Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madner

#251 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by madner »

Sve zavisi od izgleda.

Jerbo ono sto zna nervirat kod prosjeka zna biti simpaticno na velikim sisama.
anjaistkrank

#252 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

dalalala wrote:To ti je ona politika- Neću s tobom, ali neću ni da budeš s drugom. Ženama imponuje kad neko trčkara za njima i onda kad taj neko odustane i nađe neku drugu, one postanu ljubomorne i fali im ta pažnja. Mislim ono znam, žensko sam, i sama sam takva. Ali eto ja budem s početka malo ljubomorna, fali mi pažnja, ali ne bih se nikad javila tom liku i pokušala mu zeznut vezu. Ja u sebi budem ljubomorna, a njemu poželim svu sreću i da bude sretan s tom curom. Ipak sam ja dobra djevojčica :D

Imponuje vam! :P Koje ste vi cvake to nigdje na svijetu nema. I umjesto da vam bude lijepo sa tim nekim ko vam pruza paznju, na kraju tiho patite i u sebi budete ljubomorne i bude vam krivo. Ne kontam. Razumijem ja to da vi malo ko neckate se, kao hocete da mi trckaramo oko vas, ali izgubite granicu i ode voz. Vodamo neku vama ni do koljena, a vi patite...

svasta, boze me ti sacuvaj i zakloni.... mislim.... nema mi logike... s'vatas...
pink floydd

#253 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

Kad istiskuje pastu za zube iz polovine tube
dalalala

#254 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

Imponuje vam! :P Koje ste vi cvake to nigdje na svijetu nema. I umjesto da vam bude lijepo sa tim nekim ko vam pruza paznju, na kraju tiho patite i u sebi budete ljubomorne i bude vam krivo. Ne kontam. Razumijem ja to da vi malo ko neckate se, kao hocete da mi trckaramo oko vas, ali izgubite granicu i ode voz. Vodamo neku vama ni do koljena, a vi patite...

svasta, boze me ti sacuvaj i zakloni.... mislim.... nema mi logike... s'vatas...

K'o hudo žensko :D :izet:
dalalala

#255 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

pink floydd wrote:Kad istiskuje pastu za zube iz polovine tube

Ja to radim i svi oko mene se nerviraju zbog toga :-)
anjaistkrank

#256 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

dalalala wrote:

Ma cvake ste. Napravite belaj i sebi i nama. Kazu mi neke "starije"prijateljice da to ponasanje prodje kad se dodje u neke godine. Mozda je tu rijesenje :D
Muhamed Đakmić

#257 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Muhamed Đakmić »

Joj kad bih ja napisao šta me sve odbija... :D

Elem, ima li šta gore od žena koje konstantno završe sa ženskarošima ili onim kriminogenim, opasnijim tipovima, i onda nakon takvih, koji naravno iskoriste sve što im se pruža, pljuju po svim muškarcima? :D

Nije on ba kriv, kriva si ti, priznaj sama sebi grešku :D
dalalala

#258 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

anjaistkrank wrote:
dalalala wrote:

Ma cvake ste. Napravite belaj i sebi i nama. Kazu mi neke "starije"prijateljice da to ponasanje prodje kad se dodje u neke godine. Mozda je tu rijesenje :D

I ja mislim da je tako. Ja sam se tako ponašala dok sam bila mlađa,a sad mi to smiješno. Iskreno, sad mislim da ne bih imala živce za te "igrice". Ostarilo se ...
whitelegend07

#259 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by whitelegend07 »

Muhamed Đakmić wrote:Joj kad bih ja napisao šta me sve odbija... :D

Elem, ima li šta gore od žena koje konstantno završe sa ženskarošima ili onim kriminogenim, opasnijim tipovima, i onda nakon takvih, koji naravno iskoriste sve što im se pruža, pljuju po svim muškarcima? :D

Nije on ba kriv, kriva si ti, priznaj sama sebi grešku :D
Apsolutno se slažem s vama, kolega kapiten. 8-) :D
pink floydd

#260 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

dalalala wrote:To ti je ona politika- Neću s tobom, ali neću ni da budeš s drugom. Ženama imponuje kad neko trčkara za njima i onda kad taj neko odustane i nađe neku drugu, one postanu ljubomorne i fali im ta pažnja. Mislim ono znam, žensko sam, i sama sam takva. Ali eto ja budem s početka malo ljubomorna, fali mi pažnja, ali ne bih se nikad javila tom liku i pokušala mu zeznut vezu. Ja u sebi budem ljubomorna, a njemu poželim svu sreću i da bude sretan s tom curom. Ipak sam ja dobra djevojčica :D

mislim.... nema mi logike... s'vatas...
Ima logike kako nema, ali to je ona žemska logika o kojoj svi pricaju.

Recimo...

