Wels - pokazali im vec sta mislimo o njima
Izrael - u gostima pun stadion ( Palestina )
Cipar - poslat u21
Andora - poslat F.C.S
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja vec dva puta bio, znaju me konobariKoshpa wrote:Belgija - j... majku kroz majku![]()
Wels - pokazali im vec sta mislimo o njima
Izrael - u gostima pun stadion ( Palestina )ovdje 2-0
Cipar - poslat u21
Andora - poslat F.C.S
Bio sam i u Velsu, super su im navijaci, cugaju sa nasima i zovu ture prije utakmice.duminjo wrote:Obradovali nam se belgijanci i velsani. Dobro je. Samo neka nas potcjenjuju![]()
Nije ni vels karina ko prije. Nije da nismo bolji, al bice jebeno
Budimo spremni na beskonačne hvalospjeve na račun Balea kao što je za Hamšika radio.Nuken wrote:Pošto vidim da je Vitoni online zamolio bih ga dam prokomentariše protivnike

IcedMFEarth wrote:Za Belgiju igra Mertens iz Napolija...jebani smo
5% gostima znaci nama 3 karteTipicoti wrote:Stadion Camp d’Esports d’Aixovall, Andorra la Vella (Andorra)
Kapacitet: 1.800 mjesta![]()
Pa jebiga sad smo bili nosioci,valjda je logično da je lakša grupa,iako ne puno,ali svakako lakša.emigrazione wrote:Laksa grupa od ove za Brazil, ko misli drugacije pojma nema o fusbalu
Sreca pa sam onog fol navijaca Napolija stavio na ignore, inace bih se sam banovao citajuci mu postove u kojima hvali Mertensa i Balea.IcedMFEarth wrote:Za Belgiju igra Mertens iz Napolija...jebani smo

S kim se ti sve nećeš spetljati.ganjeta wrote:Ovdje se već vidim, imam prijatelje u Omoniji i već danas sam pozvan.