Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post Reply
CSKA

#251 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by CSKA »

Jednostavno dolazimo do nekih stvari,a to je da li srbi treba da se odreknu nekih obiljezja ili ne.Konkretno ovdje cetiri S,parola Srbija do Tokija je parola zvezdinih navijaca iz Tokija 1991. godine.

Edin Dzeko je prihvatio Kolarova i Nastasica sa njihovim obiljezima i to je to,neko drugi ne bi,i nema tu mnogo price.
insomnia78

#252 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Pa i za dom spremni nije originalno ustaska parola pa onaj debilko popusi karijeri zbog toga

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
CSKA

#253 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by CSKA »

Da,u tom slucaju je neko treci odlucio o tome,FIFA.

Isto tako i ovdje,ako FIFA,UEFA odluci da je isto cetiri S i za dom spremni,ok,neka kazne Kolarova i Nastasica sa po deset mjeseci,deset godina,koliko vec hoce...
Hajvan

#254 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Hajvan »

Nikolaj Stavrogin wrote:svaki bosnjak, pa tako i dzeko, koji se malo makne iz provincije zvane bosna, shvati da je nacionalizam a posebno bosnjacki - smijesan.

neprilagodjenu dijasporu ne racunamo.
nažalost svaki srbin koji se malo makne od provinciije zvane srbija i dalje ima mokre snove o većoj i čišćoj srbiji :P
Nikolaj Stavrogin

#255 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Nikolaj Stavrogin »

pa dzeko se sigurno ne bi druzio sa srpskim nacionalistima.

zakljucak: srpska zastava te ne cini nacionalistom, kao ni bosanska zastava.
insomnia78

#256 Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Niko nije ni rekao da te srpska zastava cini nacionalistom
Ali pod parolom i politikom "Srbija do Tokija" su pocinjena mnoga zla

Nikolaj Stavrogin

#257 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

insomnia78 wrote:Niko nije ni rekao da te srpska zastava cini nacionalistom

srbija do tokija zvuci kao parodija i ismijavanje poznate krilatice srbija do karlobaga i karlovbca (ili tako nesto).
Hajvan

#258 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Hajvan »

jbg, mislio sam da sam bio dovoljno ironican da parodirajuci kvotirani komentar svedem ga na nivo farse te ukažem na potpuno pogrešnu premisu, al hajd…
insomnia78

#259 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by insomnia78 »

Nikolaj Stavrogin wrote:
insomnia78 wrote:Niko nije ni rekao da te srpska zastava cini nacionalistom

srbija do tokija zvuci kao parodija i ismijavanje poznate krilatice srbija do karlobaga i karlovbca (ili tako nesto).
Naravno
Salila se Deca

Nikolaj Stavrogin

#260 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

fudbaleri su inace vazda slovili kao glupani ko ih jebe.
Haman

#261 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Haman »

Nikolaj
[img]svaki bosnjak, pa tako i dzeko, koji se malo makne iz provincije zvane bosna, shvati da je nacionalizam a posebno bosnjacki - smijesan.
/img]
Dakle, srpski nacionalizam iskazan na majscama Srba fudbalera nije smijesan, dok je Dzekin "nacionalizam" koji nije nosio nikakva bosnjacka nacionalna obiljezja veoma smijesan. Ko je ovdje iskazivao neprihvatljiva i smijesna nacionalna osjecanja, Dzeko ili njegve kolege iz kluba porijeklom iz Srbije.