Image
dalalala

#261 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

:lol:
anjaistkrank

#262 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

dalalala wrote:I ja mislim da je tako. Ja sam se tako ponašala dok sam bila mlađa,a sad mi to smiješno. Iskreno, sad mislim da ne bih imala živce za te "igrice". Ostarilo se ...
to

E sad mi reci, posto sve svi nesto izmotavaju oko odgovora, sad kad se ostarlio bude li ti imalo "zao" zbog tih igrica vis a vis konkretno nekog momka. Da se sad ono sjetis "eee kako sam TOG I TOG momka fulila..." ili tako nesto. I da se razumijemo, kad kazem starije prijateljice mislim na zene koje imaju preko 30 i nesto godina.
klixoris

#263 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by klixoris »

Hmmm...
Ima tu svega al evo par komada... Smeta mi kad

- je neuredna
- bahata
- razmazena
- misli da je "koka", premija za svako musko i da je nezamjenjiva
- pije preko mjere i bez nekog bitnog povoda
- pusi
- HRCE
- nesposobna da sama rjesava probleme koji je spopadnu
- ne zna sta hoce u zivotu

i tako....
Last edited by klixoris on 04/11/2013 15:09, edited 2 times in total.
dalalala

#264 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

anjaistkrank wrote:
dalalala wrote:I ja mislim da je tako. Ja sam se tako ponašala dok sam bila mlađa,a sad mi to smiješno. Iskreno, sad mislim da ne bih imala živce za te "igrice". Ostarilo se ...
to

E sad mi reci, posto sve svi nesto izmotavaju oko odgovora, sad kad se ostarlio bude li ti imalo "zao" zbog tih igrica vis a vis konkretno nekog momka. Da se sad ono sjetis "eee kako sam TOG I TOG momka fulila..." ili tako nesto. I da se razumijemo, kad kazem starije prijateljice mislim na zene koje imaju preko 30 i nesto godina.

Nemam baš 30, imam 27, ali i to je drugačije nego kad imaš recimo 17 :) Vjeruj, duša me boli kad skontam kako sam neke ljude zeznula. Pitam se što mi je to trebalo. Ali u tim godinama ono što više momaka zezneš, veća si faca, pa ti samim tim i samopouzdanje poraste. Šta ja znam, sad mi je to preglupo i žao mi tih ljudi, ali nisam tad tako razmišljala. Tad mi je bilo bitno samo da se ja dobro osjećam..Posebno mi je žao jednog momka s kojim sam par puta izašla, on fin, zaljubio se i zavlačila sam ja njeg par mjeseci da bi se na kraju s njegovim drugom speljala. Nakon 10 godina, mrzim se zbog toga.
klixoris

#265 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by klixoris »

dalalala wrote: Nemam baš 30, imam 27, ali i to je drugačije nego kad imaš recimo 17 :) Vjeruj, duša me boli kad skontam kako sam neke ljude zeznula. Pitam se što mi je to trebalo. Ali u tim godinama ono što više momaka zezneš, veća si faca, pa ti samim tim i samopouzdanje poraste. Šta ja znam, sad mi je to preglupo i žao mi tih ljudi, ali nisam tad tako razmišljala. Tad mi je bilo bitno samo da se ja dobro osjećam..Posebno mi je žao jednog momka s kojim sam par puta izašla, on fin, zaljubio se i zavlačila sam ja njeg par mjeseci da bi se na kraju s njegovim drugom speljala. Nakon 10 godina, mrzim se zbog toga.
Jes' ti neka pokvarena ! :twisted:

:D
dalalala

#266 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

klixoris wrote:
dalalala wrote: Nemam baš 30, imam 27, ali i to je drugačije nego kad imaš recimo 17 :) Vjeruj, duša me boli kad skontam kako sam neke ljude zeznula. Pitam se što mi je to trebalo. Ali u tim godinama ono što više momaka zezneš, veća si faca, pa ti samim tim i samopouzdanje poraste. Šta ja znam, sad mi je to preglupo i žao mi tih ljudi, ali nisam tad tako razmišljala. Tad mi je bilo bitno samo da se ja dobro osjećam..Posebno mi je žao jednog momka s kojim sam par puta izašla, on fin, zaljubio se i zavlačila sam ja njeg par mjeseci da bi se na kraju s njegovim drugom speljala. Nakon 10 godina, mrzim se zbog toga.

Bila pokvarena. Sad sam dobra k'o duša :D :D
klixoris

#267 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by klixoris »

dalalala wrote:
klixoris wrote:

Bila pokvarena. Sad sam dobra k'o duša :D :D
Nis ti ja ne vjerujem !
Mene su stari ljudi ucili da vuk dlaku mijenja al cud nikad ! :D
dalalala

#268 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

Nis ti ja ne vjerujem !
Mene su stari ljudi ucili da vuk dlaku mijenja al cud nikad ! :D

:lol:
anjaistkrank

#269 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

cuj zavlacila ga par mjeseci i onda sa jarnom.... uuu ti si master of evil... Kako je sad taj momak? Jel jos ide ono "jedan vinjak, dva deprozepama na svaka 3 sata"? Hajd da si ga zavlacila pa pustila, to vam je standard, ali sa jaranom.... Uf... Bas boli. Ali, sad si starija i iskusnija i vidim da se iskreno kajes, pa ti vjerujem da si sad dobra ko dusa ;)
x_lecter

#270 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by x_lecter »

