Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arii wrote:
oh došli smo do omalovažavanja sugovornika, lijepo
Nikad u zivotu... Po tebi ako nekom kazes "Vi ste neiskusni", a sto si ti u prethodnom postu i sama navela, to je omalovazavanje?
odkud ti/ja znamo šta bi njemu odgovaralo više, al svakako znam šta mu ne bi priličilo, jednoj visokoobrazovanoj, lijepo vapsitanoj osobi ne priliči takvo (ničim izazavno) ponašanje! A što bi to bila prikolica, slobodan biti je za tebe prikolica? Suština je da zaboravi, a to se sigurno neće desiti u tih 5 min kad joj sve eto kaže....
Pa da, ali ne mo'sh sa seljacima gospodski, moras seljacki.
I lik nije slobodan, vec vuce eho 7 godina neceg lijepog za sobom, a sto mora ubit, ako hoce da nastavi neopterecen time dalje. Pitanje koje je ovdje kljucno jeste, da li on to ustvari moze uciniti sad, ili ce ipak nada prevladati i drzati ga tam negdje do 2020-te, kada ce opet doci na to da to mora uciniti.
Ako si pri tome ironičan, da, vrijeđa
Jojjj ko da je bio u raju 7 godina!
Izvini, al ovdje ti previše emotivno i pristrasno komentarišeš, tako da nisi uopće realan. Ako i da hoće nekako da joj napakosti ili je uvrijedi, povrijedi, onda to svakako nije način. Možda da ga vidi s nekom super curom uskoro, možda bi to bila uvreda...na nivou
možel se štovana osoba (postavljač teme) obratiti pučanstvu i prosvijetliti nas o trenutnoj situaciju, valjda zaslužujemo, nakon ovolikog piskaranja
KPNCTNJAH wrote:
Ne znam kako bih ja tacno postupio, ali ono, kakvu korist imas od toga sto ces joj praviti sranja, prozivati je, vrijedjati... ako si bio normala sve vrijeme, sto sad da ispadas supak, njoj na dusu... sve i da joj napravis neko sranje, ako ti je bas bilo stalo do nje, prije ces njoj halaliti to sto ti je uradila, nego sebi to sto si ti... zivot ide dalje postoji mogucnost da se to njoj vrati u buducnosti, da joj neko uradi nesto slicno, onda ce se sjetiti tebe... samo je bitno da tad ne popustis
Pa neces je sad maltretirat, haloooo baa - uopce nije o tome rijec.
Vec je to njegova baa osobna stvar, koja ima veze samo i samo sa njim, npr. napise joj to taj neki jebavajuci socni sms, dal ce mu ruka kad bude htio poslati zadrhtat, pa ce rec ma necu, mozda ipak ima nade da se ona meni vrati, ili ce moci zavrsiti s tim.
Ma najbolje da nadje kakvu manekenku k'o ti, jesi Amru povalio? Priznaj
Pa i s tom porukom postizes samo to da njoj bude jos draze sto te odjebala... ovako postoje neke sanse da ipak ima srce i da joj je malo krivo zbog svega toga Ma lik se pomirio s njom ili je nasao drugu, a mi i dalje raspravljamo
KPNCTNJAH wrote:Ma najbolje da nadje kakvu manekenku k'o ti, jesi Amru povalio? Priznaj Ma lik se pomirio s njom ili je nasao drugu, a mi i dalje raspravljamo
KPNCTNJAH wrote:Pa jbg, dugo vremena su bili zajedno i njemu je sad sjeb sto je ona tako lako presla preko svega, kao da to vrijeme koje su proveli zajedno nije ni postojalo... ona njega povrijedila, a nju boli taki nastavila zivot, provodi se, zajebava, a on sjeban...
