila od njeg i neko drugi bi joj bio interesantan. Ali hajde sto se ona zaljubila i hoce da se razvede, nego je ravaku se jebavala sa ovim, i vec dugo se jebe s njim pa sad ovdje dosla na forum kao neka zrtva pitati sta da radi, da li da se nastavi jebavati s njim iza ledja muzu ili da ostavi i dijete i muza i ode svom dragom lijepo ljubavnikulua wrote:Općenito govorim, bwin. Mislim da je bolje razvesti se, ako već nema više konekcije među bračnim partnerima i na prijateljskoj bazi zajednički odgajati mališana. Da se razumijemo, ja ovdje ne branim nikog. Samo kažem da se sve može i ljepše i s puno više poštovanja riješiti, nego ovako.bwin wrote: Ma ja, a dijete ko šiša, ko šiša i covjeka koji ju je ozenio, oca njenog dijeteta, bitno je da ona svojoj vagini udovolji, ovaj vjerovatno bolji ljubavnik, isprobala je to ona, pa odlucila da se zaljubi. Sta zensko sve uradi to je cudo jedno, a vaze za emotivnije od muskaraca
- lua
#275 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Epilog priče je da ga jeste odjebala i da sad sa svojom kćerkom živi u svom stančiću. Nema momka, ne traži nikog. Posvećena je maloj u potpunosti.