Dakle, Nikolaj ti vidis tudji a posebno bosnjacki nacionalizam i tamo gdje ga nema, dok srpski nacionalizam nisi u stanju primijetiti, jer je to kod Srba uobicajena pojava. Da ona dva fudbalera iz Srbije imaju u glavi koliko imaju u nogama postidili bi se svog postupka. Ja mogu razumjeti da onaj Brazilac, Argentinac ne razumiju znacenja simbola na njihovim maicama, ali Dzeko to raumije.
Ovim postupkom ocigledno su Dzeki pokazali da mu ne mogu biti prijatelji. Valjda i Dzeko ima dovoljno pameti da to zakljuci?
Ako se nije snasao odmah i distancirao se od takvih " prijatelja",nikad nije kasnio, moze kasnije, pod uslovom da i dalje ostanu zajednu, jer rasprodaja uskoro pocinje.
:novine: :novine: :novine: :novine:
Basvod

#262 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Basvod »

Jes vala, Dzeko im vise ne treba ni loptu dodati. :-)
Odakle Srbima pravo da nose 4S i zvezdin saljivi slogan.
Objektivni navijac

#263 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Objektivni navijac »

OldMayor wrote:Cuj lizanje dupeta, pa sta trebamo da kazemo prvom covjeku susjedne zemlje pusi ba qrac mi imamo tursku, ona nam je partner hiljadama km daleko, ali jbg mi smo partneri...ono volimo se pravo.

Treba graditi veze, narocito sa Srbijom. Imas na pragu zemlju sa gotovo 8 miliona stanovnika i to ne iskoristiti je ravno ekonomskom samoubistvu. Nije ni on rekao da nas voli iz dna duse, dosao je da se razgovara o ekonomiji i saradnji - zasto to ne iskoristiti?

Vucic je dosao U SARAJEVO! Nije kao Milanovic otisao u Mostar, nije otisao u Banja Luku, dosao je u SARAJEVO - glavni grad BiH. Samim tim je poslao jasnu poruku - kraj price.

Sta je radio 90-ih, eh pa drzi prijatelje blizu, neprijatelje jos blize! Uvijek bilo. Jebe mi se za njega, ja zelim srbijanske dinare da kupuju BH proizvode, zelim njihove pare, isto tako kao sto oni zele nase - i sta je tome lose.

Moramo biti iskusniji u ovim politickim igrama, inace ce nam se ponoviti opet 90-te.

I nemojte mi samo tog licemjernog patriotizma, to nas nigdje ne vodi. Voli zemlju tako sto ces joj pronalaziti nova trzista, stavarati nove kontakte i razvijati je. Od suplje price i navijanja za repku, kacenja ljiljana gdje stignes nema nista...
:thumbup: :thumbup:
Posto se tema pretvorila u nacionalisticko podjebavanje i pricu o 'zvezdasima i dijamantu' neophodno je ponoviti ovaj gore post,koji je jedini suvisao i smislen na cijeloj temi :thumbup:
Havatar

#264 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

Basvod wrote:Jes vala, Dzeko im vise ne treba ni loptu dodati. :-)
Odakle Srbima pravo da nose 4S i zvezdin saljivi slogan.
:roll:
Da je Dzeko donio pravu zastavu Bosne a ne ovu nametnutu vidjeli bi sta bi pisali isti ovi koji sada brane nacionalizam i fasizam iskazan od ove dvojice igraca.
ranger

#265 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ranger »

Objektivni navijac wrote:
OldMayor wrote:Cuj lizanje dupeta, pa sta trebamo da kazemo prvom covjeku susjedne zemlje pusi ba qrac mi imamo tursku, ona nam je partner hiljadama km daleko, ali jbg mi smo partneri...ono volimo se pravo.

Treba graditi veze, narocito sa Srbijom. Imas na pragu zemlju sa gotovo 8 miliona stanovnika i to ne iskoristiti je ravno ekonomskom samoubistvu. Nije ni on rekao da nas voli iz dna duse, dosao je da se razgovara o ekonomiji i saradnji - zasto to ne iskoristiti?

Vucic je dosao U SARAJEVO! Nije kao Milanovic otisao u Mostar, nije otisao u Banja Luku, dosao je u SARAJEVO - glavni grad BiH. Samim tim je poslao jasnu poruku - kraj price.

