Opetja033 wrote:Citav svijet hrli da privuce arapske investicije i svjez novac u okolnostima ovakve ekonomske situacije, pola zapadne Europe pravi posebne program kako bi se razvilo trziste islamskih finansija - samo ova nasa sakica dezurnih islamofoba u svemu sto ima veze sa arapskim zemljama vide opasnost. Kombinacija stoljetne islamofobija i kompleksa nize vrijednosti - ovisno ko pljuje.
Ali slobodno nastavite pljuvati. Sada ste manjina (islamofobi opcenito). Mozete misliti na sta ce vam zivot liciti kada se dosele barem desetine hiljada Arapa.

bravo majmune, evo ti banana.
prvo musliman sam, drugo ova tema nema veze s islamofobijom. pricamo o dolasku ljudi koji ne nose nista od ovoga sto si pobrojao. trece, ne dolaze arapi nego kuvajcani. cetvrto, arapi o kojima ti pricas vise pomazu jednu srbiju nego nas kao bracu po vjeri. prema tome za te arape me zaboli kurac.
cetvrto, mozda ce tebi supkouvlakacu zivot biti promjenjen kad dodju arapi, moj nece biti sigurno promjenje.
i peto, mazgove jedan, ko i sekunde poznaje arape o kojim ti pricas, zna da se ti arapi i islam kao religija i stil zivota ne mogu stavit u istu recenicu.
tvoji arapi = kocka, zene, droga, alkohol, pedofilija. oni s islamom veze nemaju.
i veci su islamofobi po djelima nego seselj i karadžić zajedno.