Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Čitajući vas, čovjek bi rekao da se stalno upoznajete putem fb. Ja kojoj god sam poslao poruku ili na fb, ili instagramu, samo sam seen-ove dobijao.
Možda mi je ulet loš.
ma ružan
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Čitajući vas, čovjek bi rekao da se stalno upoznajete putem fb. Ja kojoj god sam poslao poruku ili na fb, ili instagramu, samo sam seen-ove dobijao.
Možda mi je ulet loš.
Lijepo.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
I sad svi od jednom na "gugletu" traže "dobitnike stipendije perzijskog koledža".Boemica wrote:Lijepo.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
U to vrijeme sam dobila stipendiju perzijskog koledža i na nekoj žlj stranici su objavili jednu od mojih priča na osnovu kojih sam i dobila stipendiju i ispod me potpisali punim imenom i prezimenom. On me potražio na fb-u, da mi kaže da mu se svidjela priča, počeli smo razgovarati, dopisivati se, pozvao me da izađemo, izašli, nastavili pričati, pa me opet pozvao da izađemo. I tako, oduži se na godinu i po
Warashii wrote: I sad svi od jednom na "gugletu" traže "dobitnike stipendije perzijskog koledža".
"Mora li" za šta?Mustang1 wrote:Jel' mora perzijski? Moze li neki drugi koledz? Mora li koledz, m0re li kakva kuharska stranica?
Znaci, perzijski macak ti dohak'o...Boemica wrote:Lijepo.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
U to vrijeme sam dobila stipendiju perzijskog koledža i na nekoj žlj stranici su objavili jednu od mojih priča na osnovu kojih sam i dobila stipendiju i ispod me potpisali punim imenom i prezimenom. On me potražio na fb-u, da mi kaže da mu se svidjela priča, počeli smo razgovarati, dopisivati se, pozvao me da izađemo, izašli, nastavili pričati, pa me opet pozvao da izađemo. I tako, oduži se na godinu i po
SlatkooBoemica wrote:Lijepo.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
Imamo, nalazi se u Lješevu.pizarro wrote:a nisam znao da imamo perzijsko-bosanski koledz.
Kakve su ti slike i koliko lajkova imas? To ti gledaju.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
jel to kod Ljubinica ??Boemica wrote:
Imamo, nalazi se u Lješevu.
Nisam prihvatila stipendiju jer bi to značilo da bi morala živjet u internatu
Ne znam vjeruj mibeni-bu-man wrote:jel to kod Ljubinica ??Boemica wrote:
Nisam prihvatila stipendiju jer bi to značilo da bi morala živjet u internatu
Ja ne pamtim kad me neko dodao na fb-u a kamo li javio se.Xavier1 wrote:Kakve su ti slike i koliko lajkova imas? To ti gledaju.Ludzak wrote:Kako yebe mu sunce?
Možda mi je ulet loš.
Da da si vidjela kuda vozovi prolaze, cak i kroz te Ljubinice i LjesevoBoemica wrote:Ne znam vjeruj mibeni-bu-man wrote:jel to kod Ljubinica ??Boemica wrote:
Nisam prihvatila stipendiju jer bi to značilo da bi morala živjet u internatu![]()
Sjećam se samo kad me nastavnik vozio na koledž jer se tamo održavalo "takmičenje" prolazili smo kroz Podlugove i meni je to bio doživljaj![]()
Evo kaže boem, Podlugovi, a ja ga gledam razočarano u fazonu: "Ovo ti Podlugovi? Ovo Čolini Podlugovi?"
Danju noću, kroz Lješevo, kroz Lješevobeni-bu-man wrote: Da da si vidjela kuda vozovi prolaze, cak i kroz te Ljubinice i Ljesevo
Pored KoledzaBoemica wrote:Danju noću, kroz Lješevo, kroz Lješevobeni-bu-man wrote: Da da si vidjela kuda vozovi prolaze, cak i kroz te Ljubinice i Ljesevo![]()
Meni mama nije vjerovala.beni-bu-man wrote:Pored KoledzaBoemica wrote:Danju noću, kroz Lješevo, kroz Lješevobeni-bu-man wrote: Da da si vidjela kuda vozovi prolaze, cak i kroz te Ljubinice i Ljesevo![]()
![]()
![]()
kao mali sa tu isao da igram lopte u njihovoj dvorani, kazes selam alejk odma imas 10% popusta na terminBoemica wrote:
Meni mama nije vjerovala.
Kakav kaže koledž u Lješevu, ko zna gdje si se ti smucala vazdan![]()
Halo ba,beni-bu-man wrote:kao mali sa tu isao da igram lopte u njihovoj dvorani, kazes selam alejk odma imas 10% popusta na terminBoemica wrote:
![]()
![]()
Ma ko temad_max_ba wrote:Halo ba,beni-bu-man wrote:kao mali sa tu isao da igram lopte u njihovoj dvorani, kazes selam alejk odma imas 10% popusta na terminBoemica wrote:
![]()
![]()
Prijavit ću vam postove. Vrijedjate
Sad cu ti poslat skinšot na viber da vidis žemske koja me šišamad_max_ba wrote:Ma znas sta
Ko te šiša![]()