Pa sto ja ne okusi te najbolje "svjetske" hamburgere? Probao sam ih u 15-20 ponudjaca u SA. Izvini tesko mogu reci ko je bio najbolji ili najgori (sve u pet deka) a kad usporedim sa jednim NY, bolje da nepisem o daljini ukusa. Izvini. Smjesno poceti raspravu da u BiH je to bolje. Isto kad bi sad US amerikanac tvrdio da kod njih su bolji cevapi od onih u SA.Tomahawk11 wrote:Kakve bolan kifle?!
Imas koliko hoces hamburgera sa frisko pripremljenim pecivom. Ne rade svi hamburger na kiflu od tri dana (ko sto radi McD).
O kvaliteti samog hamburgera ne bih. Ima ih sigurno kvalitetnih, ko voli pojesti hamburger s vremena na vrijeme.
Medjutim, sta mi znamo...bolje se to vidi/zna iz Ceske/Danske/odakle vec.
Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
- hrle1976
#251 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#252 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Pocjeti me-jedne prilike svratim u posjetu njakvim jaranovim poznanicima u Svicarskoj i kao satro idemo nesto jest i oni govore, hej ima super bosanski restoran blizu
Hebo te cevap, nisam presao Alpe da ga jedem.
Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#253 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Nisam rekao da su najbolji svjetski. Samo kazem da su puno bolji od onih iz McD. Ne znam kakav je taj iz NY, nisam bio u prilici da probam.hrle1976 wrote:Pa sto ja ne okusi te najbolje "svjetske" hamburgere? Probao sam ih u 15-20 ponudjaca u SA. Izvini tesko mogu reci ko je bio najbolji ili najgori (sve u pet deka) a kad usporedim sa jednim NY, bolje da nepisem o daljini ukusa. Izvini. Smjesno poceti raspravu da u BiH je to bolje. Isto kad bi sad US amerikanac tvrdio da kod njih su bolji cevapi od onih u SA.Tomahawk11 wrote:Kakve bolan kifle?!
Imas koliko hoces hamburgera sa frisko pripremljenim pecivom. Ne rade svi hamburger na kiflu od tri dana (ko sto radi McD).
O kvaliteti samog hamburgera ne bih. Ima ih sigurno kvalitetnih, ko voli pojesti hamburger s vremena na vrijeme.
Sto ih nisi okusio? Zato sto ne znas gdje ih prave. Nisi bio na lokaciji. Nisi probao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#254 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Ti ko da si od juce na forumuTomahawk11 wrote:
Nisam rekao da su najbolji svjetski. Samo kazem da su puno bolji od onih iz McD. Ne znam kakav je taj iz NY, nisam bio u prilici da probam.
Sto ih nisi okusio? Zato sto ne znas gdje ih prave. Nisi bio na lokaciji. Nisi probao.
Poenta price je da u BiH nista ne valja, pa ni raspali hamburger, a on to zna jer je probao na vise svjetskih destinacija. Jest da mu se gadi objasnjavati stoki sitnog zuba, ali suzdrzava se i oplemenjuje nas svojim znanjem
- zforumas
#255 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
vidim neki su imali prilike i na jupiteru rucati
- hrle1976
#256 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Pa nije bas da u Sarajevu prave hamburgere na 2.500 lokacija pa da sam ja tek obletio 0,5 ili 1% mogucih ponudjaca.Tomahawk11 wrote:Nisam rekao da su najbolji svjetski. Samo kazem da su puno bolji od onih iz McD. Ne znam kakav je taj iz NY, nisam bio u prilici da probam.hrle1976 wrote:Pa sto ja ne okusi te najbolje "svjetske" hamburgere? Probao sam ih u 15-20 ponudjaca u SA. Izvini tesko mogu reci ko je bio najbolji ili najgori (sve u pet deka) a kad usporedim sa jednim NY, bolje da nepisem o daljini ukusa. Izvini. Smjesno poceti raspravu da u BiH je to bolje. Isto kad bi sad US amerikanac tvrdio da kod njih su bolji cevapi od onih u SA.Tomahawk11 wrote:Kakve bolan kifle?!
-
kolegione
#257 Re: RE: Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Ja mislim da Hrle drma wall street-om i da je jedini razlog zasto je probao poneki hamburger u NY zato sto je to dio "corporate culture" njih par vukova i ta prica_BataZiv_0809 wrote:Pocjeti me-jedne prilike svratim u posjetu njakvim jaranovim poznanicima u Svicarskoj i kao satro idemo nesto jest i oni govore, hej ima super bosanski restoran blizu![]()
- zforumas
#258 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Jedes li ti sta osim hamburgera?hrle1976 wrote:[
Pa nije bas da u Sarajevu prave hamburgere na 2.500 lokacija pa da sam ja tek obletio 0,5 ili 1% mogucih ponudjaca.
Nije to zdravo, treba sta na kasiku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#259 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Jasno, to je poenta_BataZiv_0809 wrote:Ti ko da si od juce na forumuTomahawk11 wrote:
Nisam rekao da su najbolji svjetski. Samo kazem da su puno bolji od onih iz McD. Ne znam kakav je taj iz NY, nisam bio u prilici da probam.