Sta je radio 90-ih, eh pa drzi prijatelje blizu, neprijatelje jos blize! Uvijek bilo. Jebe mi se za njega, ja zelim srbijanske dinare da kupuju BH proizvode, zelim njihove pare, isto tako kao sto oni zele nase - i sta je tome lose.

Moramo biti iskusniji u ovim politickim igrama, inace ce nam se ponoviti opet 90-te.

I nemojte mi samo tog licemjernog patriotizma, to nas nigdje ne vodi. Voli zemlju tako sto ces joj pronalaziti nova trzista, stavarati nove kontakte i razvijati je. Od suplje price i navijanja za repku, kacenja ljiljana gdje stignes nema nista...
:thumbup: :thumbup:
Posto se tema pretvorila u nacionalisticko podjebavanje i pricu o 'zvezdasima i dijamantu' neophodno je ponoviti ovaj gore post,koji je jedini suvisao i smislen na cijeloj temi :thumbup:
jel moguce da nas jos ima normalnih?!
ultima_palabra

#266 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by ultima_palabra »

Realno, Vučić svugdje sa sobom vodi ogromnu PR mašineriju i potpuno se uklopio u kalup zapadnog političara novog doba - ideologija je nepotrebna, image is everything.

Treba ga primiti i razgovarati o konkretnim stvarima... na takvo poniženje smo pristali još u Daytonu. Ali ga treba i podsjećati na ono što je radio i izjavljivao... pa neka se unezgodi malo, ako ništa.
StupskaBitanga

#267 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by StupskaBitanga »

i onda on u Beogradu na RTS izjavi ovo
Vučić: Volimo RS, nisam dozvolio da mi drže pridike u Sarajevu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vucic-vo ... /140514001
Havatar

#268 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

StupskaBitanga wrote:i onda on u Beogradu na RTS izjavi ovo
Sta pisu Oslobodjenje , Slobodna Bosna i Avaz :?:
muha_sa

#269 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by muha_sa »

mnogi zaboravljaju ko je poslije svih zlocina i zala koje smo dozivjeli i neki na srecu prezivjeli pristao u Dejtonu na ime genocidnoj tvorevini i aminovo je :-) :-)
sad ce neki pitat-deder nam reci šta bi ti uradio.
na sve bih pristo al NIKAD i NIKAD ne bih stavio svoj potpis na ime genocidnoj znajuci šta kod nas znaci republika bez obzira što je to entitet.
poslije svih zala koje doćivjesmo i prezivjesmo zna se ko sjede za isti sto sa kreatorom tog zla i to još u birtiji pa i muzeju pristajuci da nam to bude predsjedništvo drzave :-)

mnogi zaboravljaju il pojma nemaju da nam vec skoro 20 godina u parlamentu sjede i ogromne plate i privilegije imaju oni koji mrze ovu drzavu i sve rade da ne pomaknemo s mrtve tacke, rezultate imamo i vidljivi su i retardu.

što se mene tice nek Srbija što prije udje u E.U. jer ce se jedino tako disciplinirat i okanit se komšija jer ce morat igrat po nekim iole civilizacijskim pravilima--barbarizam vozdra.
šta ja zelim toj Srbiji je nebitno--bitno je da nas se okane.
nas svakako nece primit jer mnogi koji odlucuju o sudbini ove zemlje više vole susjede i komšije neg svoju "avliju" a mnogi gledaju da šta klepe i obezbjede cukununucad a za buraniju i drzavu ih boli kurac.
Paranoid

#270 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

Baron je prič'o posle da je špil bio star...