Arii wrote:
oh došli smo do omalovažavanja sugovornika, lijepo
Nikad u zivotu... Po tebi ako nekom kazes "Vi ste neiskusni", a sto si ti u prethodnom postu i sama navela, to je omalovazavanje?
odkud ti/ja znamo šta bi njemu odgovaralo više, al svakako znam šta mu ne bi priličilo, jednoj visokoobrazovanoj, lijepo vapsitanoj osobi ne priliči takvo (ničim izazavno) ponašanje! A što bi to bila prikolica, slobodan biti je za tebe prikolica? Suština je da zaboravi, a to se sigurno neće desiti u tih 5 min kad joj sve eto kaže....
Pa da, ali ne mo'sh sa seljacima gospodski, moras seljacki.
I lik nije slobodan, vec vuce eho 7 godina neceg lijepog za sobom, a sto mora ubit, ako hoce da nastavi neopterecen time dalje. Pitanje koje je ovdje kljucno jeste, da li on to ustvari moze uciniti sad, ili ce ipak nada prevladati i drzati ga tam negdje do 2020-te, kada ce opet doci na to da to mora uciniti.
Ako si pri tome ironičan, da, vrijeđa
Jojjj ko da je bio u raju 7 godina!
Izvini, al ovdje ti previše emotivno i pristrasno komentarišeš, tako da nisi uopće realan. Ako i da hoće nekako da joj napakosti ili je uvrijedi, povrijedi, onda to svakako nije način. Možda da ga vidi s nekom super curom uskoro, možda bi to bila uvreda...na nivou
možel se štovana osoba (postavljač teme) obratiti pučanstvu i prosvijetliti nas o trenutnoj situaciju, valjda zaslužujemo, nakon ovolikog piskaranja
Ispricavam se ako si se uvrijedila, stvarno mi to nije bila namjera.
A o kakvim uvredama vi pricate, ne znam, mozda ja to dobro ne prenosim rjecima pa nismo na talasnoj, ali ovdje uopce nije rijec o htijenju vrijedjanja te osobe, vec o stavljanju tacke na jednu prijasnju lijepu pricu, i zapocinjanje nekih novih lijepih prica.
Nema tri tacke, vec jedna tacka, uzvicnik. O tom rijec...
KPNCTNJAH wrote:Ma najbolje da nadje kakvu manekenku k'o ti, jesi Amru povalio? Priznaj
Pa i s tom porukom postizes samo to da njoj bude jos draze sto te odjebala... ovako postoje neke sanse da ipak ima srce i da joj je malo krivo zbog svega toga Ma lik se pomirio s njom ili je nasao drugu, a mi i dalje raspravljamo
Manekenke su dobre trebe. Pravo dobre trebe.
One vidaju rane ranjenim muskarcima - to je sevap najveci sto mo'sh zaradit na dunjaluku ovom!
8 godina biti u vezi... strasno.
za taj vakat zdravi ljudi naprave cetvoro dece i prvo im vec u skolu podje.
deca brak ojacaju. svaku svadju deca nekako prekinu...
vodili ste moderan zapadnjacki zivot. zato je i puklo.
budza wrote:8 godina biti u vezi... strasno.
za taj vakat zdravi ljudi naprave cetvoro dece i prvo im vec u skolu podje.
deca brak ojacaju. svaku svadju deca nekako prekinu...
vodili ste moderan zapadnjacki zivot. zato je i puklo.
insomnia78 wrote:Haha
Opste je poznato da se parovi sa djecom ne razvode
drustveno odgovorni i zreli ljudi traze minimum kompromisa zbog rodjene dece da nastave dalje.
naravno, vecu sansu da im brak uspe, imaju parovi koji pre braka nisu partnere menjali kao carape.
insomnia78 wrote:Haha
Opste je poznato da se parovi sa djecom ne razvode
drustveno odgovorni i zreli ljudi traze minimum kompromisa zbog rodjene dece da nastave dalje.
naravno, vecu sansu da im brak uspe, imaju parovi koji pre braka nisu partnere menjali kao carape.
Jel to ono sto Zlata P. kaze, "sa zenom zivis samo zbog dece a ja sam tvoja oaza srece"?
Super je to sve, i trebalo bi biti tako ali stvarnost je cesto daleko od idealnog