Sto ih nisi okusio? Zato sto ne znas gdje ih prave. Nisi bio na lokaciji. Nisi probao.![]()
Poenta price je da u BiH nista ne valja, pa ni raspali hamburger, a on to zna jer je probao na vise svjetskih destinacija. Jest da mu se gadi objasnjavati stoki sitnog zuba, ali suzdrzava se i oplemenjuje nas svojim znanjem
Mah, koji post sa svjetskim veleznalcem nije na odmet
- hrle1976
#260 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Pa ti jedi hamburger kasikom. Ja jedem varirano ali prizam da obozavam hamburgere.zforumas wrote:Jedes li ti sta osim hamburgera?hrle1976 wrote:[
Pa nije bas da u Sarajevu prave hamburgere na 2.500 lokacija pa da sam ja tek obletio 0,5 ili 1% mogucih ponudjaca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#261 Re: RE: Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
kolegione wrote: Ja mislim da Hrle drma wall street-om i da je jedini razlog zasto je probao poneki hamburger u NY zato sto je to dio "corporate culture" njih par vukova i ta prica

- zforumas
#262 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Dobro je da jedes. Najbitnije je zdravo se hraniti.hrle1976 wrote:Pa ti jedi hamburger kasikom. Ja jedem varirano ali prizam da obozavam hamburgere.zforumas wrote:Jedes li ti sta osim hamburgera?hrle1976 wrote:[
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#263 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Komad domaceg hljeba i glavica mladog luka.
Kakvi hamburgeri i to
Kakvi hamburgeri i to
- zforumas
#264 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
I to onako neoguljenu sakom je rascereciti i posoliti...ta ce McDTomahawk11 wrote:Komad domaceg hljeba i glavica mladog luka.
Kakvi hamburgeri i to
- Dinostula
#265 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Najjaci je meni lik iz fast fooda Toto. Fino mu narucis hamburger on ti napravi 2 cizburgera i uredno ih naplati. Ono kao jbg sjebao sam narudzbu ali cu ti je naplatiti o tvom trosku. Glupo mi bilo da se svadjam radi 2,5KM. A ni djevojka mi ne jede meso pa sam drugi morao baciti u smece.NIkad u zivotu nsiam platio hamburger 5KM ali eto i to se kod nas desava. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#266 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?

kako meni ovaj doner smrdi i odvratan je još pogotovo pun iznutrica... bljak
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#267 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
A kad bude plata ili topli, onda jos sardina iz konzerve i dvoguza da se malo pripijezforumas wrote:I to onako neoguljenu sakom je rascereciti i posoliti...ta ce McDTomahawk11 wrote:Komad domaceg hljeba i glavica mladog luka.
Kakvi hamburgeri i to
- hrle1976
#268 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
U Prahi imas 20 McD'a sa onima na Aerodromu zaokruzi na 22 komada!
10 komada Burger King, 21 komada KFC, jedno 20-25 komada imas ovih samostalnih tkz americkih burger coskova / restorana kako god - u vecini slucaja su vlasnici naki iz USA ili Cesi koji su tamo proveli 30 godina zivota. 7 komada Subway
Da nepricam o Wendy's, New York Pizza, Pizza Hut, Carls Jr. itd.
Mislim samo da je Budimpesta najjaca u Europi po pitanju broja US fastfood lanaca.
10 komada Burger King, 21 komada KFC, jedno 20-25 komada imas ovih samostalnih tkz americkih burger coskova / restorana kako god - u vecini slucaja su vlasnici naki iz USA ili Cesi koji su tamo proveli 30 godina zivota. 7 komada Subway
Da nepricam o Wendy's, New York Pizza, Pizza Hut, Carls Jr. itd.
Mislim samo da je Budimpesta najjaca u Europi po pitanju broja US fastfood lanaca.
- hrle1976
#269 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
U Budimpesti samo 33 McD i 22 Burger Kinga te 20 KFC.
- seln
#270 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
A sta mislis zasto su Svicarci bogati?_BataZiv_0809 wrote: Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit
- seln
#271 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
A to ima veze sa temom...kako...?hrle1976 wrote:U Budimpesti samo 33 McD i 22 Burger Kinga te 20 KFC.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#272 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Hrle pošto pola koke u Pešti
- arzuhal
#273 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Pored sarme, graha i sjecanog bureka jest hamburger, niđe veze...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#274 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Ja ba, ka'e da nije bio cicija ne bi bio begseln wrote:A sta mislis zasto su Svicarci bogati?_BataZiv_0809 wrote: Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit
- zforumas
#275 Re: Jedete li u fast food restoranima? Treba li Sarajevu KFC?
Da vidis u Frankfurtu cevapdzinica Sarajevo..to nasa raja dolazi jede, i samo allahimanet niko ne placa_BataZiv_0809 wrote: Jos oni vako ko Hrle, sve neka elita, a kad smo jeli, mi morali racun platit
Otisao ja kaze zena de ne moras placati ni ti naplatim ja od svaba