Sve sto je neprirodno.
dalalala

#271 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

anjaistkrank wrote:cuj zavlacila ga par mjeseci i onda sa jarnom.... uuu ti si master of evil... Kako je sad taj momak? Jel jos ide ono "jedan vinjak, dva deprozepama na svaka 3 sata"? Hajd da si ga zavlacila pa pustila, to vam je standard, ali sa jaranom.... Uf... Bas boli. Ali, sad si starija i iskusnija i vidim da se iskreno kajes, pa ti vjerujem da si sad dobra ko dusa ;)

Dobro je on sad, mašala. Završio fakultet, ima dobar posao, finu curu, možda će i svadba uskoro. Ne mogu reći da mi je žao što sam ga "ispustila" jer da sam ostala s njim, ne bih sad kraj sebe imala svog dragog, ali definitivno mi je žao što sam tako postupila prema njemu, jer nije zaslužio. Studirali smo zajedno i ispočetka prvo nije nikako htio da priča sa mnom, pa je poslije bio prisiljen jer smo često bili u istom društvu, ali mi je znao "nabiti na nos" da sam ga povrijedila. Kako je vrijeme prolazilo i nakon što sam mu se sto puta izvinula i rekla da mi je žao što sam tako postupila, on je polako prelazio preko toga i evo danas imamo stvarno korektan odnos. Kad se vidimo pozdravimo se, popričamo i tako to..
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#272 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

pink floydd wrote:
Ima logike kako nema, ali to je ona žemska logika o kojoj svi pricaju.

Recimo...

Image
Vidjeh ja nekidan vaku ko sa zadnje slike, cak i obrve identicno nacrtala...i sve se razmazalo :mrgreen:
pakica_

#273 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

dalalala wrote:
Nemam baš 30, imam 27, ali i to je drugačije nego kad imaš recimo 17 :) Vjeruj, duša me boli kad skontam kako sam neke ljude zeznula. Pitam se što mi je to trebalo. Ali u tim godinama ono što više momaka zezneš, veća si faca, pa ti samim tim i samopouzdanje poraste. Šta ja znam, sad mi je to preglupo i žao mi tih ljudi, ali nisam tad tako razmišljala. Tad mi je bilo bitno samo da se ja dobro osjećam..Posebno mi je žao jednog momka s kojim sam par puta izašla, on fin, zaljubio se i zavlačila sam ja njeg par mjeseci da bi se na kraju s njegovim drugom speljala. Nakon 10 godina, mrzim se zbog toga.
mogu l' ja apropo ove sitVacije nesto da pitam? ma mogu :D helem, jednom davno jedan ograsi'o pa se zaljubi u mene, obasip'o me paznjom, poklonima, ovim, onim, al' dzaba, meni se lik nije svidj'o i Bog! tjerala sam samu sebe da mi se svidi jer je momak stvarno super, al' jednostavno JOK! i ja sam to njemu uredno rekla.. vise puta.. jok, nece on da odustane, on ce meni promijeniti misljenje, bla bla bla.. helem, nakon sto sam mu x puta rekla da mi se stvarno ne svidja i da se ne vidim sa njim u nekom furanju ( :lol: ) na kraju sam ope' ja ispala supak.. ZASTO?! dakleM, nit' sam ga zavlacila, nit' sam mu ikad davala neku nadu, a ispala sam najgora od sve djece.. moze li mi neko objasniti tu logiku :D
dalalala

#274 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

pakica_ wrote:
dalalala wrote:
mogu l' ja apropo ove sitVacije nesto da pitam? ma mogu :D helem, jednom davno jedan ograsi'o pa se zaljubi u mene, obasip'o me paznjom, poklonima, ovim, onim, al' dzaba, meni se lik nije svidj'o i Bog! tjerala sam samu sebe da mi se svidi jer je momak stvarno super, al' jednostavno JOK! i ja sam to njemu uredno rekla.. vise puta.. jok, nece on da odustane, on ce meni promijeniti misljenje, bla bla bla.. helem, nakon sto sam mu x puta rekla da mi se stvarno ne svidja i da se ne vidim sa njim u nekom furanju ( :lol: ) na kraju sam ope' ja ispala supak.. ZASTO?! dakleM, nit' sam ga zavlacila, nit' sam mu ikad davala neku nadu, a ispala sam najgora od sve djece.. moze li mi neko objasniti tu logiku :D

Dešavalo mi se i to. Sto puta mu kažeš da nema šanse kod tebe, al' jok, taj ne odustaje i kasnije zbog tebe mrzi cijeli ženski rod :) Imaš takvih i cura. Momak stavi do znanja da neće vezu već samo povremeno viđanje i lijepo je pita da li pristaje na to i ona pristane i nada se da će se on zaljubiti. Kad vidi da lik stvarno neće ništa ozbiljno, onda je on šupak, iskoristio je jadnu i tako to.. Takvi smo mi ljudi, sve se nadamo da možemo nešto promijeniti i kad vidimo da ne možemo, svi su krivi osim nas, a mi jadni uvijek žrtve :D
miki.ba

#275 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by miki.ba »

pakica_ wrote:
dalalala wrote:
A i ti necessa tako finim momkom, e dje nisi supak. :D
Post Reply