Posjeta Sarajevu bez tenkova je težak udarac za "šešeljevce", a Pussy lips se mora nekako "oprat" pred svojima...
StupskaBitanga

#271 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by StupskaBitanga »

Naravno da je to tačno i sve gore nabrojano sa ovim čini nas potpunim idiotima
_mufljuz_

#272 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by _mufljuz_ »

akcid wrote:
_mufljuz_ wrote:samo cu jos ovo reci i necu vise nista - slobodno amnestirajte i ratne zlocince - jer oni to zasluzuju...

jesmo zatucan glup moronski narod.... bez muda i casti.... nimalo... :roll: 8-)

Kod ovakvih "patriotskih" prijedloga i komentara predlažem i dopisivanje mjesta stanovanja sa koje je post napisan

pa jeste - vise je dobrodosao jedan cetaljoid u sarajevo od covjeka koji pokusava posteno da zivi u njemackoj...

to je taj - kurac -rezon - al me ne tangira obzirom na vec postavljenu dijagnozu :mrgreen: :lol:
mO k3

#273 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by mO k3 »

Paranoid wrote:
Baron je prič'o posle da je špil bio star...

Posjeta Sarajevu bez tenkova je težak udarac za "šešeljevce", a Pussy lips se mora nekako "oprat" pred svojima...
:thumbup:
hatemondays

#274 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by hatemondays »

Samo da razjasnimo neke stvari iz proslosti, bolje reci 94 i 95, onima koji neznaju ili se prave da neznaju, 94 i 95 imali smo dosta dezertera silazili sa buseva u Kiseljaku, hvatali se ljudi noge, u junu prije nase "deblokade" kroz tunel se ispalilo 13 hiljada ljudi, za deblokadu su svi znali.Ljudima je bio pun racku rata i ne optuzujem nikoga od ovih sto su se ispalili 95-te, ovima kojima su silazili u Kiseljaku hebem sve po spisku.Obzirom da se kraj rata nije ni nazirao i masovni odlazak kroz tunel, sta ste ocekivali da nam se svi ispale i da ostane Sarajevo slobodno.U avgustu 95 iz jedne cuvene sarajevske ulice nismi imali ni jednog borca mada je bila u nasoj zoni odg.Puno je faktora uticalo na potpis dejtonskog ali nemogucnost zadrzavanja stanovnista u Sarajevu je samo ubrzala donosenje ove odluke, koliko je ispravna to ce istorija pokazati.
Ovo za ekonomiju i prije rata mi se bavili svojim poslom, raja otvarala radnje, dizale se kuce, vikendice a komsije se naoruzavale.Valja glavu na ramenima cuvati lako cemo za ekonomiju i za trgovinu sa komsijama.
_mufljuz_

#275 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by _mufljuz_ »

hatemondays wrote:Samo da razjasnimo neke stvari iz proslosti, bolje reci 94 i 95, onima koji neznaju ili se prave da neznaju, 94 i 95 imali smo dosta dezertera silazili sa buseva u Kiseljaku, hvatali se ljudi noge, u junu prije nase "deblokade" kroz tunel se ispalilo 13 hiljada ljudi, za deblokadu su svi znali.Ljudima je bio pun racku rata i ne optuzujem nikoga od ovih sto su se ispalili 95-te, ovima kojima su silazili u Kiseljaku hebem sve po spisku.Obzirom da se kraj rata nije ni nazirao i masovni odlazak kroz tunel, sta ste ocekivali da nam se svi ispale i da ostane Sarajevo slobodno.U avgustu 95 iz jedne cuvene sarajevske ulice nismi imali ni jednog borca mada je bila u nasoj zoni odg.Puno je faktora uticalo na potpis dejtonskog ali nemogucnost zadrzavanja stanovnista u Sarajevu je samo ubrzala donosenje ove odluke, koliko je ispravna to ce istorija pokazati.
Ovo za ekonomiju i prije rata mi se bavili svojim poslom, raja otvarala radnje, dizale se kuce, vikendice a komsije se naoruzavale.Valja glavu na ramenima cuvati lako cemo za ekonomiju i za trgovinu sa komsijama.
samo bi degenerik dalje ratov'o nakon sto su Alemko narandze i banane vidjene kako prolaze tunel prioritetnije nego ranjenici i borci sa treskavice - to je ista sorta ljudi koja danas docekuje Vucice i ostalu bagru.... :wink:
Post Reply