Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonVitoN wrote:Sacekati mjesec maj vidjecemo sa kojim imenima raspolazemo suvise smo kratki eto da se u Martu ili Aprilu ne daj boze povr. neko od nasi bitni ili da dva eto problema naravno da moze i njima ali ne gledajmo na njih gledamo samo sebe..
Suvise nam je kratka klupa.
jarane ti ne bi trebao dočekati ni novu godinu, a kamoli mart, april.
evo okuplja se ekipa da dođemo da te vješamo na onom nekom trgu u Bihaću..
jebiga, sam si to predložio..
Nije lose. Moglo je i bolje, ali moglo je i gore.
Nije lose sto prvu igramo sa Argentinom. Da je prva s Iranom, bio bio zayeb. Bilo bi 'lahko cemo'. Ovako idemo od najteze utakmice do najlakse. S Argentinom sta bude, kojim slucajem bod ko kuca, onda se pofajtati sa Nigerijom, a s Iranom cemo znati na cemu smo.
DonVitoN wrote:Sacekati mjesec maj vidjecemo sa kojim imenima raspolazemo suvise smo kratki eto da se u Martu ili Aprilu ne daj boze povr. neko od nasi bitni ili da dva eto problema naravno da moze i njima ali ne gledajmo na njih gledamo samo sebe..
Suvise nam je kratka klupa.
jarane ti ne bi trebao dočekati ni novu godinu, a kamoli mart, april.
evo okuplja se ekipa da dođemo da te vješamo na onom nekom trgu u Bihaću..
jebiga, sam si to predložio..
Nije ti to fino tako druze ali halalim.
Previse uzimas forum zaozbiljno, opusti se.
Krizamo se sa grupom E, jel tako? Nije lose ni to ako uspijemo izboriti prolaz.
A inace ova nasa grupa je jedna od onih koje se mogu proci i sa 3 boda, pod sretnim okolnostima. Uglavnom, moze se biti optimista, ali ostati na zemlji sa obje noge, jer na SP nema slabe ekipe. Samo dobri i bolji.
Niti se trebamo Argentine plasiti niti trebamo i smijemo Iran potcjenit.Ovo je sad nase prvo svjetsko u istoriji, znaci svi igraci ulaze u istoriju naseg reprezentativnog fudbala i ako sad nece maksimalno ozbiljno , spremno i fizicki i psihicki svemu ovome prici onda kad ce.Kao sto neko rece, "zadnje dvije odigrati kao da su zadnje tekme u zivotu" , i ja se slazem sa tim, al ne samo zadnje dvije nego isto tako i protiv Argentine tu trecu to jest prvu utakmicu isto tako, kao da nam je jedna od zadnjih u zivotu. Siguran sam da cemo s takvim pristupom imati i protiv njih sansu takodje, i samo da nam svi pozvani igraci budu zdravi, to je najvaznije.
drugi profil wrote:Krizamo se sa grupom E, jel tako? Nije lose ni to ako uspijemo izboriti prolaz.
A inace ova nasa grupa je jedna od onih koje se mogu proci i sa 3 boda, pod sretnim okolnostima. Uglavnom, moze se biti optimista, ali ostati na zemlji sa obje noge, jer na SP nema slabe ekipe. Samo dobri i bolji.
Ja dok sam gledao, i kako su se slagale ekipe, samo sam govorio - "Nemoj Bože, A, B, D i G". To su uvjerljivo najgore i najteže grupe.
Grupe A i G su jebene, brate mili.
Japan je značajno jači od Irana, kao i Obala Slonovače od Nigerije... OK, i Argentina je od Kolumbije, ali to u konačnici znači da bi nam šanse za prvo mjesto u grupi C bile blago veće nego sad, a šanse za drugo značajnije umanjene nego sad... Tako da bih bez ikakve sumnje odabrao našu sadašnju kada bih birao između ove dvije grupe... A grupa C je po meni najizjednačenija... Niko nije autsajder, a Kolumbija je ne baš ubjedljiv favorit...
trcicu trceci wrote:obala ti je duplo bolja od nigera pasa moj
Niger nije izborio plasman Kad smo vec kod ovih potomaka beracha pamuk
i kod njih je problem sa "multi kulti" jel tako? Jedno vrijeme su se rokali posten
a cini mi se da je Najdzirija najmnogoljudnija muslimanska africka drzava ? Dakle, 3/4 nije lose
trcicu trceci wrote:obala ti je duplo bolja od nigera pasa moj
Niger nije izborio plasman Kad smo vec kod ovih potomaka beracha pamuk
i kod njih je problem sa "multi kulti" jel tako? Jedno vrijeme su se rokali posten
a cini mi se da je Najdzirija najmnogoljudnija muslimanska africka drzava ? Dakle, 3/4 nije lose
Solidna grupa.
Što reče Predrag Pašić večeras, bilo je bitno da ne budemo u grupi sa dvije južno-američke ekipe ili sa još jednom evropskom.
Jebo ti nas, mi bi na SP, a da tamo igramo sa SM, Maltom i Latvijom.
Protiv Argentine, pola stadiona će biti uz nas, igramo na Marakani, kompletna planeta će nas gledati. Promijeniti formaciju ekipe i pokušati iznenaditi (bod).
Hvala Bogu da je 6 dana "odmora" između ove utakmice i pretpostavljam najvažnije protiv Nigerije, gdje su šanse 50-50%.
Protiv Irana naplatiti sve one prijateljske.
Ono što me u ovom trenutku čini sretnim jeste da ćemo sigurno zabiti gol, koji će također ući u našu historiju.