Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DZONPI wrote:Jesam u pravu ako kazem da je najbolja pljeska bila u nacionalu.Jesu se ono u Dedanu poceli prvi put vrtiti video spotovi pa raja napolju stajala i smekila.Ali trasa je bila zakon.Moji prvi izlasci su poceli na Trasi i Dansingu kasnije zavrsi u hasisarima.
od 16 - 19 trasa , od 19 - 22 kaktus ili sloga kod čička subotom i nedeljom , a radnim danima kaktus.
u trasi pitomci iz rajlovca fatali koke.
interesantno je da su se svi najavljeni za koncert pojavili, tifa je bio dobar sa atomskim, najavljeno je I iznenadjenje veceri za kraj kad ono hari mata hari hahahah isprazni se zetra u roku minute
Au putovanje na more je bila avantura.ja iso jednom do Igala i ponio kasetefon fol roker zavrsio u Orebicu upozno neku raju iz Obrenovca i umjesto u Igalo ja zavrsi u kampu u Orebicu.Jeli ko iso u Poljsku kad se uzimalo srebro i one mont jakne.To su bile najbolje godine.Poneses zvekana u voz garant ces pokupit jednu trebu do Ceske pa onda zvake vegeta ludilo.Ko nije bio nek ide u Zakopane u Poljsku da izvine zenski svjet razvrat ali malo zesci.Al se nekad dobro zivjelo.